Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
καθολου...σωστα μιλαει...
Φτηνά τη γλίτωσα.. Δεν είμαστε για τέτοια ρίσκα :o
καθολου...σωστα μιλαει...
τι περισσοτερο θελεις,για να το καταλαβεις μαν?...τεσπα....για να το γενικευσω,γιατι μου φαινεται εδω ταιριαζει η παροιμια,ο κοσμος το χει τουμπανο......ξερεις ποσες το κανουν?.....Παιδια μπορει καποιος να μεπιβεβαιωσει οτι εχει γαμηθει χωρις καποτα?
αν ειναι να μη πλησιασω γιατι ηθελα λογω ηλικιας να την παρω.
Μπορει καποιος συναγωνιστης να μου πει αν υπαρχει κατι καλό αλλο σε αυτη την ηλικια;
τι περισσοτερο θελεις,για να το καταλαβεις μαν?...τεσπα....για να το γενικευσω,γιατι μου φαινεται εδω ταιριαζει η παροιμια,ο κοσμος το χει τουμπανο......ξερεις ποσες το κανουν?.....
υπαρχει κατι αλλο αξιολογο σε αυτην την ηλικια πανω κατω συναγωνιστες;
...περιμενε να ανοιξω,τα σημειωματαρια μου....προσεξε γιατι εσενα θα σε χτυπησω εκει που πονας.... ;)ποσες? ονοματα και τηλεφωνα αμεσως
εχω δεν έχω ασχοληθει ποτέ,ούτε καν έχω γράψει σε αυτό το thread αλλά κάνε μου λίγο πενηνταράκια το bold γιατί έχει πλάκα με τους μάγκες του πληκτρολογίου!όποιος ξαναασχοληθεί και γράψει για την Πάολα θα έχει να κάνει μαζί μου μην τολμήσετε να ξαναγράψετε ανακρίβειες και ψέμματα και άδικος κόπος να ζητάτε το τηλέφωνό της η κοπέλα πια σταμάτησε και δουλεύει μόνο με πολύ καλούς γνωστούς !!! τέλος
Δεν ειμαστε καλα. Απο πότε η Παολα απεκτησε προστατη?όποιος ξαναασχοληθεί και γράψει για την Πάολα θα έχει να κάνει μαζί μου μην τολμήσετε να ξαναγράψετε ανακρίβειες και ψέμματα και άδικος κόπος να ζητάτε το τηλέφωνό της η κοπέλα πια σταμάτησε και δουλεύει μόνο με πολύ καλούς γνωστούς !!! τέλος
Τύπε δεν υπαρχει θεμα, θα παρουμε ενα τηλεφωνο την παολα να μας πει αν τον γνωριζει.δεν ξέρω ο Θεοδωρος απο πάνω θα μας κάνει ντα ντα!
όποιος ξαναασχοληθεί και γράψει για την Πάολα θα έχει να κάνει μαζί μου μην τολμήσετε να ξαναγράψετε ανακρίβειες και ψέμματα και άδικος κόπος να ζητάτε το τηλέφωνό της η κοπέλα πια σταμάτησε και δουλεύει μόνο με πολύ καλούς γνωστούς !!! τέλος
όποιος ξαναασχοληθεί και γράψει για την Πάολα θα έχει να κάνει μαζί μου μην τολμήσετε να ξαναγράψετε ανακρίβειες και ψέμματα και άδικος κόπος να ζητάτε το τηλέφωνό της η κοπέλα πια σταμάτησε και δουλεύει μόνο με πολύ καλούς γνωστούς !!! τέλος
Για να μην πω επισης, οτι αυτο το "η κοπελα σταματησε" ερχεται σε αντιθεση με το γεγονος οτι η Παολα ανεβασε πριν 5-6 μερες καινουργιες αναρτησεις σε σαιτ γνωριμιων.
Με καινουργιες φωτο και αγγελιες.
Για εξηγησε μας ρε φιλε λοιπον.
Στην πλατεια του αμαρουσιου πρεπει να ειναι η φωτο, αλλά δεν καταφερνω να εντοπισω ακριβως πού.ρε το παολάκι... πίνει και φραπέ...