ωραια μιας και το πηγες εκει το θεμα περι προετοιμασιας ομαδας, να σου απαντησω οτι οι παικτες που μας ειρωνευεστε οτι πιασανε κοτσο τον σαββιδη (ελ καντουρι και μαουρισιο κυριως) ηρθανε τελευταια μερα των μεταγραφων , ΔΕΝ συμμετειχαν στην "προετοιμασια" της ομαδας και την λεω ετσι γιατι ο στανογεβιτς που την ανελαβε την γαμησε τη μανα.. οποτε συμφωνα με τη δικια σου λογικη αφου δεν κανανε προετοιμασια δεν πηρανε μπρος με τη μια και συγκεκριμενα μολις φανηκανε οι 2 αυτοι που σου ειπα να παιρνουνε παανω τους, τραυματιστηκανε. εγω συγκεκριμενα ενω περιμενα παραπανω απο αυτους θα τους κρινω μετα απο προετοιμασια. αρα , αραξε λιγο να τους δεις με προετοιμασια και μετα πες οτι μας πιασανε τον κωλο. το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να βασιστεις μονο στο ΑΝ θα σου βγουν λαβρακια γιατι οπως βλεπεις στην καλυτερη το ποσοστο επιτυχιας να ειανι 50/50... επισης ο ΠΑΟΚ επι σαντος με βρυζα και ζαγορ που κινουνταν οπως εσεις τωρα, με λαυρακια, πολυ συντομα επιασε ενα ταβανι ποδοσφαιρικα οπου και επρεπε να γινει οικονομικη υπερβαση. δεν πιστευω να διαφωνεις οτι συνηθως (φυσικα και οχι παντα λογω λαμογομανατζερ) στην μπαλα ο,τι πληρωνεις παιρνεις. παντως εγω πιο πολυ θα προβληματιζομουν αν ο προεδρος μου (η ο,τι ειναι ο μελ στην ΑΕΚ γιατι αποτι ξερω δεν εχει καποιον θεσμικο ρολο) δεν τα σκαει επουδενι ουτε καν για τον καλυτερο μου παικτη (υπαρχουν πολλοι λογοι να κρατησει τον οικοδομο κατα τη γνωμημου.. ελληνας, διεθνης, προσωπικοτητα, δειχνεις οτι εκτιμας τον ιδρωτα των παικτων κτλ και δεν ζηταει ρε φιλε και παραλογα φραγκα..τα 2/3 των επιτυχιων σου φετος τις πιστωνεται αυτος κατα τη γνωμη μου) παρα να ξοδευει παραπανω και να μην του βγαινει παντα.