Νέα

Πανούκλα η κούκλα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα οι περιγραφες σας (παρ ολον που μου ξυπνανε τον φεμινισμο μου χαχαχα) ειναι φοβερες :2funny: :2funny: :2funny:

να κανεις! δεν ποναει καθολου..!!!

οτι περιλαμβανει βελονα δυστυχως μου ισοπεδωνει την ψυχολογια σνιφ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Απεχθανομαι το πιρσινγκ στους αντρες......σορρυ θανουλη...... :P και στις γυναικες δηλαδη μονο στον αφαλο μαρεσει.......θυμαμαι τα παλια χρονακια που ειχα το αυτι σουρωτηρι και φριττω....
μην μου ζητας συγνωμη...!!δεν ειναι υποχρεωτικο κατι να αρεσει σε ολο τον κοσμο...!!!!!αλωστε για μενα το κανα οχι  για σενα και για τον χ , χ (κοσμο)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα οι περιγραφες σας (παρ ολον που μου ξυπνανε τον φεμινισμο μου χαχαχα) ειναι φοβερες :2funny: :2funny: :2funny:

οτι περιλαμβανει βελονα δυστυχως μου ισοπεδωνει την ψυχολογια σνιφ
ελα μωρε σιγα..!!αμα σου λεω οτι δεν ποναει...!!κατι ξερω!!που να δεισ τα tatoo τι πονο εχουνε..!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αλλο ο πονος αλλο οι φοβιες :(
γιατι θα ειχα κανει κ ταττου.. αν δεν ειχε βελονες χαχαχα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μια φραση δεν λεει μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος?? ε εσυ πες μπρος στα καλη τι ειναι ο φοβος...!!σκεψου το ετσι..!!

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
To 90 κάνει λάθος τηλέφωνο η Λίνα και με παίρνει. Ήταν βράδυ, μόλις είχα γυρίσει από δουλειες.

Κουβέντα στην κουβέντα συμφωνούμε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα μήπως βρεθούμε. Κανονίζουμε λοιπόν να βρεθούμε σε μια βιβλιοθήκη (είναι ήσυχα και η χροιά της φωνής εντυπώνεται γιαυτό το επέλεξα), περιμένω, περιμένω...μηδέν, την κάνω.

Με παίρνει τηλέφωνο μετά 2 μέρες και μου λέει συγγνώμες κλπ κλπ, κι ότι θέλει να βρεθούμε σε πιο πριβέ χώρο. Τι εννοείς της λέω; Μου δίνει ένα ραντεβού στη γκαρσονιέρα που έμενε.
Λοιπόν η τύπισσα με τσέκαρε στη βιβλιοθήκη, με μελέτησε, το έκανε κέφι και μάλλον θεώρησε περιττά τα υπόλοιπα. Δεν πηδηχτήκαμε ποτέ (μπορεί να χάλαγε η φάση μας, το φλερτ είναι μερικές φορές αρκετά ανεβαστικό, ειδικά όταν όλα ταλλα τα γύρω μαυρίζουν) αλλά από τότε κάνουμε πάσες όταν λασπώνουν τα πράγματα ο ένας στον άλλο φίλιον κρέας προς αμοιβαία τέρψιν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαχαχα καλη κ η λινα :P

μια φραση δεν λεει μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος?? ε εσυ πες μπρος στα καλη τι ειναι ο φοβος...!!σκεψου το ετσι..!!

ακομη κ ετσι προτιμω το καλλος μου χωρις ταττου κ σκουλαρικια απο τον φοβο χαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ουτε τα τατου πονανε ουτε οι τρυπες.... :P

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παντως η ΜπαιτΜι πρεπει να ειναι ωραια. Αλλιως αυτος που τη γνωρισε απο το ιντερνετ δε θα ισχυριζοταν μετα οτι το κανανε. Θα ελεγε κι αυτος τα γνωστα ,' γνωρισα μια απο το Ιντερνετ , που αποδειχθηκε μπαζο'. Το οτι ισχυριστηκε οτι ειχαν σεξουαλικη επαφη δειχνει οτι πρεπει να ειναι εμφανισιμη. Η τουλαχιστον οχι μπαζο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω θελω ενα στο σβερκο κ ενα στην ωμοπλατη
αλλα θα παρω το τπτ λοοολ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Παντως η ΜπαιτΜι πρεπει να ειναι ωραια. Αλλιως αυτος που τη γνωρισε απο το ιντερνετ δε θα ισχυριζοταν μετα οτι το κανανε. Θα ελεγε κι αυτος τα γνωστα ,' γνωρισα μια απο το Ιντερνετ , που αποδειχθηκε μπαζο'. Το οτι ισχυριστηκε οτι ειχαν σεξουαλικη επαφη δειχνει οτι πρεπει να ειναι εμφανισιμη. Η τουλαχιστον οχι μπαζο.

τι εννοεις..... οχι μπαζο? μη με προσβαλεις! :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγω δυο εχω βρε θανο και δεν πονεσαν.....

φακαμπλ, αξιοιππευσιμη, αξιοκαβαλισιμη, αξιογαμητη τελος παντων.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οταν ημουν μικρη προσπαθουσα να φαινομαι οσο πιο ασχημη γινεται... που ξερεις boidoboy μπορει κ να μου εμεινε :P :P :P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Και εγω δυο εχω βρε θανο και δεν πονεσαν.....

φακαμπλ, αξιοιππευσιμη, αξιοκαβαλισιμη, αξιογαμητη τελος παντων.....
τι να σου πω δεν ξερω...!!μπορει να παιζει ρολο και το χερι  και το σημειο....!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom