giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Ειχε ηδη μπει απο ανεξαρτητο τυπε. :S :S :S
Τα δικά σου όμως τύπε είναι εγγύηση :S :S :S
Ειχε ηδη μπει απο ανεξαρτητο τυπε. :S :S :S
Με την άδειά σου πάντοτε.....Ειχε ηδη μπει απο ανεξαρτητο τυπε. :S :S :S
Τα δικά σου όμως τύπε είναι εγγύηση :S :S :S
Με την άδειά σου πάντοτε.....
Τύπε ο ερωτιάρης έφαγε μπαν γιατί το κατεστημένο (λουμιδης, μπραβο) άσκησε πίεση στη διαχείριση του σαη γιατί θα έριχνε τις πωλήσεις του :S :S :S
τυπε ο ερωτιαρης πρεπει να παρει ενα καροτσι με καρβουνα οπως οι κασταναδες και να πουλαει τον καφε του στο δρομο αμα θελει να επιβιωσει :S :S :S
καλο το μωρο φιλε πολυ μπροστα τα πιτσιρικιαΦοιτικη βιζιτοθυελα ενεσκηψε και δεν μπορω να τα βγαλω περα..θα ανεβασω εδω καποιες φωτο γιατι στο γυμνες λεει απο κοπελες και γυναικες μας και γω φιδεμπορας δεν ειμαι..φοιτιτριες ειναι που τις εδωσα χαρτζηλικι..ειναι απιστευτο που με 50 ευρω απολαμβανω τετοια πανεμορφα πιπινια!
μεγαλα νιαμου οι σαλεπιτζηδες τυπε,σου πλασαρουν το μουφα σαλεπι για κανονικο,που στην Τουρκια το κιλο κανει 100 ευρω.εδω τα γαμηδια βαζουν σκονη Σαλεπι και πουλανε παπα :S :S :SΈτσι τύπε :S :S :S
μεγαλα νιαμου οι σαλεπιτζηδες τυπε,σου πλασαρουν το μουφα σαλεπι για κανονικο,που στην Τουρκια το κιλο κανει 100 ευρω.εδω τα γαμηδια βαζουν σκονη Σαλεπι και πουλανε παπα :S :S :S
Επρεπε να στο εχω κανει πενηνταρακια απο την αρχη μπας και το καταλαβαινες, γιατι πφοφανως εκτος απο κοπανατζης στο δημοτικο, εισαι και σκραπας. Τελος.χμμμ .. ποιος εχει παει σχολειο τελικα γενικως φιλε μου γιατι αυτο που κανεις λεγετε απλα " εχω κομπλεξ και το δειχνω" αλλα νομιζεις οτι δε λεγετε ετσι αλλα και απο πανω οτι κατι κανεις , δλδ η μπαρουφολογια η δικια σου που ονομαζεις διαπιστωση ειναι κληρονομικο χαρισμα ? δεν ειναι κομπλεξ του κλασικου του μαλακα του ελληνα ?? για αιτιολογισε αφου περνιεσε για ξυπνιος
Επρεπε να στο εχω κανει πενηνταρακια απο την αρχη μπας και το καταλαβαινες, γιατι πφοφανως εκτος απο κοπανατζης στο δημοτικο, εισαι και σκραπας. Τελος.
Θα ηθελα για μια ακομα φορα να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στους πολυπληθεις φιλους συναγωνιστες που στειλανε πμ..τους ευχαριστω απο καρδιας για τα καλα τους λογια..δεν μπορεσα να απαντησω σε ολα συμπαθατε με ηταν πανω απο 100 δεν προλαβα..να ειστε ολοι καλα..
Πουτανοσπερμα. Μονοσυλλαβη λεξη να γραψεις κανεις 3 λαθη. Εκανα ενα αστείο αρχικα επ αυτου και αρχισες τις μπαρουφες και τις κοτσανες. Σαλτα και γαμησου λοιπον...αστο ρε μεγαλε που βαριεσε να εξιγισεις κιολας , αυτογκολ απο τα αποδυτηρια βαζεις και νομιζεις οτι εισαι μπροστα στο σκορ , ελα παραδεξου οτι ειπες βλακεια και τωρα προσπαθεις να το σωσεις αλλα το πολυ πολυ να γινεις το πουτανακι μου ετσι οπως το πας γιατι οχι μονο δεν εχεις τι να πεις , το παιζεις και σα να εχεις να πεις αλλα βαριεσε , ασε τις ψευτοβαρεμαρες του κωλου , τις πουτανιες σε μενα και ξηγισου αφοιυ το παιζεις ξυπνιος ,. σταματα να χωνεις καυλια στο ιντερνετικο σου κορμακι και παιχτο αντρας ετσι για αρχη .... ελα βλακα που νομιζεις θα μιλισεις !!!! ξηγισου λουγκρα !
Πουτανοσπερμα. Μονοσυλλαβη λεξη να γραψεις κανεις 3 λαθη. Εκανα ενα αστείο αρχικα επ αυτου και αρχισες τις μπαρουφες και τις κοτσανες. Σαλτα και γαμησου λοιπον...