balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δεν βλεπεται τον κουλη στον σκαι;
δεν βλεπεται τον κουλη στον σκαι;
τραλαλάκη Α! και εγώ δεκαπέντε τον μήνα παίρνω... και υπάρχουν μήνες με τα εξτρα που πάνε και 25 χήνες...
κάτσε εσύ οδοντίατρε της σειράς να κλαψομουνιάζεσαι για την εφορία και το ΤΕΒΕ...
περσυνα ξυνα σταφυλια :oΜαλάκα , στα 60 σου αγόρασες ένα κωλοδιαμέρισμα χτισμένο το 1951,
που είναι μικρότερο από το ... playroom μου ...
Κλάσε μου τα @@.
Μαλάκα , στα 60 σου αγόρασες ένα κωλοδιαμέρισμα χτισμένο το 1951,
που είναι τρύπα του κώλου ...
Και καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι.
Κλασε μας τα @@ ...
βάλε μια απο τις ωραίες φωτό που εχει...! Κατα προτίμηση αυτή που ειναι ανάσκελα με το jack
Ο Τραμούλης είναι μια αξιοθρήνητη
λούγκρα, μεθυσμενούλα !
τυπε το βασικο ειναι οτι οσοι διαδηλωνουν σημερα οπως και στο ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ περσυ ειναι κατα τεκμηριο ανθρωποι της εργασιας, πετυχημενοι στη ζωη σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο, νοικοκυραιοι αστοι
η ζηλια και το μισος των ναυαγιων της ζωης που συνηθως ψηφιζουν αριστερα γιατι πιστευουν οτι ισοτητα σημαινει να μοιραζουμε δικαια μεταξυ μας τα λεφτα των αλλων ειναι η πραγματικη αιτια των αρνητικων σχολιων
τυπε το βασικο ειναι οτι οσοι διαδηλωνουν σημερα οπως και στο ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ περσυ ειναι κατα τεκμηριο ανθρωποι της εργασιας, πετυχημενοι στη ζωη σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο, νοικοκυραιοι αστοι
βάλε μια απο τις ωραίες φωτό που εχει...! Κατα προτίμηση αυτή που ειναι ανάσκελα με το jack
Μαλάκα , στα 60 σου αγόρασες ένα κωλοδιαμέρισμα χτισμένο το 1951,
που είναι τρύπα του κώλου ...
Και καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι.
Κλασε μας τα @@ ...
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1995803[/img[/URL]]
ολοι οι σοβαροι νοικοκυραιοι μαζεμενοι στο συνταγμα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote].........
....... θέτω ένα ερώτημα.
Τίς γνωρίζει πως επεξηγείται νοηματικά η λαική ρήσης.
"Του κώλου τα εννιάμερα"
Εσενα τυπε η αντιληψη σου πρεπει να ξεκιναει καπου το 2014, Σεπτεμβρη, στην υγρη αμμο καθως ενα θορυβωδες κυμα σου εβρεξε τα ποδια οσο ο λιβας σου εσφιγγε το προσωπο. "Ξημερωσε", ειπες.η σημερινη συγκεντρωση δινει ελπιδα. ηταν η πρωτη.