Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
και δεν εχεις παει, και κανεις και τον ειδικο....
Αλητακο μου εσυ, μην μου τα χαλας τωρα!!!
Ετσι γινονται τα μαθηματα???
και δεν εχεις παει, και κανεις και τον ειδικο....
Αλητακο μου εσυ, μην μου τα χαλας τωρα!!!
Ετσι γινονται τα μαθηματα???
ε, αφου εχει παει Πραγα και το μονο που ειδε ειναι...πατσαβουρια με 20ποντα
φιλε,συνηγορε του πολιτη λουκεντιου,ειπα οτι ειναι ακριβη πολη για να γαμησεις καλες γκομενες,κι οτι φτηνες εχει μονο φολες,κατα 90%ε, αφου εχει παει Πραγα και το μονο που ειδε ειναι...πατσαβουρια με 20ποντα
τι αλλο 8α διαβασουμε στο μπου.
ευκαιρια να συμφωνησουμε και καπουΤο μπου ειναι μοναδικο στην Ελλαδα. Δεν υπαρχει παρομοιο πουθενα!
φιλε,συνηγορε του πολιτη λουκεντιου,ειπα οτι ειναι ακριβη πολη για να γαμησεις καλες γκομενες,κι οτι φτηνες εχει μονο φολες,κατα 90%
αυτο,αν δεν καταλαβες...
φιλε λουκεντιε δεν αμφισβητω οτι δεν εχει στην πραγα καποιες "ευκαιρειες" αλλα δεν αποτελει σε καμμια περιπτωση "παραδεισο" η ευκαιρια η τιποτα σχετικο σε σχεση με σεξοτουρισμο
να πας μια φορα να δεις κ την πλη λεει,αλλα να πας για "παραδεισο του σεξ",εδω γελανε
θα επιμεινω οτι σαν συγκριση με πολλες αλλες περιοχες ειναι μουφα προρισμος,οπως κι ο τιτλος του θρεντ αυτου
νασαι καλα,επιστρεφω στην θρεντ με την πολιτικη διαμαχη
οπου κ να πας για ενα χρονο σε ανατολικη πρωτευουσα εισαι καλα,ακομα κ τιρανα που ειναι οτι χειροτερο,αν εισαι μονιμα εκει σιγουρα θα βρεις καλες πολλες λυσειςμπρο, εχω μεινει Πραγα 1 χρονο κ περασα σουπερ σε ολα τα επιπεδα
και η συγκριση π κανω ειναι με αλλη, γνωστη για τα...νιμου, χωρα της Αν. Ευρωπης στην οποια μενω καμποσα χρονια
δεν ξερω πως πηγες, ποτε πηγες (κ πως εισαι) αλλα η Πραγα ειναι τουμπανο ;)
οπου κ να πας για ενα χρονο σε ανατολικη πρωτευουσα εισαι καλα,ακομα κ τιρανα που ειναι οτι χειροτερο,αν εισαι μονιμα εκει σιγουρα θα βρεις καλες πολλες λυσεις
εδω ομως λεμε για τουρισμο ημερων με σκοπο το σεξ κι κυριως το πληρωμενο,κι οχι για μονιμη παραμονη-διαμονη
εχει διαφορα οπως θα γνωριζεις καλυτερα απο μενα
για λιγες μερες η πραγα ειναι ακριβη κ δεν λεει,ειπα κ πριν η μπρατισλαβα ειναι 10φορες χειρπτερη πολη αλλα 20φορες καλυτερη για σεξοτουρισμο ημερων...
θα το δοκιμασω,απλα δοκιμασε και εσυ τριημερο μπρατισλαβα κ θα με δικαιωσειςμπρο, η Τσεχια ειναι μια πολυ δυναμικη οικονομια, με οτι αυτο συνεπαγεται
Η Πραγα ειναι σαπλαι-ντιμαντ και 8α συμφωνησω μαζι σου πως 1 3ημερο δεν ειναι αρκετο - δεν ξερω που ειναι αλλωστε
στην Μπρατισλαβα δεν εχω παει, δεν εχω ιδια αποψη
την επομενη φορα, ζητα απ τον Λουκ καμια συμβουλη....8α δεις την αλλη Πραγα...την καλη
θα το δοκιμασω,απλα δοκιμασε και εσυ τριημερο μπρατισλαβα κ θα με δικαιωσεις
χαλια πολη,καλο φρεσκοτατο κ φτηνο κρεας ομως ;)
ασε που θα δεις αμεσα, κ το ευκταιον κατα μεργκελ μελλον της ελλαδος
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι δυσκολο να ξεκωλιασεις και ειδικα στη Πραγα.
Τις θεωρω πολυ ευκολες.
Απλα αυτο που ψαχνω εγω ειναι να παω σε ενα καλο μαγαζι να μαζευει κοσμο οχι να ψαχνω στο δρομο.Απο κει και περα μπορω να το χειριστω μονος μου.Σιγουρα υπαρχουν τετοια μαγαζια που τα αγνοω εγω γι αυτο θα ηθελα καποια καλη προταση.ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-CLUB