Νέα

Πανούκλα η κούκλα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μα και εσύ από όλους διάλεξες τον λακαμά που έλεγε όλες αυτές τις παπαρολογίες...λογικό δεν είναι να βγει μάπα το καρπούζι;

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δίκιο έχει ο προλαλήσας.. ελληνιστί όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι..

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
και κόρη έχω.. ευτυχώς υπάρχει ανωνυμία στο ιντερνετ.. αλλά μεταξύ μας έχω βάλει κοριούς στα pc τους..

1) Να σου ζει η κορακλα σου και να την δεις οπως επιθυμεις.
2) Δεν μου απαντησες στο -εστω και θεωρητικο- ερωτημα μου.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σταθης...
ε μα μιλαγαμε για πολλα κ διαφορα... απλα εγω επιλεγω οτι δεν μ ενδιαφερει να μην το λαμβανω υποψην... δλδ αμα μου λες ειμαι ο γμς της γειτονιας... δεν το πιστευω κ κανω πως δεν το ακουσα
ασε που δεν ειχα σκοπο να βρεθω με κανενα για κατι παραπανω απο το φιλικο αρα δεν μ ενοιαζε...
αλλα κ για μλκα να τον θεωρουσα αυτο που εκανε δεν θα μπορουσα να το φανταστω... κ ειχε φτασει σε τρελλη κατασταση η συμπεριφορα του... σαικοπαθ...
επισης με δικαιολογει το νεαρο της ηλικιας :cheesy:

κ σου αντιστρεφω την ερωτηση... κ σεις βγηκατε μ αυτες που δηλωναν σουπερντουπερ... κ ελεγαν για κοπλιμεντα που τους εκαναν κ γενικα διαφημιζονταν... αλλα δεν σκεφτηκατε οτι λενε μλκιες? :P

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
1) Να σου ζει η κορακλα σου και να την δεις οπως επιθυμεις.
2) Δεν μου απαντησες στο -εστω και θεωρητικο- ερωτημα μου.

να σου πω.. προσπαθώ να μάθω στα παιδιά μου να προσέχουν για να μην πληγωθούν ή να μην πάθουν τίποτε κακό ή να αποφύγουν τα μπλεξίματα.. από κεί και πέρα το να διασκεδάζουν να ερωτεύονται να κάονυν σέξ είναι φυσιολογικό.. και όχι κακό κατ ανάγκη (δεν είμαι καλόγερος).. εξάλλου αν δεν υπάρχουν και κοπέλλες που θέλουν να πηδηχθούν τι θα κάνει ο γυιός μου.. αντίστοιχα θα πεί και ένας άλλος πατέρας για τον δικό του γυιό..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αποστολή του γονέα είναι να διδάξει και όχι να απαγορεύσει.. με την απαγόρευση φέρνεις αντίθετα αποτελέσματα..

όσο για την κόρη μου.. καλύτερα πτανα με την θέληση της παρά καλόγρια χωρίς..

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν και ανέφερα αρκετά επι του θέματος στο προηγούμενο ποστ, διευκρινίζω τα εξής: Προσωπικά είμαι 1.72 περίπου και όχι αδύνατος (ούτε όμως ντουλάπα), όπως πολύς κόσμος. Οι αναζητήσεις μου γινόντουσαν με κριτήρια ύψος 1.60-1.65 και βάρος από 60-80 κιλά. Όπως καταλαβαίνεις, επειδή τουλάχιστον καταλαβαίνω τι μου ταιριάζει και τί όχι και δεν πάω γυρεύοντας, τα κριτήρια και μόνο μάλλον δεν παραπέμπουν σε μοντέλες...Ελπίζω να το ξεκαθάρισα λίγο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
περαν τουτου
το θεωρω εντελως ηλιθιο κ πραγματικα συνεχιζω να μην το αντιλαμβανομαι
πως γινεται να περιγραφεις σε καποιον/α τον εαυτο σου καπως κ να εισαι καπως αλλιως.. κ μετα να πας να βρεθεις με αυτον/ην. αβυσσος η ψυχη... ολων!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τερας αυτο που ρωταει ο Ruy ειναι εαν θα ειχες προβλημα να μπαινει η κορη σου σε ενα τετοιο φορουμ οπως καλη ωρα εγω και η μπαιτ....ειναι εμεση η σποντα δεν την επιασες? :P

αρα σταθη με αυτα που λες εψαχνες μια κοπελα που μπορει να ηταν 1.65 και 80 κιλα......αυτο δε σου λεει οτι η συγκεκριμενη κοπελα θα ειναι μαλλον τροφαντη? αρα για ποιο λογο να παθεις σοκ αμα αντικρησεις την εν λογω κοπελα?

τες παν δεν βρισκω ενδιαφερον στο να γνωρισω καποιον απο το ιντερνετ περαν της παρεας ισως και αυτο παλι μετα απο πολυ επεξεργασια.....δηλαδη μπορει να κανω πολυ πλακα με σενα εδω στο φορουμ αυτο δε σημαινει οτι θελω να κανουμε και απ εξω παρεα....οσον αφορα το σεξουαλικο στοιχειο νομιζω οτι και αντρες και γυναικες θετουν υπερβολικες προσδοκιες σε αυτο που θα αντιμετωπισουν και μη νομιζεις οτι οι αντρες δε θεωρουν οτι ειναι κατι παρπαανω απο αυτο που πραγματικα ειναι.....

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τις παχουλές...αλλά να είναι 1.65 και 80. Είπα, ξέρω τα όρια μου. Διότι έτσι δήλωνε και προέκυψε 1.60 και 120.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι αυτο ειναι αλλο και εχεις δικιο.....απλα οπως ειπα και πριν ολοι εχουν υπερβολικες προσδοκιες και διαστρεβλωμενη εικονα του εαυτου τους νομιζω.....

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ελπίζω να μην είμαι ένας από αυτούς...αλλά όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 και γω 95 κιλα ειμαι στα σαιτ γραφω 85. Λεω και αν συναντηθουμε μετα απο 6 μηνες εεε θα ατα εχω χάσει τα 10 κίλα. Ασε που μπορω να πω ειμαι 85 κιλά αλλα ελαφρυκοκκαλος!!!

Το καλυτερο στα σαιτ θα ηταν να γραφουμε μαζα σωματος (καπως ετσι αυτο που σου μετρανε το λίπος στα γυμν.).

Στα σαιτ κανονικα θα επρεπε να μπαινουν μουναρες να δουν αν θα μπορουν να ρίξουν κανενα με τον χαρακτηρα τους!!!! (σαν τον ποιητη Αυγερινό που αλλαξε θέση με το Βεγγο)

Γαμω τις τυχες θα ηταν να γραφει 1,60 και 80 κιλα και να σκασει κανα 2μετρο πιπινι και να σου πει ηθελα να σε δοκιμασω!!!!!!!!!!!!

(και το Λοττο 6 νουμερα ειναι)

ΥΓ και αν σου κατσει, το πιπινι, να σου΄πάρει μόνο 80?

ΥΓ2 τωρα διαβασα την 1η σελίδα καλα ρε συ δεν θυμασαι την διαφήμιση

"ΑHHHHH This LAST YEAR"

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σιγα μην γραφαμε μαζα σωματος αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι γνωστό ότι ο δείκτης αυτός υποφέρει εντός της πολυτεχνειούπολης...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φλεσακο και με πλουσικο ψυχικο κοσμο και προπαντων μετριοφροσυνη να υποθεσω? υπερογκα τρυφερος, ευαισθητος, πληγωμενος και με αγαπη για τα ζωακια και τα παιδια? :2funny: δασυτριχο στηθος? στιβαρα μπρατσα? σαν τον λεωνιδα στους 300 ενα πραμα?

γιατι μπαιτ να μη γραφουμε??????να γραφουμε να γραφουμε.......και αναλυτικα αριθμο ραγαδων και ποσοστο κυτταριτιδας για τα κοριτσακια (αν και εχουν και τα αγορακια...) και ακριβη αριθμο τριχας σε κεφαλι, στερνο, μπρατσα, πλατη για τα αγορακια (αν και εχουν και τα κοριτσακια....)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Απλώς ανέφερα ένα γνωστό δεδομένο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Φλεσακο και με πλουσικο ψυχικο κοσμο και προπαντων μετριοφροσυνη να υποθεσω? υπερογκα τρυφερος, ευαισθητος, πληγωμενος και με αγαπη για τα ζωακια και τα παιδια? :2funny: δασυτριχο στηθος? στιβαρα μπρατσα? σαν τον λεωνιδα στους 300 ενα πραμα?

Κι όμως, είναι αλήθεια... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom