You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
1.εγω κατι ειχα ακουσει για δεκεμβριο και αν δεν κανω λαθος (δε θυμαμαι)το ειχα γραψει κιολας εδω .Τι εγινε ρε Ολυμπιονικες της ενοργανης,δε πουλιεται ο Μελισσης?Ειστε αξιοι χλευασμου και μονο.Θελω ΕΝΑ παοκι να μου πει οτι πιστευει πως η μεταγραφη εκλεισε σημερα,ετσι για να καταλαβω με ποιους αξιζει να συνομιλω απο δω μεσα...
2.παρα πολλα λεφτα αλλα επικοινωνιακα δεν καθησε καλα.μη τρελαθουμε επειδη στην αθηνα εχουν ξεφυγει.
3.ο παικτης απ οτι φαινεται κληθηκε να ανανεωσει και δεν δεχτηκε.οποτε κριθηκε σκοπιμο να τον πουλησουν.
ο ζαγορακης εχει δηλωσει οτι ολοι πουλιουνται με το καταλληλο τιμημα.
χωρις φανφαρες (δεν πουλοαμε στον....),χωρις εκβιασμους(θα σου καργωσω το δελτιο, θα εισαι κερκιδα)εκρινε οτι επρεπε να το κανει.
η οικονομικη κατασταση παντα ειναι δυσκολη.
4.(απλα και μονο επειδη μας εχετε πρηξει, αφου εχω γραψει οτι δε συμφωνω)τι εγινε και σταματησατε να ασχολειστε μονο με την ομαδα σας.
γιατι γραφεται σε ξενα θρεντ αφου εκτος εσας (και τους γαυρους εννοειται)δε θελετε να γραφουν αλλοι στο δικο σας.στο τελευταιο αν θελετε εννοειται απαντατε
Bρε σκουλήκια μιλάτε για κολοτούμπες εσείς ? Ο Ζαγοράκης είχε πει οτι ολα πωλουνται και όλα αγοραζονται. Δε βγηκε να το παιξει μακεδονομαχος σα τον οδοντιατρο... Ζώα ε ζώα , στην προπαγάνδα δε σας πιάνει κανείς
Κατα τ'αλλα δεν ασχολείστε μαζι μας..
Κατα τ'αλλα δεν ασχολείστε μαζι μας..
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
1.εγω κατι ειχα ακουσει για δεκεμβριο και αν δεν κανω λαθος (δε θυμαμαι)το ειχα γραψει κιολας εδω .
2.παρα πολλα λεφτα αλλα επικοινωνιακα δεν καθησε καλα.μη τρελαθουμε επειδη στην αθηνα εχουν ξεφυγει.
3.ο παικτης απ οτι φαινεται κληθηκε να ανανεωσει και δεν δεχτηκε.οποτε κριθηκε σκοπιμο να τον πουλησουν.
ο ζαγορακης εχει δηλωσει οτι ολοι πουλιουνται με το καταλληλο τιμημα.
χωρις φανφαρες (δεν πουλοαμε στον....),χωρις εκβιασμους(θα σου καργωσω το δελτιο, θα εισαι κερκιδα)εκρινε οτι επρεπε να το κανει.
η οικονομικη κατασταση παντα ειναι δυσκολη.
4.(απλα και μονο επειδη μας εχετε πρηξει, αφου εχω γραψει οτι δε συμφωνω)τι εγινε και σταματησατε να ασχολειστε μονο με την ομαδα σας.
γιατι γραφεται σε ξενα θρεντ αφου εκτος εσας (και τους γαυρους εννοειται)δε θελετε να γραφουν αλλοι στο δικο σας.στο τελευταιο αν θελετε εννοειται απαντατε
Εύγε Pakara που αποδεικνύεις πως είσαι αξιόλογος συζητητής κι όχι σαν κάτι άλλους μπαμπουίνους που τριγυρνούν στα διάφορα threads με nicknames πόλεων της Ιταλίας.
Ο Μελίσσης και ο Οικοδόμος ήταν μέχρι πρότινος περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. ¨Οπου θέλετε πουλάτε κι όσο θέλετε και δεν χρειάζεται να δίνετε σε κανέναν λογαριασμό.
Η ένσταση μου βρίσκεται πως παρ'όλο που οι βάζελοι σας πήραν τον Σαλπιγγίδη (αφού πρώτα κάνατε έρανο για να τον πληρώσετε), τον μυρωδιά θεοδωρίδη (μέσω δήθεν μετεγγραφής σε γερμανική ομάδα), σας πέταξαν κάτι ψίχουλα Βώκολου, Χαραλαμπίδη, Τόργκελε, Δάρλα και κάτι χορηγίες της κακιάς ώρας, η πιο μισητή ομάδα παραμένει ο ΟΣΦΠ. Μην μου πεις τώρα για Κούδα γιατί η υπόθεση έχει πάρει την μορφή αστικού μύθου... Και οι παραρολογίες περί αθηναικού κατεστημένου, ακόμα κι αν ισχύουν, ποιος σου φαίνεται να είναι ο κερδισμένος από την υπόθεση ΠΑΟΚ? Ο Ολυμπιακός πάλι?
΄Αλλοι προσπαθούν να σας μετατρέψουν σε ΟΦΗ αλλά με εμάς θα πετάτε πάλι μπουκάλια, σιφόνια κι ηλιακούς θερμοσίφωνες.
Με την ΑΕΚ (παρόλα τα εξευτελιστικά περσινά) και τον ΠΑΟ δεν θα ανοίξει ούτε ρουθούνι από συνάχι...
P.S. Δεν καταλαβαίνω την λογική "δικού μου" και "δικού σου" thread. Αν είχαμε χούντα θα είχε πάρει και κανα πρωτάθλημα ο Βάζελος, άρα συμπεραίνω πως ακόμα έχουμε δημοκρατία κι ο καθένας γράφει όπου θέλει...
΄Αλλοι προσπαθούν να σας μετατρέψουν σε ΟΦΗ αλλά με εμάς θα πετάτε πάλι μπουκάλια, σιφόνια κι ηλιακούς θερμοσίφωνες.
Με την ΑΕΚ (παρόλα τα εξευτελιστικά περσινά) και τον ΠΑΟ δεν θα ανοίξει ούτε ρουθούνι από συνάχι...
Φίλε μου για όλα τα παραπάνω που αναφέρεις δε φταίει κανένας Παναθηναϊκος. Το προβλημα του ΠΑΟΚ ήταν οι εκάστοτε διοικησεις που εβγαλαν χρηματα εις βαρος του ΠΑΟΚ και οι κακοδιαχειρήσεις που έκαναν.
Ο Παναθηναικος και ο κάθε Παναθηναϊκος απλά εκμεταλλευτηκε αυτές τις άρρωστες καταστάσεις που επικραττούσαν προς ώφελος του.
Το μίσος που υπάρχει με τον Ολυμπιακό πηγάζει απο τις καταφανείς σφαγές που έχουν γίνει εις βάρος της ομάδος μου. Ειναι σα να σου λένε οτι απαγορευεται να νικήσεις. Ξέρεις πόσες φορες είπα απο μέσα μου οτι αυτό ηταν , αηδιασα με το ποδοσφαιρο , δεν ξανασχολουμαι...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
σας παραθετω αποσπασμα απο τα σημερινα γραφομενα του προπαγανδιστη της ομαδας σας δημητρη μπουζα στο μετροσπορ "Προσωπικα παγωσα στη κυριολεξια με το ακουσμα της μεταγραφης Μελισση.Σε πρωτη φαση την κρινω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ".Επισης,λογω του οτι την μεταγραφη τη πληροφορηθηκα σε ψησταρια της τουμπας οπου ετυχε να καθομαι,εγιαν δεκτης των πρωτων παοκτσηδικων σχολιων που σε γενικες γραμμες ηταν του στυλ "τωρα πλεον γιναμε επισημο παραρτημα" και "πουληθηκαν μαζι με λαζαρο αλλα για τον κοσμο και μονο ανακοινωθηκε τωρα".Αυτα λετε στις παρεες μεταξυ σας κι εδω κανετε τις κοτουλες και δε τα παραδεχεστε.Βρε ουτε ελευθερο δε σας εδωσε το Δαρλα το αφεντικο σας.Τα επιχειρηματα σας ειναι οι βλακειες που γραφει ο φιστικης που ειναι επιπεδου panini(το γνωστο αλμπουμ με τα αυτοκολλητα των παιδικων μας χρονων)και κατω.Βεβαια οι σωστοι παοκτσηδες εχουν καταλαβει το λαθος τους οταν κραζαν εμας για κωλοτουμπες και προτιμουν να σωπαινουν τετοιες ωρες.Το εκτιμω και το σταματω εδω,ευχομαι να μη χρειαστει να επανελθω.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
θυμαστε το ανεκδοτο που λενε οι ξανθες: τελικα τι ειναι Ιρακ η Ιραν;
τωρα το ρεμιξαρουμε ποιος παιζει ο παο(κ);
τωρα το ρεμιξαρουμε ποιος παιζει ο παο(κ);
Οι....κυπελλούχοι μπαινοβγαίνουν νύχτα μέρα και γράφουν για τον ΠΑΟΚ...μεγάλη απόλαυση...ο άλλος έφτασε στο σημείο να διαβάζει και το άρθρο του Μπούζα!!!...που δεν ξέρω αν υπάρχει Θεσσαλονικιός που αφιερώνει έστω και ένα λεπτό του χρόνου του για να το διαβάσει....το έγραψα παλιότερα,το διάβασμά τους το ξεκινάνε από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ...
αντίθετα με την ομαδούλα τους,στον ΠΑΟΚ υπάρχει κριτική,πολλοί ξεσκίσανε το Ζαγοράκη για Μελίσση,άλλοι είπανε ότι παίκτη που τον πήρες 50 χιλ και τον δίνει 2,2-5 εκ είναι πολύ καλή κίνηση...Ποτέ όμως ο Ζαγοράκης ή άλλος δεν είπε δεν πουλάμε το Μελίσση,προφανώς μπέρδεψαν τον ΠΑΟΚ με τον περήφανο νταή-Τσε Γκεβάρα παράγοντα...
Προσωπικά πιστεύω ότι παίκτες τύπου Μελίση,Λάζαρου κλπ βρίσκεις ΑΝΕΤΑ σε επαρχία και μικρότερες κατηγορίες αν βέβαια έχεις καλό σκάουτινγκ τύπου Πανόπουλου...λεφτά όμως δεν βρίσκεις κάθε μέρα...
Και δεν με νοιάζει τόσο ο Μελίσσης,όσο να παίρναμε έναν παίκτη στο κέντρο δεκάρι που να κάνει παιχνίδι που λείπει τρομερά από την ομάδα παρά τον Γκαρσία που είναι παίκτης τύπου Ηλιάδη...και φυσικά καλύτερο τερματοφύλακα
αντίθετα με την ομαδούλα τους,στον ΠΑΟΚ υπάρχει κριτική,πολλοί ξεσκίσανε το Ζαγοράκη για Μελίσση,άλλοι είπανε ότι παίκτη που τον πήρες 50 χιλ και τον δίνει 2,2-5 εκ είναι πολύ καλή κίνηση...Ποτέ όμως ο Ζαγοράκης ή άλλος δεν είπε δεν πουλάμε το Μελίσση,προφανώς μπέρδεψαν τον ΠΑΟΚ με τον περήφανο νταή-Τσε Γκεβάρα παράγοντα...
Προσωπικά πιστεύω ότι παίκτες τύπου Μελίση,Λάζαρου κλπ βρίσκεις ΑΝΕΤΑ σε επαρχία και μικρότερες κατηγορίες αν βέβαια έχεις καλό σκάουτινγκ τύπου Πανόπουλου...λεφτά όμως δεν βρίσκεις κάθε μέρα...
Και δεν με νοιάζει τόσο ο Μελίσσης,όσο να παίρναμε έναν παίκτη στο κέντρο δεκάρι που να κάνει παιχνίδι που λείπει τρομερά από την ομάδα παρά τον Γκαρσία που είναι παίκτης τύπου Ηλιάδη...και φυσικά καλύτερο τερματοφύλακα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αληθεια πιστευεις οτι τοσα σας δωσανε για τον μελιση;
αν υπονοείς ότι πήραμε 500 χιλ και λένε ψέμματα για 2 εκ,κανείς δεν μπορεί να το ελέγξει,όπως και σε οποιαδήποτε μεταγραφή οποιασδήποτε ομάδας...δεν έχουμε πρόσβαση στα βιβλία της ομάδας,όπως κανένας φίλαθλος δεν έχει...
Πάντως όλοι πουλάνε,αρκεί να φέρεις ισάξιους ή καλύτερους ή να τα διαχειριστείς σωστά...
Πάντως όλοι πουλάνε,αρκεί να φέρεις ισάξιους ή καλύτερους ή να τα διαχειριστείς σωστά...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
το ποιος διαβαζει πρωτος τα ρεπορταζ των αλλων,μπαινει στα επισημα σαιτ του αλλου το ξερεις εσυ καλυτερα μιας και εισαι θαμωνας τουτου εδω του σαιτ.Τι ειπες?Δεν ειπε ο ζαγορακης οτι δεν πουλαει Μελισση?Ρε ειστε πολλοι αστειοι.Θα σου θυμισω απλα γεγονοτα.Τηλεφωνημα Αντωνιου στον ΓΧ,το μεταφρασατε φιλικη κουβεντουλα μιας και γνωριζονταν απο παλια(μαζι στο στρατο,σειρουλες)ενω εμεις κι ολος ο κοσμος βουιζε οτι ο παο παζαρευει πακετο Μελισση-Λαζαρακο.Σκαει η μεταγραφη οικοδομου και στην ειδηση οτι ο Αντωνιου εκανε νυξη για μελισση πεσατε ολοι (μεσα,κοσμος)να διευκρινησετε οτι κατι τετοιο δε προκειται να γινει ουτε στα ονειρα τους.Και ομως ΕΓΙΝΕ.Και ανκοινωθηκε σε ανυποπτο χρονο μεταξυ 2 επισκεψεων σας στον αερολιμενα(Μουσλιμ-Γκαρσια),καθολου τυχαια και καθοου ξαφνικα οπως θελουν να το παρουσιασουν.Κοινως,η διοικηση σας ταιζε κουτοχορτο που ουτως η αλλως ειναι το βασικο θρεπτικο συστατικο σας χρονια τωρα.Κατηγορειτε το δικο μας για μια δηλωση που εκανε και κατα τη γνωμη μου ειναι αποδεκτη μεσα σ'ενα μεταγραφικο παζαρι(γινονται αυτα συνεχεια)ενω ο δικος σας που σας την εφερε ετσι υπουλα ειναι καλος,ε?Τωρα ο Μελισσης απο βασικος της Εθνικης σατ επομενα ετη εγινε παιχτης της σειρας που βρισκεις ευκολα?Ρε δε παιζεστε στα γυρισματα...
κανένας δεν τα γυρίζει,καλός παίκτης ο Μελίσης,από τους καλύτερους με βάση το μέτριο υλικό του ΠΑΟΚ,αλλά δεν είναι και ο Κούδας που θα κάτσουμε να κλαίμε,ούτε έκανε τη διαφορά....ναι τέτοιους παίκτες βρίσκεις άπειρους αν οργώσεις την Ελλάδα....
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
πες μου με την ειλικρινια που(δεν)σε χαρακτηριζει,εισαι περηφανος για τις συγκεκριμενες πωλησεις και τον τροπο που αυτες εγιναν σε μια συγκεκριμενη ομαδα τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο,ποσο ευκολα θα δεχτεις να μειωσεις τα χρεη σου με αντιτιμο να σε θεωρουν πλεον παραρτημα του Βγενοπουλου?Και αν εν πασει περιπτωση θες να γινεις παραρτημα(δικαιωμα σου)γιατι να μη διαλεξεις μια Ευρωπαικη ομαδα που ισως εχεις και περισσοτερα οφελη?(θυμιζω απλα τι λεγατε για εμας και την Μπαρτσελονα προπερσι).
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
θα σας το ανταποδωσουν,απλα πρεπει να σκεφτουν πολυ το πως θα γινει το...χειρουργειο...οσο πιο ανωδυνο γινεται.ελπιζω στο πρωταθλημα να μασς ανταποδωσετε το καλο που σας καναμε
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην καρφωνεστεελπιζω στο πρωταθλημα να μασς ανταποδωσετε το καλο που σας καναμε
ολα τα παραρτηματα σας φορανε μαυρα παντως και εχουν την 4 για τους φανατικους,μπραβο οργανωση
AGNIUS , όπως λέει και το nickname σου πρέπει να έχεις πολύ άγνοια... Άνοιξε κανενα ράδιο στην πόλη και θα καταλάβεις οτι η πλειοψηφία των παοκτσήδων είναι αρνητική με τη μεταγραφή του Μελίση στο Βάζελο. Οπότε αυτο που λες οτι τον βγάλαμε άχρηστο επειδή έφυγε είναι μάλλον παπαρολογίες. Αλλωστε κατι τέτοια μόνο εσείς τα κάνετε( βλέπε Ίβιτς,Χαλκιά,Μπάγιεβιτς )
Πάμε παρακάτω. Λες οτι ο Ζαγοράκης έκανε κολοτούμπα επειδή ο κόσμος έβγαινε και έλεγε οτι ο Μελίσης δεν πωλείται. Να σου ξεκαθαρίσω όμως οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επαγγελματίες οπαδούς σαν την ομαδούλα σου. Άλλο ο κόσμος και άλλο ο Ζαγόρ. Και απο την στιγμή που είχε κάνει τη δηλωσει την οποία σας την έχουμε πει 1231343 φορές "ΟΛΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ" δε νομίζω πως ειδικά εσύ έχεις το δικαίωμα να μιλάς για κολοτούμπα. Αλλά είπαμε ούτε ο Γκέμπελς δε μπορεί να σας φτάσει στην προπαγάνδα.
Κάτι τελευταίο , πράγματι είχα μπει στο site του σουπερ 3 και με κράζατε στο σκουλικοθρεντ. Τώρα που εκανες copy/paste το άρθρο αυτό που ουτε οι παοκτσήδες δεν διαβάζουν πλέον πόσο υποκριτής μπορεί να είσαι ? Να κράζεις κάποιον για κατι ενω κάνεις κι εσυ το ίδιο.
Πάμε παρακάτω. Λες οτι ο Ζαγοράκης έκανε κολοτούμπα επειδή ο κόσμος έβγαινε και έλεγε οτι ο Μελίσης δεν πωλείται. Να σου ξεκαθαρίσω όμως οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επαγγελματίες οπαδούς σαν την ομαδούλα σου. Άλλο ο κόσμος και άλλο ο Ζαγόρ. Και απο την στιγμή που είχε κάνει τη δηλωσει την οποία σας την έχουμε πει 1231343 φορές "ΟΛΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ" δε νομίζω πως ειδικά εσύ έχεις το δικαίωμα να μιλάς για κολοτούμπα. Αλλά είπαμε ούτε ο Γκέμπελς δε μπορεί να σας φτάσει στην προπαγάνδα.
Κάτι τελευταίο , πράγματι είχα μπει στο site του σουπερ 3 και με κράζατε στο σκουλικοθρεντ. Τώρα που εκανες copy/paste το άρθρο αυτό που ουτε οι παοκτσήδες δεν διαβάζουν πλέον πόσο υποκριτής μπορεί να είσαι ? Να κράζεις κάποιον για κατι ενω κάνεις κι εσυ το ίδιο.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
δλδ εμεις που τους δωσαμε τον χαλκια τι καλο πρεπει να τους κανουμε; να αλλαξουμε ομαδα;ελπιζω στο πρωταθλημα να μασς ανταποδωσετε το καλο που σας καναμε
θα ξερω το απογευμα αν ηταν τοσα τα λεφτα η οχι απο εγκυρη πηγη αλλα αν δωσανε τοσα για τον Μελιση μπραβο σας
θα ξερω το απογευμα αν ηταν τοσα τα λεφτα η οχι απο εγκυρη πηγη αλλα αν δωσανε τοσα για τον Μελιση μπραβο σας
Δε ξέρω αν ήταν τόσα ή οχι , αυτό που ξέρω ειναι οτι δεν έγινε ξεπούλημα οπως με Σαλπιγγίδη...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K