Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
κωλο δινει να παρω για ραντεβου??η να παω να τραβηξω μαλακια και να κοιμηθω περιφανος??
Στην πλατεια του αμαρουσιου πρεπει να ειναι η φωτο, αλλά δεν καταφερνω να εντοπισω ακριβως πού.
Τετοια ωρα δεν νομιζω οτι θα την συναντησεις...κωλο δινει να παρω για ραντεβου??η να παω να τραβηξω μαλακια και να κοιμηθω περιφανος??
Πριν ή μετα τι?πριν ή μετά;;;
Πριν ή μετα τι?
Αν ημουν εγω μαζι της στον καφε, δεν θα ηξερα πού ακριβως ειναι?το ραντεβού ρε συ... περίμενα να το καταλάβεις...
Αν ημουν εγω μαζι της στον καφε, δεν θα ηξερα πού ακριβως ειναι?
Εγω δεσμευτηκα παντως. Θα την παρω ενα τηλεφωνο την παολα και αν μου πει οτι τον γνωριζει, θα του ζητησω συγνωμη.ο προστατησ ΘΕΟΔΩΡΟΣ θα ξερει!!!!
Αν ημουν εγω μαζι της στον καφε, δεν θα ηξερα πού ακριβως ειναι?
άστο, το έκαψες...
Καλως τον. Κυριε Θεοδωρε, μπορειτε να μου πειτε, πώς γινεται να "σταματησε" η κοπελα, αλλά να βγαζει πριν 10 μερες νεες αγγελιες?τι λέτε ρε παιδιά τι προστάτης και μαλακίες ένας καλός της πελάτης και θα εκτιμούσα να μην γράφονται τέτοιες ανακρίβειες για την κοπέλα ντροπή σας ζώα !!!
Θοδωρε παντρεψου την να γαμησει και ο cool11.τι λέτε ρε παιδιά τι προστάτης και μαλακίες ένας καλός της πελάτης και θα εκτιμούσα να μην γράφονται τέτοιες ανακρίβειες για την κοπέλα ντροπή σας ζώα !!!
και άλεξ εγώ την ξέρω καλύτερα από εσένα έχει αρκετούς γνωστούς πελάτες όπως εμένα και άλλους καλούς όχι εσάς που όλοι εδώ μέσα είστε νταβάδες και αλήτες και το ξύνεται όλη μέραΔεν ειμαστε καλα. Απο πότε η Παολα απεκτησε προστατη?
Εμενα μου φαινεται οτι μαλλον την σαμποταρεις για να μην εχει πελατεια. Σιγα μην ειναι η Παολα ο τύπος που θα δουλεψει με πολυ καλους γνωστους και πολυ περισσοτερο, ο τυπος που θα εχει προστασιες.
Ενταξει τύπε μου, χαλαρωσε.και άλεξ εγώ την ξέρω καλύτερα από εσένα έχει αρκετούς γνωστούς πελάτες όπως εμένα και άλλους καλούς όχι εσάς που όλοι εδώ μέσα είστε νταβάδες και αλήτες και το ξύνεται όλη μέρα