Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 571K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ το ανέφερα απλά σαν αντικειμενικό στοιχείο καλής εμφάνισης.
Το ύψος και για τους άντρες και για τις γυναίκες,θεωρείται σε όλες τις χώρες συν,ανεξάρτητα από τα υποκειμενικά γούστα του καθενός.

Όντως σε μια χώρα όπως η Τσεχία,ένας κοντός άντρας θα δυσκολευτεί(χωρίς να σημαίνει ότι δε θα βρει)όχι μόνο επειδή οι γυναίκες είναι ψηλές,αλλά εξαιτίας του πως αντιλαμβάνονται το ρόλο του άντρα.
Ναι,η άλλη θα προσπαθεί να είναι όμορφη για σένα και να σου μαγειρεύει,αλλά όχι αν είσαι φράντζας,swag,beta.
Αν είσαι κοντός,πρέπει να έχεις αντισταθμίσει αλλιως τη διαφορά.
Κοντός μάγκας,κοντός έξυπνος που βγάζει φράγκα,κ.λ.π.

Και άντε οι Τσέχες,είναι και λίγο αλάνια.
Οι Σλοβάκες θέλουν να είσαι 100% στο ρόλο προστάτη-κολώνα του σπιτιού και αυτές με τη σειρά τους στον δικό τους ρόλο.
Δηλαδή αν περάσει καμιά κατσαρίδα από το σαλόνι μια Τσέχα θα σηκώσει την παντόφλα να την σκοτώσει,η Σλοβάκα θα περιμένει να το κάνεις εσύ :grin:
Να γιατι τελικος προορισμος μου ειναι η Αγγλια.  Υπαρχουν πολλες αγγλιδες 1.55-1.60 οπως και κοντοι Αγγλοι 1.70-1.75. Υπαρχουν επισης πολλες μεταναστριες απο Κινα και Βιετναμ. Γενικα βρισκεις πιο ευκολα γκομενα,  δεν εχουν τοσο ψηλα στανταρτ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Να γιατι τελικος προορισμος μου ειναι η Αγγλια.  Υπαρχουν πολλες αγγλιδες 1.55-1.60 οπως και κοντοι Αγγλοι 1.70-1.75. Υπαρχουν επισης πολλες μεταναστριες απο Κινα και Βιετναμ. Γενικα βρισκεις πιο ευκολα γκομενα,  δεν εχουν τοσο ψηλα στανταρτ.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει το ύψος σου να είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή χώρα μετανάστευσης.
Επίσης το ότι μια γυναίκα είναι κοντή,δεν σημαινει ότι θεωρεί ότι της αντιστοιχεί εξαιτίας του ύψους της κοντός άντρας.

Βασικά ότι κοντή γκόμενα θυμάμαι,μου έχει πει ότι γουστάρει ψηλούς με το πιο συνηθισμένο επιχείρημα :rolleyes: :"Δε θέλω τα παιδιά μου να βγουν κοντά σαν εμένα"..

Τέσπα,δες το ευρύτερα το θέμα.
Δεν είναι όλες οι γυναίκες/άντρες με τις μεζούρες ανά χείρας.
Η γυναίκα θέλει πρωτίστως να της γαμήσεις το μυαλό και εκεί λίγο ρόλο παίζει αν είσαι 10 πόντους πάνω ή δεκα πόντους κάτω...

Υ.Γ.Πράγα θα βρεις αναλογικά περισσότερες Βιετναμέζες από Λονδίνο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η γυναίκα θέλει πρωτίστως να της γαμήσεις το μυαλό και εκεί λίγο ρόλο παίζει αν είσαι 10 πόντους πάνω ή δεκα πόντους κάτω...

Η γυναίκα θέλει πρωτίστως να της αρέσεις.Είτε έχεις μυαλό είτε είσαι κούτσουρο απελέκητο,είτε είσαι 1.90 είτε 1.65,εαν για κάποιο λόγο σε δει ερωτικά,θα σου κάτσει όπως και να είσαι.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Η γυναίκα θέλει πρωτίστως να της αρέσεις.Είτε έχεις μυαλό είτε είσαι κούτσουρο απελέκητο,είτε είσαι 1.90 είτε 1.65,εαν για κάποιο λόγο σε δει ερωτικά,θα σου κάτσει όπως και να είσαι.
Σοφα λογια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντα αναφέρομαι στο μέσο όρο και όχι στις εξαιρέσεις.
Και εγώ μπορώ να σε στείλω σε Σλοβάκα call girl με τατουάζ τράγο και 5άλφες.
Και τι να λέει αυτό;

Επίσης το ότι εσύ είσαι φετιχιστής και γαμάς μόνο μουνιά που σε περνάνε 10-20 ποντους,δε σημαίνει ότι οι Τσέχες είναι όλες 1.80-1.90.
Οι Τσέχες που ψάχνεις εσύ είναι τόσο.
Ψηλές είναι γενικά,αλλά τα ύψη που αναφέρεις είναι ψηλά ακόμη και για Τσεχία.

Νομίζω ότι εδώ μέσα έχει νόημα να γράφουμε μόνο για το μέσο όρο..
Γιατί αν αρχίσουμε τα:"Μου έχει τυχει μια φορά,..." δε θα τελειώσουμε ούτε μεθαύριο το γράψιμο..

Γενικά κατά τη γνώμη μου οι Τσέχες δεν κοιτάνε τόσο το ύψος και το γυμνασμένο σώμα όσο οι Πολωνές π.χ. ούτε και τόσο πολύ τα λεφτά όπως οι Ουκρανές.Είναι κάπως συμμετρικές στις προτιμήσεις.
Δεν έχουν πολύ υψηλά στάνταρτς αλλά έχουν κάποια στάνταρντς,δεν πάνε με πάκια κτλ.
Δηλαδή ένας νορμάλ μπορεί να βρει μουνάρα Τσεχία κάτι πολύ δύσκολο Γερμανία π.χ.
Γερμανία βλέπεις το ίδιο ποσοστό από μουνάρες μπορεί και περισσότερες σε σχέση με Τσεχία απόλυτα μοντέλα δηλαδή αλλά είναι χαμηλότερος ο μέσος όρος.
Δηλαδή ένας Ελληνας γαμώντας μέσο όρο γκόμενα Τσεχία είναι σα να γαμάει εφτάρι Γερμανία και οχτάρι Ελλάδα.Ελλάδα σκάνε οι Ελληνίδες αν φέρεις τέτοια γκόμενα ενώ Τσεχία γαμάς απλά μέσο όρο.
Δηλαδή Τσεχία αυξάνεις τεχνητά επίπεδο όχι γιατί μετράς περισσότερο,απλά γιατί είναι πολύ υψηλότερος ο μέσος όρος από τις γκόμενες.
Μέση Τσέχα 170,λεπτή καστανόξανθη με ωραία μάτια,κομψά πόδια κτλ,αυτό για Ελλάδα είναι ουσιαστικά οχτάρι,Τσεχία απλά το μέσο συνηθισμένο θέαμα.
Ηταν ο βασικός λόγος που προτιμούσα Τσεχία έναντι Πολωνίας απλά γαμούσα πολύ πιο ωραίες λόγω υψηλκότερου μέσου όρου όχι οτι μετρούσα Τσεχία πιο πολύ από Πολωνία.Πολωνία έχω γαμήσει και πεντάρια,μπάζα κτλ,βέβαια στο σεξ ήταν σούπερ,κάνουν φοβερό τσιμπούκι και όλα τα γούστα αφού προσπαθούν να αναπληρώσουν για την υποδεέστερη εμφάνιση.
Γενικά δηλαδή οι Πολωνέζες έχουν κόμπλεξ με την εμφάνισή τους και προτιμούν να σε σπιτώνουν,να σε ταίζουν και να σε ξεσκίζουν στα μπούκια αντί να βγαίνουν έξω και να ντρέπονται.Οι Ουκρανές το αντίθετο,θέλουν όλη την ώρα να κυκλοφορούν στα μαγαζιά και να ποζάρουν και να κάθονται σπίτι όσο το δυνατό λιγότερο ενώ οι Τσέχες θέλουν και τα δύο και σπιτίσιο σεξ,φαί κτλ και κυκλοφορία έξω.Γενικά είναι πολύ φυσιολογικές για Σλάβες,υπερβολικά λογικές.
Επίσης έχουν σχετικά υψηλή κουλτούρα,σπάνια συναντάς βλαχάρες όπως Πολωνία ή τελείως χωριό φάση όπως Ουκρανία ακόμα και στις μικρές πόλεις της Τσεχίας.Δηλαδή έχουν ευρωπαική νοοτροπία δεν είναι στυλ blachara,suczka κτλ.

Εδώ πώς ήταν οι Τσέχες και η η ατμόσφαιρα στην Τσεχία τη χρυσή εποχή της δεκαετίας του 90.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
τι μισθοι παιζουν στην Πράγα;
Τραγικοί..

Πολύ χειρότερα εννοείται από Ελλάδα.

Και το ενοίκιο γκαρσονιέρας σε ετοιμόρροπη οικοδομή χωρίς ασανσέρ στον 5ο  :S αν θές να μένεις στο κέντρο Praha 1 πάει παραπάνω από τον κατώτατό τους μισθό.

Φυσικά αν θέλει να με διορθώσει ο Βαλκάνιος,ας συμπληρώσει.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου τύπε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τραγικοί..

Πολύ χειρότερα εννοείται από Ελλάδα.

Για Πράγα έχω αντίθετη εικόνα,αν μιλάμε για Τσεχία(εξαιρω Μπρνο) γενικά είναι άλλη φάση.

Ένα pdf που θεωρώ έγκυρο είναι:
www.hays.cz/cs/groups/hays_common/@cz/@content/documents/digitalasset/hays_2113720.pdf]https://www.hays.cz/cs/groups/hays_common/@cz/@content/documents/digitalasset/hays_2113720.pdf[/url]

Και το ενοίκιο γκαρσονιέρας σε ετοιμόρροπη οικοδομή χωρίς ασανσέρ στον 5ο  :S αν θές να μένεις στο κέντρο Praha 1 πάει παραπάνω από τον κατώτατό τους μισθό.

Iσχύει.
477 ο κατώτατος,500 τουλάχιστον ακομη για μια τρύπα Πράγα 1.
Αλλά σου λέει:"Έχω γρήγορο δίκτυο τραμ,λεωφορεία,μετρό,με μηνιαία κάρτα 21,5 ευρώ,μπορείς να μείνεις και έξω από το κέντρο"
Βασικά αν βγάλεις ετήσια(4750κορώνες) είναι αστείο ποσό ανά μήνα.
Η πρόθεσή τους μάλιστα είναι να τα καταργήσουν τελείως τα εισιτήρια.

Toν τελευταιο 1,5χρόνο έχει μπει πλαφόν στην Τσεχική κορώνα που έχει συνεχή τάση ανατίμησης.
Κάποτε με ένα δολάριο έπαιρνες 40 κορώνες και τώρα αν την αφήσουν ελεύθερη θα πάει 1 δολάριο->10 κορώνες.
Τώρα τι είναι ρεαλιστικό και τι όχι,θα σας γελάσω..
Γιατί όταν έχουμε φτάσει ένα καινούργιο διαμερισμα 80 τ.μ. στο Holesovice να κάνει μισό μύριο,δεν το λες και νορμαλ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για Πράγα έχω αντίθετη εικόνα,αν μιλάμε για Τσεχία(εξαιρω Μπρνο) γενικά είναι άλλη φάση.

Ένα pdf που θεωρώ έγκυρο είναι:
www.hays.cz/cs/groups/hays_common/@cz/@content/documents/digitalasset/hays_2113720.pdf]https://www.hays.cz/cs/groups/hays_common/@cz/@content/documents/digitalasset/hays_2113720.pdf[/url]

Iσχύει.
477 ο κατώτατος,500 τουλάχιστον ακομη για μια τρύπα Πράγα 1.
Αλλά σου λέει:"Έχω γρήγορο δίκτυο τραμ,λεωφορεία,μετρό,με μηνιαία κάρτα 21,5 ευρώ,μπορείς να μείνεις και έξω από το κέντρο"
Βασικά αν βγάλεις ετήσια(4750κορώνες) είναι αστείο ποσό ανά μήνα.
Η πρόθεσή τους μάλιστα είναι να τα καταργήσουν τελείως τα εισιτήρια.

Toν τελευταιο 1,5χρόνο έχει μπει πλαφόν στην Τσεχική κορώνα που έχει συνεχή τάση ανατίμησης.
Κάποτε με ένα δολάριο έπαιρνες 40 κορώνες και τώρα αν την αφήσουν ελεύθερη θα πάει 1 δολάριο->10 κορώνες.
Τώρα τι είναι ρεαλιστικό και τι όχι,θα σας γελάσω..
Γιατί όταν έχουμε φτάσει ένα καινούργιο διαμερισμα 80 τ.μ. στο Holesovice να κάνει μισό μύριο,δεν το λες και νορμαλ..

Παίζουνε πολύ με το νόμισμα οι Τσέχοι.Ο Ελληνας ήθελε το σκληρό ευρώ και ο Τσέχος δεν αφήνει καν το νόμισμά του να σκληρύνει για να γαμάει στις εξαγωγές.
Μετά το στραπάτσο που έφαγε η Ελλάδα δεν μπαίνουν οι Τσέχοι στο ευρώ ούτε του Αγίου Πούτσου παρόλο που θεωρητικά ήταν υποχρεωμένοι από το 2008 αφού πληρούσαν τις προυποθέσεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Παίζουνε πολύ με το νόμισμα οι Τσέχοι.Ο Ελληνας ήθελε το σκληρό ευρώ και ο Τσέχος δεν αφήνει καν το νόμισμά του να σκληρύνει για να γαμάει στις εξαγωγές.
Μετά το στραπάτσο που έφαγε η Ελλάδα δεν μπαίνουν οι Τσέχοι στο ευρώ ούτε του Αγίου Πούτσου παρόλο που θεωρητικά ήταν υποχρεωμένοι από το 2008 αφού πληρούσαν τις προυποθέσεις.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία από Τσεχία και αρκετή,ώστε να μπορω να συγκρίνω από άλλες Σλαβικές χώρες,είναι αντικειμενικά οι πιο έξυπνοι Σλάβοι.

Yπάρχουν αρκετές παρανοήσεις που έχω διαβάσει ακόμη και σε αυτό το thread.

Το γεγονός ότι οι Τσέχοι είναι άθεοι,έχει συνδυαστεί με μαγείες,αντιχριστιανισμό και παπάρια μάντολες.

Η αλήθεια είναι ότι οι καθολικοί τους ξεκώλιαζαν επί πόσα χρόνια,ήταν προτεκτοράτο των Γερμανών,ο πάπας ήταν ο μεγαλύτερος νταβάς τους επιβάλλοντας τρελους φόρους και ακόμη και όταν πήγαν να σηκώσουν κεφάλι με τον Γιαν Χους και τους ακόλουθούς του,τους ξεκώλιασαν άγρια οι φρίτζηδες..
Φυσικά χωρίς Γιαν Χους,δεν θα υπήρχε Μαρτίνος Λούθηρος,όπως είχε δηλώσει ο δεύτερος.

Γιαν Χους είναι ο τύπος στην γνωστή πλατεία

800px-Jan_Hus.Monument.jpg

Ο κύριος λόγος της αθείας των Τσέχων,είναι πως μετά τον 30ετή πόλεμο και το  κλαρίνο στο μάχη του Λευκού Βουνού το 1620 που σε 1 ώρα τα πάντσερ καθάρισαν 4.000 στρατιώτες, ο τσεχικός λαός απλά κουράστηκε και αποφάσισε να μην ασχολείται με ανούσια πράγματα που μπορούν να τον κάνουν στόχο.
Έτσι το γύρισαν στην αθεϊα.Ούτε διαβόλια,ούτε τριβολια..
Απλά δε δέχονταν ότι με 5 χρυσά νομίσματα στην εκκλησία σβήνονται οι αμαρτίες σου και άλλες παπαριές της εποχής.
Επίσης το 1621 οι Αψβούργοι τους εκδικήθηκαν ακόμη περισσότερο εκτελώντας στην παλιά πλατεία τους 27 επικεφαλεις της επανάστασης εναντίον τους.
Επειδή περπατάει πολύς κόσμος στην πλατεία και κανείς δεν κοιτάει κάτω,το σημείο σφαγιασμού περναει απαρατήρητο.
Αλλά αν κάποιος παρατηρήσει καλά,κάτω υπάρχει αυτό:

place-of-the-execution-of-27-czech-nobles-at-old-town-square-on-june-B3D7NG.jpg

Και οι διαβολικες μορφές στα αετώματα των εκκλησιών δεν είναι αποκρυφισμός,ούτε μαγεία..
Οι Τσέχοι θεωρούσαν πως αν ο διάβολος πήγαινε να επιτεθεί στον ναο και "έβλεπε" το ομοίωμά του,αποχωρούσε.
Δηλαδή τα γκαρκόιλς ήταν προστατες του ναού.

Φυσικά έχω ακούσει ακόμη και κάποιους ξεναγούς να λένε απίστευτες ιστορικες ανακριβειες,να 'ναι καλά η Wikipedia..

Tέσπα,ιστοριες για αγρίους..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχοντας μεγάλη εμπειρία από Τσεχία και αρκετή,ώστε να μπορω να συγκρίνω από άλλες Σλαβικές χώρες,είναι αντικειμενικά οι πιο έξυπνοι Σλάβοι.

Οντως ισχύει αυτό.Είναι και οι Σλάβοι που έχουν κάνει τις περισσότερες εφευρέσεις σε σχέση με άλλους και είχαν αρκετές ιδιοφυίες ανάμεσά τους.
Ο Wallenstein έκανε μεγάλο παιχνίδι,παραλίγο να γίνουν κυρίαρχοι της Γερμανίας αλλά μετά την ήττα από τους Σουηδούς αποφάσισαν τέρμα τους πολέμους και δεν ξαναπολέμησαν τα τελευταία 400 χρόνια.
Στην περίοδο της Αυστροουγγαρίας και το μεσοπόλεμο ήταν η πιο πλούσια περιοχή πλουσιότερη και από την Αυστρία.
Δεν έχουν βέβαια την κτηνωδία και brutal power των Ρώσων και ουσιαστικά θα γίνονταν σάντουιτς μεταξύ Ρώσων Γερμανών όπως οι Πολωνοί αν ακολουθούσαν το ρομαντικό εθνικισμό των τελευταίων που τους οδήγησε σε ανείπωτη μιζέρια βασικά δηλαδή έχαναν συνέχεια και έχασαν και τη χώρα τους,εξού και πολλά από τα σημερινά κόμπλεξ των Πολωνέζων,απλά τους έχουν καταγαμήσει ιστορικά.

Επισκέπτης
Δεν θεωρώ ότι πρέπει το ύψος σου να είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή χώρα μετανάστευσης.
Επίσης το ότι μια γυναίκα είναι κοντή,δεν σημαινει ότι θεωρεί ότι της αντιστοιχεί εξαιτίας του ύψους της κοντός άντρας.

Βασικά ότι κοντή γκόμενα θυμάμαι,μου έχει πει ότι γουστάρει ψηλούς με το πιο συνηθισμένο επιχείρημα :rolleyes: :"Δε θέλω τα παιδιά μου να βγουν κοντά σαν εμένα"..

Τέσπα,δες το ευρύτερα το θέμα.
Δεν είναι όλες οι γυναίκες/άντρες με τις μεζούρες ανά χείρας.

Υ.Γ.Πράγα θα βρεις αναλογικά περισσότερες Βιετναμέζες από Λονδίνο.

Πολυ σωστα γραφεις οτι η κοντη δε συμβιβαζεται αναγκαστικα με τον κοντο.  Ισχυουν ομως και τα εξης:

πιο ευκολα βγαζεις γκομενα πιο κοντη απο σενα παρα στο ιδιο υψος.

αν οι περισσοτεροι αντρες ειναι πολυ πιο ψηλοι απο εσενα γινεσαι αορατος στις γυναικες.  Σε βλεπουν σαν κατι Πακιστανους στην Αθηνα που μοιαζουν με παιδια γυμνασιου.

Το γαμησι μυαλου που λες απαιτει προσεγγιση με ελληνικο τροπο.  Δηλαδη να μπεις στον κυκλο της. Αρα να εισαι συναδελφος η καλλιτεχνης η φοιτητης. Εγω θα παιξω με day game γνωριμιες σε πλατειες και γυμναστηρια.  Αυτα ειναι ρεαλιστικα στην Αγγλια.

Δεν το ηξερα οτι εχει πολλες βιετναμεζες η Πραγα.  Αυτο ειναι ενδιαφερον!

Επισκέπτης
ο πραγματικος player παιζει παντου, εστιατορια, βενζιναδικα, σουπερμαρκετ, παρκα, στασεις , σταθμους.
οι υπολοιποι , συμβιβαζονται με το χειρογλύκανο η με τις ιεροδουλες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πολυ σωστα γραφεις οτι η κοντη δε συμβιβαζεται αναγκαστικα με τον κοντο.  Ισχυουν ομως και τα εξης:

πιο ευκολα βγαζεις γκομενα πιο κοντη απο σενα παρα στο ιδιο υψος.

αν οι περισσοτεροι αντρες ειναι πολυ πιο ψηλοι απο εσενα γινεσαι αορατος στις γυναικες.  Σε βλεπουν σαν κατι Πακιστανους στην Αθηνα που μοιαζουν με παιδια γυμνασιου.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτά που γράφεις,μιας και δεν απέχουν από την πραγματικότητα.
Απλά θεωρώ πως τα παίρνεις λίγο περισσότερο σοβαρά από όσο πρέπει.

Αυτά που γράφεις μου τα έλεγε και ο Ισπανός 1.72 που αρκετές φορές βγαίναμε μαζί Κολωνία.Ότι αντιλαμβάνεται πως όταν μπαίνουμε σε ένα μαγαζί μαζι,τα μάτια των γυναικων πέφτουν σε μένα που είμαι 1.90 και αυτός δίπλα μου περνάει απαρατήρητος ή μπαίνει απευθείας σε ρόλο beta.To ίδιο μας έχει πει και Γερμανίδα γνωστή μας 1.75 που τη γουσταραμε και οι δύο.Οτι αυτόν θα τον είχε μόνο φίλο,εμένα γκόμενο.

Ωραια λοιπόν..
Ας πούμε ότι εγώ ξεκινάω με ένα προβάδισμα απέναντί σου.
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να πάω να μιλήσω σε μιαγκόμενα και να πετάω μαλακίες και να χάσω το προβάδισμα σε χρόνο dt;
O Iσπανός ήταν κοντός,αλλά είχε μπλα-μπλα με τις γκόμενες,τις χόρευε,γαμούσε και αυτός.Ο.κ.όχι ψηλές,αλλά στα μέτρα του και πιο κοντές.
Εγώ είμαι καλός στο μπλα-μπλα,αλλά δεν χορεύω.
Υπάρχουν και γκόμενες που μπορεί εμένα να με θεωρούν βαρύ και ασήκωτο και να ψήνονται για κάποιον πιο ανάλαφρο,ψυχή της παρέας,χορευτή,κ.λ.π.

Θέλω να σου πω,απ'όλα έχει ο μπαξες όταν μιλάς για Λονδίνο και άλλες μεγαλουπόλεις,μην κάθεσαι και παίρνεις το ύψος πιο σοβαρά από όσο πρέπει.
Κοίτα γύρω σου και πόσα "αταίριαστα" στα μάτια μας ζευγάρια υπάρχουν.

Αλήθεια επίσης είναι πως οι ελληνίδες μόνο μετά από συζήτηση παραδέχονταν ότι ψήνονται για ψηλούς άντρες.
Οι Σλάβες το δείχνουν αμέσως στα ίσια,ενώ οι Γερμανίδες το παίζουν δήθεν ότι δεν ασχολούνται με τέτοια "επιφανειακά" πράγματα όπως το ύψος,αλλά οι επιλογές τους δείχνουν ότι το κάνουν..

Επισκέπτης
Θα προσπαθησω να κανω κατι σαν αυτο που κανουν οι ξενοι στα τουριστικα ελληνικα νησια.  Που εργαζονται σαιζον και εξασφαλιζουν δωρεαν διακοπες.  Εγω θα κανω το ιδιο στις πολεις της Ευρωπης.  Πραγα, Βιεννη, Στουτγκαρδη, Αμστερνταμ, Παρισι, Βαρκελωνη και οπου αλλου με παει το κυμα.  Αρχιζει η μεγαλη περιπλανηση!

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτά που γράφεις,μιας και δεν απέχουν από την πραγματικότητα.
Απλά θεωρώ πως τα παίρνεις λίγο περισσότερο σοβαρά από όσο πρέπει.

Αυτά που γράφεις μου τα έλεγε και ο Ισπανός 1.72 που αρκετές φορές βγαίναμε μαζί Κολωνία.Ότι αντιλαμβάνεται πως όταν μπαίνουμε σε ένα μαγαζί μαζι,τα μάτια των γυναικων πέφτουν σε μένα που είμαι 1.90 και αυτός δίπλα μου περνάει απαρατήρητος ή μπαίνει απευθείας σε ρόλο beta.To ίδιο μας έχει πει και Γερμανίδα γνωστή μας 1.75 που τη γουσταραμε και οι δύο.Οτι αυτόν θα τον είχε μόνο φίλο,εμένα γκόμενο.

Ωραια λοιπόν..
Ας πούμε ότι εγώ ξεκινάω με ένα προβάδισμα απέναντί σου.
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να πάω να μιλήσω σε μιαγκόμενα και να πετάω μαλακίες και να χάσω το προβάδισμα σε χρόνο dt;
O Iσπανός ήταν κοντός,αλλά είχε μπλα-μπλα με τις γκόμενες,τις χόρευε,γαμούσε και αυτός.Ο.κ.όχι ψηλές,αλλά στα μέτρα του και πιο κοντές.
Εγώ είμαι καλός στο μπλα-μπλα,αλλά δεν χορεύω.
Υπάρχουν και γκόμενες που μπορεί εμένα να με θεωρούν βαρύ και ασήκωτο και να ψήνονται για κάποιον πιο ανάλαφρο,ψυχή της παρέας,χορευτή,κ.λ.π

Θέλω να σου πω,απ'όλα έχει ο μπαξες όταν μιλάς για Λονδίνο και άλλες μεγαλουπόλεις,μην κάθεσαι και παίρνεις το ύψος πιο σοβαρά από όσο πρέπει.
Κοίτα γύρω σου και πόσα "αταίριαστα" στα μάτια μας ζευγάρια υπάρχουν.

Αλήθεια επίσης είναι πως οι ελληνίδες μόνο μετά από συζήτηση παραδέχονταν ότι ψήνονται για ψηλούς άντρες.
Οι Σλάβες το δείχνουν αμέσως στα ίσια,ενώ οι Γερμανίδες το παίζουν δήθεν ότι δεν ασχολούνται με τέτοια "επιφανειακά" πράγματα όπως το ύψος,αλλά οι επιλογές τους δείχνουν ότι το κάνουν..

Εχω δει ντοκυμαντερ και εχω διαβασει επιστημονικες ερευνες για αυτο ξερω την κατασταση.  Δεν ειναι τυχαιο οτι οσο αυτοπραγματωνονται οι γυναικες τοσο αυξανονται οι αντρες που κανουν βιαιες πραξεις απελπισιας. Βλεπε κινημα mgtow και incel rebellion.

Οσο για τις επιλογες μου σε οτι αφορα τη χωρα που θα καταληξω σαφως και δεν παιρνω υποψιν μου μονο εναν παραγοντα.  Αυτο που κανω ειναι να προσπαθω να μεγιστοποιησω τις πιθανοτητες να γινω ευτυχισμενος το οποιο σημαινει οτι πρεπει να μεγιστοποιησω τις πιθανοτητες για μια υγιη σεξουαλικη ζωη.  Αρα θα πρεπει ceteris paribus να επιλεξω τη χωρα στην οποια θα εχω τις μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας.

Εχω ψαξει το θεμα και εκτος Ευρωπης.  Οι γυναικες στο Χο Τσι Μινχ γεμιζουν το ινμποξ μου με μηνυματα. Ομως εκει τα πραγματα ειναι αβεβαια απο πλευρας επιβιωσης για εναν ξενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom