ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Ωραίο ανταπόκριση Άλεξ
Η αλήθεια είναι πως στο πληρωμένο θέλει καμιά βδομάδα πριν να αρχίσει κάποιος την μελέτη,
να καταλήξει σε κάποιες στάνταρ και να έχει και εναλλακτικές.
Αλλά όπως τα είπαμε,υπάρχουν και ταξίδια που είτε στραβώνουν,είτε για χ,ψ λόγους το μουνί περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Αυτό με το κινητό μου είχε τύχει και εμένα κάτω από το Μilenky,αλλά αφού προλαβα να πω:"Ι'm downstairs" και στα καπάκια έσβησε.Ευτυχώς ήρθε και με παρέλαβε η κορασίδα.
Έχω πάρει Πωλίνα,Νάντια σε άλλες τιμές.5500 κορώνες είναι κοντά στα 220 ευρώ
Προσοχή,δύο συναγωνιστες μου ειχαν πει ότι αντί για τη Νάντια τους ήρθε άλλη.
Και θα ξαναπώ για πολλοστή φορά ότι σε τέτοια περίπτωση:
α)Aν η γκόμενα δεν είναι των φωτό και δεν σας αρέσει,της κλείνεται την πόρτα στη μούρη.
β)Αν η γκόμενα δεν είναι των φωτό,αλλά σας αρέσει,ζητάτε έκπτωση και μόνο αν συμφωνήσει την αφήνετε να μπει.
Η Σάρα είναι γνωστή.
Η 19χρονη Μia υπάρχει μόνο στα όνειρά μας
Γενικά το adultprague τον παίρνει.
Καλύτερη λύση,σταμπάρουμε ποια θέλουμε,την ψάχνουμε στο tapky και διαβάζουμε μερικες κριτικες.
Το Nove Divky έχει όντως ρίξει επίπεδο.
Η Veronika έχει το τηλέφωνο που είχε η Viky.Η Nela είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Η Irenka είναι όντως η πιο παλια και έχει τον πρώτο λόγο ανάμεσά τους.
Για την Tyna την καινουργια ξανθουλα του Mazlive μου είπαν καλά λόγια,μπορεί να πάω να τσεκάρω.
Η Nora από το Top δεν είναι και το πιο ψύχραιμο και ευγενικο άτομο γενικά,φαντάζομαι την φάτσα της όταν σου άνοιξε την πόρτα
Την επόμενη φορά βάλε και ένα powerbank στην τσέπη.
Πριν λίγο έκλεισα 2 μέχρι 6 Μάη,αλλά για την ωρα δεν βρίσκω airbnb και για τις 4 νύχτες,μιας και άρχισε η σεζόν και πέφτουν βροχή οι κρατήσεις.
Μάλλον θα χρειαστει να μοιρασω τις μέρες σε δυο διαφορετικα διαμερίσματα..
Υ.Γ.Alex έγραψες "Veronika ή τη Nela (μοιράζονται το ίδιο τηλέφωνο - παίζει η πρώτη να μην υπάρχει)" και τα έγραψα αντίστροφα.
Η Nela υπάρχει και έχει το κινητο της Viky.
Για τη Veronika εύστοχο αυτό που έγραψες.
Ακόμη δεν ξέρω καποιον που να την πηρε,θα το προσπαθήσω εγω όταν πάω γιατί από την περιγραφή είναι του γούστου μου.
Η αλήθεια είναι πως στο πληρωμένο θέλει καμιά βδομάδα πριν να αρχίσει κάποιος την μελέτη,
να καταλήξει σε κάποιες στάνταρ και να έχει και εναλλακτικές.
Αλλά όπως τα είπαμε,υπάρχουν και ταξίδια που είτε στραβώνουν,είτε για χ,ψ λόγους το μουνί περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Αυτό με το κινητό μου είχε τύχει και εμένα κάτω από το Μilenky,αλλά αφού προλαβα να πω:"Ι'm downstairs" και στα καπάκια έσβησε.Ευτυχώς ήρθε και με παρέλαβε η κορασίδα.
Έχω πάρει Πωλίνα,Νάντια σε άλλες τιμές.5500 κορώνες είναι κοντά στα 220 ευρώ
Προσοχή,δύο συναγωνιστες μου ειχαν πει ότι αντί για τη Νάντια τους ήρθε άλλη.
Και θα ξαναπώ για πολλοστή φορά ότι σε τέτοια περίπτωση:
α)Aν η γκόμενα δεν είναι των φωτό και δεν σας αρέσει,της κλείνεται την πόρτα στη μούρη.
β)Αν η γκόμενα δεν είναι των φωτό,αλλά σας αρέσει,ζητάτε έκπτωση και μόνο αν συμφωνήσει την αφήνετε να μπει.
Η Σάρα είναι γνωστή.
Η 19χρονη Μia υπάρχει μόνο στα όνειρά μας
Γενικά το adultprague τον παίρνει.
Καλύτερη λύση,σταμπάρουμε ποια θέλουμε,την ψάχνουμε στο tapky και διαβάζουμε μερικες κριτικες.
Το Nove Divky έχει όντως ρίξει επίπεδο.
Η Veronika έχει το τηλέφωνο που είχε η Viky.Η Nela είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Η Irenka είναι όντως η πιο παλια και έχει τον πρώτο λόγο ανάμεσά τους.
Για την Tyna την καινουργια ξανθουλα του Mazlive μου είπαν καλά λόγια,μπορεί να πάω να τσεκάρω.
Η Nora από το Top δεν είναι και το πιο ψύχραιμο και ευγενικο άτομο γενικά,φαντάζομαι την φάτσα της όταν σου άνοιξε την πόρτα
Την επόμενη φορά βάλε και ένα powerbank στην τσέπη.
Πριν λίγο έκλεισα 2 μέχρι 6 Μάη,αλλά για την ωρα δεν βρίσκω airbnb και για τις 4 νύχτες,μιας και άρχισε η σεζόν και πέφτουν βροχή οι κρατήσεις.
Μάλλον θα χρειαστει να μοιρασω τις μέρες σε δυο διαφορετικα διαμερίσματα..
Υ.Γ.Alex έγραψες "Veronika ή τη Nela (μοιράζονται το ίδιο τηλέφωνο - παίζει η πρώτη να μην υπάρχει)" και τα έγραψα αντίστροφα.
Η Nela υπάρχει και έχει το κινητο της Viky.
Για τη Veronika εύστοχο αυτό που έγραψες.
Ακόμη δεν ξέρω καποιον που να την πηρε,θα το προσπαθήσω εγω όταν πάω γιατί από την περιγραφή είναι του γούστου μου.