Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Δυτικές Γερμανίδες,Σουηδέζες κτλ δεν πάνε με κοντύτερους.Οι Σλάβες πάνε.Δηλαδή δυτικό κόσμο,Μεσόγειο έχεις τεράστιο πλεονέκτημα αν είσαι ψηλός.Και σλαβικό κόσμο έχεις βέβαια αλλά όχι τόσο εξτρίμ.
Οι Σλάβες κοιτάζουν από την άλλη τα λεφτά πολύ περισσότερο από τις Δυτικές.Δηλαδή μεταξύ ενός ωραίου,ψηλού,γυμνασμένου άφραγκου και ενός κοντού,χοντρού,πλούσιου η Σλάβα θα επιλέξει το δεύτερο με κλειστά μάτια ενώ η Δυτική θα κλίνει προς τον πρώτο.

Δηλαδή χοντρικά από πλευράς σημαντικότητας για το τι βλέπουν σε έναν άντρα.
Για Σλάβα:
1.Λεφτά
2.Εμφάνιση
3.Κύκλος

Για Δυτική
1.Εμφάνιση
2.Κύκλος
3.Λεφτά

Για Ελληνίδα
1.Κύκλος
2.Λεφτά
3.Εμφάνιση

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Γιατί όταν έχουμε φτάσει ένα καινούργιο διαμερισμα 80 τ.μ. στο Holesovice να κάνει μισό μύριο,δεν το λες και νορμαλ..

σε ποια ευρωπαικη πρωτευουσα το αναλογο διαμερισμα κανει λιγοτερο;;; (πλην ΙΣΩΣ ορισμενων νοτιων;)

στις "ανεπτυγμενες" χωρες της ευρωπης τετοιες ειναι οι τιμες στις τριτοτεταρτες πολεις.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Θα προσπαθησω να κανω κατι σαν αυτο που κανουν οι ξενοι στα τουριστικα ελληνικα νησια.  Που εργαζονται σαιζον και εξασφαλιζουν δωρεαν διακοπες.  Εγω θα κανω το ιδιο στις πολεις της Ευρωπης.  Πραγα, Βιεννη, Στουτγκαρδη, Αμστερνταμ, Παρισι, Βαρκελωνη και οπου αλλου με παει το κυμα.  Αρχιζει η μεγαλη περιπλανηση!

καλη τυχη και να μας γραφεις (δε το γραφω ειρωνικα!!!)

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
ενώ οι Γερμανίδες το παίζουν δήθεν ότι δεν ασχολούνται με τέτοια "επιφανειακά" πράγματα όπως το ύψος,αλλά οι επιλογές τους δείχνουν ότι το κάνουν..

οι γερμανιδες γενικα κοιταν το υψος και τα μπρατσα ανεξαρτητα απο το απο που ερχεσαι και σε δευτερο χρονο το ποσσο "cool" εισαι σχετικα με τα δικα τους χαζοδεδομενα. στο δευρερο πεδιο μπορει να παιξει μπαλα παντως ο ΚΑΘΕΝΑΣ και να ισοφαρισει το υψος η τα μπρατσα που δεν  εχει...

Επισκέπτης
οι γερμανιδες γενικα κοιταν το υψος και τα μπρατσα ανεξαρτητα απο το απο που ερχεσαι και σε δευτερο χρονο το ποσσο "cool" εισαι σχετικα με τα δικα τους χαζοδεδομενα. στο δευρερο πεδιο μπορει να παιξει μπαλα παντως ο ΚΑΘΕΝΑΣ και να ισοφαρισει το υψος η τα μπρατσα που δεν  εχει...
Απο πουτσα τι μεγεθος θελουν οι γερμανιδες;

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
ο πλανωδιος κιθαριστας που παιζει μουσικη και εχει τις καρτουλες και τα cd του στην θηκη της κιθαρας μπορει να ειναι σε πλεονεκτικη θεση για τη γερμανιδα απο τον ψηλο γυμνασμενο με πτυχιο πανεπιστημιου βασει αυτων που εχω δει.

επισης ολες θελουν "spontaan" τυπους δηλαδη περιπου ημιτρελους που δεν πολυσκεφτονται τις πραξεις τους και δεν τις πολυκουραζουν με τις συμβουλες τους κλπ... με λιγα λογια δες τες σαν κρεας και μονο και εχεις καλες πιθανοτητες... γνωμη μου φυσικα

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Γαμώ την πουτάνα μου δεν θα έχει καλό καιρό την εβδομάδα που θα είμαι Πράγα  >:( .  
Με βλέπω να γυρνώ με ομπρέλα  :tickedoff:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μεγαπούτσο.Γενικά οι Γερμανίδες τα θέλουν όλα μεγάλα ύψος,μπράτσα,πούτσα,λεφτά,αμάξι.
Γενικώς δεν έχω δει γκόμενες να γουστάρουν μικροπούτσηδες.
Και Τσεχία όταν ο Ρόζενμπεργκ ρωτάει στο καμάκι do you like big dick or small dick? καμία Τσέχα δεν απαντάει I like small dick.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Μεγαπούτσο.Γενικά οι Γερμανίδες τα θέλουν όλα μεγάλα ύψος,μπράτσα,πούτσα,λεφτά,αμάξι.
Και Τσεχία όταν ο Ρόζενμπεργκ ρωτάει στο καμάκι do you like big dick or small dick? καμία Τσέχα δεν απαντάει I like small dick.

ποια γυναικα σε ολο τον κοσμο θα απαντησει σμαλλ ρε φιλε; μονο καμια λεσβια και αν

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ Ενισχυμενα η Τρικαλων με Πρασσο, εξτρα λονκ βερσιον!
Οι γυναικες στο Χο Τσι Μινχ γεμιζουν το ινμποξ μου με μηνυματα. Ομως εκει τα πραγματα ειναι αβεβαια απο πλευρας επιβιωσης για εναν ξενο.
Δεν θα σε ρωτησω τι κλωναρι εισαι, μιας και στο νομο μπορει να εγραφες. Αλλα ασε τις μαλακολευκες ευρωπαιες και κοιτα να παμε στις λευκες του μελλοντος...στο χο τσι μιν! Ποιο βεβαιη η επιβιωση εκει για εναν περιπλανομενο καλλιτεχνη, θα τρωμε απο τα δεντρα μπανανες! (Κανε φοργουρντ κανα μυνημα...να κανω εκτιμηση!)
Ξέρω εγώ μπορεί καμιά Γιαπωνέζα σαν κι αυτές που γαμάει ο Mindreader.
Ασε τον μυστη Μαιντ.ριντερ να ζησει το ασιατικο του ονειρο, ζησε εσυ το λευκορωσσικο σου! Μην τα μπερδευεις! Ο καθενας στο δρομο του!
Ασε που η λευκη Γιαπωνεζα ειναι στις κορυφες της λευκης φυλης. Μην ξεχνας και τον αξονα!
Γαμώ την πουτάνα μου δεν θα έχει καλό καιρό την εβδομάδα που θα είμαι Πράγα  Με βλέπω να γυρνώ με ομπρέλα
Ισως σπασουν οι πορνοτουριστες και εχεις ποιο πολυ ποικιλια! Θα γαμας με την βροχη και αυτοι μετα θα σκανε μυτη σαν τα σαλλιγκαρια!

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Γενικά οι Δυτικές Γερμανίδες,Σουηδέζες κτλ δεν πάνε με κοντύτερους.Οι Σλάβες πάνε.Δηλαδή δυτικό κόσμο,Μεσόγειο έχεις τεράστιο πλεονέκτημα αν είσαι ψηλός.Και σλαβικό κόσμο έχεις βέβαια αλλά όχι τόσο εξτρίμ.
Οι Σλάβες κοιτάζουν από την άλλη τα λεφτά πολύ περισσότερο από τις Δυτικές.Δηλαδή μεταξύ ενός ωραίου,ψηλού,γυμνασμένου άφραγκου και ενός κοντού,χοντρού,πλούσιου η Σλάβα θα επιλέξει το δεύτερο με κλειστά μάτια ενώ η Δυτική θα κλίνει προς τον πρώτο.

Δηλαδή χοντρικά από πλευράς σημαντικότητας για το τι βλέπουν σε έναν άντρα.
Για Σλάβα:
1.Λεφτά
2.Εμφάνιση
3.Κύκλος

Για Δυτική
1.Εμφάνιση
2.Κύκλος
3.Λεφτά

Για Ελληνίδα
1.Κύκλος
2.Λεφτά
3.Εμφάνιση

Πάρα πολύ σωστός παίκτη, ιδίως για τις ελληνίδες και τις δυτικές... για σλάβες, αν και δεν πολυξέρω, είναι το προφανές...αλλά για τις ελληνίδες, όμως, ήσουν πραγματικά αποκάλυψη!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάρα πολύ σωστός παίκτη, ιδίως για τις ελληνίδες και τις δυτικές... για σλάβες, αν και δεν πολυξέρω, είναι το προφανές...αλλά για τις ελληνίδες, όμως, ήσουν πραγματικά αποκάλυψη!!

Γιατί οι Ελληνες πουλάνε πολύ σανό για λεφτά,δουλειά,οικογενειακή κατάσταση,προοπτικές οπότε οι γκόμενες θέλουν γνωριμία μέσω κύκλου για να έχουν τα μποξ τσεκαρισμένα οτι ισχύουν και να υπάρχουν εγγυητές.Δε θέλουν ευθύνες και ρίσκα.
Δυτικό κόσμο είναι οι άντρες πιο ειλικρινείς,το σύστημα δεδομένο και οι γκόμενες έχουν εμπιστοσύνη και σλαβικές χώρες ο κύκλος είναι συνήθως χάλια με μπάζους ή άφραγκους άντρες οπότε προτιμούν τα χρυσά πέη του εξωτερικού.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Επισκέπτης
αλλο θεωρει μεγαλο πουτσο η ελληνιδα αλλο η γερμανιδα

Η λιστα που εγραψες ειναι πετυχημενη αλλα πρεπει να τη χωρισεις σε ανω και κατων των 30. Οι ελληνιδες κατω των 30 κοιτανε κυκλο εμφανιση λεφτα, με αυτη τη σειρα. Μετα τα 30 κοιτανε κυκλο λεγτα εμφανιση.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Γιατί οι Ελληνες πουλάνε πολύ σανό για λεφτά,δουλειά,οικογενειακή κατάσταση,προοπτικές οπότε οι γκόμενες θέλουν γνωριμία μέσω κύκλου για να έχουν τα μποξ τσεκαρισμένα οτι ισχύουν και να υπάρχουν εγγυητές.Δε θέλουν ευθύνες και ρίσκα.
Δυτικό κόσμο είναι οι άντρες πιο ειλικρινείς,το σύστημα δεδομένο και οι γκόμενες έχουν εμπιστοσύνη και σλαβικές χώρες ο κύκλος είναι συνήθως χάλια με μπάζους ή άφραγκους άντρες οπότε προτιμούν τα χρυσά πέη του εξωτερικού.

αυτο ειναι 100% ον ποιντ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτο ειναι 100% ον ποιντ

Π.χ. είχα φέρει το 2004 μια Πολωνέζα από το χωριό,μου λέει ενθουσιασμένη πρώτη μέρα Αθήνα και γνώρισα ιδιοκτήτη τριών ξενοδοχείων στη Μύκονο.Πού τον γνώρισες της λέω εγώ?Στην πλατεία μου λέει.
Παπάρια ξενοδόχος λέω θα ήτανε.Το πολύ κανένας υπάλληλος στη ρεσεψιόν.Μπορεί να έχεις δίκιο μου λέει γιατί δεν ήταν πολύ καλοντυμένος.
Την επόμενη μέρα μου λέει γνώρισα τραπεζίτη.Τι τραπεζίτη και κουραφέξαλα της λέω?Αντε να ήταν ταμίας στο γκισέ στην καλύτερη περίπτωση.
Γενικά δηλαδή οι ανατολικές παλιά έτρωγαν όλο το σανό ως αφελέστατες π.χ. υιός εφοπλιστή ενώ οι Ελληνίδες θέλαν ολόκληρη παράσταση(νοικιασμένο πορσικό,ακριβό διαμέρισμα φίλου κτλ) και πάλι δεν πείθονταν ήθελαν εγγυήσεις μέσω κύκλου.
Γενικά δηλαδή Ελλάδα παίζει τόσο παπατζιλίκι και παραμύθι που οι γκόμενες προσαρμόζονται και ζητάνε εγγυήσεις.Δηλαδή είναι πολύ σημαντικό να διευρύνεις τον κύκλο σου με κατάλληλα κοννέ ώστε να εγγυηθούν για εσένα,αλλιώς δε γαμάς.

• Like
Αντιδράσεις: koble

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Π.χ. είχα φέρει το 2004 μια Πολωνέζα από το χωριό,μου λέει ενθουσιασμένη πρώτη μέρα Αθήνα και γνώρισα ιδιοκτήτη τριών ξενοδοχείων στη Μύκονο.Πού τον γνώρισες της λέω εγώ?Στην πλατεία μου λέει.
Παπάρια ξενοδόχος λέω θα ήτανε.Το πολύ κανένας υπάλληλος στη ρεσεψιόν.Μπορεί να έχεις δίκιο μου λέει γιατί δεν ήταν πολύ καλοντυμένος.
Την επόμενη μέρα μου λέει γνώρισα τραπεζίτη.Τι τραπεζίτη και κουραφέξαλα της λέω?Αντε να ήταν ταμίας στο γκισέ στην καλύτερη περίπτωση.
Γενικά δηλαδή οι ανατολικές παλιά έτρωγαν όλο το σανό ως αφελέστατες π.χ. υιός εφοπλιστή ενώ οι Ελληνίδες θέλαν ολόκληρη παράσταση(νοικιασμένο πορσικό,ακριβό διαμέρισμα φίλου κτλ) και πάλι δεν πείθονταν ήθελαν εγγυήσεις μέσω κύκλου.
Γενικά δηλαδή Ελλάδα παίζει τόσο παπατζιλίκι και παραμύθι που οι γκόμενες προσαρμόζονται και ζητάνε εγγυήσεις.Δηλαδή είναι πολύ σημαντικό να διευρύνεις τον κύκλο σου με κατάλληλα κοννέ ώστε να εγγυηθούν για εσένα,αλλιώς δε γαμάς.

αφου ολοι λενε ψεματα στις γκομενες για να πηδηξουν.. πολλοι λενε μεχρι και σαγαπαω για να ριξουν ενα πουτσο τι να λεμε τωρα... ξεκινησε η κατασταση απτους αλβανους που το επαιζαν ιταλοι, ειδαν κ οι δικοι μας οτι πιανουν τα ψεματα και το ξεχειλωσαν... μπορει βεβαια να ξεκινησαν και απο τον σταθη ψαλτη και τον κωστανταρα και λοιπους του ελληνικου κινηματογραφου που ολοι λιγο πολυ με ψεματα προσπαθουσαν να ριξουν τις γκομενες...

εχουμε φτασει σε ενα σημειο που αν δε συστηθεις ως πιλοτος στην ελλαδα δεν μετρας κ πολυ... ενω αν δηλωσεις πιλοτος ακομα και το flight simulation να εχεις παιξει 3 φορες, πετας και 2 μπουρδες και η αλλη νομιζει οτι την πηδηξε πιλοτος... θα περασει πολυς καιρος για να πεσει χαμηλοτερα μετα...

Επισκέπτης
Δεν ειναι θεμα ψεματος.  Ετσι λειτουργει η κοινωνια.  Μεσω παρεας. Κανεις δε βγαινει εξω απ το μαντρι γιατι δεν εχει μαθει να ειναι μονος του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αφου ολοι λενε ψεματα στις γκομενες για να πηδηξουν.. πολλοι λενε μεχρι και σαγαπαω για να ριξουν ενα πουτσο τι να λεμε τωρα... ξεκινησε η κατασταση απτους αλβανους που το επαιζαν ιταλοι,

Οι Αλβανοί έχουν κάνει σοβαρή ζημιά γιατί παριστάνουν τους Ελληνες στα νησιά και οι τουρίστριες θεωρούν μετά οτι αυτός είναι ο original Greek lover και αποφεύγουν.
Αρκετές αφελείς Τσέχες τις γάμησαν Αλβανοί που το έπαιξαν Greek Gods και οι Τσέχες που γενικά έχουν στάνταρ(δεν πηδιούνται με Αλβανούς) ταρακουνήθηκαν όταν τους είπαν ο δικός σου δεν είναι Ελληνας αλλά αλμπάνι.
Παραλία Κατερίνης έπρεπε να δείχνω διαβατήριο στις Ανατολικές,μου έλεγαν άσε τα ψόφια φίλε,είσαι Αλβαναράς που παριστάνεις τον Ελληνα όπως και οι άλλοι εδώ γύρω.

poutsapali

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Οι Αλβανοί έχουν κάνει σοβαρή ζημιά γιατί παριστάνουν τους Ελληνες στα νησιά και οι τουρίστριες θεωρούν μετά οτι αυτός είναι ο original Greek lover και αποφεύγουν.
Αρκετές αφελείς Τσέχες τις γάμησαν Αλβανοί που το έπαιξαν Greek Gods και οι Τσέχες που γενικά έχουν στάνταρ(δεν πηδιούνται με Αλβανούς) ταρακουνήθηκαν όταν τους είπαν ο δικός σου δεν είναι Ελληνας αλλά αλμπάνι.
Παραλία Κατερίνης έπρεπε να δείχνω διαβατήριο στις Ανατολικές,μου έλεγαν άσε τα ψόφια φίλε,είσαι Αλβαναράς που παριστάνεις τον Ελληνα όπως και οι άλλοι εδώ γύρω.

Άμα είχαν μαρούλι γιατί να μη γαμήσουν και οι Αλβανοί;
Βαλκανικοί πύραυλοι είναι κι αυτοί στο κάτω κάτω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom