Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Πραγματικα ενδιαφερουσα αποψη αυτη....η γνωση δεν αποτελει απιστια ουτε η ποικιλια αποτελει ελευθερη σχεση
Για αναλυσε την λιγο περισσοτερο...
Πραγματικα ενδιαφερουσα αποψη αυτη....η γνωση δεν αποτελει απιστια ουτε η ποικιλια αποτελει ελευθερη σχεση
η γνωση δεν αποτελει απιστια ουτε η ποικιλια αποτελει ελευθερη σχεση
τζαμπα μιλας,.E τοτες σορρυ ρε φιλε που θα σου το πω, αλλα απλα ειναι τα πραγματα. Δεν την αγαπας πραγματικα..! Γιατι εαν την αγαπουσες πραγματικα, θα σε τρελλανε μονο η σκεψη οτι αλλος αντρας την αγγιζει και την πηδαει. Αλλο ειναι οταν ειναι κανα γκομενακι που περνας καλα μαζι αλλα περνας τον καιρο σου, και αλλο μια που αγαπας και θελεις να κανεις οικογενεια μαζι! Βεβαια υπαρχουν οικογενειες τετοιες, αλλα δυστυχως εχω ακουσει για πολλες ιστοριες για αντρες που θελανε τετοια σχεση που λες, και μετα η γυναικα τους γνωριζει αλλον,τον ερωτευετε, παιζουν παιχνιδακια πισω απο την πλατη του, και μετα την τρωωει στην μαπα και τον αφηνει για τον αλλον! Εαν αγαπας πραγματικα, δεν χρεαιζεσε αλλο μουνι (συγνομη για την εκφραση), αναγνωριζεις οτι ναι, υπαρχουν ομορφες γυναικες, κορμαρες, κοιτας, αλλα η σκεψη τελειωνει σε μερικα λεπτα και ποτε δεν θα σου περνουσε απ το μυαλο σου για να το πραγματοποιησεις. Οταν εισαι ελευθερος ειναι για αυτον τον λογο, για να πηδας απο εδω και απο εκει, οταν ομως παντρευεσε, τερμα οι αλλες, η απλα μην ορκιστεις για να ζειστε μια χαρουμενη ζωη μαζι, απλα μεινετε ελευθεροι εαν ειναι αυτο που θελετε...
:-* :-* :-* :-*απο το κακο στο χειροτερο...για γελια πραγματικα...
E τοτες σορρυ ρε φιλε που θα σου το πω, αλλα απλα ειναι τα πραγματα. Δεν την αγαπας πραγματικα..!
εχει απολυτο δικιο ο φιλος αγαπητε.οταν αγαπας πραγματικα,ΔΕΝ απατας.πραγματικα ομως.οχι να πιστευεις οτι αγαπας.Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Ή μιλάς εκ του ασφαλούς (ανύπανδρη) ή είσαι αιθεροβάμων (δεν το λέω ειρωνικά. Μία αθώα διαπίστωση κάνω, χωρίς κακή πρόθεση).
κακως κοιμαται το μωρο τοσο αργα.σορυ κιολας φιλε μου.ΡΕ μαγκες εγω εχω φαει πακετο.η γυναικα μου θελει σεξ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ η μικρη ομως κοιμαται το λιγοτερο μια η ωρα το βραδυ και εγω εκεινη την ωρα εχω δει 3 ονειρα και 2 εφιαλτες γαμησε τα
Να βαζεις ξυπνητηρι! Τον ριχνεις και ξανακοιμασαι. Θα εχεις κουραστει κιολας μετα το σεξ οποτε θα κοιμηθεις μετα σαν πουλακι...ΡΕ μαγκες εγω εχω φαει πακετο.η γυναικα μου θελει σεξ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ η μικρη ομως κοιμαται το λιγοτερο μια η ωρα το βραδυ και εγω εκεινη την ωρα εχω δει 3 ονειρα και 2 εφιαλτες γαμησε τα
το ξερω ρε φιλε το ξερω αλλα εγω γυρναω 11 το βραδυ απο δουλεια και με περιμενεικακως κοιμαται το μωρο τοσο αργα.σορυ κιολας φιλε μου.
πωπω 11 η ωρα...υπομονη ρε φιλαρακι...το ξερω ρε φιλε το ξερω αλλα εγω γυρναω 11 το βραδυ απο δουλεια και με περιμενει
E τοτες σορρυ ρε φιλε που θα σου το πω, αλλα απλα ειναι τα πραγματα. Δεν την αγαπας πραγματικα..! Γιατι εαν την αγαπουσες πραγματικα, θα σε τρελλανε μονο η σκεψη οτι αλλος αντρας την αγγιζει και την πηδαει. Αλλο ειναι οταν ειναι κανα γκομενακι που περνας καλα μαζι αλλα περνας τον καιρο σου, και αλλο μια που αγαπας και θελεις να κανεις οικογενεια μαζι! Βεβαια υπαρχουν οικογενειες τετοιες, αλλα δυστυχως εχω ακουσει για πολλες ιστοριες για αντρες που θελανε τετοια σχεση που λες, και μετα η γυναικα τους γνωριζει αλλον,τον ερωτευετε, παιζουν παιχνιδακια πισω απο την πλατη του, και μετα την τρωωει στην μαπα και τον αφηνει για τον αλλον! Εαν αγαπας πραγματικα, δεν χρεαιζεσε αλλο μουνι (συγνομη για την εκφραση), αναγνωριζεις οτι ναι, υπαρχουν ομορφες γυναικες, κορμαρες, κοιτας, αλλα η σκεψη τελειωνει σε μερικα λεπτα και ποτε δεν θα σου περνουσε απ το μυαλο σου για να το πραγματοποιησεις. Οταν εισαι ελευθερος ειναι για αυτον τον λογο, για να πηδας απο εδω και απο εκει, οταν ομως παντρευεσε, τερμα οι αλλες, η απλα μην ορκιστεις για να ζειστε μια χαρουμενη ζωη μαζι, απλα μεινετε ελευθεροι εαν ειναι αυτο που θελετε...
Να πω και εγω την αποψη μου, παρολο που δεν εχω παιδια, αλλα συμβιωνω με την γκομενα μου εδω και καποια χρονια...να πω οτι αν υπαρχει διαθεση και απο τους δυο, τοτε τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα. Φυσικα και οι δυο βαριουνται και θελουν ποικιλια, και για αυτο καλο ειναι που και που να πεφτει και κανας πεουλος απο 'δω και απο κει....καμμια παρτουζιτσα, κανα τριο, κατι ρε παιδι μου να αναβει τα αιματα πως να το κανουμε....
Π