Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ναι αλλα μερικες γκομενες ειναι για ζουρλομανδυα τυπε μου.... οτι πιο αστειο εχω διαβασει
ο καθενας κανει κακο στον εαυτο του.
Ναι αλλα μερικες γκομενες ειναι για ζουρλομανδυα τυπε μου.... οτι πιο αστειο εχω διαβασει
εμας πως μας λενε "και απο μια γκομενα χυλοπιτα να εφαγες η φολα μην το βαλεις κατω"
το καθε μερος των μεν (εμεις) και των δε (αυτες) θα πρεπει να κανει 2-3 πραγματακια ο καθενας
για να βγει κατι... ειδαλλως θα παρουμε αμφοτεροι τα αρχιδια μας φιλε
οι μεν εμεις θα τρεχουμε μεχρι τα 70 στις πουτανες και οι δε αυτες θα μενουν αγαμητες
η θα κυκλοφορανε με μπαζα.
πως προκυπτει αυτο καλε?
επειδη δε γουσταρουν τον Χ, σημαινει οτι ειναι αγαμητες ή μπαζογαμες?
....και μας ψυχαγωγει και εμας με τα καμωματα τουο καθενας κανει κακο στον εαυτο του.
ε αμα δεν της αρεσε αυτος τι να κανει? με το ζορι επειδη της την επεσε?αν δεν γουσταρεις να κανεις γνωριμιες απο το ιντερνετ
και οι κοινες παρεες δεν σου φερνουν καναν της προκοπης
και οταν σου κατσει κανα σκηνικο οπως το παραπανω που συζητησαμε
και δεν το αξιοποιησεις
απο που θα γνωρισεις αντρα εσυ?
Το πολυ πολυ μετα απο κανα χρονο να βαρεθεις και να πας με οποιον κατσει.
ε αμα δεν της αρεσε αυτος τι να κανει? με το ζορι επειδη της την επεσε?
φροντισε να σαι εκει!Το πολυ πολυ μετα απο κανα χρονο να βαρεθεις και να πας με οποιον κατσει.
αν δεν της αρεσε καθολου εννοεις???
η εστω και λιγο? αμα της αρεσε εστω και λιγο ας εδινε μια ευκαιρια
τι περιμενεις το μοντελο να στην πεσει???
φροντισε να σαι εκει!
Σε φανάρι σταματάει δίπλα μου ένα άπαιχτο μωρό, κι όπως ερχεται ο πακιστανός με το μπουκέτο μού'ρθε η μαλακισμένη έμπνευση 'τα λουλουδια στην κυρία από μένα'.
Βέβαια όταν πήγε να της τα δώσει αυτή του έλεγε 'όχι όχι δε θέλω' γιατί νόμιζε οτι ήθελε να της τα πουλήσει. Παρόλο που άνοιξα την πόρτα μου καιστάθηκα και της έκανα νόημα δεν πήρε χαμπάρι. Όταν δε άρχισαν να μου κορνάρουν για το πράσινο επείδη είχα βγει έξω, αυτή έφυγε σφαίρα. Τζάμπα το 5ευρω κι έμεινα εγώ κι ο πακιστανός που είχε λυθεί στα γέλια να αναρωτιόμαστε τι μαλακίες κατεβάζουμε μερικές φορές!!!!
αν δεν της αρεσε καθολου εννοεις???
η εστω και λιγο? αμα της αρεσε εστω και λιγο ας εδινε [size=14pt]μια ευκαιρια[/size]
τι οδηγαγες δε μας ειπες υωργκοΚάποτε των καπότων, καλοκαίρι, σταματημένος στο φανάρι, μου μιλάει γκομενάκι από διπλανό τουτού.
Ψιλοπέσιμο φάση και έτσι.
Απάντησα: "Μας δουλεύεις ρε κοπελιά μεσημεριάτικα?" και την έκανα.
οτομπιάνκι.τι οδηγαγες δε μας ειπες υωργκο
Το να χρησιμοποιεις την κοινη λογικη ως εργαλειο αναλυσης της γυναικειας σκεψης ειναι σαν να χτυπας τεθωρακισμενο τανκ με ακοντια....
παιδι μου αμα δεν της αρεσε γτ να κανει κατι?? ειναι ΤΟΣΟ απλο.
αιντεεε
αρχισες παλι.
παιδι μου αμα δεν της αρεσε γτ να κανει κατι?? ειναι ΤΟΣΟ απλο.
ε αυτος βρεθηκε, αυτος ας την γαμησει? ε δεν παει ετσι απαραιτητα. αμαν πια. σταματα να εισαι τοσο απολυτος με εκνευριζεις
Μπορεις (και ΠΡΕΠΕΙ) να απορριψεις καποιον με ΕΥΓΕΝΙΚΟ τροπο:
"Σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν εχω τη διαθεση" ή "Σε ευχαριστω πολυ αλλα ειμαι δεσμευμενη".
(Με την προϋποθεση βεβαια οτι και η προσεγγιση ηταν εξισου ευγενικη.)
Το να γυρισει απο την αλλη με τη μυτη ψηλα ειναι πολυ αγενες.
Στον ΜΠουτσο μας βεβαια εντελει, αυτη χανει.