broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σαν μανα κι αδελφη...πια βασικά να κάνει? Ούτε να ξυρίσει τα πόδια της δεν έχει όρεξη.. Κατά τα άλλα με αγαπάει και το δείχνει.
Εμπλεξες φιλε,κι αν εισαι και ευαισθητος....
Σαν μανα κι αδελφη...πια βασικά να κάνει? Ούτε να ξυρίσει τα πόδια της δεν έχει όρεξη.. Κατά τα άλλα με αγαπάει και το δείχνει.
συμφωνω αλλα θελει προσοχηΤου καθεται μια φορα το μηνα, και θα εχει το θρασος αν αυτος ξενοπηδηξει, να του ζητησει και το λογο?
Το εχουμε χασει, ετσι?
Δηλαδη αν δεν μου μαγειρεψει η γυναικα μου και φαω εξω, θα πρεπει να γκρινιαξει γιατι δεν εμεινα νηστικος?
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Οσο γρηγοροτερα χωρισετε, τοσο το καλυτερο.Γενικά όλα είναι πιθανά. Στην παρούσα φάση το αποκλείω γιατί επειδή έχει παχύνει λίγο "σιχαίνεται το σώμα της", δεν περιποιείται τον ευατό της, δεν ξυρίζεται (οπότε με ποιον άλλο να πάει?) Απλώς έγινε μαμά, εγώ είμαι "ο μπαμπάς" και τα άλλα όλα στα αρχίδια μας.
Ρε αμα γυρναει κουρασμενη απο τη δουλεια της και πρεπει να κανει ΟΛΕΣ τις δουλειες του σπιτιου μιας και ο συζηγος μονο να ξενοπηδαει ξερει και αποπανω εχει και το παιδι να νταντευει πως θα εχει ορεξη για σεξ?Του καθεται μια φορα το μηνα, και θα εχει το θρασος αν αυτος ξενοπηδηξει, να του ζητησει και το λογο?
Το εχουμε χασει, ετσι?
Δηλαδη αν δεν μου μαγειρεψει η γυναικα μου και φαω εξω, θα πρεπει να γκρινιαξει γιατι δεν εμεινα νηστικος?
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Ούτε και αυτό. Μάγκες για να δω ποιος είναι θεωριτικός και ποιος όχι, γράψτε και είστε παντρεμένοι με παιδιά.. να πάρω ένα δείγμα.Μουνι ξυριζει? Ποιος χεστηκε για τα ποδια?
Ρε αμα γυρναει κουρασμενη απο τη δουλεια της και πρεπει να κανει ΟΛΕΣ τις δουλειες του σπιτιου μιας και ο συζηγος μονο να ξενοπηδαει ξερει και αποπανω εχει και το παιδι να νταντευει πως θα εχει ορεξη για σεξ?
Και αν δεν σου μαγειρεψει η γυναικα σου μην φας εξω βλακακο,μαγειρεψε εσυ
Φίλε οι δουλειές του σπιτιού όπως και το μεγάλωμα παιδιού είναι 50-50 πια.. Έίσαι παντρεμενος με παιδί>Ρε αμα γυρναει κουρασμενη απο τη δουλεια της και πρεπει να κανει ΟΛΕΣ τις δουλειες του σπιτιου μιας και ο συζηγος μονο να ξενοπηδαει ξερει και αποπανω εχει και το παιδι να νταντευει πως θα εχει ορεξη για σεξ?
Φυσικα και εχω προβλημα για να προσπαθω να κανω διαλογο εδω μεσαΕνταξει, ειναι προφανες οτι κανεις πλακα. Το ελπιζω δηλαδη. Αλλιως εχεις σοβαρο προβλημα.
Ρε συ τι 50-50.Λογω φυσης δουλειας εγω τα'κανα σχεδον ολα,μεχρι και στο next top sef σκεφτηκα να παω...Φίλε οι δουλειές του σπιτιού όπως και το μεγάλωμα παιδιού είναι 50-50 πια.. Έίσαι παντρεμενος με παιδί>
Μόνο το παιδί μου σκέφτομαι γι αυτό και προτιμώ να κάνω πίσω, να μην πιέζω άλλο, αλλά και να μείνω στην οικογένεια για να μεγαλώσει σωστά με αγάπη. Από την άλλη, επειδή είμαι άντρας, νεός με ανάγκες, μετά τη δουλειά μπορεί να πάρω ένα cg και να ξεδώσω. Ακίνδυνα. Φαντάζομαι ότι όλοι το ίδιο πρόβλημα βιώνουν. Τα παιδιά αλλάζουν πολύ τη γυναίκα.
Ρε αμα γυρναει κουρασμενη απο τη δουλεια της και πρεπει να κανει ΟΛΕΣ τις δουλειες του σπιτιου μιας και ο συζηγος μονο να ξενοπηδαει ξερει και αποπανω εχει και το παιδι να νταντευει πως θα εχει ορεξη για σεξ?
Απλώς εκπληκτικός Alex71...!!Αυτο το φοβερο ποσταρισμα θα το κρατησω, σαν μνημειο ΜΟΥΝΟΕΙΛΩΤΙΣΜΟΥ.
Ωραια. Εγω λοιπον θα μαγειρευω, δεν θα ξενοπηδαω, θα φλομωσω στη μαλακια γιατι το μωρο μου θα ειναι κουρασμενο απο τη δουλεια (εγω προφανως ειμαι ανεργος), και θα της ζηταω και συγνωμη που δεν μπορω να βυζαξω και το παιδι για να μην ταλαιπωρειται.
Και εγω ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ πρεπει να κανω δηλαδη ρε μαγκα για να εχω ερωτικη ζωη με τη γυναικα μου? Την παλευεις?
σωστοςΡε σεις εδω παμε να σωσουμε ενα γαμο,παλι στις κοντρες θα το ριξεται ?
Τι να σωσουνε μωρε? Ενα κι ενα κανουν δυο. Ετσι οπως πανε θα κανουν ερωτα μια φορα το εξαμηνο και μετα μια φορα το χρονο.Ρε σεις εδω παμε να σωσουμε ενα γαμο,παλι στις κοντρες θα το ριξεται ?
Λέγοντας τις υστερίες, εννοείς ότι μας έχουν πρήξει τα αρχίδια, ε alex?Δεν καταλαβα, γιατι εμεις πρεπει να σεβομαστε τις υστεριες των γυναικων, ενω εκεινες δεν ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ?
Πόσο πιο σαφης να γινω?Λέγοντας τις υστερίες, εννοείς ότι μας έχουν πρήξει τα αρχίδια, ε alex?
Συνάδελφοι γεια σας. Πριν το παιδί, σεξ πολύ, σούπερ με ενέργεια και αγάπη. Από τη γέννηση και μετά αραιό ως σπάνιο, άγχος, προβλήματα, ΚΟΥΡΑΣΗ και μοιάζει πια για τη γυναίκα μια αγγαρεία γιατί πρέπει να ξυρίσει τα πόδια της, γιατί έχει παχύνει, γιατί δεν έχει χρόνο για τον ευατό της, γιατί δεν την καταλαβαίνεις.. και παπαριές. Οπότε το ρίχουμε και εμείς στα call girls / studio, διότι είμαστε νέοι, ωραίοι και πρέπει να πηδάμε.. Ακούω απόψεις!!!