Νέα

Πανούκλα η κούκλα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Σας εχω ρε πριν απο μια εβδομαδα εκανα λιπομετρηση στο γυμναστηριο και εχω 9% λιπος.θα κανω ποζες τωρα το καλοκαιρι σαν αυτον εδω δες εδω  www.youtube.com/watch?v=v3Iyzx4DLWY]http://www.youtube.com/watch?v=v3Iyzx4DLWY [/video] και εδω www.youtube.com/watch?v=GYLhYS-a-XI&mode=related&search=]http://www.youtube.com/watch?v=GYLhYS-a-XI&mode=related&search= [/video] να δεις πως θα πεφτουν τα χαζογκομενακια για πλακα.πορωθηκα παλι θα στραβοσουν οι μπαρες στο γυμναστηριο σημερα. :crazy:  :dancing:  :boobies:  :grin:  :sunglasses:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Γαμω το Εθνικο Μετσοβιο Πολυτεχνειο μου μεσα....

και δεν ειμαι παλιος...35 και αημερα και απολυομαι ρεεεεε....παιρνω φτυχιο!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
οταν ημουν σχολειο δεν υπηρχαν ουτε νετ ουτε MMS ουτε SMS ουτε τίποτα. Τοτε η μοδα ηταν αν κρυφογουσταρες καποιον/αν να μαθεις το τηλ του σπιτιου να κανεις γνωριμία απο εκει.
Με επαιρνε και μένα μια κοπελίτσα και μου τα ζάλιζε  καπιοα μερα την συναντησα στο σχολειο.

Μου λέει "απογοητευτηκες???" λεω εγω μια μαλακια και εφυγε χωρις ουτε τηλ να πάρω ουτε τιποτα.

Η ΟΥΣΙΑ. Μπαζο ξεμπαζο ειχε κατι ΒΥΖΑΡΕΣ απαιχτες και γω την αφησα να φυγει ετσι. Κλεινεις κρυφο ραντεβου δεν την κοπανας σαν κυνηγημένος καθεσαι και το μπαλαμουτιαζεις το θεμα. Αν ειναι γαμησιμη κανεις παιχνιδι και μετα λες μου ηρθε χαρτι παρουσιαζομαι φανταρος.

και μια σαβουρογαμία δεν ειναι κακη. μπορει "αν πετυχει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμήσι" αλλα καθε πότε πετυχαινει η λαλακια??????.

Ποσοι απο εδω εχουν γραψει "πηρα μια πουτανα μπαζο αλλα μου έκανε ενα γαμήσι!!!!!".

βγαζετε και σεις μπαζο τη μια μπαζο την αλλη, η μουναρα θελει να κυκλοφορησει και να "επενδυσεις" πανω και μετα λέτε οτι οι γμομενες θέλουν λεφτα!!!!!

και ρωτω
Τι ειναι καλύτερο να πιτσιλισεις εστω ενα τροφαντο μπουτάκι ή το ταβανι του δωματιου σου????????

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ανάμεσα στο μπάζο και στη μουνάρα υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις. Το "πηρα μια πουτανα μπαζο αλλα μου έκανε ενα γαμήσι!!!!!" εξαρτάται από το βαθμό απελπισίας των συμμετεχόντων, διότι η πουτάνα μπάζο γαμιέται και κονομάει ταυτόχρονα, ο δε ενθουσιασμένος πελάτης θα μπορούσε με την ίδια λογική να την έβρισκε και με τον κώλο ενός τράβελου.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
οταν ημουν σχολειο δεν υπηρχαν ουτε νετ ουτε MMS ουτε SMS ουτε τίποτα. Τοτε η μοδα ηταν αν κρυφογουσταρες καποιον/αν να μαθεις το τηλ του σπιτιου να κανεις γνωριμία απο εκει.
Με επαιρνε και μένα μια κοπελίτσα και μου τα ζάλιζε  καπιοα μερα την συναντησα στο σχολειο.

Μου λέει "απογοητευτηκες???" λεω εγω μια μαλακια και εφυγε χωρις ουτε τηλ να πάρω ουτε τιποτα.

Η ΟΥΣΙΑ. Μπαζο ξεμπαζο ειχε κατι ΒΥΖΑΡΕΣ απαιχτες και γω την αφησα να φυγει ετσι. Κλεινεις κρυφο ραντεβου δεν την κοπανας σαν κυνηγημένος καθεσαι και το μπαλαμουτιαζεις το θεμα. Αν ειναι γαμησιμη κανεις παιχνιδι και μετα λες μου ηρθε χαρτι παρουσιαζομαι φανταρος.

και μια σαβουρογαμία δεν ειναι κακη. μπορει "αν πετυχει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμήσι" αλλα καθε πότε πετυχαινει η λαλακια??????.

Ποσοι απο εδω εχουν γραψει "πηρα μια πουτανα μπαζο αλλα μου έκανε ενα γαμήσι!!!!!".

βγαζετε και σεις μπαζο τη μια μπαζο την αλλη, η μουναρα θελει να κυκλοφορησει και να "επενδυσεις" πανω και μετα λέτε οτι οι γμομενες θέλουν λεφτα!!!!!

και ρωτω
Τι ειναι καλύτερο να πιτσιλισεις εστω ενα τροφαντο μπουτάκι ή το ταβανι του δωματιου σου????????

Καλη και  η μαλακια αλλα με το γαμησι κανεις και γνωριμιες  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Ανάμεσα στο μπάζο και στη μουνάρα υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις. Το "πηρα μια πουτανα μπαζο αλλα μου έκανε ενα γαμήσι!!!!!" εξαρτάται από το βαθμό απελπισίας των συμμετεχόντων, διότι η πουτάνα μπάζο γαμιέται και κονομάει ταυτόχρονα, ο δε ενθουσιασμένος πελάτης θα μπορούσε με την ίδια λογική να την έβρισκε και με τον κώλο ενός τράβελου.

Τι να πω ρε παιδιά... εγώ μπάζο δεν μπορώ να πάρω κι ας κάνει το καλύτερο γαμήσι παγκοσμίως. Και λέγοντας μπάζο, εννοώ ΜΠΑΖΟ.. όχι απλά να έχει λίγα πιασιματάκια, κωλαράκια, μπουτάκια, κτλ. Σαφώς και δεν περιμένω να γαμάω κάθε φορά μουνιά που έχουν την κορμοστασιά της Αντζελίνας Τζολί! Αλλά εντάξει... αν παίζει πολύ κυτταρίτιδα και μπορείς να βγάλεις από εκει 40 κιλά σούπα να ταϊσεις έναν λόχο ολόκληρο... γάμα τα. Δεν μου σηκώνεται με τίποτα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Εσυ εισαι διμετρος.......η πλειοψηφια παω στοιχημα δεν ξεπερναει το 1.75 ομως....δεν λεω οτι ειναι κακο αυτο.....απλα οπως καποιοι εχουν προφανως υπερβολικες προσδοκιες ετσι ακριβως και μια γυναικα εχει υπερβολικες προσδοκιες απο εναν αντρα και οταν βλεπει το ενα μετρο και ενα μιλκο της ερχεται καπως......και αντιστρεφω την ερωτηση και αναρωτιεμαι γιατι ενας αντρας να ψαχνει να γμησει μεσω του ιντερνετ εφοσον ειναι τοσο γαμικος καιμπορει να εχει οποια θελει (ΣΥΝ τις πτανες μια πολυτελεια που δεν εχουν οι γυναικες...)
ετσι ειναι...!!αλλα τουλαχιστον εμεις οι περισσοτεροι μουνιτσα δινουμε πραγματικες περιγραφες σε σχεση με σας..!!
και γω την πατησα 2 φορες....την 1η μου εσκασε ενα μουνακι ωρεο αλλα την εκανα ταξιδι την επομενη ημερα..!!και την 2η φορα μου σκασε μια κωλοχοντρη με μια κωλαρα....!!!ειπιαμε ενα καφε και λουης..!!!εγω απο χαβαλε και βαρεμαρα το ειχα ξεκινησει το chat και απο τεοτε καταλαβα οτι μονο τα μπαζα καθονται και ψαχνουν γκομενο μεσω internet καποιος/α που ξερει τι αξιζει και τι απιδια πιανει ο σακος του/τηςδεν καθεται μεσω chat...!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  Οπως εχει πει και ο Πανουτσος δεν "υπάρχουν ασχημες γυναικες υπαρχουν αντρεσ  που δεν πίνουν ΑΡΚΕΤΑ".
Παντως σημερα αν γυρναγα στα 20 θα πηδαγα με τρελλα αυτα που σνομπαρα τότε.

και στο φιναλε μην δκαζουμε τις γυναικες εμεις ειμαστε εκλεκτικοι ως προς την εμφανιση αυτες ως προς το πορτοφόλι. Πατσι ειμαστε!!!!.

Οσο για την απελπισια που λέει ο φίλος Todok αν εισαι στα τελευταια σταδία της αγαμιας οτι και να σου σκάσει μουναρα θα το δεις και θα πεις "Ασε μεγαλε ηρθε μια μουναρα την πηδηξα αλλα μετα μου φανηκε λίγο μπαζο".

Οπως λέγαμε μικροι οταν μαζευτει το φλόκι  παει πισω απο τα ματια και δημιουργει καταρακτη. Μετα λεγαμε οτι αν μαζευτει πολύ φλοκι και πηδηξεις πανω στο τελειωμα θα γυρναν τα ματια μας σαν τις αντλιες των βενζιναδικων.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Οπως λέγαμε μικροι οταν μαζευτει το φλόκι  παει πισω απο τα ματια και δημιουργει καταρακτη. Μετα λεγαμε οτι αν μαζευτει πολύ φλοκι και πηδηξεις πανω στο τελειωμα θα γυρναν τα ματια μας σαν τις αντλιες των βενζιναδικων.

Και να μην ξεχνάμε και το χαμόγελο του Σβαρτζενέγκερ, στους "Δίδυμους"... :dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και γιατι να μην ειμαστε επιλεκτικοι ρε troueno...?? εγω στην ζωη μου γαμησα 2 μπαζα..!!το παραδεχομαι οτι το 2ο εκενε απιστευτο μαμησι και πιπα...!!αλλα για καφε δεν την εβγαζα ρε φιλε...!!στον εναμιση μηνα βγhκαμε μια φορα...!!να παει να γαμηθει to zvo..!!και παρα πολυς της επεσα..!!σιγα αυτη μην ξαναδει σαν εμενα 1.91 γυμνασμενο με tatoo piercing..!! ασε που την ειχε δει και μαζι μου και να σε γνωρισουνε και οι φιλες και μου και ιστοριες για αγριους

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
τα λινκ που εχω βαλει δεν τα ειδες στη 6 σελιδα

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
και γιατι να μην ειμαστε επιλεκτικοι ρε troueno...?? εγω στην ζωη μου γαμησα 2 μπαζα..!!το παραδεχομαι οτι το 2ο εκενε απιστευτο μαμησι και πιπα...!!αλλα για καφε δεν την εβγαζα ρε φιλε...!!στον εναμιση μηνα βγhκαμε μια φορα...!!να παει να γαμηθει to zvo..!!και παρα πολυς της επεσα..!!σιγα αυτη μην ξαναδει σαν εμενα 1.91 γυμνασμενο με tatoo piercing..!! ασε που την ειχε δει και μαζι μου και να σε γνωρισουνε και οι φιλες και μου και ιστοριες για αγριους

μα στα λόγια μου ερχεσαι αν καταφερεις να την πηδηξεις χωρις να την κυκλοφορήσεις ακόμα καλύτερα. Εγω τη να πω που μου πασαραν ενα μπαζο (η μητερα ενος φίλου) οι "κολλητοι" με αφησαν ακάλυπτο βγηκαμε ολοι μαζι 2 φορες με παραταγαν μονο μου με αυτην και κρυβομουνα σε κατι γωνιες μεχρι που με πέτυχε ενας γνωστος και μου λέει "που πας ρε στα νταμαρια αν δεν την πηδηξεις σημερα αστο". Τη πηγα σπιτι μου ειχα πιει τα κερατα μου στο 5λεπτο δεν αντεξα και την πήγα σπιτι της. κλειστηκα 1 εβδομαδα σπιτι και ηταν και καλοκαιρι.
 Παντως πήρα ενα μαθημα το οποιο δεν μπορω να το αναλυσω εδω
Το να λες μπαζο η μια μπαζο η αλλη καριολα η μια καριολα η αλλη δεν εχει νόημα γιατι μένεις με το πουλί στο χέρι. Και το μπαζο γυναικα ειναι αν καταφερεις να χειριστεις όμορφα το μπαζο χειριζεσαι ομορφα και τη μουναρα..............μεχρι το σημειο που καψοθρευεσαι και χάνεις το παιχνιδι

Επισκέπτης
Oταν εργαζομουν εκτος Ελλαδος, η εκει τραπεζα χρεωσε τον λογ/σμο μου σε μια γυναικα. Με επαιρνε τηλ. τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα για  ενημερωση.

Ειχαν περασει αρκετοι μηνες και ποτε δεν ειχαμε βρεθει προσωπο με προσωπο.Και ξαφνικα με παιρνει τηλεφωνο λεγοντας μου οτι ειναι προσωπικο το θεμα και μου ζητα ραντεβου για φαγητο.

Βρε προχωρημενες που ειναι εις τα Ευρωπας, λεω απο μεσα μου..

Κλεινω τραπεζι σε ενα απο τα πιο κυριλε Ελληνικα εστιατορια..ριχνω 2πλο ξυρισμα, ντυνομαι με τα Φεραγκαμο μου,  και βουρ για το ραντεβου στα τυφλα...

Ειχα σκεφτει ολες τις εναλλακτικες λυσεις διαφυγης, σε περιπτωση που δεν μου αρεσε..Τελικα η κοπελλα ηρθε στην ωρα της και ηταν αρκετα ομορφη, εκτος απο ενα γεγονος που ουτε καν ειχα σκεφτει να το βαλω στις εναλλακτικες λυσεις..Ηταν μαυρη...!!

Ηταν η πρωτη στη ζωη μου που εφαγα mousaka και Greek salad με μαυρη
και απο οτι μου ειπε, ηταν η πρωτη φορα στην ζωη της που εφαγε Greek  :knockinb:

Επισκέπτης
Με χοντρή ποτέ ....τον κόβω και ησυχάζω ...με ασχημούλα , ίσως αν έχει κάτι που να με τραβήξει. Πιστεύω όμως ότι όλοι μας είχαμε γαμήσει γκόμενες που δε θα τις πολυκυκλοφορούσαμε ....έως και καθόλου.
Πριν από 4-5 χρόνια στη σχολή καράτε μου είπε μία φίλη ότι με γούσταρε μια κοπελίτσα από τα πιο μικρά τμήματα . Λέω και εγώ ...
1. Μικρότερο τμήμα - μικρότερη ηλικία
2. Καράτε - θα έχει μέτριο προς καλό κορμί
3. Η φίλη ωραίο μουνί - δεν κάνει παρέα με μπάζα
4. Εγώ εμφανίσιμος - θα ντραπεί να μου γνωρίσει μπάζο

Εεεε αρχίδια ..... σε όλα έξω έπεσα . Ήρθε ένα βράδυ μετά την προπόνηση να πάμε για καφέ. Ήταν 1.65 περίπου 85-90 κιλά με κάτι πόδια 2 φορές σαν τα δικά μου και....το κορυφαίο ...σβέρκο πυγμάχου .
Εγώ μάγκας βέβαια βγήκα κουτσαίνοντας έτσι ώστε αν ήταν καλό να έλεγα "έλα μωρέ ένα τραβηγματάκι είναι" ενώ τώρα που ήταν ο γαργαντούα μόνο ασθενοφόρο που δε φώναξα .
Εννοείται ότι η φίλη έτρωγε ξύλο σε κάθε προπόνηση ....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
  μα στα λόγια μου ερχεσαι αν καταφερεις να την πηδηξεις χωρις να την κυκλοφορήσεις ακόμα καλύτερα. Εγω τη να πω που μου πασαραν ενα μπαζο (η μητερα ενος φίλου) οι "κολλητοι" με αφησαν ακάλυπτο βγηκαμε ολοι μαζι 2 φορες με παραταγαν μονο μου με αυτην και κρυβομουνα σε κατι γωνιες μεχρι που με πέτυχε ενας γνωστος και μου λέει "που πας ρε στα νταμαρια αν δεν την πηδηξεις σημερα αστο". Τη πηγα σπιτι μου ειχα πιει τα κερατα μου στο 5λεπτο δεν αντεξα και την πήγα σπιτι της. κλειστηκα 1 εβδομαδα σπιτι και ηταν και καλοκαιρι.
  Παντως πήρα ενα μαθημα το οποιο δεν μπορω να το αναλυσω εδω
Το να λες μπαζο η μια μπαζο η αλλη καριολα η μια καριολα η αλλη δεν εχει νόημα γιατι μένεις με το πουλί στο χέρι. Και το μπαζο γυναικα ειναι αν καταφερεις να χειριστεις όμορφα το μπαζο χειριζεσαι ομορφα και τη μουναρα..............μεχρι το σημειο που καψοθρευεσαι και χάνεις το παιχνιδι
ε ναι να την πηδας και να μην την κυκλοφορεις..??ειναι σαν να ντρεπεσαι για την γκομενα σου...!!και γιατι να μην πηδας ενα ωρεο κοριτσακι αναλόγως τι απιδια πιανει ο σακος του καθενος παντα και για καφεδακι να βγαινεις και με τα φιλαρακια σου και με τις φιλες της κλπ κλπ..!!και ολλα κυριλε..!!σιγουρα και το μπαζο ανθρωπος ειναι και θελει και αυτη μια ωρεα μεταχειρηση αλλα οχι σε μενα....!!καταλαβες?? να ψαχνει ο καθενας δηλ τα κυβικα του...!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Με χοντρή ποτέ ....τον κόβω και ησυχάζω ...με ασχημούλα , ίσως αν έχει κάτι που να με τραβήξει. Πιστεύω όμως ότι όλοι μας είχαμε γαμήσει γκόμενες που δε θα τις πολυκυκλοφορούσαμε ....έως και καθόλου.
Πριν από 4-5 χρόνια στη σχολή καράτε μου είπε μία φίλη ότι με γούσταρε μια κοπελίτσα από τα πιο μικρά τμήματα . Λέω και εγώ ...
1. Μικρότερο τμήμα - μικρότερη ηλικία
2. Καράτε - θα έχει μέτριο προς καλό κορμί
3. Η φίλη ωραίο μουνί - δεν κάνει παρέα με μπάζα
4. Εγώ εμφανίσιμος - θα ντραπεί να μου γνωρίσει μπάζο

Εεεε αρχίδια ..... σε όλα έξω έπεσα . Ήρθε ένα βράδυ μετά την προπόνηση να πάμε για καφέ. Ήταν 1.65 περίπου 85-90 κιλά με κάτι πόδια 2 φορές σαν τα δικά μου και....το κορυφαίο ...σβέρκο πυγμάχου .
Εγώ μάγκας βέβαια βγήκα κουτσαίνοντας έτσι ώστε αν ήταν καλό να έλεγα "έλα μωρέ ένα τραβηγματάκι είναι" ενώ τώρα που ήταν ο γαργαντούα μόνο ασθενοφόρο που δε φώναξα .
Εννοείται ότι η φίλη έτρωγε ξύλο σε κάθε προπόνηση ....
οχ οχ οχ σε φανταζομαι φιλε...!!γαμησετα...!!τι να κανει και η καημενη η φιλη της...!!αμα της επρηζε τ αρχιδια ο μπογος για να σε γνωρισει..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom