Νέα

Παντρεμένη...μάλλον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα WHU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.641
Πόντοι
2.637
45 μέλη και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πειτε κι εσεις κατι ρε παιδια........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
45 μέλη και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πειτε κι εσεις κατι ρε παιδια........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλακία θέμα από της γεννέσεώς του :jerking:

απορώ γιατί ψωλέρνουμε εδώ μέσα :huh: σπαμάρεται και δύσκολα το γαμήδι :headbang:

για σένα έχω whiskas :shit:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σε φανάρι σταματάει δίπλα μου ένα άπαιχτο μωρό, κι όπως ερχεται ο πακιστανός με το μπουκέτο μού'ρθε η μαλακισμένη έμπνευση 'τα λουλουδια στην κυρία από μένα'.

Βέβαια όταν πήγε να της τα δώσει αυτή του έλεγε 'όχι όχι δε θέλω' γιατί νόμιζε οτι ήθελε να της τα πουλήσει. Παρόλο που άνοιξα την πόρτα μου καιστάθηκα και της έκανα νόημα δεν πήρε χαμπάρι. Όταν δε άρχισαν να μου κορνάρουν για το πράσινο επείδη είχα βγει έξω, αυτή έφυγε σφαίρα. Τζάμπα το 5ευρω κι έμεινα εγώ κι ο πακιστανός που είχε λυθεί στα γέλια να αναρωτιόμαστε τι μαλακίες κατεβάζουμε μερικές φορές!!!!

ε φιλαρακι τι να σου κανω.... οι εξυπνες ιδεες
δεν ειναι για τα βοδια.... για τις εξυπνες ειναι.
Εσυ προφανως επεσες σε κρεας με μουνι και 2 ματια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για να μπορεις να επικοινωνησεις με την αλλη θα πρεπει να εχετε ρυθμισει τις συχνοτητες σας  :2funny: :2funny: :2funny:
ολα ειναι δικτυα!!!! Τα δικτυα εχουν φτιαχτει απο ανθρωπους που εχουν βαλει μεσα τις δικιες τους σκεψεις και ιδιοτητες!

Αν μια κεραια εκπεμπει με ανοιγμα 30 μοιρες  ενω μια αλλη με 45  που να επικοινωνησουν  :2funny:
αν εσυ εισαι εξυπνος και η αλλη χαζη που να επικοινωνησετε.

Βεβαια μπορει και να μην γουσταρε καθολου και να το παιξε κινεζα.
Και αυτο εχει μεγαλη πιθανοτητα.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
ε φιλαρακι τι να σου κανω.... οι εξυπνες ιδεες
δεν ειναι για τα βοδια.... για τις εξυπνες ειναι.
Εσυ προφανως επεσες σε κρεας με μουνι και 2 ματια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για να μπορεις να επικοινωνησεις με την αλλη θα πρεπει να εχετε ρυθμισει τις συχνοτητες σας  :2funny: :2funny: :2funny:
ολα ειναι δικτυα!!!! Τα δικτυα εχουν φτιαχτει απο ανθρωπους που εχουν βαλει μεσα τις δικιες τους σκεψεις και ιδιοτητες!

Αν μια κεραια εκπεμπει με ανοιγμα 30 μοιρες   ενω μια αλλη με 45  που να επικοινωνησουν  :2funny:
αν εσυ εισαι εξυπνος και η αλλη χαζη που να επικοινωνησετε.

Βεβαια μπορει και να μην γουσταρε καθολου και να το παιξε κινεζα.
Και αυτο εχει μεγαλη πιθανοτητα.

Κακιστο timing ηταν κατα την γνωμη  μου....Εκεινος μπορει πχ να εχει ορεξη για καμακι και οτι προκυψει εκεινη την στιγμη αλλα η αλλη να τρεχει σαν τρελη να τελειωσει μια δουλεια της η να εχει ενα σωρο αλλες μαλακιες στο μυαλο της και να την καινε, οποτε μενεις με την ορεξη....Αν δεν γνωριζουμε ποτε μας παιρνει και ποτε οχι  και κανουμε οτι να ναι και οπου να ναι ανταρτικα "γιουρουσια" στις γκομενες, τρωμε τα μουτρα μας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κακιστο timing ηταν κατα την γνωμη  μου....Εκεινος μπορει πχ να εχει ορεξη για καμακι και οτι προκυψει εκεινη την στιγμη αλλα η αλλη να τρεχει σαν τρελη να τελειωσει μια δουλεια της η να εχει ενα σωρο αλλες μαλακιες στο μυαλο της και να την καινε, οποτε μενεις με την ορεξη....Αν δεν γνωριζουμε ποτε μας παιρνει και ποτε οχι  και κανουμε οτι να ναι και οπου να ναι ανταρτικα "γιουρουσια" στις γκομενες, τρωμε τα μουτρα μας...

ε νταξει ρε φιλε... αν ξεχασει για 5 λεπτα
τις υποχρεωσεις της δηλαδη θα παθει κατι?
Ισα ισα μετα θα εχει και καθαροτερο μυαλο....
Απλα η δεν γουσταρε.... η τους ερχεται ξαφνικο
και δεν εχουν ανοχη σε αυτο και αντιμετωπιση οποτε κρασαρουν επιτοπου
και λειτουργουν περιεργα  :grin:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
ε νταξει ρε φιλε... αν ξεχασει για 5 λεπτα
τις υποχρεωσεις της δηλαδη θα παθει κατι?
Ισα ισα μετα θα εχει και καθαροτερο μυαλο....

Ναι αλλα μερικες γκομενες ειναι για ζουρλομανδυα τυπε μου.... :2funny: :2funny: :2funny: οτι πιο αστειο εχω διαβασει  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εμας πως μας λενε "και απο μια γκομενα χυλοπιτα να εφαγες η φολα μην το βαλεις κατω"

το καθε μερος των μεν (εμεις) και των δε (αυτες) θα πρεπει να κανει 2-3 πραγματακια ο καθενας

για να βγει κατι... ειδαλλως θα παρουμε αμφοτεροι τα αρχιδια μας φιλε

οι μεν εμεις θα τρεχουμε μεχρι τα 70 στις πουτανες και οι δε αυτες θα μενουν αγαμητες

η θα κυκλοφορανε με μπαζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom