boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Παντως χωρις πλακα , για πειτε μουνιτσα και Μπαιτ με ποια celebrity θα λεγατε οτι μοιαζετε , εστω και λιγο;
Παντως χωρις πλακα , για πειτε μουνιτσα και Μπαιτ με ποια celebrity θα λεγατε οτι μοιαζετε , εστω και λιγο;
Πες μας τωρα ... ποιο σαιτ ειναι αυτο; Με ποια σας ειπε οτι μοιαζετε; Βασιλειαδου; Μις Πιγκυ; Ενταξει, ενα σαιτ ειναι , δε σας ξερουμε , δε μας ξερετε...εχει ενα σαιτ που βαζεις φωτο σου κ σου λεει σε ποιες διασημες μοιαζεις...
ασε καλυτερα μην λεμε τι μας εβγαλε κ μετα βρεθουμε ποτε με κανενα απο σας κ βγειτε στο σαιτ κ γραψετε οτι συναντησαμε 2 μπαζα χααααααααααχαχαχαχαχα
Υπαρχουν πολλα. Ενα σου λεει ποτε θα πεθανεις. Μου εβγαλε το 2059χαχαχαχαχχα....!!!εγω μια φορα ειπα να δοκιμασω σε ενα απο αυτα τα σαιτ που σου λεει τι ησουνα στη προηγουμενη ζωη σου και με εβγαλε ινδη χορευτρια...!!!αχαχαχαχχααχα κλαιν μαιν...!!!λεω και γω για αυτο ειμαι μελαχρινος...!!
Στειλε πμασε λεμε
κατ αρχην αν μ εβγαζε γ. βασιλειαδου θα ειχα βαλει τα αποτελεσματα κατευθειαν χαχαχα
Δε το θυμαμαι γαμω την καταδικη μουπες μας το σαιτ να λιωσουμε στο γελιο..!!γουσταρω να δω τι θα με βγαλει!!
θα το σκεφτω και την καρδια μου θα ρωτησωτπτ καλε...
τ αποτελεσματα μην ξεχασεις να μας πεις
θα το σκεφτω και την καρδια μου θα ρωτησω
παιζει ρολο η φοτο??εχω κανα δυο που ειμαι χαλι μαυρο