Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 571K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GAMOUNAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οκ ευχαρηστο πολυ λεω να παω για 3-4 μερες μετα το πασχα αν μου δωσουν αδεια στην δουλεια

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μπορει καποιος να μου γραψει τα δυο καλύτερα. Value for money μερη αυτη την περίοδο ?Επειδη δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες κ στα τελευταία δεν βλέπω πολλες πληροφορίες

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι στην Πραγα. Ακουσα value for money σε μπουρδελα στην περιοχη 4. 500 κορωνες τα 30 λεπτα .

pastan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σκέπτομαι να πάω Πράγα στο τέλος Ιουλίου , μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει καμία ''καλή'' πληροφορία :fuck2: ?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τυπε η Πραγα ειναι ακριβη για σεξοτουρισμο. Αν πας για διακοπες και θελεις να ριξεις και ενα μανικι επι την ευκαιρια, τα πιο προσιτα ειναι τα πριβατ (στουντιο).

Η Πραγα ειναι για πορν σταρς που δεν ειναι φθηνες στην εδρα τους.

agapoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Σκέπτομαι να πάω Πράγα στο τέλος Ιουλίου , μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει καμία ''καλή'' πληροφορία :fuck2: ?

Μην ακούς κανένα ξερόλα. Μια χαρά θα περάσεις. Εδώ κοίτα για www.saunaclub.cz/en/]αρχή[/url] () και τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος πως θα τα βρεις μόνος σου όταν φτάσεις εκεί  ;)  :grin:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Έλα ρε Λουκά, είσαι σίγουρος παλιόφιλε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο? Μάλιστα μου είπε πως και άντρας φιλάει άντρα στο στόμα... ο πατέρας της δηλαδή φιλάει τον άντρα της ''κοπέλας'' μου στο στόμα, δεν τους έχω δει αλλά έτσι μου είπε... Και όταν μένω με ανοιχτό το στόμα και δεν την πιστεύω μου λέει πως έχουμε διαφορετικές κουλτούρες σαν λαοί και πως είμαι υπερβολικά πουριτανός....
τα φιλία στο στόμα το κάνανε παλια στο ανατολικο μπλοκ . Φιλι μπρεζνιεφ-χονεκερ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά ! Εχει παει κανεις σε κανά swingers στην πραγα να μου πει πως ειναι ; Και γενικά να δώσει πληροφοριες ; Ευχαριστω.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Κανείς να δώσει πληροφοριες για τα swingers και γενικά για τον αγοραίο ερωτα στην πραγα ;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τυπε παλια ασχολουμουν με τα σουνγκινγκ αλλα οχι πλεον. Παλια ειχε ενα κλαμπ οπου σου στελνανε εμαιλ καθε 1-2 μηνες για συναντησεις σε διαφορετικα μερη ( και μην νομιζεις οτι ειναι σαν τον σπεσιαλ μιτιγκς που πληρωνεις  :2funny:). Σου εστελναν επισεις και προτινομενο θεμα ενδυμασιας και κωδικο. Αν δεν εισουν ζευγαρι και με τον κωδικο............ΔΕΝ εμπαινες.

Ειχα παρει μια γνωστη τουριστρια σαν ζευγαρι σε ενα απο αυτα τα παρτυ και μπορω να σου πω οτι ναι μεν γαμουσες ΑΝ ηθελες αλλα η φαντασια στο μυαλο καλπαζε πολυ περισσοτερο. Η ηδονη, που εγω εχανα, ειναι να  σε βλεπει ο συντροφος σου να γαμεις αλλη γυναικα αλλα απαιτηται δεσμος που δεν μπορει να υπαρχει με τουριστρια.

Οσο για αγοραιο ερωτα η Πραγα δεν ειναι φθηνη. Εκει πας για τα ντοπια γνωστα ονοματα που δεν κανουν τουρισμο και θα τα σκασεις. Αν θες "φθηνα" γαμησια πας σε πριβατ που ειναι σαν τα στουντιο στην Ελλαδα μονο που σου δινουν παραπανω χρονο. Πας με το μωρο με την ωρα. Το σαιτ εχει χαρτη για να τα βρεις και αν εχεις αποριες ρωτα εδω μεσα γιατι υπαρχουν πολλοι που τα εχουν επισκευθει.

Καλα ταξιδια και καλα Βολια τυπε.

ΥΓ. Ξεχασα παιζουν και ερωτικα κλαμπ σαν το Συγγρου 144 οπου βλεπεις (η σου κολανε μωρα στο μπαρ να τα πας επανω) και διαλεγεις. Κοιταξε Κ5 Ρελαξ, Νταρλιγκτον, κλπ στον ιδιο χαρτη.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Τυπε παλια ασχολουμουν με τα σουνγκινγκ αλλα οχι πλεον. Παλια ειχε ενα κλαμπ οπου σου στελνανε εμαιλ καθε 1-2 μηνες για συναντησεις σε διαφορετικα μερη ( και μην νομιζεις οτι ειναι σαν τον σπεσιαλ μιτιγκς που πληρωνεις  :2funny:). Σου εστελναν επισεις και προτινομενο θεμα ενδυμασιας και κωδικο. Αν δεν εισουν ζευγαρι και με τον κωδικο............ΔΕΝ εμπαινες.

Ειχα παρει μια γνωστη τουριστρια σαν ζευγαρι σε ενα απο αυτα τα παρτυ και μπορω να σου πω οτι ναι μεν γαμουσες ΑΝ ηθελες αλλα η φαντασια στο μυαλο καλπαζε πολυ περισσοτερο. Η ηδονη, που εγω εχανα, ειναι να  σε βλεπει ο συντροφος σου να γαμεις αλλη γυναικα αλλα απαιτηται δεσμος που δεν μπορει να υπαρχει με τουριστρια.

Οσο για αγοραιο ερωτα η Πραγα δεν ειναι φθηνη. Εκει πας για τα ντοπια γνωστα ονοματα που δεν κανουν τουρισμο και θα τα σκασεις. Αν θες "φθηνα" γαμησια πας σε πριβατ που ειναι σαν τα στουντιο στην Ελλαδα μονο που σου δινουν παραπανω χρονο. Πας με το μωρο με την ωρα. Το σαιτ εχει χαρτη για να τα βρεις και αν εχεις αποριες ρωτα εδω μεσα γιατι υπαρχουν πολλοι που τα εχουν επισκευθει.

Καλα ταξιδια και καλα Βολια τυπε.

ΥΓ. Ξεχασα παιζουν και ερωτικα κλαμπ σαν το Συγγρου 144 οπου βλεπεις (η σου κολανε μωρα στο μπαρ να τα πας επανω) και διαλεγεις. Κοιταξε Κ5 Ρελαξ, Νταρλιγκτον, κλπ στον ιδιο χαρτη.
σε ευχαριστω τυπε μου. Σημερα έκλεισα τα εισητηρια μου. Φεύγω μέσα Αυγούστου για 4-5 μερες

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
σε ευχαριστω τυπε μου. Σημερα έκλεισα τα εισητηρια μου. Φεύγω μέσα Αυγούστου για 4-5 μερες

λάθος επιλογή πάντως η πράγα για σεξομπουρδελιακό τουρισμό!!(αν φυσικά πάς για αυτό τον σκοπό κυρίως , διαφορετικά πρόκειται για μιά υπέροχη πόλη και χώρα). Το darling πάντως όπως και τα άτλας-χοτ πεππερς είναι μιά μαλακία και μισή. Μόνο να πάς να πιείς ποτό είναι και να δείς τα κορμιά παίρνοντας μάτι. Το Κ5 είναι σαφώς καλύτερο, αλλά δεν έχει την βιοποικιλότητα σαουνοπορνόσπιτων που θα βρείς σε γερμανία ειδικά και αυστρία-ελβετία λιγότερο

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
λάθος επιλογή πάντως η πράγα για σεξομπουρδελιακό τουρισμό!!(αν φυσικά πάς για αυτό τον σκοπό κυρίως , διαφορετικά πρόκειται για μιά υπέροχη πόλη και χώρα). Το darling πάντως όπως και τα άτλας-χοτ πεππερς είναι μιά μαλακία και μισή. Μόνο να πάς να πιείς ποτό είναι και να δείς τα κορμιά παίρνοντας μάτι. Το Κ5 είναι σαφώς καλύτερο, αλλά δεν έχει την βιοποικιλότητα σαουνοπορνόσπιτων που θα βρείς σε γερμανία ειδικά και αυστρία-ελβετία λιγότερο

Τυπε συμφωνω μαζι σου, στο Κ5 θα γαμησεις καλυτερα αν και αυτα τα κλαμπς τα αποφευγω εδω και χρονια. Για μια φορα καλα ειναι.................

Και ενα κουιζ τωρα. Ποια διασημη πορν σταρ ξεκινησε δουλευοντας στο Κ5?  :think: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom