Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 581K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.042
Πόντοι
3.656
φιλε λουκεντιε δεν αμφισβητω οτι δεν εχει στην πραγα καποιες "ευκαιρειες" αλλα δεν αποτελει σε καμμια περιπτωση "παραδεισο" η ευκαιρια η τιποτα σχετικο σε σχεση με σεξοτουρισμο
να πας μια φορα να δεις κ την πλη λεει,αλλα να πας για "παραδεισο του σεξ",εδω γελανε
θα επιμεινω οτι σαν συγκριση με πολλες αλλες περιοχες ειναι μουφα προρισμος,οπως κι ο τιτλος του θρεντ αυτου
νασαι καλα,επιστρεφω στην θρεντ με την πολιτικη διαμαχη :grin: :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.042
Πόντοι
3.656
ε, αφου εχει παει Πραγα και το μονο που ειδε ειναι...πατσαβουρια με 20ποντα  :2funny: :2funny:
φιλε,συνηγορε του πολιτη λουκεντιου,ειπα οτι ειναι ακριβη πολη για να γαμησεις καλες γκομενες,κι οτι φτηνες εχει μονο φολες,κατα 90%
αυτο,αν δεν καταλαβες...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
φιλε,συνηγορε του πολιτη λουκεντιου,ειπα οτι ειναι ακριβη πολη για να γαμησεις καλες γκομενες,κι οτι φτηνες εχει μονο φολες,κατα 90%
αυτο,αν δεν καταλαβες...

μπρο, εχω μεινει Πραγα 1 χρονο κ περασα σουπερ σε ολα τα επιπεδα

και η συγκριση π κανω ειναι με αλλη, γνωστη για τα...νιμου, χωρα της Αν. Ευρωπης στην οποια μενω καμποσα χρονια

δεν ξερω πως πηγες, ποτε πηγες (κ πως εισαι) αλλα η Πραγα ειναι τουμπανο  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
φιλε λουκεντιε δεν αμφισβητω οτι δεν εχει στην πραγα καποιες "ευκαιρειες" αλλα δεν αποτελει σε καμμια περιπτωση "παραδεισο" η ευκαιρια η τιποτα σχετικο σε σχεση με σεξοτουρισμο
να πας μια φορα να δεις κ την πλη λεει,αλλα να πας για "παραδεισο του σεξ",εδω γελανε
θα επιμεινω οτι σαν συγκριση με πολλες αλλες περιοχες ειναι μουφα προρισμος,οπως κι ο τιτλος του θρεντ αυτου
νασαι καλα,επιστρεφω στην θρεντ με την πολιτικη διαμαχη :grin: :grin: :grin:

Οχι μην φευγεις  :grin: :grin:

Συνημμένα

• 1007.jpg
    1007.jpg
    111,1 KB · Εμφανίσεις: 66

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.042
Πόντοι
3.656
μπρο, εχω μεινει Πραγα 1 χρονο κ περασα σουπερ σε ολα τα επιπεδα

και η συγκριση π κανω ειναι με αλλη, γνωστη για τα...νιμου, χωρα της Αν. Ευρωπης στην οποια μενω καμποσα χρονια

δεν ξερω πως πηγες, ποτε πηγες (κ πως εισαι) αλλα η Πραγα ειναι τουμπανο  ;)
οπου κ να πας για ενα χρονο σε ανατολικη πρωτευουσα εισαι καλα,ακομα κ τιρανα που ειναι οτι χειροτερο,αν εισαι μονιμα εκει σιγουρα θα βρεις καλες πολλες λυσεις
εδω ομως λεμε για τουρισμο ημερων με σκοπο το σεξ κι κυριως το πληρωμενο,κι οχι για μονιμη παραμονη-διαμονη
εχει διαφορα οπως θα γνωριζεις καλυτερα απο μενα
για λιγες μερες  η πραγα ειναι ακριβη κ δεν λεει,ειπα κ πριν η μπρατισλαβα ειναι 10φορες χειρπτερη πολη αλλα 20φορες καλυτερη για σεξοτουρισμο ημερων...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
οπου κ να πας για ενα χρονο σε ανατολικη πρωτευουσα εισαι καλα,ακομα κ τιρανα που ειναι οτι χειροτερο,αν εισαι μονιμα εκει σιγουρα θα βρεις καλες πολλες λυσεις
εδω ομως λεμε για τουρισμο ημερων με σκοπο το σεξ κι κυριως το πληρωμενο,κι οχι για μονιμη παραμονη-διαμονη
εχει διαφορα οπως θα γνωριζεις καλυτερα απο μενα
για λιγες μερες  η πραγα ειναι ακριβη κ δεν λεει,ειπα κ πριν η μπρατισλαβα ειναι 10φορες χειρπτερη πολη αλλα 20φορες καλυτερη για σεξοτουρισμο ημερων...

μπρο, η Τσεχια ειναι μια πολυ δυναμικη οικονομια, με οτι αυτο συνεπαγεται

Η Πραγα ειναι σαπλαι-ντιμαντ και 8α συμφωνησω μαζι σου πως 1 3ημερο δεν ειναι αρκετο - δεν ξερω που ειναι αλλωστε

στην Μπρατισλαβα δεν εχω παει, δεν εχω ιδια αποψη

την επομενη φορα, ζητα απ τον Λουκ καμια συμβουλη....8α δεις την αλλη Πραγα...την καλη  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.042
Πόντοι
3.656
μπρο, η Τσεχια ειναι μια πολυ δυναμικη οικονομια, με οτι αυτο συνεπαγεται

Η Πραγα ειναι σαπλαι-ντιμαντ και 8α συμφωνησω μαζι σου πως 1 3ημερο δεν ειναι αρκετο - δεν ξερω που ειναι αλλωστε

στην Μπρατισλαβα δεν εχω παει, δεν εχω ιδια αποψη

την επομενη φορα, ζητα απ τον Λουκ καμια συμβουλη....8α δεις την αλλη Πραγα...την καλη  :grin:
θα το δοκιμασω,απλα δοκιμασε και εσυ τριημερο μπρατισλαβα κ θα με δικαιωσεις
χαλια πολη,καλο  φρεσκοτατο κ φτηνο κρεας ομως ;)
ασε που θα δεις αμεσα, κ το ευκταιον κατα μεργκελ μελλον της ελλαδος :jerking: :jerking: :jerking:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
θα το δοκιμασω,απλα δοκιμασε και εσυ τριημερο μπρατισλαβα κ θα με δικαιωσεις
χαλια πολη,καλο  φρεσκοτατο κ φτηνο κρεας ομως ;)
ασε που θα δεις αμεσα, κ το ευκταιον κατα μεργκελ μελλον της ελλαδος :jerking: :jerking: :jerking:

ισως πεταχτω 1 3ημερο, αν κ προηγειται Ταλλινν  ;)

pinnocchioo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε ολους σας παιδες!!Ειμαι 24 ετων μενω Γερμανια και την Παρασκευη θα επισκεπτω την Πραγα μονος για το Σ/Κ.Αν και εχω ξαναπει 2-3 φορες δε ειχα πολυ χρονο να την μαθω για γκομενες.Την τελευτεα φορα ειχα παει στη παλια πολη, καθομουν σε ενα παγκακι ηρθα μια τσεχα μεθυσμενη ολο γελια και με ρωτουσε κατι δε καταλαβα πολλα και δεν το συνεχισα.:grin:.Δε λεω οτι ειναι κατι τρομερο αλλα ειναι ενα δειγμα για το πως ειναι οι γκομενες εκει.Διαβασα πολλα ποστ εγω θα παω στο sweet paradise αν και απο την μια νιωθω μαλακας να παω σε μια χωρα σαν την Τσεχια και να παω να δινω τα λεφτα μου στα μπουρδελα ενω εξω μπορω να βρω γκομενες τζαμπα και πιο μουναρες απο τα μπουρδελα πολλες φορες. :huh:.¨!¨!¨!ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ CLUB ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΣΕΧΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΟΥΝ.¨!¨!¨!Δε θελω να παω εκει και να ψαχνω τη τελευτεα στιγμη ουτε εμπιστευομαι καποιον ταξιτζη οπου παιρνει μιζες για να με παει σε συγκεκριμμενο μαγαζι.Ακομα αν ξερει καποιος που μπορω να βρω καλης ποιοτητας κανα γραμμαριο κοκα η περβιτινη στη Πραγα EINAI MUST:!:!:!εκτος βεβαια απο τους μαυρους στην Παλια Πολη.Περιμενω με αγωνια απαντησεις!!!cheers :rockon:

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Το θεμα αυτο δεν εχει και πολλες σελιδες..αν πας λιγες πιο πισω θα παρεις πολλες πληροφοριες.
Και 8α σου πω κατι..με 4-5 μερες στην Πραγα γκομενες στο τσαμπα και χυμα απεξω δεν γαμας!! Μονο αν πεσεις απο τον γκρεμο και ξανασηκωθεις..δλδ εισαι κωλοφαρδος οσο δεν παει.
(να ειναι καλα οι Ιταλοι που τα γαμησαν πριν χρονια ολα)
Αν διαβασεις το νημα απο την αρχη θα καταλαβεις πολλα για αυτο που σου λεω και απο οσα εγω εχω γραψει αλλα και απο οσα εχουν πει οι συναγωνιστες που εχουν την ιδια με εμενα πειρα ή και ακομα περισσοτερη απο την δικη μου οσο αφορα την Πραγα.

pinnocchioo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι δυσκολο να ξεκωλιασεις  και ειδικα στη Πραγα.Τις θεωρω πολυ ευκολες.Απλα αυτο που ψαχνω εγω ειναι να παω σε ενα  καλο μαγαζι να μαζευει  κοσμο οχι να ψαχνω στο δρομο.Απο κει και περα μπορω να το χειριστω μονος μου.Σιγουρα υπαρχουν τετοια μαγαζια που τα αγνοω εγω γι αυτο θα ηθελα καποια καλη προταση.ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-CLUB  :dancing:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι δυσκολο να ξεκωλιασεις  και ειδικα στη Πραγα.

Γιατί ειδικά στην Πράγα; Για δωσε κάποια εξήγηση

Τις θεωρω πολυ ευκολες.

Πως έτσι; Για δωσε κάποια παραδείγματα που σου έτυχαν προσωπικά και σε οδηγησαν σε αυτο το συμπερασμα

Απλα αυτο που ψαχνω εγω ειναι να παω σε ενα  καλο μαγαζι να μαζευει  κοσμο οχι να ψαχνω στο δρομο.Απο κει και περα μπορω να το χειριστω μονος μου.Σιγουρα υπαρχουν τετοια μαγαζια που τα αγνοω εγω γι αυτο θα ηθελα καποια καλη προταση.ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-CLUB  :dancing:

Ειναι προφανές ότι ξέρεις πολλά για την Πράγα, αν όχι τα πάντα. Τι χανεις το χρόνο σου εδω ρε μεγαλε;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
891
Πόντοι
4.535
Είχα πάει σ' ένα κοντά στο κέντρο και κοντά στο κουβανικό (και εκεί μπορεί να γίνει ερασιτεχνικό παιχνίδι αλλά λίγο πιο δύσκολα λόγω θορύβου) απλά δεν θυμάμαι το όνομα... Όλοι φεύγαμε και γυρνούσαμε σε ξενοδοχεία 2-3 φορές... Μόλις το θυμηθώ θα στο πω... Γενικά στα μαγαζιά του κέντρου στα bar γίνεται χαμός, παιχνίδι, κουβέντα, ψήσιμο... όλα μαζί!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για το Bodeguita Del Medio λες........ και καλο.

Συνημμένα

• La Bodeguita Del Medio.JPG
    La Bodeguita Del Medio.JPG
    200,1 KB · Εμφανίσεις: 78

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom