Stratocaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.681
- Πόντοι
- 6.255
Δεν έλεγα και τις δύο μαζί...Θα συμφωνήσω σε αυτό που γράφεις απόλυτα, έριξα μία ιδέα ως λύση αν τπτ άλλο δενβγαίνει
Συμφωνώ αλλά το θέμα του στριπτιζ είναι εθιμο, δεν θέλουμε να γαμήσει ο γαμπρός.. Επίσης λόγω covid δεν μπορούμε να τα γαμήσουμε όλα, οπότε ψάχνουμε εναλλακτικές..Το μπατσελορ ειναι για να βγει ο γαμπρος με τους φιλους του, μια τελευταια φορα σαν εργενης, να τα γαμησουν ολα και να φτιαξει μια αξεχαστη αναμνηση για αυτον και την παρεα.
Βγειτε πιειτε καντε τα πουτανα ολα. Αλλα ειναι για την παρεα.
δεν χωρανε στριπτιτζουδες κι πουτανες! Αν εχει σεξουαλικα αποθυμενα κακως παντρευεται!
Η φαση ειναι για τους φιλους μονο!
βγειτε μα περασετε καλα ρε, αυτο μετραει μονο
Σιγα μην σχολασει,εγω σε μπατσελορ αδερφικου φιλου εφερα 3 βιζιτες και ημασταν 7 ατομα.Μια χαρα περασαμε ολοι και ο γαμος καλα κραταει.Θες να σχολασει ο γαμος πριν καν γινει;
εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει μια στρίπερ μόνο για σόου...
ή φέρνετε 2-3 βίζιτες ή τίποτα, μαζεύεστε απλά οι φίλοι, ουίσκια, ψητά και χαβαλές.
οκ κανένα θέμα. δεν ψέγω...
ας μαζευτούν αντροπαρέα, πάλι γαμάτα είναι.
αλλά αν έρθει μια στρίπερ μόνο για σόου, απλά θα τους φτιάξει και θα μείνουν με το πουλί στο χέρι.
δεν βλέπω το νόημα
ναι αλλά είναι κι η μόνη που μπορεί να σου φάει χωρίς ταβάνι σε λίγες ώρες
Με παγάκια θυμάμαι εγώ είχαν πετάξει σε έναν μέσα στο πουλί του...Περιμέντε να ανοίξουν τα μαγαζιά και πηγαίντε σε ένα στριπτιζάδικο της προκοπής.
Θυμάμαι αλκατράζ μια παρέα που κάναν μπάτσελορ.
Ανέβηκε ο γαμπρός στη σκηνή και γδύθηκε και ο DJ τον δούλευε γιατί την είχε μικρή.
Αξέχαστες στιγμές.
Oh yes...ανατριχιαστικό
Μαλλον ο γάμος γιοκκκκ?Τι έγινε τελικά;