δε σε αναγκαζει κανενας να διαΒαζεις αυτα που γραφω. ουτως η αλλως εισαι εξω απο τα κολπα. Τωρα για το ποιος ειναι πηθικος μαλλον εσυ εισαι, γιαυτο αλλωστε γαμας και τοσες πολλες πουτανες, παλιο αλογομουρη.
Αν τα 'κόλπα' είναι να παίζεις ξύλο στο όνομα της ομάδας, τότε είμαι όντως έξω... Πιστευω πάντως ότι απλά ψάχνεις μια αφορμή να παίξεις ξύλο. Δε νομίζω να το κάνεις απλά από αγάπη για την ομάδα. Ενδεχομένως υπάρχει ένα ψυχολογικό υπόβαθρο πίσω από τη συμπεριφορά σου. Μπορεί να βαρέθηκες να τρως ξύλο από τα μεγαλύτερα πιτσιρίκια στο δημοτικό, και όταν βρήκες την ευκαιρία να έβγαλες τα απωθημένα σου. Μπορεί να μην έχεις ρίξει ξύλο ποτέ σου, και απλά να πουλάς δανεική μαγκιά από ξύλο που ρίξανε άλλοι. Μπορεί να υπάρχει άλλος λόγος - λ.χ. μπορεί να είσαι μικροτσούτσουνος.. ;) Μάλλον κάποιος ειδικός μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα...
Αναφορικά με τις πουτάνες που έχω γαμήσει, μάλλον με μπέρδεψες με άλλον. Διαφορετικά, μπορεί απλά να ξέρεις πράγματα που δεν ξέρω. Φερ' ειπείν κάποιες από τις γυναίκες με τις οποίες κατά καιρούς είχα σχέσεις να ήταν στην πραγματικότητα πουτάνες, απλά εγώ να μην το είχα καταλάβει αλλά εσύ να το ξέρεις. Πώς να το ξέρεις? Χμμμ, μπορεί να είναι φίλες σου, ή και συγγενείς σου...
Τέλος, για το 'αλογομούρης', υποθέτω ότι έψαχνες κάποια βρισιά πρόχειρη και, με το IQ που κουβαλάς, αυτή σου βρέθηκε. Σε κάθε περίπτωση το λεξιλόγιό σου είναι φτωχό, τα posts σου επαναλαμβάνονται συνεχώς χωρίς πρωτοτυπία, κατάφερες να γίνεις γραφικός χωρίς να καταβάλεις καμία προσπάθεια: απλά με το να είσαι ο εαυτός σου. Ελπίζω ο μπαμπάς σου να μη διαβάζει όσα γράφεις, γιατί τότε μπορεί να σου κόψει το χαρτζηλίκι και να αναγκάζεσαι μετά να παρακολουθείς τα ματς από ραδιοφωνάκι..