Bro έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το 95% των reviews είναι από τα standar μαγαζία ή από παλίες καλές εποχές. Τώρα για εμένα τουλάχιστον που είμαι χρόνια εδώ το Tapky είναι άχρηστο. Tι να κάνω τα reviews για την Emily (παλιά anastazie apo to Grace) or Leona? Εχω διαβάσει εντομεταξη οτι την Emily πρέπει να την κλησεις ΜΗΝΑ πριν και αμα είσαι νέος πελάτης απλα δεν γίνετε. Πρέπει πρώτα να πας με άλλες στο μπουρδελό. Τώρα δεν ξέρω πόσο αλήθεια είναι αυτά.
Για την Ανέτα που λες το σκέφτηκα αλλά θυμόμουνα που μου είχες πει ότι την ξέρεις και οτι σταμάτησε οριστικά και λεω δεν παίζει να είναι αυτή. Αν όντος είναι θα γίνετε χαμος. Λες? Χαχα τώρα με μπρίζοσες μπορεί να πάω να την τσεκάρω.
Είναι κάποια δυνατά nicknames στο svetaci,αρκετούς τους ξέρω και από κοντά,οι οποίοι γράφουν αρκετά και είναι αντικειμενικοί.
Aneta ταιριάζει η κωλαρα και το χρώμα του δέρματος,αλλά όχι το ύψος,τα βυζιά και η ηλικία.
Επειδή την έχω ψάξει και εκτός,99% έχει σταματήσει.
Δεν βλέπω να έχει Emily το ρόστερ:
Slečny | Topprivat.cz
αλλά αν γίνεται χαμός για Leona ή Emily ,κλαφτα Χαράλαμπε...
Εν τω μεταξύ η Vanessa όταν είχε πρωτοξεκινήσει πριν καμιά 5ετια στο princess ήταν talk of the town για κάνα τριμηνο
Γενικά,η κατάσταση όπως έγραψες και εσύ πάει από το κακό στο χειρότερο..
Αν βρω χρόνο πριν ξεκινήσω για Oktoberfest, θα γράψω για 3 γνωστές Τσέχες πορνοστάρ που προσπάθησα να κλείσω αλλά άμα το μουνι δεν το πετύχεις όταν πρέπει,δεν...