loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν ειναι απαραιτητα κακο .....αναλογα τι κανεις ....
Απαντησε ο αλπουλος..... και συμμεριζομαι απολυτα την αποψη του
δεν προκειται....ρε μην σε τουμπάρει η ψωρόγατα
ρε μην σε τουμπάρει η ψωρόγατα
κ οι γυναικες τον παιρνουν.να σταματησουν παραυτα!!!!
Απαντησε ο αλπουλος..... και συμμεριζομαι απολυτα την αποψη του
:Sέλα να φας τα friskies σου
45 μέλη και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πειτε κι εσεις κατι ρε παιδια........
έλα να φας τα friskies σου
ναι ρε!!
παω με τις γυναικες σας!!!!
(οχι με ολες)μονο με τις καλες για να εξηγουμαστε!!
Σε φανάρι σταματάει δίπλα μου ένα άπαιχτο μωρό, κι όπως ερχεται ο πακιστανός με το μπουκέτο μού'ρθε η μαλακισμένη έμπνευση 'τα λουλουδια στην κυρία από μένα'.
Βέβαια όταν πήγε να της τα δώσει αυτή του έλεγε 'όχι όχι δε θέλω' γιατί νόμιζε οτι ήθελε να της τα πουλήσει. Παρόλο που άνοιξα την πόρτα μου καιστάθηκα και της έκανα νόημα δεν πήρε χαμπάρι. Όταν δε άρχισαν να μου κορνάρουν για το πράσινο επείδη είχα βγει έξω, αυτή έφυγε σφαίρα. Τζάμπα το 5ευρω κι έμεινα εγώ κι ο πακιστανός που είχε λυθεί στα γέλια να αναρωτιόμαστε τι μαλακίες κατεβάζουμε μερικές φορές!!!!
ε φιλαρακι τι να σου κανω.... οι εξυπνες ιδεες
δεν ειναι για τα βοδια.... για τις εξυπνες ειναι.
Εσυ προφανως επεσες σε κρεας με μουνι και 2 ματια
για να μπορεις να επικοινωνησεις με την αλλη θα πρεπει να εχετε ρυθμισει τις συχνοτητες σας
ολα ειναι δικτυα!!!! Τα δικτυα εχουν φτιαχτει απο ανθρωπους που εχουν βαλει μεσα τις δικιες τους σκεψεις και ιδιοτητες!
Αν μια κεραια εκπεμπει με ανοιγμα 30 μοιρες ενω μια αλλη με 45 που να επικοινωνησουν
αν εσυ εισαι εξυπνος και η αλλη χαζη που να επικοινωνησετε.
Βεβαια μπορει και να μην γουσταρε καθολου και να το παιξε κινεζα.
Και αυτο εχει μεγαλη πιθανοτητα.
...έδωσε τηλέφωνο ,βράδυ στο σινεμά.Λέτε να κάτσει τελικά?το έπαιζε καλά πάντως ;)
δεν μπορω να σε εξυπηρετησω....Ψυχικά δεν κάνεις λοιπόν......!
Κακιστο timing ηταν κατα την γνωμη μου....Εκεινος μπορει πχ να εχει ορεξη για καμακι και οτι προκυψει εκεινη την στιγμη αλλα η αλλη να τρεχει σαν τρελη να τελειωσει μια δουλεια της η να εχει ενα σωρο αλλες μαλακιες στο μυαλο της και να την καινε, οποτε μενεις με την ορεξη....Αν δεν γνωριζουμε ποτε μας παιρνει και ποτε οχι και κανουμε οτι να ναι και οπου να ναι ανταρτικα "γιουρουσια" στις γκομενες, τρωμε τα μουτρα μας...
ε νταξει ρε φιλε... αν ξεχασει για 5 λεπτα
τις υποχρεωσεις της δηλαδη θα παθει κατι?
Ισα ισα μετα θα εχει και καθαροτερο μυαλο....