Νέα

Παντρεμένος με παιδί: Τι γίνεται με το σεξ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εσεις οι αντρες δυσκολα καψουρευεστε και αφηνετε το σπιτι σας.Ασε που αν εισαστε και λιγο συναισθηματικοι μπορειτε να ανεχτειτε πολλα για λιγο καιρο προκειμενου να μην χασετε την καθημερινη επαφη με τα παιδια σος.Συμφωνω με τον προλαλησαντα γιατι αν η γυναικα ερωτευτει τοτε την εχει κανει και σε εχει αφησει μπουκαλα ησυχο :rockon:.Και χανει και τα κιλα στο αψε σβησε για να τα ξαναπαρει μετα απο 6 μηνες.
Eκανα καποιες μικρες διορθωσεις :grin: . Θα ηθελα να επισημανω επισης οτι αλλο η καψουρα και αλλο η οικογενεια, διαλεγεις και παιρνεις ειτε αντρας εισαι ειτε γυναικα

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
αν πω οτι δεν το εχω σκεφτει το "ξενο", θα ημουν πολυ ψευτης. Περισσοτερο κολωνω θα ελεγα. Δεν μου βγαινει μαλλον. Και θα συμφωνησω μαζι σου φιλε magkos!
αγαπητε φιλε    ξεχωριστα πραγματα αλλο οικογενεια αλλο σεξ , να μην μπερδευτουμε , ποτε καψουρα με αλλη γυναικα εκτος απο τη δικη μας

kskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και παλι!! Στο τελος της ημερας ο καθε ενας, και η καθε μια κανει οτι γουσταρει. Δεν ειμαι εδω να κρινω κανεναν, εσεις θα ζησετε με την συνηδηση σας. Πιστευω οτι εαν σου φερθει καπιως καλα, τοτες του χρωστας τον καλυτερο σου εαυτο και ειληκρηνεια σε μια σχεση. Οπως επισεις πιστευω σε καρμα, και οπως λεει η παροιμοια: ¨"what goes around, comes around"! Εαν θελετε, γαμισετε αλλες, αλλα μην τηρανατε γυναικες η αντρες που σας αγαπανε. Εγω νομιζω οτι παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο η επικοινωνια του ζευγαριου, και  στην σημερινη ζωη αυτο εχει πλεον χαθει για πολλα ζευγαρια. Αν θελετε ακουστε την γνωμη μου, εαν δεν θελετε, αγνωηστε την. Πες της γυναικας σου οτι δεν σου αρεσει που δεν ξηριζει τα ποδια της κτλ, για να ξερει και για να διορθωσει το προβλημα. Πρεπει να ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, οχι να τρεχετε στις πουτανες και να ανοιγετε τις καρδιες/ψυχες σας σε αυτες, εκει χαλαει ολη η φαση μεταξυ σας! Ενας ελεγε οτι δεν του καθετε η γυναικα του, υπαρχουν αντρες που δεν καθωνται στις γυναικες τους. Τωρα ειμαστε ολοι και οι αντρες και οι γυναικες στο ιδιο επιπεδο, αλλα μια ερρωτιση. Εαν πηγαιναν οι γκομενες και γυναικες σας σε μπουρδελα/στουντιο θα σας αρεσε, και πως θα νιωθατε? Καλο σας βραδυ και τα λεμε συντομα!  ;)   

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σας και παλι!! Στο τελος της ημερας ο καθε ενας, και η καθε μια κανει οτι γουσταρει. Δεν ειμαι εδω να κρινω κανεναν, εσεις θα ζησετε με την συνηδηση σας. Πιστευω οτι εαν σου φερθει καπιως καλα, τοτες του χρωστας τον καλυτερο σου εαυτο και ειληκρηνεια σε μια σχεση. Οπως επισεις πιστευω σε καρμα, και οπως λεει η παροιμοια: ¨"what goes around, comes around"! Εαν θελετε, γαμισετε αλλες, αλλα μην τηρανατε γυναικες η αντρες που σας αγαπανε. Εγω νομιζω οτι παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο η επικοινωνια του ζευγαριου, και  στην σημερινη ζωη αυτο εχει πλεον χαθει για πολλα ζευγαρια. Αν θελετε ακουστε την γνωμη μου, εαν δεν θελετε, αγνωηστε την. Πες της γυναικας σου οτι δεν σου αρεσει που δεν ξηριζει τα ποδια της κτλ, για να ξερει και για να διορθωσει το προβλημα. Πρεπει να ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, οχι να τρεχετε στις πουτανες και να ανοιγετε τις καρδιες/ψυχες σας σε αυτες, εκει χαλαει ολη η φαση μεταξυ σας! Ενας ελεγε οτι δεν του καθετε η γυναικα του, υπαρχουν αντρες που δεν καθωνται στις γυναικες τους. Τωρα ειμαστε ολοι και οι αντρες και οι γυναικες στο ιδιο επιπεδο, αλλα μια ερρωτιση. Εαν πηγαιναν οι γκομενες και γυναικες σας σε μπουρδελα/στουντιο θα σας αρεσε, και πως θα νιωθατε? Καλο σας βραδυ και τα λεμε συντομα!   ;)   

Κυρια κυρια .εγω που ειμαι ελευθερο παιδακι κανει να παω ?  :think:

Και λιγο σοβαρα ...
Το ανοιγμα κξαρδιων και ψυχων στις τανες ισως υποδηλωνει προβλημα στην σχεση
το ανοιγμα ποδιων μονο ισως βοηθαει στο να κρατηθει μια σχεση ... ισως λεω

καλο βραδυ ... και να τα λεμε βρε  ;)

kskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
"Κυρια κυρια .εγω που ειμαι ελευθερο παιδακι κανει να παω ?  :think:" :

Ναι βρε, ελευθερο πουλακι εισαι, πεταξε τα ολα σου και καλο βολει!!

"Και λιγο σοβαρα ...
Το ανοιγμα κξαρδιων και ψυχων στις τανες ισως υποδηλωνει προβλημα στην σχεση
το ανοιγμα ποδιων μονο ισως βοηθαει στο να κρατηθει μια σχεση ... ισως λεω "
:

Χμμμμμμμμ.... :think: δεν συμφωνω φιλε, με τις τυψεις που θα εχουν δεν προκετε να κανει καλο, και  χωρις τυψεις (γιατι υπαρχουν και γαιδουρια) δεν μπορει μια απιστει ποτε να κανει καλο σε μια σχεση...

"καλο βραδυ ... και να τα λεμε βρε  ;)"
[/quote]
Οκ, επισεις και σε σενα, νυχτα!  :)

kskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Α μπραβο....Τωρα μιλαs σωστα
Δεν τολεγεs απ την αρχη να μην ιδρωνουν τα παιδια????

Τζαμπα για μερικους, αλλα οχι ολους, εστω και εναν μονο να του εχω βαλει μυαλο και θα ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!!  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τζαμπα για μερικους, αλλα οχι ολους, εστω και εναν μονο να του εχω βαλει μυαλο και θα ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!!  :grin:
Αληθεια το πιστευειs αυτο????
Δεν μιλαs σε μικρα παιδακια , ωστε να σε ακουσουνε/γαλουχηθουνε απο τον λογο σου.....Ειναι ολοι/εs κατασταλαγμενοι, με σαφη προσανατολισμο των "θελων" τουs και με το τι προκειται να κανουν.....Λυπαμαι που το μαθαινειs απο μενα αλλα.......ετσι γινοταν, ετσι γινεται, ετσι θα συνεχισει να γινεται

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Eκανα καποιες μικρες διορθωσεις :grin: . Θα ηθελα να επισημανω επισης οτι αλλο η καψουρα και αλλο η οικογενεια, διαλεγεις και παιρνεις ειτε αντρας εισαι ειτε γυναικα

Tοσος κοσμος που επελεξε οικογενεια αντι για καψουρα? Διαλεξανε γυναικα με το μυαλο και οχι την καρδια τους, και τωρα ειναι δυστυχισμενοι. Εχουν υπαρξει γυναικες "ευκαιριες" για σπιτι και οικογενεια. Ομως απο τη στιγμη που μου λειπει κατι, γιατι να κανω οικογενεια μαζι τους? Ενας μπαρμπας μου ελεγε καποτε : "εισαι μαλακας αν δεν κανεις κατι μαζι της". ΟΚ αντε και εκανα, αντε και παντρευομουν, αντε και εκανα παιδι. Μετα τι?

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας και παλι!! Στο τελος της ημερας ο καθε ενας, και η καθε μια κανει οτι γουσταρει. Δεν ειμαι εδω να κρινω κανεναν, εσεις θα ζησετε με την συνηδηση σας. Πιστευω οτι εαν σου φερθει καπιως καλα, τοτες του χρωστας τον καλυτερο σου εαυτο και ειληκρηνεια σε μια σχεση. Οπως επισεις πιστευω σε καρμα, και οπως λεει η παροιμοια: ¨"what goes around, comes around"! Εαν θελετε, γαμισετε αλλες, αλλα μην τηρανατε γυναικες η αντρες που σας αγαπανε. Εγω νομιζω οτι παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο η επικοινωνια του ζευγαριου, και  στην σημερινη ζωη αυτο εχει πλεον χαθει για πολλα ζευγαρια. Αν θελετε ακουστε την γνωμη μου, εαν δεν θελετε, αγνωηστε την. Πες της γυναικας σου οτι δεν σου αρεσει που δεν ξηριζει τα ποδια της κτλ, για να ξερει και για να διορθωσει το προβλημα. Πρεπει να ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, οχι να τρεχετε στις πουτανες και να ανοιγετε τις καρδιες/ψυχες σας σε αυτες, εκει χαλαει ολη η φαση μεταξυ σας! Ενας ελεγε οτι δεν του καθετε η γυναικα του, υπαρχουν αντρες που δεν καθωνται στις γυναικες τους. Τωρα ειμαστε ολοι και οι αντρες και οι γυναικες στο ιδιο επιπεδο, αλλα μια ερρωτιση. Εαν πηγαιναν οι γκομενες και γυναικες σας σε μπουρδελα/στουντιο θα σας αρεσε, και πως θα νιωθατε? Καλο σας βραδυ και τα λεμε συντομα!   ;)   

Ζευγαρι που δεν επικοινωνει, ειναι με ημερομηνια ληξης.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655

φιλε, κανεις λαθος. εγω καψουρευομαι την γκομενα μου, αν ξερω οτι συννενοουμαι μαζι της σωστα. Το θεμα ειναι να λες και να κανεις αυτα που αισθανεσαι χωρις να νοιωθεις οτι χανουν την αξια τους. Προσωπικα, ειμαι τυχερος διοτι εχω γκομενακι που ειναι εκτος της νορμας. Απο φιλους μου ακουω οτι τους πιανει η περηφανια και δε λενε στις γκομενες/γυναικες τους οτι θελουν να τις ξεσκισουν η' οτι π.χ. θελουν πιπα, η' οτιδηποτε. Οι περισσοτεροι, περιμενουν η γκομενα τους να τα σκεφτεται απο μονη της και μαλιστα εκνευριζονται οταν δεν τα σκεφτεται, οποτε γινεται ακομα χειροτερη η κατασταση.

Για να δωσω ενα παραδειγμα, αμα πας με κινκυ βλεμματακι την πιασεις και την φερεις κοντα και της πεις, οτι θελεις να της γλυψεις το μουνακι, δε νομιζω οτι θα σου πει οχι  ;) αλλα και να σου πει, θα πιεσεις λιγο, ετσι να την κυνηγησεις σπρξε την και λιγο στο κρεββατι και θα σου πω εγω πως θα αναψουν τα αιματα....το παν ειναι να μην εισαι επιθετικος και λιγουρης...το κανεις για την παρτη της και να εισαι βεβαιος οτι θα ανταμειφθεις....αμεσα και εμμεσα

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom