loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Εεε αφού δεν ρειάζεται αιτιολόγηση...
Αρχίσανε τα όργανα!!!
Εεε αφού δεν ρειάζεται αιτιολόγηση...
Αρχίσανε τα όργανα!!!
Χεστηκα και για τα νευρα σου και για το μεθυσι σου.ρε πανε παιξε πιο κει...εχω πιει εχω κ νευρα με ταραζεις κ απο πανω!!!
η γυναικα σου εχει να σκεφτει 100000πραγματα και συ μονο ποτε θα γαμησεις.
εσυ κανεις 8 ωρες δουλειας και εκεινη 24!
πανε στις πουτανες.ετσι κ αλλιως μολις ξεπεταχτει το παιδι αν εχει μυαλο θα κανει σχεση με καποιον που την κατανοει οντως κ την σεβεται.
Χεστηκα και για τα νευρα σου και για το μεθυσι σου.
Αφου μπηκες εδω, θα μιλας ομορφα.
Θα μας κανονιζετε ποτε θα γαμαμε, και θα μας κανονιζετε και τι θα λεμε και πότε? Πολυ δεν παει?
Σιγα που εχει η γυναικα πολλα να σκεφτει κι εγω λιγα.
Ξεκαβαλα.
στα υπογεγραμμενα διαφωνω καργα το ξερεις και δε ρειαζεται αιτιολογηση...
και σου ξαναλεω/ρωταω:ολοι να υποθεσω που μιλατε εχετε γεννησει,θηλασει κανετε ολες τις δουλειες,μαγειρευετε και ασχολειστε με το παιδι ΑΚΡΙΒΩΣ οσες ωρες κ η γυναικα σας ε?!και μετα εχετε κ ορεξη να ξυρισετε τα @@ σας και να κανετε τρελιτσες;Χεστηκα και για τα νευρα σου και για το μεθυσι σου.
Αφου μπηκες εδω, θα μιλας ομορφα.
Θα μας κανονιζετε ποτε θα γαμαμε, και θα μας κανονιζετε και τι θα λεμε και πότε? Πολυ δεν παει?
Σιγα που εχει η γυναικα πολλα να σκεφτει κι εγω λιγα.
Ξεκαβαλα.
και σου ξαναλεω/ρωταω:ολοι να υποθεσω που μιλατε εχετε γεννησει,θηλασει κανετε ολες τις δουλειες,μαγειρευετε και ασχολειστε με το παιδι ΑΚΡΙΒΩΣ οσες ωρες κ η γυναικα σας ε?!και μετα εχετε κ ορεξη να ξυρισετε τα @@ σας και να κανετε τρελιτσες;
Παντως εγω που εχω παιδια δεν εχω πει τιποτα...αφηνω τους ειδημονες...και σου ξαναλεω/ρωταω:ολοι να υποθεσω που μιλατε εχετε γεννησει,θηλασει κανετε ολες τις δουλειες,μαγειρευετε και ασχολειστε με το παιδι ΑΚΡΙΒΩΣ οσες ωρες κ η γυναικα σας ε?!και μετα εχετε κ ορεξη να ξυρισετε τα @@ σας και να κανετε τρελιτσες;
ρε αναλ...τα βλεπω πιο ρομαντικα...κοριτσακι γαρ...Γιατι διαφωνεις?
Θα πρεπει δηλαδη να υπαρχει τοση ενταση και κακοδιαθεση για ενα γαμησι?
Ενα γαμησι ειναι μην κανεις ετσι. Αν μπορει να το διαχειριστει αυτος που θα το κανει, τοτε ας το κανει.
Μην διαλυσει το σπιτι του ομως για κατι τετοιο. Μην το βλεπεις ετσι.
Αν ειναι να παρακαλαει ο αντρας για ενα γαμησι στο τελος του δημιουργειτα αποστροφη και ακομα και μουναρα να γινει η γυναικα του δεν τον καβλωνει με τιποτα.
Ειναι λεπτες οι γραμμες, και φερει μεγαλη ευθυνη η γυναικα σε αυτο.
Οσο για το παιδι, μετα απο λιγο καιρο μια χαρα κοιμουνται ολοι, εκτος αν εχουν πολυ ανησυχο παιδι, αλλα και παλι.
Φυσικα δεν ξενυχταει μονο η γυναικα ετσι. Αν γινοταν αυτο εξαρχης, τοτε το προβλημα του τυπου δεν ειναι ΜΟΝΟ το γαμησι.
Ρε συ μπορείς να καταλάβεις ότι άλλο άντρας-σύζυγος κ άλλο γυναίκα-συζυγός;;;και σου ξαναλεω/ρωταω:ολοι να υποθεσω που μιλατε εχετε γεννησει,θηλασει κανετε ολες τις δουλειες,μαγειρευετε και ασχολειστε με το παιδι ΑΚΡΙΒΩΣ οσες ωρες κ η γυναικα σας ε?!και μετα εχετε κ ορεξη να ξυρισετε τα @@ σας και να κανετε τρελιτσες;
αστο...αυτο ειπα και εγω το πρωι....
απλα προσεχε πως μιλας στην φρουρο του κοσμοπολιταν
με το που μπεις κοσμο θα σε σκαναρει καμια βδομαδα αν εισαι μπουρδελιαρης
ΧΑΧΑΧΧΑ λειπει και ο γκαστεζ να την ρουφιανεψουμε
αστο...
Γιατι διαφωνεις?
Θα πρεπει δηλαδη να υπαρχει τοση ενταση και κακοδιαθεση για ενα γαμησι?
Ενα γαμησι ειναι μην κανεις ετσι. Αν μπορει να το διαχειριστει αυτος που θα το κανει, τοτε ας το κανει.
Μην διαλυσει το σπιτι του ομως για κατι τετοιο. Μην το βλεπεις ετσι.
Αν ειναι να παρακαλαει ο αντρας για ενα γαμησι στο τελος του δημιουργειτα αποστροφη και ακομα και μουναρα να γινει η γυναικα του δεν τον καβλωνει με τιποτα.
Ειναι λεπτες οι γραμμες, και φερει μεγαλη ευθυνη η γυναικα σε αυτο.
Οσο για το παιδι, μετα απο λιγο καιρο μια χαρα κοιμουνται ολοι, εκτος αν εχουν πολυ ανησυχο παιδι, αλλα και παλι.
Φυσικα δεν ξενυχταει μονο η γυναικα ετσι. Αν γινοταν αυτο εξαρχης, τοτε το προβλημα του τυπου δεν ειναι ΜΟΝΟ το γαμησι.
Γιατί ρε μαλάκα,η λουκ ξέρει να συνδιαλέγεται με όποιον συμφωνεί μαζί της μια χαρά...καλα οποιος παει να κανει σοβαρη συζητηση με την λουκρητια
παιζει να ειναι μεγαλος καραγκιοζης... ΧΑΧΑΧ
Εμένα δεν μου έκανε,ήτανε κιουρία!!!μαγκες αμα μπειτε κοσμο και την πετυχετε μεσα
θα σας κανει μεγαλη χαλαστρα ειλικρινα.
Γιατί ρε μαλάκα,η λουκ ξέρει να συνδιαλέγεται με όποιο συμφωνεί μαζί της μια χαρά...
Έχει κ τεράστιο βάθος απόψεων +μία πάντα αντικειμενική ματιά στα πράγματα!!!
Τί άλλο θες δηλαδή;;;
Μόνο που δεν κάνει!!!
οταν μας ρουφιανευες εσυ στο κοσμο ηταν καλα???
και ελεγες προσοχη κοριτσια ειναι βρωμομπουρδελιαρηδες....
εμεις που παμε στο μπουρδελοσαιτ τους ξερουμε καλα
και ειμαστε εκπαιδευμενες...
ελα τα ξεχασες κιολας ρε φιδι κολοβο?
ξερασε την αληθεια τωρα γιατι εχω να παω για υπνο.
Εμένα δεν μου έκανε,ήτανε κιουρία!!!