loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σοκαρομαι.
γ σενα φανταζομαι...Ειναι μια καλη αρχη....
δε χρειαζεται...λουκρητια εσυ εχεις αναρωτηθει ποτε αν εχεις τις καταλληλες προδιαγραφες για να σταθεις
διπλα σε εναν παντελως ακομπλεξαριστο τυπο?
Γιατι οσοι ειναι νοημονες ακομπλεξαριστοι εχουν και τα αναλογα κριτηρια επιλογης
με την σειρα τους... εκτος και αν κανουν εκπτωσεις.
Ειναι λογικο αγαπητε μου φιλε.
Της προσφερουν συναισθηματικη ασφαλεια.
Ο Μπαζομαλακας δεν εχει καμια ελπιδα να τον δει αλλη γκομενα, οποτε μενει σταθερος στη σχεση του.
Με εξυπηρετει η κατασταση σε βαθος χρονου: η κοπελα αυτη ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα διαπιστωσει οτι εχει στερηθει στη ζωη της πολυ δυνατες εμπειριες, μονο και μονο για να εχει μια σοβαρη σταθερη σχεση. Ετσι δημιουργουνται οι MILF...
γ σενα φανταζομαι...
Και εγω ηθελα να το ρωτησω,αλλα βαριομουν...Τι σημαίνει κοινωνική μόρφωση?
Ετσι γενιουνται οι Drama Queen
δε χρειαζεται...
γ μενα?να ξερει 5 βασικα πραγματα ξερω γω γ μουσικη...οχι μονο σκυλια κ καζαντζιδη...Τι σημαίνει κοινωνική μόρφωση?
Δηλαδη ?δε χρειαζεται...
δε χρειαστηκε να αναρωτηθω τυπε...για ποιο λογο δεν χρειαζεται?
Αν πληρεις απλα την εμφανισιακη υποδομη και οχι ολα τα αλλα
πολυ γρηγορα θα εχεις ημερομηνια ληξης αγαπητη.
ΤΗν ξεπετα πολλοι αγαπησαν την ξεπεταδορισα ουδεις ;)
σε προιδεαζω εξαρχης αν δεν πληρεις τις προδιαγραφες για να μην αναρωτιεσαι μετα
Με φτιαχνεις δυνατα τυπε...
Πες μου τωρα και πως γενιουνται οι Cougar, και παω για γκολακι - γιατι ερχεται και η ωρα του ραντεβου...
Μαλιστα...γ μενα?να ξερει 5 βασικα πραγματα ξερω γω γ μουσικη...οχι μονο σκυλια κ καζαντζιδη...
λεω ενα παραδειγμα...μην ακουσει το ονομα ριτσος(μια γνωστη μου)και μ ειπε:ωχ με αυτους τους κουλτουριαριδες που ακους!!!
Καλα να περασετε φιλεΜε φτιαχνεις δυνατα τυπε...
Πες μου τωρα και πως γενιουνται οι Cougar, και παω για γκολακι - γιατι ερχεται και η ωρα του ραντεβου...