Νέα

Παντρευτηκα και μαζι με το γυναικακι μου αντι για προικα πηρα ΧΡΕΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KAVLIARIS33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Παντρευτικα  πριν 6 χροννια τον ερωτα της ζωης μου και οταν πηγα στο σπιτι της να την ζητησω δεν ζητησα ουτε μισο ευρω.Την παντρεψαν και δεν πηραν ουτε μια καρεκλα ετσι για τα ματια του κοσμου ξεβρακωτη δηλαδη.Παρολα αυτα με το περασμα του καιρου διαπιστωσαμε πως ειχε στο ονομα της ενα κτημα το οποιο επειδη ειχε κανει στον πατερα της ενα πληρεξουσιο επαιρνε δανεια και ειναι καταχρεωμενο .Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση;Ποιον πρεπει να τσακωθω ;Εχω φτασει σε κατασταση αμοκ και δεν ξερω τι να κανω. :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Καταρχην, δεν μπορειε θα ειχες παρει πρεφα οτι δεν εχουν σεντσι πριν την παντρευθεις. Εκτος και εαν μεσα σε 6 μηνες που την γνωρισες την παντρευθηκες, οποτε κακως εκανες.

Τι πληρεξουσιο ειχε κανει στον πατερα της ΑΚΡΙΒΩΣ να μας πεις.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Εναλλακτικά μπορείς και να ζητήσεις διαζύγιο
Πήρες μπατιρω όχι να προκύψει και χρεοκοπημένη  :-(
Εξαπατήθηκες

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Νομίζω πως δεν σε επηρεάζει διότι το ακίνητο το είχε προ του γάμου. Ο Αλεξ ως επαίωντας θα σου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει κι αν κινδυνεύεις,

Εμένα δεν με ήθελε για σοβαρη σχέση με σκοπό τον γάμο γυναίκα που γνώρισα σε γραφείο επειδή εχω στεγαστικό δάνειο.

σε τι γραφειο τυπε???? κηδειων?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Νομίζω πως δεν σε επηρεάζει διότι το ακίνητο το είχε προ του γάμου. Ο Αλεξ ως επαίωντας θα σου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει κι αν κινδυνεύεις,

Εμένα δεν με ήθελε για σοβαρη σχέση με σκοπό τον γάμο γυναίκα που γνώρισα σε γραφείο επειδή εχω στεγαστικό δάνειο.
Δεν θελω να γινω μαντης κακών, αλλά προκειμενου να εγγραφει προσημειωση υποθηκης θελει δικαστικη αποφαση, κι εκει πρεπει να εχει ειδοποιηθει και η ιδια η κυρία του ακινήτου. Και προφανως να συναινεσει. Εχω την υποψια οτι η κοπελιά απεκρυψε απο τον τυπο οτι θα εγγυηθει δανειο του πατερα της, και τωρα που εσκασε το δανειο "εφηύρε" το παραμυθι περι πληρεξουσίου.
Βεβαια ο φιλος δεν εχει ξαναμπει να δωσει περαιτερω λεπτομερειες.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Δεν θελω να γινω μαντης κακών, αλλά προκειμενου να εγγραφει προσημειωση υποθηκης θελει δικαστικη αποφαση, κι εκει πρεπει να εχει ειδοποιηθει και η ιδια η κυρία του ακινήτου. Και προφανως να συναινεσει. Εχω την υποψια οτι η κοπελιά απεκρυψε απο τον τυπο οτι θα εγγυηθει δανειο του πατερα της, και τωρα που εσκασε το δανειο "εφηύρε" το παραμυθι περι πληρεξουσίου.
Βεβαια ο φιλος δεν εχει ξαναμπει να δωσει περαιτερω λεπτομερειες.
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :happy: :headbaning1: :headbaning1:
Τον ηπιε δηλαδή και θα του μεινει και το πουτανι που τον δουλεύει ψιλό γαζί

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216

αχαχαχαχαχααχαχαχα τυπε με πεθανες! Αληθεια λες?
Ενταξει, μολις βρηκαμε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ τροπο να ξαποστείλουμε τις φτωχομουνιτσες!
Εάν μεινει υστερα απ αυτό, η λεφτου θα ναι, η καυλιαρα!

kzen3

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Παντρευτικα  πριν 6 χροννια τον ερωτα της ζωης μου και οταν πηγα στο σπιτι της να την ζητησω δεν ζητησα ουτε μισο ευρω.Την παντρεψαν και δεν πηραν ουτε μια καρεκλα ετσι για τα ματια του κοσμου ξεβρακωτη δηλαδη.Παρολα αυτα με το περασμα του καιρου διαπιστωσαμε πως ειχε στο ονομα της ενα κτημα το οποιο επειδη ειχε κανει στον πατερα της ενα πληρεξουσιο επαιρνε δανεια και ειναι καταχρεωμενο .Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση;Ποιον πρεπει να τσακωθω ;Εχω φτασει σε κατασταση αμοκ και δεν ξερω τι να κανω. :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Περαστικά...

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Παντρευτικα  πριν 6 χροννια τον ερωτα της ζωης μου και οταν πηγα στο σπιτι της να την ζητησω δεν ζητησα ουτε μισο ευρω.Την παντρεψαν και δεν πηραν ουτε μια καρεκλα ετσι για τα ματια του κοσμου ξεβρακωτη δηλαδη.Παρολα αυτα με το περασμα του καιρου διαπιστωσαμε πως ειχε στο ονομα της ενα κτημα το οποιο επειδη ειχε κανει στον πατερα της ενα πληρεξουσιο επαιρνε δανεια και ειναι καταχρεωμενο .Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση;Ποιον πρεπει να τσακωθω ;Εχω φτασει σε κατασταση αμοκ και δεν ξερω τι να κανω

Το πρόβλημα είναι ότι δε το ήξερες? Ότι η γυναίκα σου έπρεπε να σε ενημερώσει?
Ή σου ζητάει να το πληρώσει-τε?
Το κτήμα έχει αξία? Σε νοιάζει?
Σε χαλάει να έχεις γυναίκα που η οικογένεια της χάνει το κτήμα της?
Τι σε προβληματίζει ακριβώς?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Εμενα η μάνα μου θελει να με παντρέψει με μια πλούσια χοντρέλο.. δεν αντέχω καν να τη βλέπω

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Εμενα η μάνα μου θελει να με παντρέψει με μια πλούσια χοντρέλο.. δεν αντέχω καν να τη βλέπω

Nα την πάρεις. Ηρθα για δουλειά Αφρική για να κονομήσω. Φαντάζομαι το να παντρευτεις χοντρή ειναι πιο εύκολο. Αλλωστε μετά τον γάμο δεν χρειαζεται να την γαμας κιόλας

Επισκέπτης
Ampelales, αν είχα προξενιό μια βαρέλω με χρήμα προφανώς θα γινόμουν σαβουρογάμης αλλά θα ήξερα ότι δε θα ξημεροβραδιαζόμουνα με τα στοιχήματα ούτε με τα κωλοχώραφα.......
Έτσι κι αλλιώς θα έβρισκα διεξόδους για να ρίχνω ακάπ!
Για έλα κάτω εδώ κωλοχώρι να δεις τι ωραία είναι και τότε θα το ξανασκεφτείς για την πλούσια βαρέλω!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ampelales, αν είχα προξενιό μια βαρέλω με χρήμα προφανώς θα γινόμουν σαβουρογάμης αλλά θα ήξερα ότι δε θα ξημεροβραδιαζόμουνα με τα στοιχήματα ούτε με τα κωλοχώραφα.......
Έτσι κι αλλιώς θα έβρισκα διεξόδους για να ρίχνω ακάπ!
Για έλα κάτω εδώ κωλοχώρι να δεις τι ωραία είναι και τότε θα το ξανασκεφτείς για την πλούσια βαρέλω!

kvloxvri poy type?

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
κανενας δεν δινει προικα πλεον , σου φορτωνουν την ελλεηνιδα και αντε γεια , στην υγεια του κοροιδου :thebigfinger:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Η συγχρονη  γυναικα ειναι και τρυπια, και χωρις προικα. Στις περισσοτερες περιπτωσεις..
Και φυσικα απαιτει απο τον αντρα να παιξει τον ρολο του ατλαντα στην καθημερινοτητα της..  :S

Συνημμένα

• atlas.Plaza del Toral in Santiago de Compostela.jpg
    atlas.Plaza del Toral in Santiago de Compostela.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 78

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κοφτε να βλεπετε Καινουργιου σας χαλαει......
:headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom