thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
εισαι ετοιμος για ολα δηλαδη?
μ αρεσει να τηρω τα εθιμα...
εισαι ετοιμος για ολα δηλαδη?
σσσσσσ ωραιοςμ αρεσει να τηρω τα εθιμα...
Εμ γιαυτο του καθονται! Τις πληρωνει με ατοκο εθνικο νομισμα το φασιστακι!
εδώ γράφεις τις σεξουαλικές σου επιδόσεις πάντα επί πληρωμή μπαζοβιζιτογάμη?
ελεεινος και τρισάθλιος...
Ναι πορν σταρ στην Πραγα δεν μου καθονται τσαμπα οπως καθονται σε σενα αρρωστακι !
Τρεχα να γαμησεις κανενα μοντελο τωρα για να ξεμπλικαρεις φασιστακι.
Παιδιά μου, παιδιά μου... το bourdela.com είναι ένας χώρος όπου ο ένας βοηθάει τον άλλον. Δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε, και τουλάχιστον οι όποιες αντιπαραθέσεις δημιουργούνται ας βγαίνουν σε καλό. Λοιπόν πάνω σε αυτό που ρώτησα γνωρίζει κανείς να μου πει σίγουρα αν ισχύει? Είδα φωτό από την ''κοπέλα'' μου που φιλιέται στο στόμα χωρίς γλώσσα με κάτι τύπους και μου λέει πως είναι απλά φίλοι της και πως στην τσεχία είναι αγένεια να μη φιλάς τους φίλους σου στο στόμα... μάλιστα μου είπε πως όταν πάω τσεχία τις φίλες τις θα με φιλάνε στο στόμα.... Λέει αλήθεια ή με δουλεύει το καριολάκι?
αληθεια λεει,και στην ουγγαρια ετσι γινεται
Έλα ρε Λουκά, είσαι σίγουρος παλιόφιλε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο? Μάλιστα μου είπε πως και άντρας φιλάει άντρα στο στόμα... ο πατέρας της δηλαδή φιλάει τον άντρα της ''κοπέλας'' μου στο στόμα, δεν τους έχω δει αλλά έτσι μου είπε... Και όταν μένω με ανοιχτό το στόμα και δεν την πιστεύω μου λέει πως έχουμε διαφορετικές κουλτούρες σαν λαοί και πως είμαι υπερβολικά πουριτανός....
Έλα ρε Λουκά, είσαι σίγουρος παλιόφιλε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο? Μάλιστα μου είπε πως και άντρας φιλάει άντρα στο στόμα... ο πατέρας της δηλαδή φιλάει τον άντρα της ''κοπέλας'' μου στο στόμα, δεν τους έχω δει αλλά έτσι μου είπε... Και όταν μένω με ανοιχτό το στόμα και δεν την πιστεύω μου λέει πως έχουμε διαφορετικές κουλτούρες σαν λαοί και πως είμαι υπερβολικά πουριτανός....
Παιδιά ξέρει κανείς αν στην τσεχία συγγενείς και φίλοι φιλιούνται μεταξύ τους στο στόμα αντί για το μάγουλο? Γνωρίζει κανείς? Κι αν δεν κάποιος δε φιλήσει έναν φίλο-η στο στόμα θεωρείται αγενής?
γαματε την πραγα,παιξτε μπαλα μπρατισλαβα.γαμας απο 30-80 ευρο.
καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι η ιδανικότερη εποχή για επίσκεψη στην πράγα?
ποτε αν πας με γκομενακαλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι η ιδανικότερη εποχή για επίσκεψη στην πράγα?