pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και τι θα γινει ρε λουκρητια?μονο αντρες μιλανε εδω και η μαλακια παει συννεφο!!!!!!!!!!
ολοι να υποθεσω που μιλατε εχετε γεννησει,θηλασει κανετε ολες τις δουλειες,μαγειρευετε και ασχολειστε με το παιδι ΑΚΡΙΒΩΣ οσες ωρες κ η γυναικα σας ε?!και μετα εχετε κ ορεξη να ξυρισετε τα @@ σας και να κανετε τρελιτσες;
η κακια γυναικα....παραμελησε τον εαυτο της..τςτςτς..στις πουτανες γρηγορα.
εσεις προσπαθειτε να την κανετε να νιωσει ξανα γυναικα κ η σκυλα αντιστεκεται....
τςτςτς...ντροπη...
Κάργια το διόρθωσες,πρόλαβες!!!μονο αντρες μιλανε εδω και η μαλακια παει συννεφο!!!!!!!!!!
ολοι να υποθεσω που μιλατε εχετε γεννησει,θηλασει κανετε ολες τις δουλειες,μαγειρευετε και ασχολειστε με το παιδι ΑΚΡΙΒΩΣ οσες ωρες κ η γυναικα σας ε?!και μετα εχετε κ ορεξη να ξυρισετε τα @@ σας και να κανετε τρελιτσες;
εσεις προσπαθειτε να την κανετε να νιωσει ξανα γυναικα κ η σκυλα αντιστεκεται....
τςτςτς...ντροπη...
Νομίζω ότι η κουβέντα θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα τώρα..μονο αντρες μιλανε εδω και η μαλακια παει συννεφο!!!!!!!!!!
Και δηλαδη εσυ που εχεις μητρα και βυζια τι εχεις να προτεινεις ?μονο αντρες μιλανε εδω και η μαλακια παει συννεφο!!!!!!!!!!
τςτςτς...ντροπη...
Πλανάσαι φίλτατε...Νομίζω ότι η κουβέντα θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα τώρα..
ΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΤΕ..μονο αντρες μιλανε εδω και η μαλακια παει συννεφο!!!!!!!!!!
τςτςτς...ντροπη...
Σωστότατος!!!είμαστε νέοι, ωραίοι και πρέπει να πηδάμε.. Ακούω απόψεις!!!
ρε πανε παιξε πιο κει...εχω πιει εχω κ νευρα με ταραζεις κ απο πανω!!!Και τι θα γινει ρε λουκρητια?
Δεν θα γαμαμε δηλαδη?
που;ΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΤΕ..
ξερω γω στο σπαμοθρεντ...αλα και εκει ερημια..
κατσε δω ρε...εχει ζουμι...ξερω γω στο σπαμοθρεντ...αλα και εκει ερημια..
κατσε δω ρε...εχει ζουμι...
κατσε δω ρε...εχει ζουμι...
Δύσκολο,έτσι κ γεράσετε τέλος...ετσι κ αλλιως μολις ξεπεταχτει το παιδι αν εχει μυαλο θα κανει σχεση με καποιον που την κατανοει οντως κ την σεβεται.
Μακάρι!!ετσι κ αλλιως μολις ξεπεταχτει το παιδι αν εχει μυαλο θα κανει σχεση με καποιον που την κατανοει οντως κ την σεβεται.
Δύσκολο,έτσι κ γεράσετε τέλος...
Ο άντρας ωριμάζει η γυναίκα γερνάει!!!
Καλα πιεστο μονη σου....κατσε δω ρε...εχει ζουμι...
πες μου με ποιον συμφωνεις να σου πω...!Ποιος θα το πιει ειναι το θεμα.
Και δηλαδη εσυ που εχεις μητρα και βυζια τι εχεις να προτεινεις ?
Να το ριξουμε στη μαλακια επειδη η κυρια δεν μπορει να διαχειριστει την μητροτητα εν ετη 2011 ?