Επισκέπτης
& βεβαια το κολληταρι σου..Λάκη, τα φιλαράκια σου rafman, sbl, κλπ., τι γίνανε;
Πήρανε τον πούλο μετά τις εκλογές;
& βεβαια το κολληταρι σου..Λάκη, τα φιλαράκια σου rafman, sbl, κλπ., τι γίνανε;
Πήρανε τον πούλο μετά τις εκλογές;
Το μεγαλύτερο λαμόγιο στο δημόσιο βίο της χώρας, τα τελευταία 50 χρόνια τουλάχιστον.Σε πληροφορώ οτι η Λιάνα Κανέλη ίσως να είναι και το ποιό μορφωμένο άτομο στο κόμμα...
Δηλαδή η Παπαρήγα που είναι και πρόεδρος του κόμματος πιστεύεις οτι είναι καλύτερη...
είδα κάποιες από τις προεκλογικές της ομιλίες και μου πέσανε τα δόντια..
Τον βλέπεις να μοιάζει με τον Κωσταντάρα;
Από όραση πως πας;
Δίπλωμα έχεις;
Γράφει "οδήγηση με γυαλιά ή φακούε επαφής" ;
Μήπως τράβηξες πάνω από 4 σήμερα;
Οι παλιοί λέγανε για τις πηχτές ότι βλάπτουν την όραση .....
μην ασχολεισαι..έλα φίλε καλημέρα
τώρα είδα ότι μου απάντησες και σε ευχαριστώ
πρεπει όμως να είσαι ιδιαιτέρως ειδεχθής μαλάκας
νομίζω ότι ήδη κάποιοι εδώ θα συμφωνούν
τέλος των πάντων
πάντως μην κρίνεις τους άλλους με το δικό σου αυνανισμένο πρίσμα γιατί θα τα βλέπεις όλα αυνανισμένα
να και εμένα αυνάνα με πέρασες
μάλλον δε σημάδεψες σωστά και τα πέταξες στους φακούς επαφής σου
μωρη τελειωμενη πουστρα..
μωρη αχορταγη χυσορουφηχτρα..
ρε ξεφτιλισμενε πεοεπαιτη..
ρε τελειωμενε κιναιδε..
παλι εδω τριγυρνας ρε αστειρευτο χυσοδοχειο???
παλι εδω μωρη ξεκωλιασμενη αμοιβαδα???
μην το λες..Άστον αυτόν, αυτός πήγε για μπάνια.
Οι άλλες φασιστολούγκρες όμως απλώς εξαφανίστηκαν, όπως και ο anatolΔΕΝgami.
Respect και για τους δυο και ειδικα για τον Κωστοπουλο-που ονομαζεται Μητσος και οχι Μπαμπης.Όταν διώχνεις από το κόμμα στελέχη όπως ο Μπάμπης Κωστόπουλος και ο Θεωνάς, και χρίζεις υπαρχηγό και υπερεκπρόσωπο στα ΜΜΕ το νούμερο που ακούει στο όνομα Λιάνα Κανέλη, βράστα.
αν παντως ενδιαφερεσαι σε πληροφορω οτι η σουφρα του χωραει ολη την γροθια σου & βεβαια στα τσιμπουκια ρουφαει μεχρι & τ'αρχιδια..
Η λαλημενη εθνικολεσβω ειναι ξενο σωμα στο ΚΚΕ.Σε πληροφορώ οτι η Λιάνα Κανέλη ίσως να είναι και το ποιό μορφωμένο άτομο στο κόμμα...
παλι εδω μωρη γαμιολα???Εΰτυχώς οι οικογένειες των αριστερών είχαν πάντα πολλά κορίτσια και έχουμε πάντα να γαμάμε με 10€ - 20€ στα φθηνά μπουρδέλα .....
Βριζεις οικογενειες τωρα μωρη Λουκια?Εΰτυχώς οι οικογένειες των αριστερών είχαν πάντα πολλά κορίτσια και έχουμε πάντα να γαμάμε με 10€ - 20€ στα φθηνά μπουρδέλα .....
παλι ψεματα???την σουφρα σου εφτιαξαν μωρη σιχαμενη αδελφω..Αν έχετε κανά δικό σας κορίτσι στη Φυλής παιδιά , πείτε το.
Έχω κάτι Πακιστανούς που μου έφτιαξαν τον κήπο και κονόμησαν και λένε να ξεσκίσουν καμιά φθηνή πουτάνα.
παλι ψεματα???την σουφρα σου εφτιαξαν μωρη σιχαμενη αδελφω..
σωσταΔεν είναι οι φασίστες δεξιοί υπέρ της πουστιάς .
Άλλοι είναι ......
Ο Ερνστ Ρεμ μωρη Λουκια τι ητανε?Δεν είναι οι φασίστες δεξιοί υπέρ της πουστιάς .
Άλλοι είναι ......
Χαλάρωσε ρε συ. Ο Λάκης είναι μορφή στο διαδίχτυο.Βριζεις οικογενειες τωρα μωρη Λουκια?
Ξυνομαι να πατησω το ρουφιανοκουμπο με την παρτη σου καριολακι,εκει με εφερες.