Καλη επιτυχια , ηταν περιπου αυτο που σκεφτομουνα να κανω Βουδαπεστη πριν μια πενταετια.Αυτό το ΠΣΚ στην Πράγα,έφαγα μόνο 2 μικρά αματούρια μετά από πάσα Τσέχου συναγωνιστή.
Ο σκόπός της επίσκεψης ήταν άλλος..
Εδώ και κανά τρίμηνο μου είχε σφηνωθεί η ιδέα να οργανώσω,ο ίδιος, κάτι μεταξύ Czech Casting και Woodman Casting.
Ξέρω άτομα που ασχολούνται με το χώρο,έχουμε αναπτύξει εδω και 1,5 χρόνο καλές σχέσεις,απο ταξίδια μέχρι παρτούζες..
Το budget το βγάλαμε 7000 ευρώ για διάστημα 2 βδομάδων παραμονης/casting το Δεκεμβρη.
Η εξέλιξη των πραγμάτων έχει μεχρι τώρα ως εξης.
-Ενοικιαση χώρου(στην περίπτωσή μας ατελιέ)=75ευρώ/μέρα
-Διαμέρισμα για την παραμονή μου και τις συνευρεσεις 40ευρω/μερα
-Σύνταξη συμβολαίου με τις συνεντευξιαζόμενες(ηταν να πληρώσω
550ευρώ,αλλά πλήρωσα 130 μιας και παραλλάξαμε ένα από άλλη παραγωγή)
-Κοπέλα για τη διαχείριση των αγγελιων/επικοινωνία mail 70ευρώ/μέρα
-Φίλη Τσεχα call girl που θα παρίσταται στην συνέντευξη και που το όνομά της,και όχι το δικό μου, φέρει το συμβόλαιο που υπογράφει η συνεντευξιαζόμενη, θα την πληρώνω 220 ευρώ/μέρα.
-Στο συμβόλαιο με τις συνεντευξιαζόμενες υπάρχει ρητρα για διαρροή του υλικού.Υπόλογη είναι η φίλη=αυτοφωράκιας.Με άλλο συμβόλαιο δένομαι εγώ να τις παρέχω τα έξοδα σε περίπτωση διαρροής.
-Στο διαμερισμα θα υπάρχουν 6 σταθερες κάμερες,οι τέσσερις HD και οι δύο 4K.
Εχουμε κάνει ήδη μια πρόβα χθες.
Περίπου 650 ευρώ κοστίζει η ενοικίαση του φωτογραφικου εξοπλισμου για 2 βδομάδες.
-Τις κάρτες μνήμης του υλικου θα τις διαχειρίζομαι αποκλειστικα εγω,καμία συσκευη δεν θα έχει πρόσβαση στο Internet.
-H αγγελια έχει ήδη συνταχθεί και απευθύνεται σε κορίτσια 18-23 ετών,μόνο με επίδειξη ταυτόπητας.Σε ελευθερη μετάφραση η αγγελία λέει:"Αναζητούνται εμφανίσιμες κοπελες,άνετες με το σώμα τους,18-23 ετών για επαγγελματικες φωτογραφίσεις".
Καμία απάτη δεν θα παίζει,ούτε θα το παίξω πράκτορας μοντέλων.
Απλά όποια επιθυμεί,θα προχωραμε με το αντίστοιχο αντίτιμο.
Στην αμοιβή των κοριτσιών δεν έχουμε καταλήξει ακριβως.
Το προσχέδιο λέει: φωτογράφηση με εσώρουχα διψήφιο ποσό
χωρίς εσώρουχα διψήφιο ποσό επί 2,5
σεξ 90 λεπτά με προφύλαξη διψήφιο ποσό επί 5
σεξ 90 λεπτά χωρίς πορφύλαξη μετά από εξετάσεις διψήφιο ποσό επί 8
Το ανωθεν διψήφιο ποσό,μάλλον, θα είναι 40 ευρώ.
Το πρόγραμμα το βγάλαμε:μια ημέρα φωτογραφίσεις/συνεντέυξεις(στις οποίες πληρώνω γραμματέα+αυτοφοράκια+ατελιε) και τις 2 επόμενες μέρες ραντεβου για σεξ με όσες κοπελες το επιθυμουν.Και πάλι απο την αρχή.
Έχω ενθουσιαστεί και αγχωθεί παράλληλα..
μακαρι να πανε ολα καλα αν και ειναι δυσκολες εποχες πλεον ,στο ευχομαι ολοψυχα ,,, και φυσικα απολαυσε το!
Μια που ανεφερες τον Woodman , ειχα την τιμη χαχα να βρεθω στο τραπεζι του σε δειπνο στο Estrel Hotel στο Βερολινο που ειχα παει για την Venus εκεινη την περιοδο καθοτι ημουνα προσκεκλημενος απο τον Christoph Clark που ηδη γνωριζα.
Απλοι τυποι που ειχαν την τυχη και την τολμη βεβαια να κανουν οτι εκαναν στις αρχες του 90 και το αποτελεσμα τους δικαιωσε, ειδαλλως θα ηταν ακομη στην Γαλλια εντελως ασημαντοι.
Καμια σχεση φυσικα η Ανατολικη Ευρωπη του τοτε με το σημερα ,μου ειχαν διηγηθει απιστευτες ιστοριες με τα γυρισματα εκεινης της εποχης ... οτι ηθελες εκανες εκεινα τα χρονια.
Ποτε δεν ειναι αργα ομως ... και μονο που το επιχειρεις μπραβο.