Νέα

Πανούκλα η κούκλα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 να ψαχνει ο καθενας δηλ τα κυβικα του...!!

και ποια ειναι τα κυβικα του καθενος???????

That is the question!!!

και αν πηδας μετριες ενω θα μπορουσες να πηδας μουναρες και αν δεν πηδας καθολου επειδη για τις μέτριες εισαι λίγος.

πρεπει να χωθεις για να δεις ποια ειναι τα κυβικά σου.

ΥΓ και αν σου γνωρισουν ενα μπαζο δεν πεφτει η ψυχολογία σου????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πλεον τον πηχη τον εχω ανεβασει αρκετα ψηλα...!!καποτε ειχα περασει απο μια σκατα περιοδο και μετα απο ενα love story τον ευατο μου τον θεωρουσα χαλια οταν το ξεπερασα ομως και ειδα κανα 2 γκομενακια φινα να με γουσταρουν και σκηνικο σε high clas cafe  στην Ρουμανια να ειναι 4 ξανθειες θεες και παρακατω η κολητη μου τυχαια περνουσε και τα μουνια λεγανε για μενα ποτε δεν πιστευα οτι θα με κοιτουσανε τετιες γκομενες...!!αλλο ενα σκηνικο που μου ανεβασε το ηθικο ητμουνα με τον κολητο μου και οι ψιλοι λεπτοι και σκαει ενα pegeuot cabrio  με 4 ξανθα μουνια τα οποια μολις περασανε γυρισανε ολες ξαφνικα τα κεφαλια σε μας...!!(ο παραδεισος ητανε εκει μεσα) και οταν eπαιζε ο κολητος μου Dj  μου ειχε πει οτι μας γουσταρανε κατι μεγαλες αλλα οι μαλακες δεν το εκμεταλευτηκαμε εγω εφευγα την επομενη εξωτερικο 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μετα απο τα παραπανω λεγομενα μου καποιος μπορει ανετα να με χαρακτηρησει ψωνιο...αλλα τα κυβικα σου φιλε τα μαθαινεις οταν βλεπεις τις ψαριες που εχεις πιασει..!!οταν π.χ. σου γνωριζουνε μπαζο λουης..!!εγω σε μερικα θεματα ειμαι πολλυ καγκουρας..!!την εχω πει σε μουναρα μπροστα σε παρεα 15 ατομων οι κολητοι μου πνιγηκαν..!!δεν ειμαι με ολους και ολλες καγκουρας με τα σωστα γκομενακια ειμαι κυριος...!!εχει τυχει σε beach βαρ να σκασουν τα ξαδερφια ενος κολητου με κατι μουναρες (τα ξαδερφια φραγκτοι με μερσεντες κ ετσι) και 2-3 μουνια η μια ητανε λιγο πιο κοντη απο μενα (1.91 εγω) μελαχρινη και φορουσε ασπρα...!!ε οταν μου ειπε ο ενας απο τους κολητους μου ρε φιλε αυτη καπως σε κοιταει του λεω αντε ρε βλακα εμενα??ε οταν μου ειπε και η φιλη της οτι το και το τοτε καταλαβ οτι ειχε δικιο ο κολητος...!!καπως ετσι μαθαινεις φιλε μου τα κυβικα σου...!!βλεπεις τι απιδια πιανει ο σακος σου...!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
  να ψαχνει ο καθενας δηλ τα κυβικα του...!!

και ποια ειναι τα κυβικα του καθενος???????

That is the question!!!

και αν πηδας μετριες ενω θα μπορουσες να πηδας μουναρες και αν δεν πηδας καθολου επειδη για τις μέτριες εισαι λίγος.

πρεπει να χωθεις για να δεις ποια ειναι τα κυβικά σου.

ΥΓ και αν σου γνωρισουν ενα μπαζο δεν πεφτει η ψυχολογία σου????
ενοειται οτι πρεπει να χωθεις για να δεις ποια ειναι τα κυβικά σου.αλιως..!!τωρα ομως μην ξεκινησουμε πως χωνεσαι??ο καθενας εχει του τροπους του..!!η οτι και καλα πως εχουνε γινει τα πραγματα στη σημερον ημερα γιατι και οι γκομενες της εχω ακουσει να παραπονιουνται οτι που πηγανε οι αντρες...!!λογικο ειναι αν φοβουνται οι περισσοτεροι να χωθουνε..!!με ρωτουσε καποτε ενας φιλος σε ενα Club οτι του αρεσει ενα γκομενακι...μου την εδειξε και του λεω (αφου πρωτα εχω βαλει 2 σφηνακια)παρτα και ορμα..και μου λεει τη να της πω ρε φιλε και του λεω μηπως θες να στην φερω στο πιατο...??στην τελικη τα πηγα εγω τα κερασα μου ειπανε και ευχαριστω εδειξα απο ποιον ειτανε αλλα μετα το χαιβανι δεν πηρε κανα σφηνακι ακομη να τα παει και να πιασει κουβεντουλα...!!κολουσε....τι να του κανω

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Nα σας πω την δική μου ιστορία μιας και κάποιος είπε στις προηγούμενες σελίδες για κάμερα και πως μόνο με αυτήν δεν γίνεται να την πατήσεις...

Μιλάω στο μσν μου με μία γκόμενα από Κύπρο όπου την γνώρισα σε ένα άλλο σάιτ που είμαστε και οι δύο μέλη. Ανταλλάξαμε μσν, μιλούσαμε για καιρό που είπε πως είναι από Κύπρο και πιάσαμε έτσι κουβέντα, γιατί θα ερχόταν Αθήνα, οπότε να βγαίναμε για καφέ και ότι ήθελε ας προέκυπτε...

Ανταλλάξαμε φώτο στην αρχή. Ωραίο γκομενάκι, πρόσωπο και σώμα, έτσι φαινόταν τουλάχιστον.
Αρχίζουμε να ανοιγόμαστε και με τις κάμερες, ωραία και χαζοζαρούμενη, κλασική Κύπρια, έτσι φαινόταν τουλάχιστον.

Είχαμε ανταλλάξει και αριθμούς.
Κανονίζουμε έρχεται Αθήνα και ήταν θυμάμαι βράδυ...Με περίμενε που λέτε Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης...Ακούω ένα "Αντώνη" καί όπως γυρνάω τι να δω?

Μια στραβοκάνα που είχε και ένα πουστη δίπλα, που μόνο που δεν μου όρμηξε....Το ξενέρωμα...Λέω αν είναι δυνατόν? Ειναι λογικό να ήταν αυτή...Έμοιαζε αλλά τι να πω....Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εδω ρε φιλε σε ξεγελανε οι καμερες της τηλεορασης δεν θα σε ξεγελασουνε οι καμερες του pc??

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχεις κ πρασινα ματια με μπλε βλεφαριδεεεεεεεεεεεες? :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οταν λες πιρσινγκ ελπιζω οχι στον αφαλο :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
και τι να καταλαβω τωρα μετα απ αυτο?? ε?

εεε οτι τα χασκι ειναι πολυ ομορφα σκυλακια... χαχαχα

οχι ενταξει κ μελαχρινος με μαυρα ματια καλος εισαι :P :P :P

ααα στο φρυδι θελω κ εγω να κανω πιαρσινγκ :( :( :(

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.937
Πόντοι
216
μετα απο μια φρικη που εφαγα με ενα περιστατικο τετοιο να πεσω αντι για γυναικα σε σακο του μποξ....πλεον ακολουθω μια στατηγικη που μ εχει σωσει καποιες στιγμες...ποτε δεν δινω ραντεβου μεσα στην καφετερια...ΠΑΝΤΑ απεξω...ωστε παρακολουθω τι με περιμενει απ το αμαξι κ μετα πραττω αναλογα...κ δεν παιρνω ποτε το δικο μου αυτοκινητο...μια δικαιολογια οτι επαθα λαστιχο κ πηρα του πατερα μου σε σωζει αν ειναι καλη....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εεε οτι τα χασκι ειναι πολυ ομορφα σκυλακια... χαχαχα

οχι ενταξει κ μελαχρινος με μαυρα ματια καλος εισαι :P :P :P

ααα στο φρυδι θελω κ εγω να κανω πιαρσινγκ :( :( :(
να κανεις! δεν ποναει καθολου..!!!

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον φιλοι και φιλες θα σας πω και εγω 2 ιστοριες.
Νο1.
οκτωβριος του 2001. Γνωριζω μια κοπελλα απο το irc.Μετα απο κανα 3ωρο chattαρισματος και αφου έχουμε πει τι ς περιγραφες μας (κολυμβιτρια ,κοκκινομάλλα-τρελλη αδυναμια μου) ανταλλαζουμε τηλεφωνα.Μιλαγαμε μιλάγαμε μιλάγαμε ατελείωτα στο τηλεφωνο. Εγω στο πρεσσινγκ στα 3/4 του γηπεδου για να βρεθουμε. Η φωνη της με προιδέαζε για πολλα (σχεδον εχυνα καθε φορα που μου μιλαγε),αλλα εκεινη ελεγε οτι ειναι νορις ακομα κα μην βιαζομαστε και ολα θα γινουν στην ωρα τους. Σκεφτηκα το λοιπον οτι προκειται για κατι καλο διοτι αν ειταν μπαζο θα βιαζοτανε μπας και βρει πιδικουλα. μετα απο κανα 2 μηνο αποφασίζουμε να βγουμε. Βεβαια ειχα και μια αμφιωολια και ειχα πει σε ενα φιλο να με παρει τηλεφωνο μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα οτι συνεβει κατι στην υπηρεσια και απαιτειτω η παρουσια μου(κολοκυθια με τη ριγανη δηλαδη) Δινουμε ραντεβου στην πισινα στην Ζεα.Εντομεταξη να ριχνει χιονι αβερτα .Και Ξαφνικα νάτην πετιεται απο ψηλα. και επιτελους η ταινια Free willy εγινε πραγματικοτητα. ο willy ειταν αμολητος. παγοσα τοσο πολι που ελπιζα οτι θα με περναγε για χιονανθρωπο και θα προσπερναγε. Αλλα που? Η Orca        ειχε εγκλοβισει .αφου λοιπον το χιονι με εμποδιζε να τρεξω να γλυτωσω (πιος κεντερης, εκει να βλεπατε παγκοσμιο ρεκορ που θα εσπαγε) πηγαμε να πιουμε ενα καφε. φυσικα και επεσε ενα μηνυμα ΣΩΣΕ ΜΕ!!!!! στον κολλητο μου). εφτυχοσ εντος 10 λεπτου η υπηρεσια επειγωταν τις υπηρεσιες μου και ετσι μετα απο ενα δεν θα χαθουμε εγω εξαφανιστικα. μετα απο 10 λεπτακια περιπου σκαει ενα μηνυμαστο κινητο : ειμαι εδω και μαζευω τα κομματια μου. Μετα βιας κρατηθηκα να μην απαντησω :να στειλω ενα φορτηγο να μην αργησεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απεχθανομαι το πιρσινγκ στους αντρες......σορρυ θανουλη...... :P και στις γυναικες δηλαδη μονο στον αφαλο μαρεσει.......θυμαμαι τα παλια χρονακια που ειχα το αυτι σουρωτηρι και φριττω....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

μετα απο 10 λεπτακια περιπου σκαει ενα μηνυμαστο κινητο : ειμαι εδω και μαζευω τα κομματια μου. Μετα βιας κρατηθηκα να μην απαντησω :να στειλω ενα φορτηγο να μην αργησεις.

[/quote]
χαχαχαχα...!!!θεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom