Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
για να γαμησεις τσεχα τσαμπα το βλεπω χλωμο ..τουριστρια ειναι απειρως πιο ευκολο ..ειδικα αγγλιδα -ιρλανδεζα ...δικια μου συμβουλη ..περνα απο το hotpeppers να φτιαχτεις ...μπες στο mapy διαλεξε ενα καλο πριβατε και χωσου ..αν σου κατσι και τπτ εχτρα ακομα καλυτερα ..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Να πω την αλήθεια την εμπειρία του καθενός από Πράγα δεν την ξέρω, οπότε ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας.

Εγώ 8 μέρες είχα πάει και είχα δοκιμάσει και call girls αλλά και απλές Τσέχες από μπαρ μετά από κουβεντούλα... Βασισμένος σ' αυτή μου την εμπειρία μίλησα. Ναι και Ρωσίδες υπάρχουν και Αμερικάνες αρκετές (ειδικά στο Bodeguita Del Medio (ευχαριστώ Lucent!)) υπάρχουν αλλά και ντόπιες κοπέλες...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Να σας βαλω και μερικα ακομη μπαρακια για καμακι!! :grin: :grin:

1. Dublinger

2. Chapeau Rouge

Και για μουσικη χορο...................Μecca :cheesy:

Συνημμένα

• Dubliner.JPG
    Dubliner.JPG
    172,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Chapeau Rouge.JPG
    Chapeau Rouge.JPG
    159,6 KB · Εμφανίσεις: 44

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπόν...
δεν ξέρω πού να το γράψω, το γράφω εδώ...
ταξίδι αστραπή στο Μπρνο - πρώτη φορά
πρώτα πρώτα μου πέσανε οι μασέλες από τα μουνιά που είδα
λόγος επίσκεψης ήταν μία έκθεση εκεί
μέσα στην έκθεση λοιπόν έχει σε ένα περίπτερο ένα θεόμουνο βαμμένο body painting (γυμνό φυσικά)
ε, ο παλαβός εγώ σε αυτήν την έπεσα
οχι, δεν έφαγα
νήστεψα
αλλά πήρα τηλέφωνο για την επόμενη φορά
καμάκι ρεεεεεεεεεε ueber alles

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
να γραψω και λιγα πραγματα για το ταξιδακι που εκανα τον Ιανουαριο στην πραγα ..3η μου φορα ...7 ημερες ..εμεινα στο υπεροχο Mosaic house με 35 ευρω τη βραδια ..(βρηκα ευκαιρια , συνηθως ειναι 80-100) .
απογευματινες μπυριτσες στο Ηοt Peppers Που ειναι το αγαπημενο μου στριπτιτζαδικο με 90 κορωνες και χωρις εισοδο ..τα private dance ακριβα (1000  κορονες (40ευρω)  αν δεν πιανεις 1500 αν πιανεις ) ...αξιζουν μονο αν πετυχετε καποια απιστευτη μουναρα οπως την Klaudia Που ειχα πετυχει την προηγουμενη φορα που ειχα παει ..πραγματικα η πιο τελεια γυναικα εver ..dυστυχως σταματησε απο το peppers αλλα εμαθα (δυστυχως αργα οτι δουλευει λιγο πιο κατω στο goldfingers ) ...κριμα και την εψαχνα εναγωνιως

ειναι αυτη με το κοκκινο ...

αλλα στριπτιτζαδικα που πηγα ηταν το rio που ειναι μεγαλη απατη με μπαζα , το carioca με καλουτσικες γκομενες ιδιες τιμες αλλα δεν εχει χαβαλε οπως το Peppers.... και το goldfingers ...μπορει εκει να μην πετυχα την Κlaudia αλλα πετυχα ενα  εξωπραγματικο Milf ..και λεω εξωπραγματικο γιατι η γκομενα ειναι σωσιας της Ευγενιας Μανωλιδου (χωρις πλακα) αλλα με τεραστια σιλικονατα βυζια ...μιλαμε κοντεψα να χυσω πανω μου ..Μαρια την λενε για οποιον παει ...κερασα ποτο εκανα και ανηθικη προταση πλαγιως αλλα μου ειπε πως ειναι μονο για στριπ γελωντας ...πολυ ευχαριστη παντως και δεν στραβωσε καθολου ...αυτα απο στριπ μπαρ ..δεν προλαβα να παω darling αν και ηθελα ...(πιστευω αξιζει παντα μια επισκεψη μονο για την εμπειρια της ατμοσφαιρας του αν και με τις τιμες που εχει δεν ειναι για πηδημα) αλλα το show αξιζει (παρολι την 300κ εισοδο και αλλα τοσο την μπυρα)

παμε στα πιο hardcore ..επισκεψη στο showpark ...που δεν ειναι παρα ενα hiclass hiteck -μεga-Μπουρδελο ...εισοδος 190κ ..ψαξιμο που ουτε στο αεροδρομιο δεν μου εκαναν μια μπυριτσα στην καφετερια και περιηγηση στους πολυδαιδαλους διαδρομους οπου μπροστα σε καθε πορτα καθετε μια φοβερη γκομενα επιπεδου στριππερ-πορνοσταρ ...πολυ καλο επιπεδο εμφανισης , μεγαλη ποικιλια (καποθ 40-50 γκομενες) αλλα ξεπετα στο δωματιο (που ειναι 2χ2) ..στριμοκολο σεξακι με μια πανεμορφη φοιτητρια με στριχτοτατο κορμακι και θεικη φατσουλα ονοματι INA  ..κομοδινο η γκομενα αλλα ενταξει ...μιση ωρα 1200κορ ...dυσκολα θα ξαναπηγαινα (δεν ειναι και κεντρο ) παρα μονο για καμια γρηγορη εκτωνωση με γκομενα που σιγουρα δεν βρισκεις σε μπουρδελα στην ελλαδα ,,

το καλυτερο και πιο value for money πηδημα στην πραγα ειναι σιγουρα τα Private ...διαμερισματα δλδ με φοιτητριες κυριως που τα κανουν ολα και συμφερουν ...χωρις καποτα πιπα (με 500κ εχτρα και πολλα ακομα που μπορεις να διαπραγματευτεις ) ...και αυτα και τιμησα με το παραπανω ...πηρα αριθμο Vodafone με ιντερνετ και βουρ για εξερευνηση ....

πρωτη σταση

βρηκα 4 Milf και ενα promilf οπου και πηρα ...συγκεκριμενα την μπαρα

πηρα με καποτα και μισαωρο (1000κ) ...αρκετα καλα δεν λεω ..1,80 υψος η γκομενα , σιλικονι αλλα φατσα πολυ ελληνικη (γαμψη μυτη) ενω εγω προτιμο κλασσικο τσεχακι .αλλα αυτη βρηκα αυτη γαμησα ..δεν μετανιωσα ..

μετα ενα νεο private
το ονομα του δεν ειναι τυχαιο ..στεγαζετε σε κτηριο που ειναι γραφεια εταιριων και ο χωρος ειναι αναλογος ..πολυ εντυπωσιακο σε σχεση με τα αλλα που ειναι συνηθως παμπαλαια σπιτια ...διαλεξα την Alenka

δεκτικη , υπεροχο σωμα , γλυκητατη ανα και στην αρχη μου φανηκε για ξυνομουνα , φατσουλα οχι τελεια αλλα αρκετα γλυκεια ...πολυ καλη αισθηση στο τελος ...

μετα πηγα στο κλασσικο

που ειναι απο τα καλυτερα πριβατε ...λιγο πιο ακριβο (100 κορ οχι πολυ )
εκει διαλεξα την υπεροχο γλυκο 19χρνο πιπινι .η συμμαθητρια που ολοι θα θελαμε να πηδηξουμε στο πανεπηστημιο ...ακαποτη πιπα δυστυχως δεν τα πηρε προσωπο στομα ..αλλα μιλαμε οτι την ξεπατωσα και δεν κολωσε καθολου ..ειναι μηχανακια οι κοπελες αυτες ... μια ωρα ακαποτη πιπα 2100 κορ ...

4η σταση και πιο παρακμιακη

ηταν αργα την νυχτα , τα πιο πολλα μερη κλειστα , χιονιζε και ημουν στην πλατεια ου μουσειου οποτε μετα απο πολλες μπυρες και πολλα στριπτιτζαδικα επρεπε οπωσδηποτε να πηδηξω ...διαθεσιμη μονο η

που παρολο το καλο κορμακι η φατσα ειχε θεμα ..αλλα δεν γαμιετε λεω ..μιση ωριτσα ...το καλυτερο deepthrowt η κοπελα ..φιλοτιμη και ευγενικη ...

τελευταο πριβατ που πηγα
το ειχα σταμπαρει απο καιρο αλλα δεν απαντουσε νυχτα ..πηγα απογευμα ...διαλεξα την υπεροχη μαρκετκα

υπεροχο σεξ ...σαν να γαμας την γκομενα σου ...επιτελους χυσημο στο προσωπακι ...ιδανικο τελειωμα ...

δυστυχως δεν προλαβα να παω στο sexy shauna ..αν και εβαλα να μου κανουν τουρ στον χωρο ..εντυπωσιακο στυλ ΦKK αλλα με υποψιασε η ελειψη πελατων ...και τα 2000 εισοδος δεν ειναι λιγα

αυτα τα λιγα ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αξιος μπουρδελιαρης!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε mandipl γλύτωσες που δεν πήγες στο shauna

έχει καλές κοπέλες,αλλά όλες ξυνές,κάνουν αγγαρεία,καμία δεν κάνει owo και τα δωμάτια είναι ουσιαστικά ένα κρεβάτι χωρισμένο με κουρτίνα από τα άλλα,δεν υπάρχει ουσιαστικά δωμάτιο,αλλά μόνο κρεβάτι

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
σε ολα τα μαγαζια δεν παιζει Owo ..γιαυτο παω πριβατ ..τα κανουν ολα και συμφερουν τα κοριτσια ...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
λεω κι επιμενω,η πλιοψηφια κατι μπαζα  με τακουνες,της πλΑΚΑΣ ,σλοβακες απο κολοχωρια..
Κ γυΦτισες πολλες στο κεντρο κλπ
τριχες κατσαρες κατα την γνωμη μου,μονο γαι πολυ αγαμητους η πολυ θυματα...
παίχτη...τι παίρνεις???

gst007ath

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
576
Πόντοι
311
Αγαπητοι συναγωνιστες καλησπερα...

Σε λιγες μερες παω Πραγα για ενα 5ημερο...ενδιαφερομαι για μια καλη και νορμαλ σε τιμη επισκεψη στο ξενοδοχειο μου..Εχει κανεις φιλος κατι καλο κ σιγουρο? Οι καιροι ειναι δυσκολοι για κασκαντερισμους και δοκιμες...Διαβασα το φορθμ σελιδα προς σελιδα και ειδα πολλα αλλα θα ηθελα να ακουσω αν εχει καποιος και κατι αλλο να προτεινει...

Σας ευχαριστω πολυ...

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
μια καλη και νορμαλ σε τιμη επισκεψη στο ξενοδοχειο μου: μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης?

gst007ath

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
576
Πόντοι
311
τι εννοεις ποιο σαφης?...να δωσω φασμα τιμων?...μ ενδιαφερει να περασω πολυ καλα 2-3 ωριτσες μεσα σε νορμαλ πλαισια χρηματων...ας πουμε μεχρι 250-300 ευρω...με φουλ σερβις και παρελκομενα....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τι εννοεις ποιο σαφης?...να δωσω φασμα τιμων?...μ ενδιαφερει να περασω πολυ καλα 2-3 ωριτσες μεσα σε νορμαλ πλαισια χρηματων...ας πουμε μεχρι 250-300 ευρω...με φουλ σερβις και παρελκομενα....

Ονειρευεσαι  ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom