Ας γραψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου, καθότι άρτι αφιχθείς απο Πράγα!
Λοιπόν κύριοι: Η πράγα σαν Πορνοτουρισμός νομίζω οτι μας ΤΕΛΕΙΩΣΕ πλέον.Το λέω κυρίως από την άποψη των τιμών οι οποιες είναι υερβολικά υψηλές για ένα μέσο εισόδημα.Εδω βρίσκεις εξίσου καλές ευκαιρίες αν όχι και φθηνότερα.
Φυσικά βρίσκεις θεάματα που δεν υπάρχουν αλλού,όπως το Περίφημο Darling Cabaret που πραγματικά αξίζει,έχει κοπέλλες για όλα τα γούστα(ψηλές,κοντές,αδύνατες,χοντρές,μαυρες,ασπρες,κίτρινες) θα βρείς τα πάντα,και μουνάρες, και έχει και πολύ καλό Show δεν λέω.Σε κανένα άλλο μαγαζί δεν έχω δεί να έχει τόσες πολλές κοπέλλες (150!!),φυσικά δεν είναι πάντα όλες εκεί,αλλα προφανώς τα Σαβ/κα.
Επίσης το K5 που είναι ένας συνδυασμός πορνείου και Club για Relax(μασαζ,κλπ) με επίσης πολύ καλά μουνιά,αλλά και ΑΛΜΥΡΟΤΑΤΕΣ τιμές.ΔΕΝ είναι κονσομανσιόν,τις κοπέλλες τις διαλέγεις εσύ αφού τις δείς να χορεύουν.
Επίσης το πολύ έξυπνο Show Park ή Sex Park(η "βιομηχανοποίηση" του έρωτα σε όλο της το μεγαλείο),όπου έχει 62 δωμάτια με κοπέλλες,περνας από μπροστά,βλέπεις και διαλέγεις όποια θές για να κάνεις σεξ συνήθως με 1000 Κορώνες(43 ευρώ περίπου).Πολύ επαγγελματισμός και ψυχρότητα όμως.Παρόλαυτα αν θελήσετε να πάτε,καντε το Σαβ/κο που τα περισσότερα δωματια είναι γεμάτα,γιατι τις καθημερινές δεν πάνε πολλές πουτάνες και τα περισσότερα είναι άδεια.
Γενικά Η πράγα είναι μια ομορφη πόλη με ιστοριά και (το κυριότερο) ωραίες γυναίκες.Αν θελήσετε να το συνδυάσετε πολύ καλά θα κάνετε,αλλα όποιος θέλει να πάει μόνο για το Σεξ,θα του έλεγα να το ξανασκεφτεί και να ψαχτεί καλύτερα στην εγχώρια(δικιά μας) αγορά που βρίσκεις πλέον και καλά 'κομματια' και σε πολύ καές τιμές σε σχέση με πράγα.
Απ'ότι κατάλαβα η ζήτηση έχει ανεβάσει τις τιμές σε δυσθεώρητα ύψη.Campare υπάρχουν πραγματικά δεκάδες(οι μαυροι απέξω κάνουν το 'ψάρεμα' πελατών) και σίγουρα μπορεί να βρεί κανείς ποικιλία αλλά με 'προσοχή' γιατι παίζει και κλεψιά.
Στο Darling οι κοπέλλες σου προτειναν χορό και αν αρνιόσουν,σου προτείναν μετά Σεξ(χωρίς περιστροφές),αυτό έχει 3500 Κορώνες(150 ευρώ περίπου).Η δε γκαρσόνες,με το που καθότανε κοπέλα στο τραπέζι σου,στην έφτανε αμέσως για να την κεράσεις ποτό! Μιλάμε για ρομποτάκια κανονικά..Στο δε Sexy go-go's Strip(ανταγωνιστής του Darling απ΄την απέναντι μεριά του δρόμου) ο Μαυρος 'κράχτης' μας ενημέρωσε: 'μην πάς στο Darling γιατι θα πρεπει να πληρώσεις 3500 Kc,ενω εδω θα το έχεις με 1300 Kc(55 ευρώ).Εδω ο ανταγωνισμός λειτούργησε θετικά!
Γενικά Η πράγα είναι μια ομορφη πόλη με ιστορία και (το κυριότερο) ωραίες γυναίκες.Αν θελήσετε να το συνδυάσετε πολύ καλά θα κάνετε,αλλα όποιος θέλει να πάει μόνο για το Σεξ,θα του έλεγα να το ξανασκεφτεί και να ψαχτεί καλύτερα στην εγχώρια(δικιά μας) αγορά που βρίσκεις πλέον και καλά 'κομματια' και σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με πράγα.
Για να μην πω και οτι μπορείς να χτυπήσεις και ντόπια 'κανονική' σε κανα μαγαζί η στο δρόμο εκεί αν έχεις όρεξη και προσόντα,και να παίξεις 'μπάλλα',άλλωστε είναι πιο ανοιχτές απ'τις δικές μας.
Αυτά τα ολίγα..Δίνω και μερικά χρήσιμα links εδώ για όποιον ενδιαφέρεται για τα 'θεάματα' τις Πράγας,που αν μη τι άλλο είναι τουλάχιστο κάτι το διαφορετικό,καθώς και κάποιες φωτό από το Darling για να πάρετε μια ιδέα.