Γεια σας και παλι!! Στο τελος της ημερας ο καθε ενας, και η καθε μια κανει οτι γουσταρει. Δεν ειμαι εδω να κρινω κανεναν, εσεις θα ζησετε με την συνηδηση σας. Πιστευω οτι εαν σου φερθει καπιως καλα, τοτες του χρωστας τον καλυτερο σου εαυτο και ειληκρηνεια σε μια σχεση. Οπως επισεις πιστευω σε καρμα, και οπως λεει η παροιμοια: ¨"what goes around, comes around"! Εαν θελετε, γαμισετε αλλες, αλλα μην τηρανατε γυναικες η αντρες που σας αγαπανε. Εγω νομιζω οτι παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο η επικοινωνια του ζευγαριου, και στην σημερινη ζωη αυτο εχει πλεον χαθει για πολλα ζευγαρια. Αν θελετε ακουστε την γνωμη μου, εαν δεν θελετε, αγνωηστε την. Πες της γυναικας σου οτι δεν σου αρεσει που δεν ξηριζει τα ποδια της κτλ, για να ξερει και για να διορθωσει το προβλημα. Πρεπει να ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, οχι να τρεχετε στις πουτανες και να ανοιγετε τις καρδιες/ψυχες σας σε αυτες, εκει χαλαει ολη η φαση μεταξυ σας! Ενας ελεγε οτι δεν του καθετε η γυναικα του, υπαρχουν αντρες που δεν καθωνται στις γυναικες τους. Τωρα ειμαστε ολοι και οι αντρες και οι γυναικες στο ιδιο επιπεδο, αλλα μια ερρωτιση. Εαν πηγαιναν οι γκομενες και γυναικες σας σε μπουρδελα/στουντιο θα σας αρεσε, και πως θα νιωθατε? Καλο σας βραδυ και τα λεμε συντομα! ;)