Νέα

Παραιτηθείτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ο σαμαρας εχει συμφωνησει σε κοφτη και το εχει πει σε συντευξη.
Η χωρα εχει καταστραφει και με την δικη σου ψηφο που ψηφιζες ΝΔ και εφερε αυτα τα χαλια.
Για χρονια ΕΣΕΙΣ γαμαγατε την πατριδα μας για την προσωπικη σας ικανοποιηση σε μια θεση στο δημοσιο, για το προσωπικο σας οφελος. Μην κουνατε σε καποιον το δακτυλο που πρεπει να ζησει μετα την καταστροφικη περιοδο σας.
Εχει ακουστει εστω ΕΝΑ συγνωμη για την παντελως αχρηστη διακυβερνηση σας; Ενα απλο συγνωμη, που βαλατε τα συμφεροντα της καρεκλας σας πανω απο τα συμφεροντα της πατριδας σας.
Οχι φυσικα ηταν το ΠΑΣΟΚ, δεν ηταν η ΝΔ που ακολουθουσε ακριβως τις ιδιες πρακτικες.
Ξεφτυλες.
Συγνωμη να ζητησει η ΝΔ για ποιον λογο? Επειδη παντα ετρεχε να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα του ΠΑΣΟΚ? Τσου ρε Λακη. Και τωρα απο τη ΝΔ θα ζητησετε παλι να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα του Συριζα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
θα δείξει! Πάντως η Ελβετία ακύρωσε το αίτημα να μπει στην ΕΕ που είχε κάνει απο το 1990. Μαλακές οι Άγγλοι με το δικό τους νομιςμα μαλακές οι Ελβετοί οι ελληναρες ειναι έξυπνοι με τα Greek statistics  του Σημίτη!
ρε αποκ  μας δουλευειεςς τωρα παλι???
τωρα εισαι με την εξοδο απο ευρωζωνη
μα το μουνοπανο που στηριζεις εχει καταστρεψει την χωρα κ τον λαο της χαρη του ευρω...η με τον ξεφτυλα νενεκο τσιπρα θασαι η με εξοδο απο το ευρωσυστημα....και με τα δυο δε γινεται...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ξέρεις κάτι; μπορείς να μιλάς με ονόματα λέγοντας αοριστίες. όπως έκανες και εσύ δηλαδή. νομίζω το αντιλαμβάνεται ο καθένας. το ύφος το ειρωνικό δεν κατάλαβα αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. πάω να δω καμιά σειρά.
Οτι αντιλαμβάνεσαι καλο ειναι τυπε! Να δεις το lucifer καλο φαίνεται ειμαι στο 2ο επεισόδιο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Συγνωμη να ζητησει η ΝΔ για ποιον λογο? Επειδη παντα ετρεχε να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα του ΠΑΣΟΚ? Τσου ρε Λακη. Και τωρα απο τη ΝΔ θα ζητησετε παλι να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα του Συριζα.
Διατηρουσατε η οχι κομματικο στρατο, γαλαζιους συνδικαλιστες κτλ; Τους κανατε χαρουλες η οχι;
Προσπαθουσατε με αυτην την αρρωστη ανταλαγη ψηφων και προνομιων να διατηρηθειτε στην εξουσια, ναι η οχι;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε αποκ  μας δουλευειεςς τωρα παλι???
τωρα εισαι με την εξοδο απο ευρωζωνη
μα το μουνοπανο που στηριζεις εχει καταστρεψει την χωρα κ τον λαο της χαρη του ευρω...η με τον ξεφτυλα νενεκο τσιπρα θασαι η με εξοδο απο το ευρωσυστημα....και με τα δυο δε γινεται...
Στα σοβαρά τώρα; Όχι δεν θέλω να βγούμε απο το ευρώ. Τουλάχιστον όχι χωρίς να ξέρουμε μετά τι;;;;  Το ποιος κατέστρεψε την χώρα σίγουρα δεν ειναι ο Τσίπρας! Ο Σόιμπλε κάνει κουμάντο τυπε σαρεσει δεν σαρεσει μαρεσει η δεν μαρεσει! Προσωπικά κανένα κόμμα δεν θα μου φέρει το φαγητό στο σπίτι σε τύπους σαν τον Αλέξ μπορεί να του το έφερναν κ σκούζει τώρα!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το εμπόλεμο ήρθη μονομερως απο την Ελλαδα το 1987 από τον υπουργο εξωτερικων Καρολο Παπουλια.
Ληξις.
Ε τοτε γιατι δεν εχουν αποδωθει οι περουσιες των τσαμηδων που κατασχεθηκαν πριν ξεκινησει ο πολεμος με την Αλβανια-Ιταλια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Διατηρουσατε η οχι κομματικο στρατο, γαλαζιους συνδικαλιστες κτλ; Τους κανατε χαρουλες η οχι;
Προσπαθουσατε με αυτην την αρρωστη ανταλαγη ψηφων και προνομιων να διατηρηθειτε στην εξουσια, ναι η οχι;
Ψηφιζε Τσιπρα και εχε κυβερνητη σου τον Καρανικα τύπε, σου αξιζει. Χεσε μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στα σοβαρά τώρα; Όχι δεν θέλω να βγούμε απο το ευρώ. Τουλάχιστον όχι χωρίς να ξέρουμε μετά τι;;;;  Το ποιος κατέστρεψε την χώρα σίγουρα δεν ειναι ο Τσίπρας! Ο Σόιμπλε κάνει κουμάντο τυπε σαρεσει δεν σαρεσει μαρεσει η δεν μαρεσει! Προσωπικά κανένα κόμμα δεν θα μου φέρει το φαγητό στο σπίτι σε τύπους σαν τον Αλέξ μπορεί να του το έφερναν κ σκούζει τώρα!
μηπως λες κουταμαρες προσπαθωντας να δικαιολογησεις τα αιτιολογητα?
ο σοιμπλε κι ο καθε σοιμπλε σου κανει κουμαντο αν θες,αν δεν θες δεν σου κανει...
ειδικα που ευτυχως η γερμανια δεν εχει καμμια γεωπολιτικη δυναμη
μην ψαχνεις να βρεις ηλιθιες δικαιολογιες.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΑΡΧΙΞΕΦΤΥΛΑς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗς Κ ΝΕΝΕΚΟς ΟΣΟ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤ ΕΜΕ... :hi:

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
ανεκδοτακι του συντροφου Λυριτζη (σκαι 6-10 το πρωι)
μου στειλε ο δικος μου να παμε στους παραιτηθειτε.
τον πονηρο ηθελε να με ξεμοναχιασει
:grin: :grin: :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μηπως λες κουταμαρες προσπαθωντας να δικαιολογησεις τα αιτιολογητα?
ο σοιμπλε κι ο καθε σοιμπλε σου κανει κουμαντο αν θες,αν δεν θες δεν σου κανει...
ειδικα που ευτυχως η γερμανια δεν εχει καμμια γεωπολιτικη δυναμη
μην ψαχνεις να βρεις ηλιθιες δικαιολογιες.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΑΡΧΙΞΕΦΤΥΛΑς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗς Κ ΝΕΝΕΚΟς ΟΣΟ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤ ΕΜΕ... :hi:
Σοβαρά τα λες τώρα η σου ξεφεύγουν;  Δλδ 6 μήνες τι έκανε ο Τσίπρας; Εναντιώθηκε στον Σόιμπλε και είδαμε τα αποτελέσματα άρα το θες η δεν θες να τα κανείς δεν ισχύει πλέον! Τώρα τα υπόλοιπα άστα δεν εχει νόημα!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ο σαμαρας εχει συμφωνησει σε κοφτη και το εχει πει σε συντευξη.
Η χωρα εχει καταστραφει και με την δικη σου ψηφο που ψηφιζες ΝΔ και εφερε αυτα τα χαλια.
Για χρονια ΕΣΕΙΣ γαμαγατε την πατριδα μας για την προσωπικη σας ικανοποιηση σε μια θεση στο δημοσιο, για το προσωπικο σας οφελος. Μην κουνατε σε καποιον το δακτυλο που πρεπει να ζησει μετα την καταστροφικη περιοδο σας.
Εχει ακουστει εστω ΕΝΑ συγνωμη για την παντελως αχρηστη διακυβερνηση σας; Ενα απλο συγνωμη, που βαλατε τα συμφεροντα της καρεκλας σας πανω απο τα συμφεροντα της πατριδας σας.
Οχι φυσικα ηταν το ΠΑΣΟΚ, δεν ηταν η ΝΔ που ακολουθουσε ακριβως τις ιδιες πρακτικες.
Ξεφτιλες.
Ρε μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟΥΣ πατριώτες,οταν εφυγαν απο το Μαξίμου τελευταία,σηκώσανε και τα κωλόχαρτα.Ε,ειδε κι αποειδε ο τσιπουρας και σκουπίστηκε με το μεϊλ Χαρδούβελη

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ανεκδοτακι του συντροφου Λυριτζη (σκαι 6-10 το πρωι)
μου στειλε ο δικος μου να παμε στους παραιτηθειτε.
τον πονηρο ηθελε να με ξεμοναχιασει
:grin: :grin: :grin:
ήταν εκεί ο χλεμπονιαρης που ειναι στο ραδιόφωνο!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ρε μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟΥΣ πατριώτες,οταν εφυγαν απο το Μαξίμου τελευταία,σηκώσανε και τα κωλόχαρτα.Ε,ειδε κι αποειδε ο τσιπουρας και σκουπίστηκε με το μεϊλ Χαρδούβελη
ΩΡΑΙΟς!! :grin: :grin: :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο λυριτζης αυτοι οι δυο λεγανε και αλλες μαλακιες το πρωι με το brexit το φονικο που εγινε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom