Νέα

Πανούργες θείες, γυναίκες και πεθερές!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
εμενα μου χε παιξει χοντρο πακετο η μανα μιας πρώην μου να πουμε. μιλαμε για πολυ πανούργα γυναικα. της ειχα παραγγείλει σουτζουκάκια της γαμιολας και τάχα μου ξέχασε να μου βαλει κύμινο μεσα. μεσα στη μπουστια καριολες ελλεηνιδες απο τη φύση τους:undecided::undecided::undecided:
καριολα πεθερα τι μουνοπανια σου επαιξε φιλε, μετα απορουν για τις γυναικοκτονιες... Ηρωας που δεν την σαπισες στις μαπες τη πουτανα. Δηλαδη τι αλλο να ανεχτεις μετα απο αυτο;

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Εμένα η μάνα της δεύτερης αραβωνιαστικιας ήξερε ότι έχω πρόβλημα με τα κόκαλα από τα ψάρια και σε τραπέζι είχε ψάρια ....μου κάθησε κόκαλο στο λαιμό οκ το έβγαλα ....μετά τον χωρισμό από την κόρη της πέρασε κανά δυο χρόνια και την γαμισα την καργιολα ... άγρια το κόκαλο σκεφτόμουν

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
Εμένα η μάνα της δεύτερης αραβωνιαστικιας ήξερε ότι έχω πρόβλημα με τα κόκαλα από τα ψάρια και σε τραπέζι είχε ψάρια ....μου κάθησε κόκαλο στο λαιμό οκ το έβγαλα ....μετά τον χωρισμό από την κόρη της πέρασε κανά δυο χρόνια και την γαμισα την καργιολα ... άγρια το κόκαλο σκεφτόμουν
τύπαρα ειχε ψηθεί τουλάχιστο και απο τις δυο πλευρές το ψαράκι; :undecided::undecided::undecided:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Τύπε με πόσες έχεις αρραβωνιαστεί συνολικά???

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
770
Πόντοι
361
Σάββατο!!!! Ακούσαμε τα suport, τώρα βγαίνουν οι Scorpions, δεν έχει πεθερά, μόνο πανούργα γυναίκα.....
Η ιστορία είνα 100% αληθινή, σε εμένα έφτασε από φιλαράκι αστυνομικό.

Μάστορας Έλληνας κοροϊδεύει τον Αλβανό βοηθό του,
- Γαμάς κανά μουνί ρε μαλάκα ή όλη την ώρα στο τάκα τάκα.
Μήνες και χρόνια δούλεμα και δούλεμα, μαζι και με άλλους,
-Γαμάς; γαμάς καμία; ή μαλακίζεσαι; και ο καημένος ο Αλβανός υπομένει τη ξεφτίλα.

Και φτάνει μια μέρα που ο Αλβανός βρίσκει αλλού δουλειά......
-Γαμάς κανά μουνί ρε μαλάκα;
-Κάτσε να σου δείξω τι μουνια γαμάω , λέει ο Αλβανός, και του στέλνει ένα βίντεο στο κινητό.....

Και ο μάστορας βλέπει τον Αλβανό να γαμάει την γυναίκα του μαζί με μια φίλη της.

Γυρνάει στο σπίτι του ο κερατάς και πιάνει την γυναίκα του.
-Τι είναι αυτά ρε;;;;;;;
-Μα δεν βλέπεις; μας βίασε και τις δύο!

Ο μάστορας πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον βιασμό......
εδώ έχει το πολύ γέλιο......

-Να κύριε αστυνόμε έχω εδώ το βίντεο που τις βιάζει!
-Για να δούμε! για να δούμε!

βλέπει το βίντεο ο αξιωματικός υπηρεσίας.....
-Να σου πω ρε φίλε. Εδώ στο βίντεο δεν φαίνονται να τις βιάζει, απο μόνες τους κάθονται! Κοιτα πίπες κοιτα στησίματα... σου φαίνεται εσένα αυτό για βιασμός;;;

Κατεβάζει την ουρά ο μάστορας και το πίνει με το ζουμί του......
Ύπουλο το τεφάλ , αλλά και ο άλλος βλαμμένος .

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.716
Πόντοι
46.423
@Annapurna @iakovos @Sub-Zero @Κώστας Λαδάκης @barock μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας.

Φίλε μου καλησπέρα.

Άσε τώρα γιατί κάποιοι μου έχουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι και δεν έχω όρεξη για αστεία.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τη πρόσκληση.

Θα ρίξω μια ματιά αργότερα κάποια στιγμή.

Έχει και πολύ τέννις σήμερα το πρόγραμμα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Αντε να πώ μία κάτω του μετρίου. Ο αδερφός μου είχε φύγει για σπουδές και τα είχε χαλάσει με τη γκόμενά του, που για τα μέτρα της εποχής και για επαρχία ήταν θεόμουνο και αλανιάρα. Εγώ μαθητής Λυκείου και είχαμε βρεθεί με μία μεγάλη παρέα σε disco της εποχής. Εκείνη κάπου 5 χρόνια μεγαλύτερή μου. Είχα πιεί άτσαλα και βγήκα στο αμάξι να αράξω να λαγοκοιμηθώ. Η πρώην του αδερφού μου έρχεται, με καβαλάει, ρίχνει τις σφιχτές μπαλκονάρες της στη μούρη μου κι αρχίζει το τρίψιμο. Με τη σκέψη οτι αν μάθει κάτι ο αδερφός μου θα φάω απίστευτο ξύλο, προσποιήθηκα οτι δεν μπορώ ούτε τα μάτια μου να ανοίξω και η γκόμενα αποείδε και έφυγε. Θα ήταν απίστευτη επιτυχία για το παλμαρέ ενός επαρχιώτη εφήβου στις αρχές δεκαετίας ‘80, αλλά και το ξύλο που έτρωγα από τον αδερφό μου ήταν αξέχαστο! Οπότε χαλάλι!
Sorry τύπε αλλά όλο το χωριό εδώ και χρόνια νομίζει πως είσαι gay!!! Στάνταρ σε ξεφώνισε η βρώμα!!!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Φίλε μου καλησπέρα.

Άσε τώρα γιατί κάποιοι μου έχουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι και δεν έχω όρεξη για αστεία.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τη πρόσκληση.

Θα ρίξω μια ματιά αργότερα κάποια στιγμή.

Έχει και πολύ τέννις σήμερα το πρόγραμμα.

Φίλε με όλο το sevagio.

Εδώ είναι ένα ανώνυμο forum γεμάτο πουτσαράδες.

Όταν κάποιος τρολάρει, βρίζει ή χαρακτηρίζει αναφέρεται στο nickname κ όχι σε εσένα.

Ο τύπος @Κώστας Λαδάκης με είπε ναυάγιο.

Πρέπει να κάτσω να σκάσω;

Κατά 70% τα όσα γράφονται εδώ μέσα είναι προιοντα φαντασίας ή κουτσομπολιού.

Χαλάρωσε κ απόλαυσε το.

Άλλωστε ποτέ δεν θα μάθει κάνεις μας ποιος είσαι εάν εσυ δεν το θες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.692
Πόντοι
9.931
Αντε να πώ μία κάτω του μετρίου. Ο αδερφός μου είχε φύγει για σπουδές και τα είχε χαλάσει με τη γκόμενά του, που για τα μέτρα της εποχής και για επαρχία ήταν θεόμουνο και αλανιάρα. Εγώ μαθητής Λυκείου και είχαμε βρεθεί με μία μεγάλη παρέα σε disco της εποχής. Εκείνη κάπου 5 χρόνια μεγαλύτερή μου. Είχα πιεί άτσαλα και βγήκα στο αμάξι να αράξω να λαγοκοιμηθώ. Η πρώην του αδερφού μου έρχεται, με καβαλάει, ρίχνει τις σφιχτές μπαλκονάρες της στη μούρη μου κι αρχίζει το τρίψιμο. Με τη σκέψη οτι αν μάθει κάτι ο αδερφός μου θα φάω απίστευτο ξύλο, προσποιήθηκα οτι δεν μπορώ ούτε τα μάτια μου να ανοίξω και η γκόμενα αποείδε και έφυγε. Θα ήταν απίστευτη επιτυχία για το παλμαρέ ενός επαρχιώτη εφήβου στις αρχές δεκαετίας ‘80, αλλά και το ξύλο που έτρωγα από τον αδερφό μου ήταν αξέχαστο! Οπότε χαλάλι!
Από την στιγμή που την είχε χωρίσει ο αδελφός σου και την είχε κάνει και για σπουδές δεν νομίζω ότι θα είχε πρόβλημα να ρίξεις ένα πουτσο στην πρώην. Μιλάμε για κανονικό χωρισμό και όχι τύπου την μια εβδομάδα είμαστε μαζί την άλλη χωρισμένη κτλ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.089
Πόντοι
1.686
Φίλε με όλο το sevagio.

Εδώ είναι ένα ανώνυμο forum γεμάτο πουτσαράδες.

Όταν κάποιος τρολάρει, βρίζει ή χαρακτηρίζει αναφέρεται στο nickname κ όχι σε εσένα.

Ο τύπος @Κώστας Λαδάκης με είπε ναυάγιο.

Πρέπει να κάτσω να σκάσω;

Κατά 70% τα όσα γράφονται εδώ μέσα είναι προιοντα φαντασίας ή κουτσομπολιού.

Χαλάρωσε κ απόλαυσε το.

Άλλωστε ποτέ δεν θα μάθει κάνεις μας ποιος είσαι εάν εσυ δεν το θες.

ΛΑΘΟΣ
είπα , ότι το νικ Sevagio
σαν λογοπαίγνιο
μπορεί να θεωρηθεί ΣΕβαστό ναυάΓΙΟ.

Πρόκειται για παιγνίδι με τις λέξεις.

Αντιθέτως σε επικρότησα για τα σχόλια σου.
Είπα ότι είσαι σουρρεαλιστής
που είναι πολύ σημαντικό κίνημα στην Τέχνη
και γενικά είσαι τυπάς.

π.χ. Σαλβαδόρ Νταλί
young-virgin-auto-sodomized-by-the-horns-of-her-own-chastity.jpg!Large.jpg

Young Virgin Auto-Sodomized by the Horns of Her Own Chastity​

by Salvador Dali

This painting documents Dali's interest in exaggerating the representation of the female form and the possibilities of an abstracted background. The main force within the painting is clearly its sexual allusion: the horned shapes hovering around the woman are overtly phallic, and the painting's title offers a direct clue about the aggressively sexual tone of the work. Dali's preoccupation with the phallus was a central theme throughout his career, though the degrees to which his works were representational or abstract differed period to period.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
ΛΑΘΟΣ
είπα , ότι το νικ Sevagio
σαν λογοπαίγνιο
μπορεί να θεωρηθεί ΣΕβαστό ναυάΓΙΟ.

Πρόκειται για παιγνίδι με τις λέξεις.

Αντιθέτως σε επικρότησα για τα σχόλια σου.
Είπα ότι είσαι σουρρεαλιστής
που είναι πολύ σημαντικό κίνημα στην Τέχνη
και γενικά είσαι τυπάς.

π.χ. Σαλβαδόρ Νταλί
young-virgin-auto-sodomized-by-the-horns-of-her-own-chastity.jpg!Large.jpg

Young Virgin Auto-Sodomized by the Horns of Her Own Chastity​

by Salvador Dali

This painting documents Dali's interest in exaggerating the representation of the female form and the possibilities of an abstracted background. The main force within the painting is clearly its sexual allusion: the horned shapes hovering around the woman are overtly phallic, and the painting's title offers a direct clue about the aggressively sexual tone of the work. Dali's preoccupation with the phallus was a central theme throughout his career, though the degrees to which his works were representational or abstract differed period to period.

Καλά βρε καυλιάρη.

Άλλο πίνακα δεν είχες να βάλεις;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Σάββατο!!!! Ακούσαμε τα suport, τώρα βγαίνουν οι Scorpions, δεν έχει πεθερά, μόνο πανούργα γυναίκα.....
Η ιστορία είνα 100% αληθινή, σε εμένα έφτασε από φιλαράκι αστυνομικό.

Μάστορας Έλληνας κοροϊδεύει τον Αλβανό βοηθό του,
- Γαμάς κανά μουνί ρε μαλάκα ή όλη την ώρα στο τάκα τάκα.
Μήνες και χρόνια δούλεμα και δούλεμα, μαζι και με άλλους,
-Γαμάς; γαμάς καμία; ή μαλακίζεσαι; και ο καημένος ο Αλβανός υπομένει τη ξεφτίλα.

Και φτάνει μια μέρα που ο Αλβανός βρίσκει αλλού δουλειά......
-Γαμάς κανά μουνί ρε μαλάκα;
-Κάτσε να σου δείξω τι μουνια γαμάω , λέει ο Αλβανός, και του στέλνει ένα βίντεο στο κινητό.....

Και ο μάστορας βλέπει τον Αλβανό να γαμάει την γυναίκα του μαζί με μια φίλη της.

Γυρνάει στο σπίτι του ο κερατάς και πιάνει την γυναίκα του.
-Τι είναι αυτά ρε;;;;;;;
-Μα δεν βλέπεις; μας βίασε και τις δύο!

Ο μάστορας πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον βιασμό......
εδώ έχει το πολύ γέλιο......

-Να κύριε αστυνόμε έχω εδώ το βίντεο που τις βιάζει!
-Για να δούμε! για να δούμε!

βλέπει το βίντεο ο αξιωματικός υπηρεσίας.....
-Να σου πω ρε φίλε. Εδώ στο βίντεο δεν φαίνονται να τις βιάζει, απο μόνες τους κάθονται! Κοιτα πίπες κοιτα στησίματα... σου φαίνεται εσένα αυτό για βιασμός;;;

Κατεβάζει την ουρά ο μάστορας και το πίνει με το ζουμί του......
Σαν ανέκδοτο ακούγεται

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.547
Πόντοι
2.256
Από την στιγμή που την είχε χωρίσει ο αδελφός σου και την είχε κάνει και για σπουδές δεν νομίζω ότι θα είχε πρόβλημα να ρίξεις ένα πουτσο στην πρώην. Μιλάμε για κανονικό χωρισμό και όχι τύπου την μια εβδομάδα είμαστε μαζί την άλλη χωρισμένη κτλ.
Ο βασικος λογος για να μη κανεις κινηση είναι οτι ηταν γκομενα του αδελφου σου και οχι καποιος αλλος λογος

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Πάει μια θεία στον κρεοπώλη που γνωρίζει από μικρή κ του ζητάει τα ψώνια της.

Έλα χοντρή της απαντάει αυτός.

Ξαναπάει…

Έλα χοντρή μου.

3η, 4η.

Ναι χοντρή.

5η φορά πάλι τα ίδια

Έλα χοντρή.
Δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα, όλο χοντρή κ χοντρή;

Τραβά σπίτι σου που ο καφετζής σου πηδάει τη γυναίκα.

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ωραιο το θεμα που εχει ανοιχθει...δεν ξερω αν ισχυουν ολα οσα διαβασα,αλλα πιστευω οτι γενικα για τα τρελα και τα ωραια σκηνικα σιγουρα χρειαζεται θρασος και ενιοτε και ρισκο που αναλογως την φαση και την δυνατοτητα που εχει ο αλλος μπορει να παρει η οχι.Απλα πιστευω οτι στο δια ταυτα αυτα μενουν στο φιναλε να θυμαται καποιος,βεβαια κατι μπορει να παει πολυ στραβα και να εχουμε κηδειες μεταφορικα και κυριολεκτικα

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
εμενα π χ μου εχει τυχει πριν πολλα χρονια μια χωρισμενη ...να καθεται μαζι μου να διαβαζει την 9χρονη κορη της τελειως κυριλε και μετα οταν κοιμαται να την πηδαω στο διπλα δωματιο,να εχω αγχωθει μην ξυπνησει η μικρη και ερθει και εχουμε αβολες καταστασεις και αυτη να ειναι στην μουναρα της....μην ανησυχεις να μου λεει δεν ξυπναει η μικρη

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ο βασικος λογος για να μη κανεις κινηση είναι οτι ηταν γκομενα του αδελφου σου και οχι καποιος αλλος λογος
Εγω ξερω περιπτωση που ο αλλος πηγαινε με την γκομενα για σοβαρα....και η γκομενα πηδιοταν με τον αδερφο του.
...και δεν ειναι μουφα. Σοβαρα μιλαω... ειχα ανοιξει και θρεντ τοτε,αλλα μου το εκλεισαν...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Οκ.