Νέα

Παπαρήγα - Εκτός πραγματικότητας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supersafe2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω διαβαζω μπλεκ κ ζαγκορ .η παπαριγα κ το σκυλολοι ειναιη νεμεσι των εργατων μρε τισ μαλακιεσ περι οικονομικων μεταναστων κ τη στυριξη τουσ .εμασ ποιοσ θα μασ στηριξη?δουλευω στη ζωνη περαματοσ κ με τισ μαλακιεσ τουσ δουλευουν οι αλβανο ρουμανο πακιστανια κ μεισ καθομαστε κ ζουμε απο την προνοια.καντε μια βολτα κ θα το δειτε κ μονοι σασ.οποτε καποιοσ εργολαβοσ που δεν γουσταρη να βολεψη στη δουλεια τουσ κολητουσ του κκε βαζη δουλεια κανουν απεργεια.τα βαπορια το πουλο,πανε τουρκια.κατσε μαλακα ελληνα νασαι μεταναστησ στο τοπο δσου κ να δουλευουν οι αλλοδαποι.ειμαστε μαλακεσ γιατι δεν βλεπουμε περα απο τη μυτη μασ.κολημενη με τα ρουσφετια κ τησ κολεγιεσ.τιποτα δεν μασ εμαθε το πριν.ζουμε με δανικο χρονο.ερχωνταιαλαγεσ κ η παπα :pipa2: καλα θα κανη να θυμηθη εστω κ αργα οτι η μαμα ρωσια τωρα πινη σκατσ κ οδηγα μαζερατι.πεθανε ο σταλιν,δεν τησ τοπε κανησ?μα τοσο :headbang: ειναι?υποσχεσεισ?η εντολεσ εκτελη η αλλεκα μασ?ακουω σχολια.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί χτυπιέστε με την Αλέκα.
Άδικο έχει η γυναίκα??  :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin:
Ούτως ή άλλως πλησιάζει η γενική χρεωκοπία  :rockon: :rockon: :rockon:
Ποιός την γαμεί άλλη μια δημόσια επιχείρηση αφού δεν θα υπάρχουν πικικίνια  :2on1: :2on1: :2on1:

Επισκέπτης
η παπαρηγα και γενικα του κκε εαν γινοταν [λεμε τωρα] κυβερνηση ηταν ικανοι να πουν οτι τα δυο μεγαλα κομματα συνομωτησαν για να βγουν :jerking: για τετοια μαλακια μιλαμε οτι τους εχει βαρεσει. αυτα που δεν μας λενε οι εργατοπατερες του λαου ειναι ποσα περνουν τα κοριτσακια που μοιραζουν το ριζοσπαστη και αυτοι που δουλευουν στον περισσο και ποσα ενσημα τους κολανε :2funny: αντε γιατι εχουν καταντησει αηδια πλεον!!!

Επισκέπτης
λακη που εισαι χαθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η μπανανα την εφαγες η ακομα να τη χωνεψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:
Ο Λακης ειναι μαλακας...πιθανον να το παει και το γραμμα λιγουλακι...και εννοειται οτι απο το ΚΜ μονο τον τιτλο ξερει.

Επειδη ομως το ΚΚΕ-για τους δικους του λογους-αποφασισε να παιξει"σκληρο ροκ"με το παιντι εχουν αρχισει ηδη οι μπηχτες για αντεθνικη σταση και τα ρεστα...Δεν μιλαω για το νημα αυτο,για ΕΞΩ λεω.

Επισκέπτης
για αλλη μια φορα το κκε απεδειξε οτι απο το 89 και μετα ειναι τσιρακι της δεξιας πριν ακομα αναλαβει αρχισε τις κινητοποιησεις για τα λιμανια και οτι αλλο θυμηθηκε χωρις καν να περιμενει τις προγραματικες δηλωσεις εστω και για τα ματια!!!!!γιαυτο και εφαγε μαυρο στις εκλογες .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδη ομως το ΚΚΕ-για τους δικους του λογους-αποφασισε να παιξει"σκληρο ροκ"με το παιντι

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

έλεος ρε μαλάκες μ αυτό το κόμμα.
Αμα ψοφήσει ένας άνθρωπος η ανάνηψη μετά τα δύο λεπτά χωρίς οξυγόνο στον εγκέφαλο τον αφήνει φυτό.
Ακόμα και οι γιατροί σταματάνε το CPR.

Κλείστε το το μπουρδέλο έχουν αρχίσει και μυρίζουν οι πληγές απο την κατάκλιση.

Επισκέπτης
Στα παπαρια μου το ΚΚΕ περσονα...εγω εγραψα τι συμβαινει...το πολιτικο σκηνικο μεταφερεται ΚΑΙ εδω μεσα-οπως γινεται ΠΑΝΤΑ.
Τιποτε περισσοτερο και τιποτε λιγοτερο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στα παπαρια μου το ΚΚΕ περσονα...εγω εγραψα τι συμβαινει...το πολιτικο σκηνικο μεταφερεται ΚΑΙ εδω μεσα-οπως γινεται ΠΑΝΤΑ.
Τιποτε περισσοτερο και τιποτε λιγοτερο.

ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αριστερούς. Με προοδευτικά μυαλά, ανοικτά στις αλλαγές, στις δοκιμές και στα λάθη.

αλλά αυτό με τους κομμουνιστες έχει ξεπεράσει κάθε όριο συντήρησης, σήψης και σαπίλας καθεστωτικής. Είναι αδιανόητο η σταστιμόυτητα, το καθίζημα μιας ιδεολογίας να αντικατοπτρίζεται πλήρως στα ποσοστά του και αυτό να μιλάει για αποτελέσματα που δεν αμτικατοπτρίζουν την πραγματική κατάσταση της κοινωνίας....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ντροπή ρε μαλάκες.
Μόνο αυτό.
Ντροπή....
Οτι έχει να δείξει αυτό το κόμμα ως ύπαρξη είναι η Κανέλλη... Το τραγικότερο μάλιστα είναι πως η συγκεκριμένη δεν έχει και καμμιά σχέση (ούτε είχε ποτέ) με τον κομμουνισμό.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εγω διαβαζω μπλεκ κ ζαγκορ .η παπαριγα κ το σκυλολοι ειναιη νεμεσι των εργατων μρε τισ μαλακιεσ περι οικονομικων μεταναστων κ τη στυριξη τουσ .εμασ ποιοσ θα μασ στηριξη?δουλευω στη ζωνη περαματοσ κ με τισ μαλακιεσ τουσ δουλευουν οι αλβανο ρουμανο πακιστανια κ μεισ καθομαστε κ ζουμε απο την προνοια.καντε μια βολτα κ θα το δειτε κ μονοι σασ.οποτε καποιοσ εργολαβοσ που δεν γουσταρη να βολεψη στη δουλεια τουσ κολητουσ του κκε βαζη δουλεια κανουν απεργεια.τα βαπορια το πουλο,πανε τουρκια.κατσε μαλακα ελληνα νασαι μεταναστησ στο τοπο δσου κ να δουλευουν οι αλλοδαποι.ειμαστε μαλακεσ γιατι δεν βλεπουμε περα απο τη μυτη μασ.κολημενη με τα ρουσφετια κ τησ κολεγιεσ.τιποτα δεν μασ εμαθε το πριν.ζουμε με δανικο χρονο.ερχωνταιαλαγεσ κ η παπα :pipa2: καλα θα κανη να θυμηθη εστω κ αργα οτι η μαμα ρωσια τωρα πινη σκατσ κ οδηγα μαζερατι.πεθανε ο σταλιν,δεν τησ τοπε κανησ?μα τοσο :headbang: ειναι?υποσχεσεισ?η εντολεσ εκτελη η αλλεκα μασ?ακουω σχολια.

Έλα ρε φίλε, σιγά μην δουλεύεις και στην Γερμανική Σκάλα.

Διότι εδώ άλλα μας έλεγες:

πανετοιμοσ.διαθετο μια απο τησ μηχανεσ μου σε οποιον δεν θαχη τισ μερεσ που θα παμε.με τρελα ωρε..παλιοσ ιδιοκτητησ μαγαζιων στα νησια κ στη πλακα παλε ποτε εποχασ κ τωρα μαλον θανοιξω το καφε τησ καυλασ καπου στο κερατσινι.

Πάντως άμα θες έχει και μερικά ναυπηγεία στην Ουκρανία που είσαι έτοιμος να πας με την μοτό.
Γιατί δεν μένεις και εκεί που έχει σίγουρα δουλειά;;
Εεεεε βέβαια εκεί τα μεροκάματα είναι πολλές φορές μικρότερα από το επίδομα του ΟΑΕΔ αλλά τουλάχιστον έχει μουνάρες.

Τώρα αν φταίει η Αλέκα που τα πλοία πλέουν και μπορούν να πάνε για επιδιόρθωση στην Ουκρανία, στην Κίνα και όπου αλλού έχει θάλασσα δεν το γνωρίζω.

Επισκέπτης
Ο Λακης ειναι μαλακας...πιθανον να το παει και το γραμμα λιγουλακι...

Για περαιτέρω διερεύνηση μπορείς να μου στείλεις τη γυναίκα σου να το ψάξει με την ... όπισθεν ...

Εγγυημένα δεν θα της μείνει άντερο ...

Επισκέπτης
ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αριστερούς.

Για πες ΈΝΑΝ .....
Ποιός ;
Ο Φλωράκης;
Ο Κολλιγιάννης ;
Ο Σιάντος;
Ο Ιωαννίδης ; (γνωστός και ως ... κουρέας)
Πες έναν πραγματικό ... γιατί μόνο εγκληματίες και μαλάκες είδαμε 80 χρόνια ....

Επισκέπτης
Για περαιτέρω διερεύνηση μπορείς να μου στείλεις τη γυναίκα σου να το ψάξει με την ... όπισθεν ...

Εγγυημένα δεν θα της μείνει άντερο ...
Σαλτα γαμησου και μετα ψοφα ρε μαλακισμενο,που θα μιλησεις για γυναικες αλλωνων.

Αει σιχτιρι τωρα,λογκαρε στο gayworld μπας και εχει κανα ακομη νεο για τις αλλαξοκωλιες του Αδολφου.

Επισκέπτης
Σαλτα γαμησου και μετα ψοφα ρε μαλακισμενο,που θα μιλησεις για γυναικες αλλωνων.
Αει σιχτρι τωρα,λογκαρε στο gayworld μπας και εχει κανα ακομη νεο για τις αλλαξοκωλιες του Αδολφου.

Αν ενδιαφέρεσαι μου τη στέλνεις και θα της πετάξω το κωλάντερο μισό μέτρο έξω.
Θα σε αφήσω να παίρνεις και μάτι και να τον παίζεις.
Θα καταλάβει για 1η φορά η γυναίκα τι σημαίνει πούτσα στον κώλο!!!
Πάντα οι γυναίκες των αριστερών φχαριστιούνταν τις φασιστικές ψωλές ...

Επισκέπτης
Έλα ρε φίλε, σιγά μην δουλεύεις και στην Γερμανική Σκάλα.

Διότι εδώ άλλα μας έλεγες:
Παντα χρησιμο το τσεκαρισμα των λογαριασμων οσων λενε μεγαλες κουβεντες.

Τα γραπτα μενουν-για να ξεβρακωνονται κατι τυποι σαν τον μαθουσαλα.

Επισκέπτης
Αν ενδιαφέρεσαι μου τη στέλνεις και θα της πετάξω το κωλάντερο μισό μέτρο έξω.
Θα σε αφήσω να παίρνεις και μάτι και να τον παίζεις.
Θα καταλάβει για 1η φορά η γυναίκα τι σημαίνει πούτσα στον κώλο!!!
Πάντα οι γυναίκες των αριστερών φχαριστιούνταν τις φασιστικές ψωλές ...
Ο.Κ. μαλακισου λιγο ακομη-και μετα τσιμπα μια λευχαιμια και λιωσε.

Επισκέπτης
Ο.Κ. μαλακισου λιγο ακομη-και μετα τσιμπα μια λευχαιμια και λιωσε.

Αν τα έλεγες αυτά μπροστά μου , εσύ ή καμιά άλλη αναρχο-αριστερή πούστρα , αυτή τη στιγμή θα έφτυνες  στο πάτωμα τα δόντια σου.
Επειδή συνομιλούμε μέσω πληκτρολογίων , συνεχίζεις να παραμένεις αρτιμελής.
Οπότε οι προσωπικές ύβρεις δεν έχουν νόημα εκ του ασφαλούς.
Προσπαθώ να γράφω μόνο πολιτικά.
Αν συνεχίζεις προσωπικές επιθέσεις , θα με αναγκάζεις να απαντώ ανάλογα.

Επισκέπτης
Αν τα έλεγες αυτά μπροστά μου , εσύ ή καμιά άλλη αναρχο-αριστερή πούστρα , αυτή τη στιγμή θα έφτυνες  στο πάτωμα τα δόντια σου.
Επειδή συνομιλούμε μέσω πληκτρολογίων , συνεχίζεις να παραμένεις αρτιμελής.
Οπότε οι προσωπικές ύβρεις δεν έχουν νόημα εκ του ασφαλούς.
Οτι ωρα γουσταρεις παλιομαλακα.
Μονος σου και μονος μου.

Για να μου κλασεις τα αρχιδια.

Επισκέπτης
Οτι ωρα γουσταρεις παλιομαλακα.

Μένω στη γλυφάδα και βρίσκω συχνά ελεύθερο χρόνο.
Όποιος με αποκαλέσει προσωπικά πούστη ξανά κτλ μονίμως θα παίρνει απάντηση ότι μπορεί να το επαληθεύσει στέλνοντάς μου τη γυναίκα του , την αδελφή του ή άλλες γυναίκες της ... οικγενείας του.

Επανερχόμαστε στα πολιτικά μας λοιπόν μετά από τη σύντμη παρένθεση ........

Επισκέπτης
Τι εγινε ρε Λαλακη,τοση ωρα παιρνει να στειλεις pm για να με κανεις να φτυσω τα δοντια μου?

Προσωπικες επιθεσεις,ε?Ποιες προσωπικες επιθεσεις ρε ψευταρα  και ψευτομαγκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom