Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 571K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εμ γιαυτο του καθονται! Τις πληρωνει με ατοκο εθνικο νομισμα το φασιστακι!  :grin:

εδώ γράφεις τις σεξουαλικές σου επιδόσεις πάντα επί πληρωμή  :2funny: :2funny: μπαζοβιζιτογάμη?

ελεεινος και τρισάθλιος...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εδώ γράφεις τις σεξουαλικές σου επιδόσεις πάντα επί πληρωμή  :2funny: :2funny: μπαζοβιζιτογάμη?

ελεεινος και τρισάθλιος...

Ναι πορν σταρ στην Πραγα δεν μου καθονται τσαμπα οπως καθονται σε σενα αρρωστακι ! :grin:

Τρεχα να γαμησεις κανενα μοντελο τωρα για να ξεμπλικαρεις φασιστακι.  :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ναι πορν σταρ στην Πραγα δεν μου καθονται τσαμπα οπως καθονται σε σενα αρρωστακι ! :grin:

Τρεχα να γαμησεις κανενα μοντελο τωρα για να ξεμπλικαρεις φασιστακι.  :2funny:

ΠΟΥ Ακριβώς ΥΠΕΡΤΕΡΟΎΝ ΟΙ πορν σταρ που γαμάς στην Τσεχία από τις "απλές" αλλά απίστευτες κοπέλες που γνωρίζω εγώ επί 6 μήνες από σχεδόν όλο τον κόσμο?

το προβλημά σου δεν είναι ότι γαμάς επί πληρωμή αλλά το λες κιόλας...για να δεις πόσο κατεστραμμένος είσαι...

τις πορν σταρ γεμάτες ηπατίτιδα..χαρισμά σου...μπαζοβιζιτογάμη..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εσυ το μονο που γνωριζεις ειναι η παλαμη σου!  :jerking: ;)

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά μου, παιδιά μου... το bourdela.com είναι ένας χώρος όπου ο ένας βοηθάει τον άλλον. Δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε, και τουλάχιστον οι όποιες αντιπαραθέσεις δημιουργούνται ας βγαίνουν σε καλό. Λοιπόν πάνω σε αυτό που ρώτησα γνωρίζει κανείς να μου πει σίγουρα αν ισχύει? Είδα φωτό από την ''κοπέλα'' μου που φιλιέται στο στόμα χωρίς γλώσσα με κάτι τύπους και μου λέει πως είναι απλά φίλοι της και πως στην τσεχία είναι αγένεια να μη φιλάς τους φίλους σου στο στόμα... μάλιστα μου είπε πως όταν πάω τσεχία τις φίλες τις θα με φιλάνε στο στόμα.... Λέει αλήθεια ή με δουλεύει το καριολάκι?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σε δουλευει............. δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Παιδιά μου, παιδιά μου... το bourdela.com είναι ένας χώρος όπου ο ένας βοηθάει τον άλλον. Δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε, και τουλάχιστον οι όποιες αντιπαραθέσεις δημιουργούνται ας βγαίνουν σε καλό. Λοιπόν πάνω σε αυτό που ρώτησα γνωρίζει κανείς να μου πει σίγουρα αν ισχύει? Είδα φωτό από την ''κοπέλα'' μου που φιλιέται στο στόμα χωρίς γλώσσα με κάτι τύπους και μου λέει πως είναι απλά φίλοι της και πως στην τσεχία είναι αγένεια να μη φιλάς τους φίλους σου στο στόμα... μάλιστα μου είπε πως όταν πάω τσεχία τις φίλες τις θα με φιλάνε στο στόμα.... Λέει αλήθεια ή με δουλεύει το καριολάκι?

αληθεια λεει,και στην ουγγαρια ετσι γινεται  :grin:

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Έλα ρε Λουκά, είσαι σίγουρος παλιόφιλε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο? Μάλιστα μου είπε πως και άντρας φιλάει άντρα στο στόμα... ο πατέρας της δηλαδή φιλάει τον άντρα της ''κοπέλας'' μου στο στόμα, δεν τους έχω δει αλλά έτσι μου είπε... Και όταν μένω με ανοιχτό το στόμα και δεν την πιστεύω μου λέει πως έχουμε διαφορετικές κουλτούρες σαν λαοί και πως είμαι υπερβολικά πουριτανός....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Έλα ρε Λουκά, είσαι σίγουρος παλιόφιλε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο? Μάλιστα μου είπε πως και άντρας φιλάει άντρα στο στόμα... ο πατέρας της δηλαδή φιλάει τον άντρα της ''κοπέλας'' μου στο στόμα, δεν τους έχω δει αλλά έτσι μου είπε... Και όταν μένω με ανοιχτό το στόμα και δεν την πιστεύω μου λέει πως έχουμε διαφορετικές κουλτούρες σαν λαοί και πως είμαι υπερβολικά πουριτανός....

ναι και οι γυναικες γλυφομουνιαζονται αντι να λενε καλημερα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

καλα το παει η γκομενα...

αν την πετυχεις  :zfuck: γυρνωντας απ τη δουλεια, μην κανεις σκηνη, θα ειναι παλιος σημαθητης...

ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.448
Πόντοι
506
Παιδιά ξέρει κανείς αν στην τσεχία συγγενείς και φίλοι φιλιούνται μεταξύ τους στο στόμα αντί για το μάγουλο? Γνωρίζει κανείς? Κι αν δεν κάποιος δε φιλήσει έναν φίλο-η στο στόμα θεωρείται αγενής?

Ναι. Φιλιούνται στο στόμα στις ανατολικές χώρες. Όπως και φιλιούνται 3 φορές στο μάγουλο όπως και πολλά άλλα. Μη κολλάς.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ουκρανια ειδα να το κανουν αυτο μονο στα μερη που κυκλοφορουν γυφτοουκρανοι τελευτεας κλασις.εκει στα μερη αυτα κλαμπ που πανε οι αχριστοι ολοι ειναι γνωστοι μεταξυ τους και εχουν αλληλογαμηθει ολοι με ολους χαχαχαχ.στα μερη με νορμαλ κοσμο δεν κανουν ετσι.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
γαματε την πραγα,παιξτε μπαλα μπρατισλαβα.γαμας απο 30-80 ευρο.

GAMOUNAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι η ιδανικότερη εποχή για επίσκεψη στην πράγα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom