thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.857
- Πόντοι
- 456
μαλλον εννοεις οτι τα κανει ολα εκτος απο τη μυτη και τα αυτια..γιατι απο κωλο..αστα!!!!τα κανει ολα εκτος κωλο
μαλλον εννοεις οτι τα κανει ολα εκτος απο τη μυτη και τα αυτια..γιατι απο κωλο..αστα!!!!τα κανει ολα εκτος κωλο
Ποια 70-80 ρε τύπε?σας τρωει η τσεπη σας μου φαινετε......με 70-80 εχει και καλυτερα κοριτσια .....ααααα
στο ΙΚΕΑ εχει εκπτωσεις στα κομοδινα καντε μια βολτα ασε που 8α σας μεινη κιολας το επιπλο!!!
Ποια 70-80 ρε τύπε?
Ενα πενηνταρι παιρνει το κοριτσι.
Ποια 70-80 ρε τύπε?
Ενα πενηνταρι παιρνει το κοριτσι.
μαλλον εννοεις οτι τα κανει ολα εκτος απο τη μυτη και τα αυτια..γιατι απο κωλο..αστα!!!!
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ???
ώπα... ώστε το δίνει το κωλαράκι;
..παντως η παολα σηκωνει κανονικα το τηλεφωνο...πηρα χτες και τα λεγαμε.Δε δίνει ρε φίλε, μη το μπερδεύουμε περισσότερο...
Όποιος την πετύχει την κοπέλα ας ρίξει μια ενημέρωση εδώ..
..παντως η παολα σηκωνει κανονικα το τηλεφωνο...πηρα χτες και τα λεγαμε.
Εγω παντως δυο φορες που την συναντησα περισυ το καλοκαιρι και της δυο πηρα κωλαρακι χωρις δευτερη προσπαθεια ,αλλα το να τρεχω στο Μαρουσι γιατι μονο εκει μπορει δεν το ξανακανωΔε δίνει ρε φίλε, μη το μπερδεύουμε περισσότερο...
Όποιος την πετύχει την κοπέλα ας ρίξει μια ενημέρωση εδώ..
γιατι?....απο τις φαπες στην κωλαρα φαινεται κολλησε,και το σηκωνει...με εκπλήσεις...
Εγω παντως δυο φορες που την συναντησα περισυ το καλοκαιρι και της δυο πηρα κωλαρακι χωρις δευτερη προσπαθεια ,αλλα το να τρεχω στο Μαρουσι γιατι μονο εκει μπορει δεν το ξανακανω
Εγω παντως δυο φορες που την συναντησα περισυ το καλοκαιρι και της δυο πηρα κωλαρακι χωρις δευτερη προσπαθεια ,αλλα το να τρεχω στο Μαρουσι γιατι μονο εκει μπορει δεν το ξανακανω
κανε μια καλη...πηδα την δυνατα..γουσταρει και αντεχει την ταλαιπωρια..και κολος για φαπες...Το αποφάσισα θέλω να τη συναντήσω. Είναι τόσο μπερδεμένο το όλο θέμα που μόνο με δοκιμή λύνεται. Άμα μου το σηκώσει το τηλ βέβαια ποτέ...
Γιατι, οι άλλες σού το κερνανε το ξενοδοχειο?ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ???
...την πρωτη φορα,την ειδα μαγκωμενη,οπως και εγω...λεω στο 50αρικο θα ξαναδοκιμασω,γιατι συνηθως την 2η,για μενα,ειναι και καλυτερη αφου σε ξερει...ειδα οτι εκανε τα ιδια,και ειπα τον πουλο...η μικρη εκτος απο κολο,κανει πολλα πραγματα,παρτουζες κ.α, εχω ακουσει..αρα δεν ξερεις ο καθενας τι κανει για να την εχει στα στανταρ...μια τετοια περιπτωση,μονο που στο φουλ προγραμμα γαμας και κολο, ειναι η ιολη,αλλα η τιμη στο θεο...150... :S
κανεις διαπιστωση η ρωτας?....spunky μου, σου άρεσε τελικά το άβυζο κοντοπούτανο.
Γιατι, οι άλλες σού το κερνανε το ξενοδοχειο?
Πολλά τα 70-80 λεει ο αλλος. Ενω παραπανω λεμε οτι ειναι και το ξενοδοχειο μαζι.πολλά τα 70-80
1 ή 2 φορές;