Νέα

Παράγκα Κόκκαλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ntavas13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
gayWalker στο χαιδαρι ο συνδεσμος σας ητανε διπλα στους μπατσους, στα 5 μετρα, Κοτες

Αυτοι ειστε, ρουφιανοι της αστυνομιας
Οπου και να σας βρουμε θα σας χτυπαμε,γιατι ετσι σας αξιζει
Ολο σκηνικα με πεσιματε λετε, γιατι διαβαζετε πολυ κομικ επιστημονικης φαντασιας και στους συνδεσμους σας βλεπετε την οδυσεια του διαστηματος

Ξυλο στο Παγκρατι 2006
Ξυλο στο Μοναστηρακι 2005
Ξυλο στο Γαλατσι κλπ κλπ

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Τόσο βλήματα είστε; Να πλακώνεστε για ποδόσφαιρο;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Misfit=απροσάρμοστος (για όποιον δεν το ήξερε)

Χρειάζονται και άλλα σχόλια γι' αυτούς που το επιλέγουν για nickname?

Και επειδή (φίλε darksun) υπάρχουν και παλιότεροι εδώ, ΜΟΥΣΕΙΟ '80s.....ΚΟΡΥΦΗ!

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
προς andras37athina :
Nα σου θυμησω την σοφη ρηση:

?Όσοι λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι
θέμα ζωής ή θανάτου λένε ψέματα.
Είναι κάτι πολύ παραπάνω??.
(Μπίλυ Σάνκλι ? Προπονητής LIVERPOOL 1965~1974)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ έχω πάθος, τόσο μετο ποδόσφαιρο, όσο και με μία συγκεκριμένη ομάδα. Αλλά πάντοτε κινούμαι στα όρια της αντικειμενικότητας και του σεβασμού όλων των άλλων οπαδών και ομάδων.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Εγώ έχω πάθος, τόσο μετο ποδόσφαιρο, όσο και με μία συγκεκριμένη ομάδα. Αλλά πάντοτε κινούμαι στα όρια της αντικειμενικότητας και του σεβασμού όλων των άλλων οπαδών και ομάδων.

Ευτυχώς φίλε μου εσύ «μεγάλωσες -37- » και έβαλες μυαλό...
ενώ κάποιοι άλλοι δυστυχώς (ανεξαρτήτου ομάδας) με τα μυαλά που κουβαλάνε θα το φάνε το κεφάλι τους και θα είναι κρίμα...   :uglystupid: 

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Οπου και να σας βρουμε θα σας χτυπαμε,γιατι ετσι σας αξιζει
Ολο σκηνικα με πεσιματε λετε, γιατι διαβαζετε πολυ κομικ επιστημονικης φαντασιας και στους συνδεσμους σας βλεπετε την οδυσεια του διαστηματος
Ξυλο στο Παγκρατι 2006
Ξυλο στο Μοναστηρακι 2005
Ξυλο στο Γαλατσι κλπ κλπ

...Κάποιος μπορεί να παίξει ξύλο για ένα φιλαράκι του. Για μια γκόμενα. Για την οικογένειά του. Για τη δουλειά του. Για μια άλλη θεώρηση για την πολιτική, την κοινωνία, whatever. Εσύ παίζεις ξύλο για μια σαμπρέλα 455 gr... Είμαι σίγουρος ότι το όνομά σου θα μείνει στην ιστορία: είσαι απόδειξη ότι η εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου λειτουργεί και αντίστροφα...

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
...Κάποιος μπορεί να παίξει ξύλο για ένα φιλαράκι του. Για μια γκόμενα. Για την οικογένειά του. Για τη δουλειά του. Για μια άλλη θεώρηση για την πολιτική, την κοινωνία, whatever. Εσύ παίζεις ξύλο για μια σαμπρέλα 455 gr... Είμαι σίγουρος ότι το όνομά σου θα μείνει στην ιστορία: είσαι απόδειξη ότι η εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου λειτουργεί και αντίστροφα...

δε σε αναγκαζει κανενας να διαΒαζεις αυτα που γραφω. ουτως η αλλως εισαι εξω απο τα κολπα. Τωρα για το ποιος ειναι πηθικος μαλλον εσυ εισαι, γιαυτο αλλωστε γαμας και τοσες πολλες πουτανες, παλιο αλογομουρη.

Εχω κρατηθει παντως πολυ για να μην ανεβασω φωτογραφιες με καμμενους απο τσιγαρα ολυμπιΛΑΓΟΥΣ...τους ρουφιανους της αστυνομιας...

Παντως εμεις που ασχολουμαστε με αυτα ,ξερουμε που σταματαμε

ΠΑΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ
GATE 13
CENTER FANS

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
δε σε αναγκαζει κανενας να διαΒαζεις αυτα που γραφω. ουτως η αλλως εισαι εξω απο τα κολπα. Τωρα για το ποιος ειναι πηθικος μαλλον εσυ εισαι, γιαυτο αλλωστε γαμας και τοσες πολλες πουτανες, παλιο αλογομουρη.

Αν τα 'κόλπα' είναι να παίζεις ξύλο στο όνομα της ομάδας, τότε είμαι όντως έξω... Πιστευω πάντως ότι απλά ψάχνεις μια αφορμή να παίξεις ξύλο. Δε νομίζω να το κάνεις απλά από αγάπη για την ομάδα. Ενδεχομένως υπάρχει ένα ψυχολογικό υπόβαθρο πίσω από τη συμπεριφορά σου. Μπορεί να βαρέθηκες να τρως ξύλο από τα μεγαλύτερα πιτσιρίκια στο δημοτικό, και όταν βρήκες την ευκαιρία να έβγαλες τα απωθημένα σου. Μπορεί να μην έχεις ρίξει ξύλο ποτέ σου, και απλά να πουλάς δανεική μαγκιά από ξύλο που ρίξανε άλλοι. Μπορεί να υπάρχει άλλος λόγος - λ.χ. μπορεί να είσαι μικροτσούτσουνος.. ;) Μάλλον κάποιος ειδικός μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα...

Αναφορικά με τις πουτάνες που έχω γαμήσει, μάλλον με μπέρδεψες με άλλον. Διαφορετικά, μπορεί απλά να ξέρεις πράγματα που δεν ξέρω. Φερ' ειπείν κάποιες από τις γυναίκες με τις οποίες κατά καιρούς είχα σχέσεις να ήταν στην πραγματικότητα πουτάνες, απλά εγώ να μην το είχα καταλάβει αλλά εσύ να το ξέρεις. Πώς να το ξέρεις? Χμμμ, μπορεί να είναι φίλες σου, ή και συγγενείς σου...

Τέλος, για το 'αλογομούρης', υποθέτω ότι έψαχνες κάποια βρισιά πρόχειρη και, με το IQ που κουβαλάς, αυτή σου βρέθηκε. Σε κάθε περίπτωση το λεξιλόγιό σου είναι φτωχό, τα posts σου επαναλαμβάνονται συνεχώς χωρίς πρωτοτυπία, κατάφερες να γίνεις γραφικός χωρίς να καταβάλεις καμία προσπάθεια: απλά με το να είσαι ο εαυτός σου. Ελπίζω ο μπαμπάς σου να μη διαβάζει όσα γράφεις, γιατί τότε μπορεί να σου κόψει το χαρτζηλίκι και να αναγκάζεσαι μετά να παρακολουθείς τα ματς από ραδιοφωνάκι..

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Το δικο σου IQ λεει αλλα...
ΟΥΣΤ , φλωρε μαγκακο !

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν τα 'κόλπα' είναι να παίζεις ξύλο στο όνομα της ομάδας, τότε είμαι όντως έξω... Πιστευω πάντως ότι απλά ψάχνεις μια αφορμή να παίξεις ξύλο. Δε νομίζω να το κ
χαιρομαι που εδωσα νοημα στη ζωη σου !
Σχολιαζεις εκτενεστατα,  αυτα που γραφουν αγνωστοι στο Ιντερνετ, διαβαζεις κριτικες για μπουρδελα,κανεις τσατ με αγνωστους, γαμας πορνες επι χρημασι, πραγματικα φιλε ζεις μια πολυ συναρπαστικη ζωη.

Αν δεν ημουν εγω να σχολιασεις σημερα, ειμαι σιγουρος οτι θα τραβουσες μαλακια για να γεμισεις την ωρα σου

Συνεχισε να μαλακιζεσαι στο cyberspace ή κανε επισκεψη σε κανενα ψυχιατρο να σου δωσει καποια αγωγη

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δεν θα το ξεχασω ποτε !!!!!
Μιλαμε για ΚΟΡΥΦΗ !!!

500 ετρεξαν 5.000 :dancing:

Νομίζω πως αρκετοί από τους 5000 ακόμα τρέχουν....

Και οι υπόλοιποι γαβρόμαγκες κοιτάνε με τρόμο τις γωνιές του δρόμου μήπως ερχόμαστε...

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Jlsilver εισαι ενας περιπλανωμενος Μαλακας του διαδικτιου.

Υ.Γ
γραψε τωρα 2,3 σελιδες για μενα, για να γεμισεις δημιουργικα την ωρα σου

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Αρκετοι ολυμπιΛΑΓΟΙ ειχαν σκαρφαλωσει στα τρολει για να κρυφτουν πανω στην οροφη των τρολει !!

Αξεχαστες αναμνησεις :birdman:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
χαιρομαι που εδωσα νοημα στη ζωη σου !
Σχολιαζεις εκτενεστατα,  αυτα που γραφουν αγνωστοι στο Ιντερνετ, διαβαζεις κριτικες για μπουρδελα,κανεις τσατ με αγνωστους, γαμας πορνες επι χρημασι, πραγματικα φιλε ζεις μια πολυ συναρπαστικη ζωη.
Αν δεν ημουν εγω να σχολιασεις σημερα, ειμαι σιγουρος οτι θα τραβουσες μαλακια για να γεμισεις την ωρα σου
Συνεχισε να μαλακιζεσαι στο cyberspace ή κανε επισκεψη σε κανενα ψυχιατρο να σου δωσει καποια αγωγη

Jlsilver εισαι ενας περιπλανωμενος Μαλακας του διαδικτιου.
Υ.Γ
γραψε τωρα 2,3 σελιδες για μενα, για να γεμισεις δημιουργικα την ωρα σου

... Μάγκες, ησυχία! O darksun κατέβηκε απ' το δέντρο, και κάνει τα πρώτα του βήματα να μάθει γραφή και ανάγνωση. Ας σεβαστούμε όλοι την προσπάθειά του, γιατί μπορεί να απογοητευτεί και να ξανανέβει στο δέντρο...

Υ.Γ. Δεν έχεις παράπονο, ούτε 50 λέξεις δεν έγραψα. Δε θα δυσκολευτείς καθόλου...

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οι δηθεν και οι καπως παρακαλω να παρουν τον πουλο απο συζητηση ανωριμων καφρων. ευχαριστω.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Υ.Γ. Δεν έχεις παράπονο, ούτε 50 λέξεις δεν έγραψα. Δε θα δυσκολευτείς καθόλου...

Μπα μην το λές... Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να συνδέσει κάποιος, του διανοητικού διαμετρήματος του darksun, τις λέξεις με το νόημα τους;

Όχι τίποτα άλλο, για τον φίλο που επιμένει ότι οι βάζελοι είναι πιο μορφωμένοι και έξυπνοι από τους γαύρους..

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μπα μην το λές... Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να συνδέσει κάποιος, του διανοητικού διαμετρήματος του darksun, τις λέξεις με το νόημα τους;

Όχι τίποτα άλλο, για τον φίλο που επιμένει ότι οι βάζελοι είναι πιο μορφωμένοι και έξυπνοι από τους γαύρους..

.. Καλά, αυτό ισχύει ;) Αλλά απλά η βλακεία δεν έχει οπαδικές προτιμήσεις. Είτε γάβρος είτε βάζελος είτε χανούμι, το βασικό είναι να καταφέρεις να μην είσαι βλάκας... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom