Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donsanto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον εδω και λιγο καιρο (τι λιγο δηλαδη κοντευει χρονος ....) τα εχω μπλεξει με μια παντρεμενη... Ειναι ενα θεικοπλασμα πολυ καυλιαρα ..μιλαμε δεν μπορω να περπατησω στο δρομο μαζι της και ολοι την κοιτανε... καταλαβαινεται...!!!
Αλλα δεν αντεχω αλλο δεν μπορω αλλο τα "δεν μπορω σημερα" τα "δεν ξερω για αυριο..." οτι ο αντρας της την παιδευει και δεν αντεχει... και ενα σωρο αλλα τετοια γνωστα ισως σε πολλους απο εσας ..
Και ενω εχω παρει αποφαση να της το ξεκοψω και να φυγω μακρια.. σαν μαλακας οταν με αρχισει στα γλυκολογα ξαναπεφτω στην αγκαλια της.... ρε κοιτα που τα εβλεπα και τα κοροιδευα και τωρα μου συμβαινουν και δεν το πιστευω....
Αυτα ετσι ηθελα να το πω.. να το κοινοποιησω...... 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αδερφέ καταλαβαίνω τον πόνο σου και συμπάσχω  :headbang:
Προσωπικά θα σου έλεγα δύο λύσεις:
Μπορείς να μου τη γνωρίσεις εμένα που κι εγώ είμαι παντρεμένος και μετά να δεις ποια θα ακούει τα "δεν μπορώ σήμερα και δεν ξέρω αύριο".
Δεύτερη λύση είναι να μου γνωρίσετε καμιά φίλη της και να κανονίζουμε να βγαίνουμε μαζί οπότε να λύνονται όλα δια μαγείας γιατί θα βγαίνει με μια φίλη της πάντα...μετά βεβαίως μη μας είδατε.

Πάντως μια συμβουλή...μην πέσεις στον έρωτά της...την έκατσες...και πρόσεξε μην χαλάσεις το γάμο, αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα...καλό το γαμήσι αλλά να μην γεμίζει φλόκια το κεφάλι μας,ετσι;;.

Σημείωση...ειδικά για τη φιλη της δέχομαι άνετα προσωπικό μηνυματάκι  :2funny: :dancing:

joonx

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
συμφονω με τον  Lastmoican προσεξε ολι την φαση καλα και αν μπορειs να τιν κανεισ θα εισαι αρχηγοs,,ε βρε αδερφε καιροsια αλλα...

nikes

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
μονο αυτο αν και δεν βοηθάω , ΜΠΛΕΞΙΜΟ ... ξέρω καλα ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Λοιπον εδω και λιγο καιρο (τι λιγο δηλαδη κοντευει χρονος ....) τα εχω μπλεξει με μια παντρεμενη... κι ενω εχω παρει αποφαση να της το ξεκοψω και να φυγω μακρια.. σαν μαλακας οταν με αρχισει στα γλυκολογα ξαναπεφτω στην αγκαλια της.... ρε κοιτα που τα εβλεπα και τα κοροιδευα και τωρα μου συμβαινουν και δεν το πιστευω....

Συναγωνιστή αν δεν είσαι κι εσύ παντρεμένος... ΔΕΝ καταλαβαίνω τι πρόβλημα υπάρχει!
Κατά καιρούς έχω γαμίσει ΠΟΛΛΕΣ παντρεμένες και κατά την γνώμη μου είναι ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΚΑΒΛΩΓΚΟΜΕΝΑΣ... αφού όταν συναντιέστε μαζί είναι για να περάσετε κα-υ-λά... κι εν συνεχεία γυρίζει στο σπιτάκι της κλπ στην καθημερινότητά της... ενώ εσύ είσαι ελεύθερος να βρεθείς με οποιαδήποτε άλλη (γκόμενά σου, άλλη παντρεμένη κλπ)...
Πάντως, επειδή όπως γράφεις συναντιέστε ήδη σχεδόν ένα χρόνο και η όλη φάση έχει αρχίσει να σε χαλάει... ευχαρίστως να μου την γνωρίσεις εμένα και να σε απαλλάξω από την ταλαιπωρία να γαμάς την μουνάρα και μετά να προβληματίζεσαι... ;)

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
εγώ όσο τρελαίνομαι να γαμήσω μια παντρεμένη τόσο κάνω πίσω για να μην τρέχω μετά... να μην ξεκολλάει δηλαδή. γαμούσα μια όταν ήμουν 22 χρονών, και έκανα αμάν ήθελε να χωρίσει με τον άνδρα της   

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οι παντρεμένες είναι η αδυναμία μου ,, έχω μπλέξει τρείς φορές και ήταν μέλι , απλά περνάς καλά ρε παιδι μου ,, δεν στα πρήζει και έχεις όλη την ελευθερία σου , το μόνο αρνητικό είναι οτι κολλάνε απίστευτα κ αρχίζουν λίγο την γκρίνια με τους δικόυς τους θα χωρίσω και τέτοια αλλά αν είσαι πιτσιρικός ξέρει κ η άλλη που να πάει μαζί σου .. ένα άλλο αρνητικό είναι οτι σκέφτεσαι οτι κάποια στιγμή θα τα πληρώσεις με το ίδιο νομίσμα και η σαραντάρα γυναίκα σου θα την κάνει με κανά 25-27 χρόνω κ εκεί να δείς γλέντια ... με βλέπω  στα σαράντα να γίνομαι χειρότερος από πιτσιρικάς ,, (δεν θα πας πουθενά κ τέτοια ).... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom