loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ετσι απλα?περιγραφη αρχιδίων παρακαλω.στ'αρχίδια μας με το συμπάθειο
ετσι απλα?περιγραφη αρχιδίων παρακαλω.στ'αρχίδια μας με το συμπάθειο
μου αρεσει ο τροπος που προσεγγιζεις τις διαφορες απαντησεις>!στ'αρχίδια μας με το συμπάθειο
ετσι απλα?περιγραφη αρχιδίων παρακαλω.
μου αρεσει ο τροπος που προσεγγιζεις τις διαφορες απαντησεις>!
ε ναι λοιπον στα αρχιδια μας αν χεστηκες!!!
δεν πιστεύω κανείς εδώ μέσα να είναι ο της γυναίκας μου;
λυσσαξες!!!50 - 50 % ειναι μεγαλε να εχεις κερατο.
λυσσαξες!!!
50 - 50 % ειναι μεγαλε να εχεις κερατο. να ειναι και απο εδω, τι να σου πω. μια μκρη πιθανοτητα, υπαρχει
ε αμα ειναι του ασκητη αλλαζει...οχι εγω καλε. Η ερευνα του ασκιτη σε συνεργασια με το πανεπιστημιο αθηνων!
50 - 50 % ειναι μεγαλε να εχεις κερατο. να ειναι και απο εδω, τι να σου πω. μια μκρη πιθανοτητα, υπαρχει
Ασχημο αυτο αλλα απο το να σε βγαλουν αδελφη......και ολοι αυτοι βλεπουν οτι ο alpula πηγαινει με τις γυναικες τους....ρε που κατεληξε το θεματακι!!!
Κι εσυ ?διαφωνω.
τον παιρνεις....και ως γαλαντομος ανθρωπος που ειμαι,εγω τον δινω....τι το κακο υπαρχει στο να εισαι γκευ?
κ οι γυναικες τον παιρνουν.να σταματησουν παραυτα!!!!τον παιρνεις....και ως γαλαντομος ανθρωπος που ειμαι,εγω τον δινω....
ε αμα ειναι του ασκητη αλλαζει...
δυο μπαλες με γουνιτσα στο επανω μερος και τριχες περιμετρικαετσι απλα?περιγραφη αρχιδίων παρακαλω.
σωστα!!!42% ηταν για την ακριβεια αλλα περασε και 1,5 χρονος οποτε εκανα μια προσομοίωση αναλογικη προς τα επανω
στις γυναικες (παντρεμενες και εδω), οι κερατουδες είναι 2 στις 3. φανταζομαι δεν σε αφορα. για να κερατωθεις, πρεπει πρωτα να βρεις αντρα :2fun
οικολογικη;δυο μπαλες με γουνιτσα στο επανω μερος και τριχες περιμετρικα
και βρισκονται αναμεσα στα ποδια των ανδρων
δεν ειναι απαραιτητα κακο .....αναλογα τι κανεις και πως το εννοει ο καθενας.τι το κακο υπαρχει στο να εισαι γκευ?
βιολογικη !!!!!οικολογικη;