Νέα

Πανούκλα η κούκλα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω νιτσα δυσκολευομαι να δωσω τετοιες πληροφοριες διοτι θελω χρονο κατ αρχην να μετρησω τον αριθμο τριχων του μουστακακιου μου... ποσω μαλλον τις τριχες ολοκληρου του 1.10 σωματος μου...
τη μετρηση της μαζας σωματος δεν μπορω να την κανω γιατι θα κανουν μπουμ τα κοντερ

:P :P :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μα δεν αμφιβαλλω......απλα προσθσα τα αλλα στοιχεια τα οποια προφανως ντρεπεσαι να αναφερεις γιατι εισαι και υπερτατα μετριοφρων καλο μου :P

Για τα άλλα, απλά δεν έχω ιδέα, ανέφερα ΜΟΝΟ αυτά που βλέπονται αρχικά(1.89, 88 κιλά)  :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειστε ολοι υδροκεφαλα αυτο εχω να πω :2funny:
μονο εγω ειμαι η υπερτατη γκομενα τελικα μου φαινεται :P :P

φλεσακο περνας.....καλος εισαι.......να αποστειλεις βιογραφικο με πμ :P

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μονο στο ΣΕΜΦΕ εχει μερικα αξιαγαμητα,αλλα και αυτα στα δαχτυλα του ενος χεριου....στους ηλεκτρολογους που ειμαι πολυ πεζικο αδερφακι μου...και οι γκομενες λες και βγηκαν απο ταινια σπλαττερ...

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγω πιστευω οτι οσες γκομενες καθονται και κανουνε chatting ειναι συνηθως μπαζακια η εχουνε τεραστια ψυχολογικα προβληματα.
Εχω βγει εξω με 2 που γνωρισα σε chat και αν και ητανε καλες σχετικα εμφανισιακα ητανε πολυ πυροβολημενες.
Ακομα προσπαθω να βγαλω συμπερασμα για αυτες που συμμετεχουνε σε μπουρδελο site. :uglystupid:

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μονο στο ΣΕΜΦΕ εχει μερικα αξιαγαμητα,αλλα και αυτα στα δαχτυλα του ενος χεριου....στους ηλεκτρολογους που ειμαι πολυ πεζικο αδερφακι μου...και οι γκομενες λες και βγηκαν απο ταινια σπλαττερ...

Είσαι νέος, γι? αυτό!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι ευγενικος χαχαχαχαχα

παντως κ μιλαω σοβαρα... ειναι τοσο παραξενο αμα βαριεσαι ή εισαι αρρωστη ή εχεις διαβασμα κ δεν διαβαζεις ή ο καιρος εξω ειναι χαλια μαυρα οπως σημερα πουχου.. να κανεις τσατ κ να γραφεις σε φορουμς? δλδ εσεις γιατι γραφετε?? ειστε πιο εξυπνοι? η επειδη ειστε ανδρες?
λες κ το τσατ κ τα φορουμς εγιναν μονο για τους ανδρες!
κ στο συγκεκριμενο γραφουμε για το χαβαλε κυριως διοτι αμα θελαμε τπτ περισσοτερο θα το ειχαμε επιδιωξει απ την 1η βδομαδα!

αυτα :crazy:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πάντως στο εν λόγω θέμα δεν έπρεπε να συμμετέχει η Bite....γιατί δεν έχει καμία σχέση....με μπάζα και πανόυκλες....αλλά την...σώζει το...κούκλα και γράφει!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τί, είδες κι εσύ τη φωτογράφισή της;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ξερω τι λετε εσεις... (τα λεφτα θα σας τα δωσω μετα...)

εγω γραφω στο τοπικ... γιατι γραφω οπου μου καπνισει καθε φορα :2funny:

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Να τη χαίρεσαι! Σε πειράζει να της ζητήσω να βγούμε;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπουμζεν καλο μου..
για κανε μας μια περιγραφη αχαχαχαχαχαχα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ηλεκτρολόγους; Καλά κρασιά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom