Zutka Patka
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα απαντησει κανενας σ΄αυτο που ρωτησα?
α κατι αλλο.χρειαζεται διαβατηριο η` απλα καινουργια ταυτοτητα?
παιδια μεσα στον ιουλιο θα παω πραγα για 6-7 μερες.εχει αναφερθει πιο πανω οτι ειναι πιο συμφερον οικονομικα να κλεισουμε ξενοδοχειο εκει,στο σταθμο του τρενου.ειναι πολυ πιο φθηνα αλλα θεωρητικα υπαρχει 1 ρισκο.τι λετε ? να κλεισω απο ιντερνετ πριν παω η` εκει?
ερωτηση κρισεως.απο εμπειρια σας ξερετε ποια περιοχη αξιζει και κατα συνεπεια ποια ξενοδοχεια ειναι καλα ωστε να ειμαστε κοντινα σε αποτασεις ``night clubs`` με τον τροπο που το σκεφτονται οι τσεχοι?
Κανενα φτηνο ξενοδοχειο στο Κεντρο για ενα ατομο ξερει κανεις?
Θελω να το κλεισω για 20 μερες περιπου μπορω να βρω καμια προσφορα στα 200 Euro?
μα καλά δεν έχεις δει καθόλου το hostel ??? με 200 ευρώ τι σεντόνια θα έχει και τι φαγητό καλύτερα να κοιμηθείς έξω...
βυζαρούδες ενισχυμένες όχι φυσικές ναι...
ευχαριστώ τον mod για τη βοήθεια !!
δεύτερη μέρα στο sweet paradise πριν τις 8 όμως. (μετά τις 8 αυξάνονται και τα διαθέσιμα κορίτσια)
από κέφια ήμουν καλύτερα αλλα από γκόμενες η μονη που ήταν δυνατόν να διαλέξω ήταν η σουσάνα.
έκανα το λάθος να πάρω 45 λεπτά και αυτό αν και τυπικά σωστό εκνεύρισε κάπως την ίδια η οποια έγινε αρκετά snob στη συνεχεια και γενικώς μου προκάλεσε mplakout. συμπέρασμα μη πάτε στη σουζάνα εκτος και αν δε σας σταμάτa τίποτα....
φεύγοντας από το μαγαζί έφαγα και και μια καλή βροχή για επιδόρπιο ! (είχα πει με ήλιο)
το βραδυ στο darling για συνέλθω λίγο αλλα οι τιμές παραμένουν οι ίδιες και πάντα τσουχτερές
τρίτη και τελευταία μέρα σήμερα και ειλικρινά είμαι χώμα. τελικά η παρέα παίζει μεγάλο ρολο και επηρεάζει αρκετά.
και μια ερώτηση, στο darling αξίζει να κανεις κάτι η είναι σχετί απάτη ??