Λοιπόν, δεδομένου ότι παρατηρείται αξιοσημείωτη έλλειψη πληροφορήσεως για έναν τόπο ο οποίος έχει το όνομα, αλλά μάλλον όχι και τη χάρη, ας καταθέσω την εμπειρεία μου. Τα δεδομένα όμως είναι κάπως παλιά και ανάγονται στην προ 5μήνου επίσκεψή μου.
Για τον τουρίστα διαφημίζονται 2 μέρη, τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν "στούντιο" με την Ελληνική ορολογία. Πρόκειται για το sweet paradise και το dessert. Μετά από σύντομη έρευνα στο world sex guide αποφάσισα να τιμήσω το δεύτερο. Σημειωτέο ότι είχα πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μου.
Το dessert είναι μια ωραία βίλλα λίγο απόκεντρη. Μεγάλοι χώροι, ευγενέστατη τσατσά (η οποία άνετα θα μπορούσε να βγάλει μεροκάματο εκεί). Το κατάστημα διαθέτει (διέθετε τότε) μόνο 7 κορίτσια τα οποία παραλλήλως κάνουν και επισκέψεις, οπότε ανά πάσα στιγμή υπάρχουν μόνο 2-3 στο κατάστημα. Απ' όσο ξέρω όλες οι κοπέλες είναι από την Ουκρανία.
Το σπίτι διαθέτει πλήρες μπαρ και χώρο για pole dancing. Μετά από 2 ποτάκια και λίγο μπλα μπλα επέλεξα τη Σβετλάνα, ψηλή, μελαχροινή, με πεσμένο στήθος αλλά κατά τα άλλα ωραίο σώμα, συμφωνήσαμε για 80 ευρώ για μια ωρίτσα και αποσυρθήκαμε σε δωμάτιο του 1ου ορόφου.
Γενικά πολύ καλή εξυπηρέτηση, η μια ώρα ήταν πραγματικά μια ώρα, 2 φορές τελέιωμα μετά από ποικιλία στάσεων και περιποιήσεων. Η Σβετλάνα είναι αστεράκι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν τη βλέπω πια στο site του μαγαζιού.
Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι παρόμοιο σε στούντιο στην Ελλάδα, αν και η τιμή ήταν τσιμπημένη (για πρώην σοσιαλιστική χώρα).
Σε ό,τι αφορά τώρα τα γενικώτερα ερωτήματά:
1. Οι κοπέλες που δουλεύουν σε στούντιο/σπιτάκια κάνουν και επισκέψεις σε ξενοδοχεία. Μάλιστα η χρέωση του dessert είναι ακριβώς η ίδια. Από αυτό συμπεραίνω ότι δεν θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα να έρθει μια κοπέλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
2. Δεν άκουσα, ούτε είδα τίποτα περί εγκληματικότητας, με μια εξαίρεση: το χόρτο είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και ο τουρίστας προσεγγίζεται από πωλητές. Προσοχή μη γίνει καμμία βλακεία.
3. Ομοίως, δεν άκουσα, ούτε διεπίστωσα κάτι για προβλήματα με αστυνομία.
Για περισσότερες πληροφορίες :
Y.Γ. Τώρα βλέπω ότι η τιμή ανέβηκε στα 90 ευρώ/ώρα. Οι Τσέχοι νομίζουν ότι είναι πλούσιοι, και αυτό είναι πάντα ένα πρόβλημα.