alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
τουλαχιστον ειναι καθαρη ?
Nαι και ναι.το μαρουσι χοτελ εξακολουθει και χρεωνει 30 ευρα ?
τουλαχιστον ειναι καθαρη ?
Nαι και ναι.το μαρουσι χοτελ εξακολουθει και χρεωνει 30 ευρα ?
..στηνει ωραια το κωλι της,που δεν ειναι και μικρο,για φωτος...+1 επίσης είναι απελπιστικά χαζή ... τουλάχιστον να έδινε κουλούρι ... αλλά ούτε αυτό ...
ρε παιδια για ενα πηδημα τη θελουμε οχι για το μυαλο της.αν αξιζει το πηδημα μαζι της ειναι αλλο θεμα.
αυτο ειναι που ενδιαφερει το κοσμο.ολα τα αλλα ειναι περιταστατιστικα δεν αξιζει το πηδημα μαζι της παντως !
ναι....η φωτο αυτη ειναι οντως δικη της?
φιλος,οντως το μυαλο δεν παιζει ρολο..ΑΛΛΑ η τυπισσα,δεν εχει να σου πει ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...κατανταει αηδια...εκτος αν εισαι κομπεασερ και την εχεις στο πηδημα 90 λεπτα ακαταπαυστα...μια μαλακεια δεν θελεις να πεις.?αυτο ειναι που ενδιαφερει το κοσμο.ολα τα αλλα ειναι περιτα
...αγνωστο..εγω οταν την ρωτησα,μου ειπε πως την βολευει λογω σχολης....παπαριες..απλως το μαλακισμενο δεν θελει να κανει δρομολογια απο δω και απο κει...βρε ουστ!!...Ξέρετε αν μένει Μαρούσι?
μια μαλακια να πω αλλα οχι να λυσω ολα τα προβληματα του κοσμουφιλος,οντως το μυαλο δεν παιζει ρολο..ΑΛΛΑ η τυπισσα,δεν εχει να σου πει ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...κατανταει αηδια...εκτος αν εισαι κομπεασερ και την εχεις στο πηδημα 90 λεπτα ακαταπαυστα...μια μαλακεια δεν θελεις να πεις.?
...ασε μας εσυ με τα στατιστικα σου!!!!στατιστικα δεν αξιζει το πηδημα μαζι της παντως !
...ε τοτε συναντησε την,και πες τιποτα,να συζητησεις και ελα να μου πεις...μια μαλακια να πω αλλα οχι να λυσω ολα τα προβληματα του κοσμου
...ασε μας εσυ με τα στατιστικα σου!!!!
..εννοειται ρε φιλε,οχι.καταρχην ειναι 50..+30 ομως το ξενοδοχειο,+ το τραβηγμα,στου διαλου την μανα,που ειναι το ξενοδοχειο...ασυμφωρο..και να αξιζε, να πω, παει στο καλο...στατιστικα ισχθει αυτό που λες ....χαχα ...
αλλα παραδεξου ότι δεν αξιζει ..
50+30 για διωρο ραντεβου?..εννοειται ρε φιλε,οχι.καταρχην ειναι 50..+30 ομως το ξενοδοχειο,+ το τραβηγμα,στου διαλου την μανα,που ειναι το ξενοδοχειο...ασυμφωρο..και να αξιζε, να πω, παει στο καλο...
50+30 για διωρο ραντεβου?