Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
ειπα καπου οτι πρεπει να ειναι ξινομουνα?
Προτιμω παντως την αγενεια και την ξινομουνιαση απο τις την ασαφεια και "το παιζω μαζι σου για να ανεβω ψυχολογικα"......
ειπα καπου οτι πρεπει να ειναι ξινομουνα?
Προτιμω παντως την αγενεια και την ξινομουνιαση απο τις την ασαφεια και "το παιζω μαζι σου για να ανεβω ψυχολογικα"......
ρε κοπελα μου.
Εγω ειπα αν της αρεσε εστω και λιγο
εγω ειμαι απολυτος? η εσεις που ειστε σε στυλ
"Δεν μ αρεσει 100% αυτος?" δεν κανω κατι μαζι του τελειωσε
εφοσον ο αλλος ειχε αρχιδια να σε προσεγγισει στο ετσι
ενω τοσοι αλλοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου η χεζονται πανω τους
ακομη και αν σ αρεσει 30-40% πρεπει να δωσεις μια ευκαιρια.
Αλλιως εισαι και εσυ απολυτη....του στυλ οτι και αν κανεις φιλε
αν δεν μ αρεσεις 100% παιρνεις τα αρχιδια μου αυτο τι ειναι δηλαδη
αν εγω ειμαι απολυτος
μα επειδη ο αλλος ειχε τα αρχιδια να το κανει, πρεπει να του κατσω απο σεβασμο? αμα δε μ'αρεσει φουλ γτ να το προχωρησω? ειναι ολα στο μετριο, εμ να ειναι κ ο γκομενος μου? ε χεσε με.
μην αρχισεις παλι για μοντελα, ελληναραδες μπλα μπλα, ο καθενας οριζει διαφορετικα το 'τελειο'.
de bariesai?μα επειδη ο αλλος ειχε τα αρχιδια να το κανει, πρεπει να του κατσω απο σεβασμο? αμα δε μ'αρεσει φουλ γτ να το προχωρησω? ειναι ολα στο μετριο, εμ να ειναι κ ο γκομενος μου? ε χεσε με.
μην αρχισεις παλι για μοντελα, ελληναραδες μπλα μπλα, ο καθενας οριζει διαφορετικα το 'τελειο'.
το θελω απο την αρχη αυτο. αμα δε μου ρθει τοτε, δε θα γινει ποτε.και μετα ερωτευτηκαν και τρελα λενε....
de bariesai?
το θελω απο την αρχη αυτο. αμα δε μου ρθει τοτε, δε θα γινει ποτε.
φευγωωωω
de bariesai?
Κοντές μπαλιές και γρήγορες, βραζιλιάνικο φουτμπόλ, τι ευκαιρίες και μαλακίες.
Το ''τελειο'' για σενα ποιο ειναι ?μα επειδη ο αλλος ειχε τα αρχιδια να το κανει, πρεπει να του κατσω απο σεβασμο? αμα δε μ'αρεσει φουλ γτ να το προχωρησω? ειναι ολα στο μετριο, εμ να ειναι κ ο γκομενος μου? ε χεσε με.
μα επειδη ο αλλος ειχε τα αρχιδια να το κανει, πρεπει να του κατσω απο σεβασμο? αμα δε μ'αρεσει φουλ γτ να το προχωρησω? ειναι ολα στο μετριο, εμ να ειναι κ ο γκομενος μου? ε χεσε με.
Το ''τελειο'' για σενα ποιο ειναι ?
μα επειδη ο αλλος ειχε τα αρχιδια να το κανει, πρεπει να του κατσω απο σεβασμο?
τωρα πια εχω υψηλα στανταρ για τα δεδομενα μου...πολυ ξυνη ειμαι πλεον...Το ''τελειο'' για σενα ποιο ειναι ?
Θα του κάτσεις, και στον οργασμό επάνω θα φωνάζεις "αρ ι ες π ι σι τι" σαν την φράνκλιν.
Ποσο δηλαδη ?τωρα πια εχω υψηλα στανταρ για τα δεδομενα μου...πολυ ξυνη ειμαι πλεον...
ευχομαι να μην χρειαστει να μπω στην διαδικασια,θα ειμαι πολυ καριολα....
υψηλά στάνταρ ως προς τι?τωρα πια εχω υψηλα στανταρ για τα δεδομενα μου...πολυ ξυνη ειμαι πλεον...
ευχομαι να μην χρειαστει να μπω στην διαδικασια,θα ειμαι πολυ καριολα....