Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 581K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Thanks.
TopPrivat και lucerna είναι οι προτεραιότητες μου τα έχω βρει στο mapy.sex.cz και έχω μερικά ακόμα πχ. mazlivestudentky.cz σαν εναλλακτικές.

Ξεγραψε το mazlive.Απο τοτε που εφυγε η Barunka,δεν υπαρχει λογος να πας.
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι η ωρα κοστιζει 1200 με ελευθερο κλαρινο.

Περα απο το top τσεκαρε και αυτα

[URL unfurl="true"]http://privatprag.cz/en/12-girls[/url]
www.sexno1.cz/en/divky/]http://www.sexno1.cz/en/divky/[/url]

Παντα φορτισμενο κινητο και κατεβασε στο google maps την περιοχη της Πραγας να την εχεις offline.

Αμα θες,οταν κλεισεις ραντεβου σε οποιοδηποτε Privat,γραψε εδω και θα σου πω αριθμο,οροφο,κουδουνι για να εισαι χαλαρος

Χθες ηταν καλα που επαιζε χοκευ Τσεχια-Σλοβακια και ολο γυναικες εξω.
Σημερα ειναι ομαραθωνιος και εχει κλεισει ολη η πολη.
Σε λιγες ωρες φευγω,κριμα που δε βολεψε να σε πετυχω.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ξεγραψε το mazlive.Απο τοτε που εφυγε η Barunka,δεν υπαρχει λογος να πας.
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι η ωρα κοστιζει 1200 με ελευθερο κλαρινο.

Περα απο το top τσεκαρε και αυτα

[URL unfurl="true"]http://privatprag.cz/en/12-girls[/url]
www.sexno1.cz/en/divky/]http://www.sexno1.cz/en/divky/[/url]

Παντα φορτισμενο κινητο και κατεβασε στο google maps την περιοχη της Πραγας να την εχεις offline.
Αμα θες,οταν κλεισεις ραντεβου σε οποιοδηποτε Privat,γραψε εδω και θα σου πω αριθμο,οροφο,κουδουνι για να εισαι χαλαρος
Χθες ηταν καλα που επαιζε χοκευ Τσεχια-Σλοβακια και ολο γυναικες εξω.
Σημερα ειναι ομαραθωνιος και εχει κλεισει ολη η πολη.
Σε λιγες ωρες φευγω,κριμα που δε βολεψε να σε πετυχω.

Thanks και πάλι.
Έχω κρατήσει σημειώσεις από το θέμα όταν το είχα διαβάσει από την αρχή ( privat, μαγαζιά για μπύρα-φαΐ,ανταλλακτήρια κτλ) και λογικό παλιές πληροφορίες όπως για το εν λόγο privat να θέλουν update.
Ήδη έχω κατεβάσει τον χάρτη που προτείνεις αλλά και το mapy.cz app με off line χάρτες καλού κακού.
Το mapy.sex.cz δεν βγάζει αριθμό αλλά πιστεύω ότι πέφτει αρκετά κοντά στην τοποθεσία που δίνει για το κάθε privat?
Αλλά αφού έχεις την καλή διάθεση θα σου πω για να δώσεις τις λεπτομέρειες του κτιρίου topprivat και lucerna είσαι στα σίγουρα.
Για συνάντηση δεν πειράζει ίσως με την επόμενη.
Α! αν μπορείς κάνε ένα update για το ποιες πρέπει να αποφεύγουμε αυτήν την περίοδο για παράσημα?

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Το είναι για να βλέπουμε τα πρόσωπα ?
Το δοκίμασα με μερικές του toprivat και δεν μου έβγαλε τίποτα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Thanks και πάλι.
Έχω κρατήσει σημειώσεις από το θέμα όταν το είχα διαβάσει από την αρχή ( privat, μαγαζιά για μπύρα-φαΐ,ανταλλακτήρια κτλ) και λογικό παλιές πληροφορίες όπως για το εν λόγο privat να θέλουν update.
Ήδη έχω κατεβάσει τον χάρτη που προτείνεις αλλά και το mapy.cz app με off line χάρτες καλού κακού.
Το mapy.sex.cz δεν βγάζει αριθμό αλλά πιστεύω ότι πέφτει αρκετά κοντά στην τοποθεσία που δίνει για το κάθε privat?
Αλλά αφού έχεις την καλή διάθεση θα σου πω για να δώσεις τις λεπτομέρειες του κτιρίου topprivat και lucerna είσαι στα σίγουρα.
Για συνάντηση δεν πειράζει ίσως με την επόμενη.
Α! αν μπορείς κάνε ένα update για το ποιες πρέπει να αποφεύγουμε αυτήν την περίοδο για παράσημα?

Το mapy ουσιαστικα δειχνει το κτιριο στο οποιο καποιο απο τα διαμερισματα ειναι Privat.

Lucerna ειναι Šmilovského 5 Prague 2,το κατω δεξια κουδουνι:Novakova
Top δε σου γραφω,γιατι ενα απο τα Top ή PrivatPrague ηταν να μετακομσουν καπου πιο κεντρικα.Οτι σου πουν στο τηλ.

Παρασημοφορημενες,δεν εχουν πεσει στην αντιληψη των Τσεχων πορνομυστων.
Αυτες που ειχα αναφερει,εχουν αποσυρθει προ πολλου..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Η Πράγα περα απο τα ιστορικα της μνημεια,εχει και αλλες ιστορικες πτυχες,αγνωστες σε τουριστες,ακομη και σε ντοπιους..

Μια τουριστρια με επρηξε να παμε στο Cafe Louvre

9eEV0Cy.jpg

το καφε που επινε καφε ο Κάφκα,ο Αινστάιν....
Αυτο που δεν ηξερε ειναι πως επι κομμουνισμου το Louvre,ακουγε στο ονομα Riviera και σε αυτο το χωρο

gIfsqTO.jpg

οπως και στα μπιλιαρδα

qDQxNh4.jpg

γυριζαν παιδικη πορνογραφια και την εξηγαγαν στη Γερμανια και σε αλλες χωρες.
Ο βασικος κουμανταδορος ειχε βαλει ακομη και τα παιδια του να παιξουν στις ταινιες.Ακομη και τα χαλια και οι ταπετσαριες παραμενουν οι ιδιες απο τότε..
Ειχε λειτουργησει και σαν χάι κλας μπουρδελο,αλλά με πολυ σκοτεινους τυπους.

Πιο κατω απο το Louvre βρισκούμε την οδο Perlova που την ιδια περιοδο εκαναν πεζοδρομιο οι πουτανες και ηταν δρομος που επαιζε νταραβερι μεχρι και πριν λιγα χρονια.
Επι του καθεστωτος σκοτωθηκαν απο καθεστωτικους συνολικα 120 πουτανες στην περιοχη,το καθεστως τοποθετησε πλακα δηθεν προς τιμην τους στην αριστερη πλευρα της Perlova

ivhbuRy.jpg

αλλά οπως βλεπετε το Rest in peace δε γραφτηκε ποτέ ολοκληρο μιας και προκειται για πουτανες..

Αριστερα απο την κολωνα ειναι μια ωραια μπυραρια,που πριν 11 χρονια μαγειρεψαν τον Βουλγαρο βοηθο μαγειρα,αλλά αυτο ειναι μια αλλη ιστορια..

Λιγα μετρα παρακατω ειναι ο ναος του Αγιου Μαρτινου και απεναντι του το gay στεκι

pF7mOUp.jpg

και απο τη δεξια μερια του ναου το πιο καβαντζωμενο instafuck πουσταδικο που μοιαζει με κλειστο μαγαζι

KfTtbCs.jpg

αλλά η εξωπορτα ειναι ανοιχτη και παιζει δευτερη πορτα με καμερα φατσα καρτα.
Αν η εξωπορτα ειναι κλειστη,παιζει τηλ με συνθηματικο

BtJs2o6.jpg

Το ρεζουμε ειναι οτι σε 150 μετρα αποσταση,παιζει βαρια πορνοιστορια και διαφορες καβαντζες.

Στο παρκο αυτο καρακεντρο παιζουν ολα ακαποτα,στα 25 ευρω

mE3kiaE.jpg

και εδω πιατσαρει τα βραδια η πιο γρια πουτανα της Πραγας 71χρονων

ANhMFMh.jpg

και χτυπαει 7-8 πελατες τη βαρδια...

Το Palladium εχει 95% τουριστριες,αυτο το εμπορικο εχει 95% Τσεχες,

hGvc5yF.jpg

αλλά περισσοτερο λαικα κοριτσια.Παιζει αλλο εμπορικο με φραγκατες Τσεχες.

Underground πορνομορφη που ξερει ολα τα κόζια

eZe3OAc.jpg

peosporos07

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
1
Τί πορνομορφή;Σα μακιγιαρισμένος Πίκερ της Τσεχίας είναι....

Και eyeliner σαν τον Κίμωνα Κουλούρη.

Εύγε Βαλκάνιε!Αν εσύ δεν είσαι παγκόσμιος γλόμπεο ρεπόρτερ δεν ξέρω τί να πω ρε φίλε.Πάντως να είσαι καλά πάντα να σε διαβάζουμε!

Επισκέπτης
Απιστευτες γνωσεις Βαλκανιε!  Αυτα πρεπει να μπουν σε βιβλιο.

Τα εχεις πει σε καμια τουριστρια να μεινει καγκελο;

Επισης στο παρκακι παιζει καμια μαυρη;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τί πορνομορφή;Σα μακιγιαρισμένος Πίκερ της Τσεχίας είναι....

Και eyeliner σαν τον Κίμωνα Κουλούρη.

"Μακιγιαρισμένος Πίκερ" :2funny:
Ο συγκεκριμένος τύπος έχει ζήσει σχεδόν όλη την underground φάση της Πράγας.
Δεκαετία του ογδόντα,14 χρονών παιδί ήρθε από την επαρχία για πάει να δουλέψει και να ζήσει το όνειρό του στην Πράγα.Όμως με το που κατέβηκε στο σταθμό τον πλησιάσανε υποχθόνιοι τύποι της εποχής,σε αυτό το παρκάκι τριγύρω από το σταθμό που οι ντόπιοι το ονομάζουν Σέργουντ :grin:
Και τον πήγαν στον Κχρύσα=αρουραίος,τον έναν από τους δύο νταβάδες που είχαν χωρίσει τότε την Πράγα στα δύο.
Ο αρουραίος λοιπόν,αντί να βρει στον πιτσιρίκο δουλειά,τον είδε ομορφούλη,τον κλείδωσε στο διαμέρισμα,τον καταγάμησε,τον έκανε πούστη και τον έβγαλε στο κλαρί επί χρόνια..Έμεινε άστεγος,έγινε φορέας,κ.λ.π.

Το Σέργουντ είναι το μόνο μέρος στην Πράγα που μέχρι και σήμερα έχει νταβάδες.Αλλά μιλάμε για γύφτους και ρουμανοβουλγαρογύφτισσες πουτάνες της κακιάς ώρας.
Στην υπόλοιπη Πράγα δεν παίζουν νταβάδες.
Εχει ρώσικη και λιγότερο βουλγάρικη μαφία που όμως δεν ειναι στη σεξ-privat σκηνη,αλλά στα Club,strip,drugs.
Βρωμομπίζνα αλλά στα μουλωχτά,ξηγιούνται και οι βιετναμέζοι της Πράγας,που άμα πας στη Σάπα,τη συνοικία τους, βρίσκεις από ντρόγκια μέχρι γκάνια.

Τα εχεις πει σε καμια τουριστρια να μεινει καγκελο;

Επισης στο παρκακι παιζει καμια μαυρη;

Εδώ τα έχω πει σε Τσέχους/ες και εχουν μείνει κάγκελο :grin:

Εντάξει,που να ξέρουν οι άνθρωποι..
Εγώ επί μήνες μπαινόβγαινα καθημερινά στα Privat,γνώρισα μετά και τους πορνοσκηνοθέτες/πορνοσταρ της Πράγας.Άμα μπεις στον κύκλο,μετά τους γνωρίζεις όλους,δεν είναι δα και τόσοι πολλοί..
Mου αρέσει να μιλάω και με τέτοιους τύπους,πολλές φορές τους βρίσκω πιο ενδιαφέροντες από διάφορους πανεπιστήμονες..

Μαύρη δεν παιζει σε δρόμο και όταν πριν κανά εξάμηνο έπρεπε να βρω μαύρη για συμφορουμίτη,ανάμεσα σε καμιά 500+ εργαζόμενες σε όλη την Πράγα βρήκα μόνο τρεις μαύρες.
Γενικά οι Τσέχοι δεν ασχολούνται με μαύρες,μιγάδες,κ.λ.π.
Αυτές που πιατσάρουν στο δρόμο,έχουν τα μαύρα τους τα χάλια,από εμφάνιση εως και υγεία.Γι'αυτό άλλωστε δεν έγραψα ποια είναι τα συγκεκριμένα πάρκα της φωτογραφίας.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Πορνοεγκυκλοπαιδεια ο βαλκανιος

Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
253
Πόντοι
21
Πιο κάτω από το Cafe Louvre (προς ποτάμι) στα δεξιά είναι ένα όμορφο καφέ, Slavia ονομάζεται αν θυμάμαι καλά.

Μαύρες έχω δει σε κάποια κλαμπς όπως το C13 και το Sweet Paradise, αλλά δεν έχω πάρει ποτέ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πορνοεγκυκλοπαιδεια ο βαλκανιος

Απλά έχω καλή μνήμη όταν μου εξιστορούν ιστορίες,
ακόμη και αν έχω πιει 5 μπύρες  :grin:

Στην προηγούμενη σελίδα είχα πει πως θέλω να γράψω κάτι με βάση την παρακάτω φωτογραφία(δεξί κλικ->προβολή)

ATIg0a5.jpg

Τα ζωντόβολα που βλέπετε είναι random μαθητριες Γ'Λυκείου του τμήματος της αδερφής μια φίλης.Τονίζω το random.Δεν είναι δηλαδή,ούτε μόνο οι γυμνασμένες,ουτε καμιά κλίκα..Απλά ντύθηκαν και βγήκαν να μαζέψουν λεφτά για μια σχολική εκδρομή.

Στη φωτό δεν πολυφαίνεται,αλλά η δεξιά στα μπλε είναι 1.78-1.79 και αυτή που πηδάει από το πεζοδρόμιο κανά 2 πόντους πιο κοντή,οπότε κάντε τις αναγωγές σας.

Βλέπετε την αναλογία σε 5άρια,6άρια...9άρια,κ.λ.π.σε αυτό το τυχαίο δείγμα κοριτσιών;
Τώρα θυμηθείτε οποιοδήποτε τυχαίο δείγμα στο σχολείο σας,τη σχολή σας,την τάξη της αδερφής σας...

Αυτή λοιπόν είναι η μεγάλη διαφορά του να μεγαλώνεις σε Σλαβικά μουνολίβαδα ή σε καμιά Σουηδία,από το να μεγαλώνεις στην Ελλάδα.

Δεν καταλογίζω κάτι στις ελληνίδες,που είναι πιο κοντές,πιο χαμηλοκώλες και γενικά πιο άσχημες κατά μέσο όρο..
Αυτό που που γυρίζει τα μυαλά,είναι η νοοτροπία που πέρασε στην κόρη της η ελληνίδα μάνα,ότι το μουνί της αξίζει χρυσάφι,ακόμη και αν είναι μια τεμπέλα φαρδοκωλα 5άρι.Και η συνακόλουθη υπεραξία και το καλάμι που καβάλησαν εξαιτίας αυτής της νοοτροπίας, τα λίγα 7άρια και ακόμη λιγότερα 8άρια..

Επίσης γαμιούνται οι τροβαδούροι,έντεχνοι και μη,που επί 40χρόνια γράφουν χαφτομούνικα τραγούδια για ανεπλήρωτους έρωτες,χωρισμούς,νεράιδες και πούτσες μπλε,βάζοντας αυτόματα ΟΛΕΣ τις γυναικες σε έναν θρόνο στον οποίο φυσικά δεν ανήκουν.

Νομίζετε ότι οι Σλάβοι καθονται να γράφουν μπαλαντες για το χρυσοποίκιλτο μουνί της κάθε Χάιδως; :grin:
"Παραμονές του θερισμού,πέφτουν νιφάδες του χιονιού,νιφάδες που γιναν δροσιά στην βράδινή σου φορεσιά" :rolleyes: :grin:
Mην πω για τους λαικους που άμα χωρίσεις και βάλεις τραγούδια τους παίζει να γίνεις αλκοολικός και να στουκάρεις με το αμάξι σε κανά τοίχο.

Γαμιέται επίσης η νεοελληνική νοοτροπία που θέλει τον άντρα ταυτόχρονα άριστο εραστή,κεραστή,εισοδηματία,ταξιτζή,κουβαλητη,υδραυλικό και ένα σωρό άλλες μαλακίες..

Το πιο σημαντικό όμως σε ένα περιβάλλον,με υψηλό μέσο όρο εμφάνισης,είναι άλλο.
Είναι η διαμόρφωση του χαρακτήρα των κοριτσιών και ο καθορισμός του παράγοντα εμφάνιση,στην εν γένει συμπεριφορά τους.
Όταν μια κοπέλα μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον που η ομορφιά δεν είναι κάτι σπάνιο ή κάτι που αποθεώνεται όπως στην Ελλάδα,καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να ποντάρει σε αυτό,δεν μπορεί να γίνει το όχημά της για να πετύχει τους σκοπούς της.
Αν δεν είναι κανά 9άρι-10άρι,που ανεξαρτήτου χώρας έχει υπεραξία,ξέρει ότι σαν 7άρι ή 8άρι,πρέπει να είναι ανταγωνιστική ανάμεσα σε τόσα 7άρια-8άρια.
Αλλά δεν θα γίνει ανταγωνιστική σαν δυτική..
Δηλαδή δεν θα γράψει τη γυναικεία της φύση στο μουνί της,θα φοράει όλη μέρα τζιν και θα την νοιάζουν μόνο οι σπουδές και η δουλειά της.
Θα σπουδάσει και θα δουλέψει μεν,αλλά θα προσπαθεί συνεχως να είναι καλύτερο θηλυκό=πάντα όμορφη για τον άντρα,να του μαγειρεύει,να τον φροντίζει,να του κάνει καλό τσιμπούκι.Γιατί πολύ απλά η ομορφιά από μόνη της,ανάμεσα σε τόσες όμορφες,δεν αρκεί..

Αυτή θεωρώ ότι ήταν η μεγάλη ατυχία μας που μεγαλώσαμε Ελλάδα.
Όχι μόνο είχαμε να κάνουμε ως επί των πλείστων με μπάζα,ήταν και καβαλημένα μπάζα..

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
βρίσκεις από ντρόγκια μέχρι γκάνια.
Τι είναι αυτά ??

Αυτές που πιατσάρουν στο δρόμο,έχουν τα μαύρα τους τα χάλια,από εμφάνιση εως και υγεία.
Κρίμα να μην έχουν εξωτικές εργαζόμενες στην Πράγα για ποικιλία.
Όταν εξερευνούσα το mapy.sex.cz πέτυχα αυτό το privat με μαύρεςwww.eroticke-privaty.cz/rukkysexyprivat-privat-praha_4] ] αν ενδιαφέρεται ο παραπάνω.
Ακόμα πέτυχα ένα asia privat αλλά δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι σχετικό στο θέμα και δεν έχω όρεξη για πειραματισμούς και βγούνε τίποτα τρανσφόρμερ  :S.

ΒΑΛΚΑΝΙΕ πριν είχες συστήσει την Kristyna από το αλλά έτσι όπως το διαβάζω φαίνεται σαν μασαζοιστορία ..? τι παίζει?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.606
Πόντοι
216
Απλά έχω καλή μνήμη όταν μου εξιστορούν ιστορίες,
ακόμη και αν έχω πιει 5 μπύρες  :grin:

Στην προηγούμενη σελίδα είχα πει πως θέλω να γράψω κάτι με βάση την παρακάτω φωτογραφία(δεξί κλικ->προβολή)

ATIg0a5.jpg

Τα ζωντόβολα που βλέπετε είναι random μαθητριες Γ'Λυκείου του τμήματος της αδερφής μια φίλης.Τονίζω το random.Δεν είναι δηλαδή,ούτε μόνο οι γυμνασμένες,ουτε καμιά κλίκα..Απλά ντύθηκαν και βγήκαν να μαζέψουν λεφτά για μια σχολική εκδρομή.

Στη φωτό δεν πολυφαίνεται,αλλά η δεξιά στα μπλε είναι 1.78-1.79 και αυτή που πηδάει από το πεζοδρόμιο κανά 2 πόντους πιο κοντή,οπότε κάντε τις αναγωγές σας.

Βλέπετε την αναλογία σε 5άρια,6άρια...9άρια,κ.λ.π.σε αυτό το τυχαίο δείγμα κοριτσιών;
Τώρα θυμηθείτε οποιοδήποτε τυχαίο δείγμα στο σχολείο σας,τη σχολή σας,την τάξη της αδερφής σας...

Αυτή λοιπόν είναι η μεγάλη διαφορά του να μεγαλώνεις σε Σλαβικά μουνολίβαδα ή σε καμιά Σουηδία,από το να μεγαλώνεις στην Ελλάδα.

Δεν καταλογίζω κάτι στις ελληνίδες,που είναι πιο κοντές,πιο χαμηλοκώλες και γενικά πιο άσχημες κατά μέσο όρο..
Αυτό που που γυρίζει τα μυαλά,είναι η νοοτροπία που πέρασε στην κόρη της η ελληνίδα μάνα,ότι το μουνί της αξίζει χρυσάφι,ακόμη και αν είναι μια τεμπέλα φαρδοκωλα 5άρι.Και η συνακόλουθη υπεραξία και το καλάμι που καβάλησαν εξαιτίας αυτής της νοοτροπίας, τα λίγα 7άρια και ακόμη λιγότερα 8άρια..

Επίσης γαμιούνται οι τροβαδούροι,έντεχνοι και μη,που επί 40χρόνια γράφουν χαφτομούνικα τραγούδια για ανεπλήρωτους έρωτες,χωρισμούς,νεράιδες και πούτσες μπλε,βάζοντας αυτόματα ΟΛΕΣ τις γυναικες σε έναν θρόνο στον οποίο φυσικά δεν ανήκουν.

Νομίζετε ότι οι Σλάβοι καθονται να γράφουν μπαλαντες για το χρυσοποίκιλτο μουνί της κάθε Χάιδως; :grin:
"Παραμονές του θερισμού,πέφτουν νιφάδες του χιονιού,νιφάδες που γιναν δροσιά στην βράδινή σου φορεσιά" :rolleyes: :grin:
Mην πω για τους λαικους που άμα χωρίσεις και βάλεις τραγούδια τους παίζει να γίνεις αλκοολικός και να στουκάρεις με το αμάξι σε κανά τοίχο.

Γαμιέται επίσης η νεοελληνική νοοτροπία που θέλει τον άντρα ταυτόχρονα άριστο εραστή,κεραστή,εισοδηματία,ταξιτζή,κουβαλητη,υδραυλικό και ένα σωρό άλλες μαλακίες..

Το πιο σημαντικό όμως σε ένα περιβάλλον,με υψηλό μέσο όρο εμφάνισης,είναι άλλο.
Είναι η διαμόρφωση του χαρακτήρα των κοριτσιών και ο καθορισμός του παράγοντα εμφάνιση,στην εν γένει συμπεριφορά τους.
Όταν μια κοπέλα μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον που η ομορφιά δεν είναι κάτι σπάνιο ή κάτι που αποθεώνεται όπως στην Ελλάδα,καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να ποντάρει σε αυτό,δεν μπορεί να γίνει το όχημά της για να πετύχει τους σκοπούς της.
Αν δεν είναι κανά 9άρι-10άρι,που ανεξαρτήτου χώρας έχει υπεραξία,ξέρει ότι σαν 7άρι ή 8άρι,πρέπει να είναι ανταγωνιστική ανάμεσα σε τόσα 7άρια-8άρια.
Αλλά δεν θα γίνει ανταγωνιστική σαν δυτική..
Δηλαδή δεν θα γράψει τη γυναικεία της φύση στο μουνί της,θα φοράει όλη μέρα τζιν και θα την νοιάζουν μόνο οι σπουδές και η δουλειά της.
Θα σπουδάσει και θα δουλέψει μεν,αλλά θα προσπαθεί συνεχως να είναι καλύτερο θηλυκό=πάντα όμορφη για τον άντρα,να του μαγειρεύει,να τον φροντίζει,να του κάνει καλό τσιμπούκι.Γιατί πολύ απλά η ομορφιά από μόνη της,ανάμεσα σε τόσες όμορφες,δεν αρκεί..

Αυτή θεωρώ ότι ήταν η μεγάλη ατυχία μας που μεγαλώσαμε Ελλάδα.
Όχι μόνο είχαμε να κάνουμε ως επί των πλείστων με μπάζα,ήταν και καβαλημένα μπάζα..

A ρε Βαλκανιε....ενας αναστεναγμος μου εφυγε...
διαβαζεις την ψυχη του καθε σοβαρου Ελληνα αντρα...
Ειχε δικιο ο Νικος Δημου τελικα. Η δυστυχια του να εισαι Ελληνας.

Και μας εχει βαρεσει κι η ρημαδα οικονομικη κριση, σαν Ελληνες αντρες, να μην μπορουμε να σαλεψουμε και να εχουμε μια ευχερεια κινησεων σε επιπεδο εξωτερικου.
Μονο οποιος μεταναστευει, εχει και χρημα, και επιλογες.
Μενοντας Ελλαδα και με μισθους πεινας, οι μονες επιλογες ειναι οι ψωνισμενες παλιοκαριες ελλεεινιδες...

Επισκέπτης
Πορνοεγκυκλοπαιδεια ο βαλκανιος.

Στην Ελλαδα την κοινωνια διαμορφωνουν οι γυναικες,  ειδικα οι μεγαλης ηλικιας γυναικες και οι μαναδες.

Δηλαδη οι κυρατσες των χωριων.

Καποιος πολιτικος ειχε πει οτι στην Ελλαδα υπαρχουν 2 κοινωνικες ταξεις: λουμπεν με λεφτα και λουμπεν χωρις λεφτα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τι είναι αυτά ??
Κρίμα να μην έχουν εξωτικές εργαζόμενες στην Πράγα για ποικιλία.
Όταν εξερευνούσα το mapy.sex.cz πέτυχα αυτό το privat με μαύρεςwww.eroticke-privaty.cz/rukkysexyprivat-privat-praha_4] ] αν ενδιαφέρεται ο παραπάνω.
Ακόμα πέτυχα ένα asia privat αλλά δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι σχετικό στο θέμα και δεν έχω όρεξη για πειραματισμούς και βγούνε τίποτα τρανσφόρμερ  :S.

ΒΑΛΚΑΝΙΕ πριν είχες συστήσει την Kristyna από το αλλά έτσι όπως το διαβάζω φαίνεται σαν μασαζοιστορία ..? τι παίζει?

Nαρκωτικά και οπλα.Σχεδόν όλο το χόρτο στην Πράγα το διακινούν οι Βιετναμέζοι.

Το Privat που πόσταρες έχει αποδειχθεί αναξιοπιστο.
Έχω πετύχει καμιά μαύρη κατά καιρούς σε κάποιο Privat,αλλά λίγα πραγματα..

Το Asia έχει μόνο σχιστομάτισσες.2500 :jerking: κορώνες,δηλαδή 1000 πάνω απο
τη μέση τιμή.
Γυναίκες είναι.

Στο Domecek σπρώχνεις και ας λεει για μασάζ.
Απλα στο τηλέφωνο πες:"Ι want one hour classic sex"
1500 κορώνες κοστίζει.

@cool Απλά μετανάστευσε..
Π.χ.Πράγα έχει αυτή τη στιγμή 1,7% ανεργία και ψάχνουν παντού άτομα.
Πέρυσι ανέβηκαν από 20% εως 35% οι μισθοί σε πολλά επαγγέλματα και δεν μιλάω μόνο για υψηλών προσόντων θέσεις.
Φυσικά υπάρχει φόβος ότι πρόκειται για φουσκα(ο.κ. όχι σαν την ελληνική προ 15ετίας),γιατί δεν είναι νορμάλ τα ενοικια στην Πράγα να έχουν πιάσει γερμανικες τιμές..
Αλλά μέχρι να σκάσει,θα είμαστε εκεί  :rockon:

Επισκέπτης
Nαρκωτικά και οπλα.Σχεδόν όλο το χόρτο στην Πράγα το διακινούν οι Βιετναμέζοι.

Το Privat που πόσταρες έχει αποδειχθεί αναξιοπιστο.
Έχω πετύχει καμιά μαύρη κατά καιρούς σε κάποιο Privat,αλλά λίγα πραγματα..

Το Asia έχει μόνο σχιστομάτισσες.2500 :jerking: κορώνες,δηλαδή 1000 πάνω απο
τη μέση τιμή.
Γυναίκες είναι.

Στο Domecek σπρώχνεις και ας λεει για μασάζ.
Απλα στο τηλέφωνο πες:"Ι want one hour classic sex"
1500 κορώνες κοστίζει.

@cool Απλά μετανάστευσε..
Π.χ.Πράγα έχει αυτή τη στιγμή 1,7% ανεργία και ψάχνουν παντού άτομα.
Πέρυσι ανέβηκαν από 20% εως 35% οι μισθοί σε πολλά επαγγέλματα και δεν μιλάω μόνο για υψηλών προσόντων θέσεις.
Φυσικά υπάρχει φόβος ότι πρόκειται για φουσκα(ο.κ. όχι σαν την ελληνική προ 15ετίας),γιατί δεν είναι νορμάλ τα ενοικια στην Πράγα να έχουν πιάσει γερμανικες τιμές..
Αλλά μέχρι να σκάσει,θα είμαστε εκεί  :rockon:
μπορει να δουλεψω στον τουρισμο γιατι ξερω καλα αγγλικα ή σαν χειριστης η/υ

Απο συστημα υγειας τι λεει εκει;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
μπορει να δουλεψω στον τουρισμο γιατι ξερω καλα αγγλικα ή σαν χειριστης η/υ

Απο συστημα υγειας τι λεει εκει;

IT και τουρισμό βρίσκεις άνετα.

Μια χαρά είναι το σύστημα υγείας.

Υ.Γ.Όλα μου τα post έχουν ισχύ μόνο για Πράγα,όχι συνολικά για την Τσεχία.

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom