Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 572K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης ένα πρόβλημα Τσεχία είναι οτι σε κλέβουνε όλοι.Γενικα το κάνουν με πονηρό σλαβικό τρόπο όπως οι Πολωνοί και ο ξένος δεν παίρνει χαμπάρι.Γενικα είναι πολυ παγαποντηδες οι πούστηδες.Βεβαια οι Γερμανοί τους ξέρουν και τους βάζουν στη θέση τους,
Αν ξέρεις γενικα τι κάνουν οι Σλάβοι,οι Τσέχοι σε εκπλήσσουν με το θράσος τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με καμακωσε Τσεχα ξανθια πλατεία παλιας πόλης.Μου λεει μου αρεσεις πολυ,πολυ ωραία παπουτσια φορας που τα αγορασες?Θες να σου δωσω το τηλέφωνό μου να γνωριστουμε?
Διαισθανθηκα προσπάθεια ψειρισματος και την έκανα.Πρωτα μου μιλησε τσεχικα,λεω μιλαω μονο λιγο,μετα το γυρισε στα αγγλικά.
Πάντως πολυ καρφωμα εδω και πολλες τρελιαρες.Καμακωνουν και οι σερβιτορες ακομη.
Αλλα θεομουρλες ολες,Πολωνία φαση και χειροτερα.
Γενικά πολυ πονηροι οι Τσέχοι,μεγάλα γατονια στο κλεψιμο,είναι υπερβολικά εξυπνοι για Σλαβοι.
Οι γκόμενες αρτιστριες όλες.Η πολη δεν έχει ανεβει σημαντικά απο το 2012 που ήμουν τελευταία φορά.
Ευτυχώς που κυβερνούν οι Γερμανοί με σιδηρα χείρα και δεν τους αφήνουν να ξεψαρωσουν.Ποιος ξέρει τι θα μπορούσαν να έχουν κάνει εδώ?
Πάω αύριο Κίεβο να ρίξω κάναν πούτσο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τελικά γάμησες τίποτα Πράγα ρε άρχοντα ή είδες μόνο τις γέφυρες;

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Και εγώ έχω πεθυμήσει να ξαναπάω Πράγα να χαλαρώσω και να δω τους γνωστούς μου από κοντά να πιούμε καμιά μπίρα.
Όταν ζεστάνει ο καιρός βέβαια.
Να βρω και καμιά καύλα σαν την Andy που είχα γράψει κάτι σελίδες πριν θα ήταν ότι πρέπει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τελικά γάμησες τίποτα Πράγα ρε άρχοντα ή είδες μόνο τις γέφυρες;

Όχι,τα σκάτωσε η Τσέχα.Οποτε έχασε το παραδάκι και το δώρο,θα το εισπράξει η Ρωσίδα αύριο.
Έτσι είναι αυτά.Ειπα να φέρω τη φίλη της Ρωσίδας Πράγα που έχει βίζα αλλά ήθελε να έρθει μόνο για τριολε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικα η Τσέχα άξιζε το ρίσκο γιατί ήταν πολύ δυνατή γκομενα αλλά δεν έκατσε.
Μαλακία της θα έβγαζε εύκολα λεφτά.
Γενικα χρειάζεται ευελιξία.
Εδώ αμερικανός νάνος που έχω δει σε τσόντες με Τσέχα στην παλιά πόλη.Σιγουρα γαμησε ο νάνος ή γύρισε καμιά τσόντα.

2grgUp.jpg

Τσέχα με Κινεζοειδη που μιλάει τσεχικα.

UwXnps.jpg

Παλιά προ δεκαετίας και εικοσαετίας τέτοιους συνδυασμούς έβλεπες συνέχεια και τραβούσες τα βυζια σου.Φαντασου την Τσέχα στο μετρό να φιλάει περιπαθώς τον Κινέζο ή να του χαϊδεύει τον πουτσο πάνω από το παντελόνι.
Πολλές ταξίδευαν κρυφά από τους άντρες τους και καλά για κάνα μήνα Άπω Ανατολή και έκαναν περιουσίες.
Γενικα οι Τσεχες έχουν ένα βίτσιο με τους άπω Ασιάτες όπως έχουν οι Πολωνέζες με τους νότιο Ασιάτες δηλαδή τα πάκια και τους Ινδούς.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ανωμαλίες...

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ αμερικανός νάνος που έχω δει σε τσόντες με Τσέχα στην παλιά πόλη.Σιγουρα γαμησε ο νάνος ή γύρισε καμιά τσόντα.

Παλιά προ δεκαετίας και εικοσαετίας τέτοιους συνδυασμούς έβλεπες συνέχεια και τραβούσες τα βυζια σου.Φαντασου την Τσέχα στο μετρό να φιλάει περιπαθώς τον Κινέζο ή να του χαϊδεύει τον πουτσο πάνω από το παντελόνι.
Πολλές ταξίδευαν κρυφά από τους άντρες τους και καλά για κάνα μήνα Άπω Ανατολή και έκαναν περιουσίες.
Γενικα οι Τσεχες έχουν ένα βίτσιο με τους άπω Ασιάτες όπως έχουν οι Πολωνέζες με τους νότιο Ασιάτες δηλαδή τα πάκια και τους Ινδούς.

Συνημμένα

• ufo.jpg
    ufo.jpg
    172,7 KB · Εμφανίσεις: 84

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Οι Τσέχες γυναίκες έχουν μία αίσθηση αρχοντιάς

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Τέτοια ξενέρα με τον ιό. Ήταν να πάω Τσεχία αυτό το καλοκαίρι. Τώρα ανακάλυψα το forum εδώ. Αυτά τα τα privat που γράφετε τι διαφορά έχουν και υπάρχει site αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει μπας και αλλάξει η κατάσταση με τον ιό μέχρι το καλοκαίρι. Thanks!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Σκεφτομαι να παω δυο βδομαδες Πραγα αλλα δε βλεπω πια τον Βαλκανιο ακτιβ για να ρωτησω συμβουλες και μπατζετ. Τρομερη πολη η Πραγα, εμενα και μονιμα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216

2grgUp.jpg

UwXnps.jpg

Δηλαδη,
πηδανε και οι νανοι στην Τσεχια;

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Μιλάμε για πληροφορίες προ δεκαετιών όχι παίξε γέλασε

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Σκεφτομαι να παω δυο βδομαδες Πραγα αλλα δε βλεπω πια τον Βαλκανιο ακτιβ για να ρωτησω συμβουλες και μπατζετ. Τρομερη πολη η Πραγα, εμενα και μονιμα
Βαλκανιο θα λεμε και θα κλαιμε

Εμπλεξε με τον διαμερισματομεταναστη και τους ακολουθους του και ειχε 2 επιλογες:
Να ασχοληθει σοβαρα μαζι τους ή οχι.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Βαλκανιο θα λεμε και θα κλαιμε

Εμπλεξε με τον διαμερισματομεταναστη και τους ακολουθους του και ειχε 2 επιλογες:
Να ασχοληθει σοβαρα μαζι τους ή οχι.

Απο συζητησεις που εβλεπα σαν επισκεπτης εδειχνε να ξερει και τη νοοτροπια αλλα και την πολη καλα.

Αν και εχω παει παρα πολλες φορες Πραγα παντα ημουν με γκομενα η πηγαινα σε γκομενα, οποτε δε ξερω τι παιζει ακριβως.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Απο συζητησεις που εβλεπα σαν επισκεπτης εδειχνε να ξερει και τη νοοτροπια αλλα και την πολη καλα.

Αν και εχω παει παρα πολλες φορες Πραγα παντα ημουν με γκομενα η πηγαινα σε γκομενα, οποτε δε ξερω τι παιζει ακριβως.
Διάβασε τυπε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του, αν και τα δεδομένα με την πανδημία ίσως έχουν αλλάξει πλέον.

Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
253
Πόντοι
21
Τέτοια ξενέρα με τον ιό. Ήταν να πάω Τσεχία αυτό το καλοκαίρι. Τώρα ανακάλυψα το forum εδώ. Αυτά τα τα privat που γράφετε τι διαφορά έχουν και υπάρχει site αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει μπας και αλλάξει η κατάσταση με τον ιό μέχρι το καλοκαίρι. Thanks!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικό τσέχικο καμάκι στην αρχή της ταινίας στο 0:19.Τρελιάρα παντρεμένη Τσέχα που κερατώνει στο 2:58.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom