Νέα

Παράγκα Κόκκαλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ntavas13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Αρα σας αρεσουν τα συνεχομενα "παρτυ" των Γκυζιωτων :dancing:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τα συνεχόμενα παρτυ???Έχετε πολύ πλάκα :2funny:.Πότε κάνετε πάρτυ,όταν είναι άδειο το δωματιάκι?Από το 75 έχω βαρεθεί να σας κυνηγάω.Σας τρελαίνει που είμαστε τόσα χρόνια εκεί και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα.Πολύ θα ήθελα να μάθω πόσα ΛΕΠΤΑ θα άντεχε ενα δικό σας κλαμπ στη Δεκελείας.Η κατοχή συνεχίζεται,είστε πολύ λίγοι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
συνεχιστε αγγελουδια μου,συνεχιστεεεεεε!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :'( :'( :'(

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Γιατι να εχουμε συνδεσμο στη δεκελειας ;;;
Αφου ειστε ΛΙΓΟΙ εκει :dancing:

Επισκέπτης
Τα συνεχόμενα παρτυ???Έχετε πολύ πλάκα :2funny:.Πότε κάνετε πάρτυ,όταν είναι άδειο το δωματιάκι?Από το 75 έχω βαρεθεί να σας κυνηγάω.Σας τρελαίνει που είμαστε τόσα χρόνια εκεί και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα.Πολύ θα ήθελα να μάθω πόσα ΛΕΠΤΑ θα άντεχε ενα δικό σας κλαμπ στη Δεκελείας.Η κατοχή συνεχίζεται,είστε πολύ λίγοι.

Απο το 75 δεν βαρέθηκες να κάνεις μαλακίες δηλαδή;  :)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ, ΤΟ δωματιακη. ειναι μονιμως κλειστο δεν εχει διακριτικα και οποτε το ανοιγουνε πεφτει συρμα  και πολλες μολοτοφ...γενικα στο δωματιακη εχουνε φαει πολλοι τουρκοι το ξυλο της αρκουδας

σωστοτατος!!!!!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
απορώ πως μιλούν οι... μπουκωμένοι....

να τα λέγατε αυτά πριν το ματς το καταλαβαίνω.
μετά το 1-2 όμως, τουμπεκί...

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ, ΤΟ δωματιακη. ειναι μονιμως κλειστο δεν εχει διακριτικα και οποτε το ανοιγουνε πεφτει συρμα  και πολλες μολοτοφ...γενικα στο δωματιακη εχουνε φαει πολλοι τουρκοι το ξυλο της αρκουδας

100% αληθεια !!!!!

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι ψευτες και ρουφιανοι ειναι οι Γκευ7 ?

μια λενε οτι δεν τους βοηθαει η διαιτησια ΣΤΗΝ ελλαδα

την αλλη λενε οτι θα παρουνε το κυπελλο  πρωταθλητριων
την αλλη λενε οτι  ητανε 20 στην κοκκινια  και δειρανε 200 παναθηναικους καπου στο 1996-7
σε λιγο θα μας ΠΟΥΝΕ οτι ειναι οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ του ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ

ο πιθηκος ο τσουκαλας ποτε θα ανεβει ξανα προς  αθηνα μερια?
ρωταω εγω τωρα....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ο πιθηκος ο τσουκαλας ποτε θα ανεβει ξανα προς  αθηνα μερια?
ρωταω εγω τωρα....
όταν κάποιος ασχολείται με έναν μαλάκα, αυτός τι είναι? λιγότερο ή ποιο πολύ μαλάκας?
ρωταω εγω τωρα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ηρθε η ώρα να διαλύσουμε την κωλοπαράγκα σας.

[move]Δώστε στον θρύλο πέναλντι[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μέχρι κ με τα Γιάννενα,πέτσινο πέναλντι χρειαστήκατε.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πήρα πέναλτι μετά από 10 μήνες
Καλά ασ'το. Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια...

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Βαζελοκοτες,Μπαόκια,αεκάκια και λοιποι πελάτες,αντί να κοιτάτε τα χάλια σας έχετε βρεί την καραμέλα και για όλα σας φταιει ο Κοκκαλης ή ο Θρυλος!
Φταιει ο Ολυμπιακός δηλαδή,που τον Μπάοκ τον διαλύσανε οι απατεώνες (εν έτη 2007,και ομάδα πρωταθλήματος δέν έχει καν χορηγό!!!),η φτάει ο Κοκκαλης που το περίφημο "πεναετές" πλάνο του Μαλεζάνι πήγε πάτος ?
Στην ΑΕΚ που με τις πουστιες του Ντέμη τους χαρίσανε τα χρέη δέν λέει κανενας τίποτα ? Στους Βαρδινογιάννηδες που βαφτιζουνε ολα τα παλτα παιχταράδες με το έτσι θέλω δέν λεει κανενας τιποτα?
Οτι και να γινει κυριοι πελατες Ο Θρυλος ήταν ειναι και θα ειναι ο Νο 1 στην Ελλάδα.
Εσεις οι υπόλοιποι ζήστε με την ψευδαισθηση των δήθεν ευρωπαικων πορειων που όλο κάνετε και μας τα πρηζετε,αλλα παντα δευτεροι και τρίτοι θα ερχεστε!!
Αντε γεια!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπον, δυο λογια απλα και ησυχα.
1. Ξέρετε κανένα από εδώ μέσα που να μπορεί να περάσει μούρλια με μια θεογκόμενα που του προσφέρεται με 20? και να πηγαίνει με μία με 300 έτσι για χούι; ΟΧΙ! Επομένως, άντε να πεις πως τα πρώτα ήταν τσίγγινα πρωταθλήματα,αλλά από τη στιγμή που σου φέρνει ο Κόκκαλης Ζιοβάννι, Ζάχοβιτς,Καρεμπέ και Ριβάλντο κι εσύ φέρνεις όλους τους άγνωστους, δεν μπορείς να μιλάς για παράγκα, γιατί απλά δεν θα τους έφερνε αυτούς, θα το έπραιρνε για πλάκα και με πιο φτηνούς.
2. Εγώ να συμφωνήσω για τον "Ευρωπαίο" Παναθηναϊκό που έχει κανει καλύτερες πορείες. Αλλά για σταθείτε ρε σεις. Με το παρελθόν ζούμε; Πότε έκανε πορεία τελευταία φορά ο ΠΑΟ Ευρώπη; Και όταν λέμε πορεία τι λέμε; Μέχρι τους 4; Αυτό είναι πορεία; Στο μπάσκετ δηλαδή πώς γίνεται να το έχουμε σηκώσει οι Έλληνες τόσες φορές και στο κλωτσοβόλλεϋ να αρκούμαστε με μια φορά τετράδα στα 20 χρόνια; Και να καυχιόμαστε κιόλας;
3. 10 χρόνια τώρα τη μία πορεία που έκανε ο ΠΑΟ στην Ευρώπη (πέρασε από τον όμιλο) είχε μαζέψει λιγότερους βαθμούς από τον Ολυμπιακό στους ομίλους...τυχαίο;
4. Γιατί δεν βλέπετε λίγο πιο μακριά από αυτό που γράφει η κάθε φυλλάδα; Όταν ο Ολυμπιακός έχανε τα πρωταθλήματα μια 10ετία όλοι φωνάζαμε για τους προέδρους μας και τους παίχτες κλπ., για τον ΠΑΟ κανένας. Την καμπούρα σας εσείς δεν την κοιτάτε; Ή μήπως φταίει ο κόκκαλης τώρα που ο Νικολαίδης πήρε μόνο ένα παίκτη και μάλιστα τον Καφέ από τον ΟΣΦΠ (που τον πλήρωσε κιόλας ο Κόκκαλης και τον άφησε ελεύθερο για να μην έχει τίποτα να δώσει ο Ντέμης;)
4. Ευρωπαϊκή ομάδα ΠΑΟ: όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες όταν χάνουν βλέπουν τι λάθη έκαναν εκείνες και όχι τον αντίπαλο, εσείς μόνο κάνετε το ανάποδο, γι¨αυτό και πτέ δεν θα φτιάξουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα...κρίμα. Ο ντέμης τουλάχιστον ξεκίνησε καλά ...ασχετα που τώρα το έχει ρίξει στη δίαιτα και την τσιγκουνιά...
Αυτά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom