loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πολυ...οχι με την εννοια οτι θα μιλαω ασχημα σε οποιον με λησιασει.καμια σχεση.καριολα = το ενα μου ξυνιζει το αλλο μου βρωμαει.κακομαθημενη,Ποσο δηλαδη ?
πολυ...οχι με την εννοια οτι θα μιλαω ασχημα σε οποιον με λησιασει.καμια σχεση.καριολα = το ενα μου ξυνιζει το αλλο μου βρωμαει.κακομαθημενη,Ποσο δηλαδη ?
επειδη ξερω τι θελω θα ειμαι ξυνη... ;)υψηλά στάνταρ ως προς τι?
ξυνή θα είσαι αν δεν ξέρεις τι θες, ξέρεις?
Oxi δεν περιμενω αυτο...χεστηκα...38 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα αναμενοντας τις αποκαλυψεις της Βελβυ και Λουκριτιας.
ε αυτο σε ρωταμε βρε χριστιανη μου ...... ΤΙ θες ?επειδη ξερω τι θελω θα ειμαι ξυνη... ;)
Oxi δεν περιμενω αυτο...χεστηκα...
Μην μας το χαλας και προσπαθουμε να τις πεισουμε για αποκαλυψεις ...Oxi δεν περιμενω αυτο...χεστηκα...
Και εγω ψωλερνο...κι εγώ απλώς ψωλέρνω
στον μπούτσο μου εννοείται
ε αυτο σε ρωταμε βρε χριστιανη μου ...... ΤΙ θες ?
θελω ωραιο-να αρεσει σε μενα-γοητευτικο,εξυπνο χωρις κομπλεξ απωθημενα,μια καποια κοινωνικη μορφωση,να τον θαυμαζω και να εχει αριστη αισθηση του χιουμορ.ειναι κ αλλα αλλα....ε αυτο σε ρωταμε βρε χριστιανη μου ...... ΤΙ θες ?
Με τι ασχολησε ρε μητσο?Πρεπει να βρουμε εμοτικον που να διχνει οτι ξυνουμε τα αρχιδια μας..Μην μας το χαλας και προσπαθουμε να τις πεισουμε για αποκαλυψεις ...
θελω ωραιο-να αρεσει σε μενα-γοητευτικο,εξυπνο χωρις κομπλεξ απωθημενα,μια καποια κοινωνικη μορφωση,να τον θαυμαζω και να εχει αριστη αισθηση του χιουμορ.ειναι κ αλλα αλλα....
αν πράγματι ξέρεις ...επειδη ξερω τι θελω θα ειμαι ξυνη... ;)
Με τι ασχολησε ρε μητσο?Πρεπει να βρουμε εμοτικον που να διχνει οτι ξυνουμε τα αρχιδια μας..
ορισε τις εννοιες κομπλεξ και απωθημενα αν θες...θελω ωραιο-να αρεσει σε μενα-γοητευτικο,εξυπνο χωρις κομπλεξ απωθημενα,μια καποια κοινωνικη μορφωση,να τον θαυμαζω και να εχει αριστη αισθηση του χιουμορ.ειναι κ αλλα αλλα....
38 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα αναμενοντας τις αποκαλυψεις της Βελβυ και Λουκριτιας.
πολυ...οχι με την εννοια οτι θα μιλαω ασχημα σε οποιον με λησιασει.καμια σχεση.καριολα = το ενα μου ξυνιζει το αλλο μου βρωμαει.κακομαθημενη
Τωρα αμεσως θα παρεις απαντηση. Απο γυναικα. Τι ακριβως θελει.ε αυτο σε ρωταμε βρε χριστιανη μου ...... ΤΙ θες ?
κι εγώ απλώς ψωλέρνω
στον μπούτσο μου εννοείται
γ να μαθω τι να αποφευγω ....είσαι στο σωστό μέρος
καλα ναι...αλλα νομιζω οτι ξερω....δε θελω κατι λιγοτερο απο αυτα που εχω ...αν πράγματι ξέρεις ...
πάντως το έχω ακούσει από πολλές αυτό.
πολλές λένε ότι ξέρουν τι θέλουν και φτου και πάλι από την αρχή...
Ο Μπαμπινωτης αυτοκτονησε ηδη.
Τωρα αμεσως θα παρεις απαντηση. Απο γυναικα. Τι ακριβως θελει.
Βεβαια. Περιμενε. Μη φας, εχουμε γλαρο.
Αγαπητοι φιλοι, αυτο ακριβως ειναι το νοημα. Περιμενω να παει 21:30 που εχω ραντεβου με το γκομενακι. Στο μεταξυ φουλ μαρσαρισμα
για ακροαματικοτητα ......Με τι ασχολησε ρε μητσο?Πρεπει να βρουμε εμοτικον που να διχνει οτι ξυνουμε τα αρχιδια μας..
Εχε χαρη που βαριεμαι να γραφω...Εγω το διαβαζω περιμενωντας να μπει κανενας τυπας να πει κανενα κατεβατο με αστεια φαση με γκομενα....