Νέα

Πανικος! Ενεσκηψε φοτιιτικη βιζιτοθυελλα! (φωτο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θεωρειτε το θρενατκι μουφα η αληθνιο?

• Καραμουφα ειναι τρολ 100%

Ψήφοι: 84 63,2%
  • Αληθινο και θελουμε κι αλλες φωτο

Ψήφοι: 17 12,8%
  • Δεν ειμαι σιγουρος ακομα, εχω καποιες αμφιβολιες..

Ψήφοι: 32 24,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    133

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Συνημμένα

• fidi.gif
    fidi.gif
    5,9 MB · Εμφανίσεις: 64

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.702
Πόντοι
3.656
Τύπε ο ερωτιάρης έφαγε μπαν γιατί το κατεστημένο (λουμιδης, μπραβο) άσκησε πίεση στη διαχείριση του σαη γιατί θα έριχνε τις πωλήσεις του  :S :S :S

τυπε ο ερωτιαρης πρεπει να παρει ενα καροτσι με καρβουνα οπως οι κασταναδες και να πουλαει τον καφε του στο δρομο αμα θελει να επιβιωσει    :S :S :S

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
τυπε ο ερωτιαρης πρεπει να παρει ενα καροτσι με καρβουνα οπως οι κασταναδες και να πουλαει τον καφε του στο δρομο αμα θελει να επιβιωσει     :S :S :S

Έτσι τύπε  :think: :S :S :S

Συνημμένα

• salepi.jpg
    salepi.jpg
    114,1 KB · Εμφανίσεις: 53

voukef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
30
Πόντοι
0
Φοιτικη βιζιτοθυελα ενεσκηψε και δεν μπορω να τα βγαλω περα..θα ανεβασω εδω καποιες φωτο γιατι στο γυμνες λεει απο κοπελες και γυναικες μας και γω φιδεμπορας δεν ειμαι..φοιτιτριες ειναι που τις εδωσα χαρτζηλικι..ειναι απιστευτο που με 50 ευρω απολαμβανω τετοια πανεμορφα πιπινια!
καλο το μωρο φιλε πολυ μπροστα τα πιτσιρικια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μεγαλα νιαμου οι σαλεπιτζηδες τυπε,σου πλασαρουν το μουφα σαλεπι για κανονικο,που στην Τουρκια το κιλο κανει 100 ευρω.εδω τα γαμηδια βαζουν σκονη Σαλεπι και πουλανε παπα :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μεγαλα νιαμου οι σαλεπιτζηδες τυπε,σου πλασαρουν το μουφα σαλεπι για κανονικο,που στην Τουρκια το κιλο κανει 100 ευρω.εδω τα γαμηδια βαζουν σκονη Σαλεπι και πουλανε παπα :S :S :S

type στην Ελλαδα οι σαλεπιτζηδες ειναι τιμιοι μπεσαληδες  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
χμμμ .. ποιος εχει παει σχολειο τελικα γενικως φιλε μου γιατι αυτο που κανεις λεγετε απλα " εχω κομπλεξ και το δειχνω" αλλα νομιζεις οτι δε λεγετε ετσι αλλα και απο πανω οτι κατι κανεις , δλδ η μπαρουφολογια η δικια σου που ονομαζεις διαπιστωση ειναι κληρονομικο χαρισμα ? δεν ειναι κομπλεξ του κλασικου του μαλακα του ελληνα ?? για αιτιολογισε αφου περνιεσε για ξυπνιος
Επρεπε να στο εχω κανει πενηνταρακια απο την αρχη μπας και το καταλαβαινες, γιατι πφοφανως εκτος απο κοπανατζης στο δημοτικο, εισαι και σκραπας. Τελος.

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Καλημερα τυποι! ολα καλα? εγω δεν μπορω να συρω τα ποδια μου απο το πολυ  :fuck2:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Θα ηθελα για μια ακομα φορα να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στους πολυπληθεις φιλους συναγωνιστες που στειλανε πμ..τους ευχαριστω απο καρδιας για τα καλα τους λογια..δεν μπορεσα να απαντησω σε ολα συμπαθατε με ηταν πανω απο 100 δεν προλαβα..να ειστε ολοι καλα.. :rockon:

Επισκέπτης
Επρεπε να στο εχω κανει πενηνταρακια απο την αρχη μπας και το καταλαβαινες, γιατι πφοφανως εκτος απο κοπανατζης στο δημοτικο, εισαι και σκραπας. Τελος.

αστο ρε μεγαλε που βαριεσε να εξιγισεις κιολας  , αυτογκολ απο τα αποδυτηρια βαζεις και νομιζεις οτι εισαι μπροστα στο σκορ , ελα παραδεξου οτι ειπες βλακεια και τωρα προσπαθεις να το σωσεις αλλα το πολυ πολυ να γινεις το πουτανακι μου ετσι οπως το πας γιατι οχι μονο δεν εχεις τι να πεις , το παιζεις και σα να εχεις να πεις αλλα βαριεσε , ασε τις ψευτοβαρεμαρες του κωλου , τις πουτανιες σε μενα και ξηγισου αφοιυ το παιζεις ξυπνιος ,. σταματα να χωνεις καυλια στο ιντερνετικο σου κορμακι και παιχτο αντρας ετσι για αρχη .... ελα βλακα που νομιζεις θα μιλισεις !!!! ξηγισου λουγκρα !

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.274
Θα ηθελα για μια ακομα φορα να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στους πολυπληθεις φιλους συναγωνιστες που στειλανε πμ..τους ευχαριστω απο καρδιας για τα καλα τους λογια..δεν μπορεσα να απαντησω σε ολα συμπαθατε με ηταν πανω απο 100 δεν προλαβα..να ειστε ολοι καλα.. :rockon:
:respect: :respect: :respect:

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Πως μπαίνουμε στο κύκλο;

:smoking:

zabros

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
έπεσαν όλοι με τα μουτρα... τηλ και τα λοιπα;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αστο ρε μεγαλε που βαριεσε να εξιγισεις κιολας  , αυτογκολ απο τα αποδυτηρια βαζεις και νομιζεις οτι εισαι μπροστα στο σκορ , ελα παραδεξου οτι ειπες βλακεια και τωρα προσπαθεις να το σωσεις αλλα το πολυ πολυ να γινεις το πουτανακι μου ετσι οπως το πας γιατι οχι μονο δεν εχεις τι να πεις , το παιζεις και σα να εχεις να πεις αλλα βαριεσε , ασε τις ψευτοβαρεμαρες του κωλου , τις πουτανιες σε μενα και ξηγισου αφοιυ το παιζεις ξυπνιος ,. σταματα να χωνεις καυλια στο ιντερνετικο σου κορμακι και παιχτο αντρας ετσι για αρχη .... ελα βλακα που νομιζεις θα μιλισεις !!!! ξηγισου λουγκρα !
Πουτανοσπερμα. Μονοσυλλαβη λεξη να γραψεις κανεις 3 λαθη. Εκανα ενα αστείο αρχικα επ αυτου και αρχισες τις μπαρουφες και τις κοτσανες. Σαλτα και γαμησου λοιπον...  

Επισκέπτης
Πουτανοσπερμα. Μονοσυλλαβη λεξη να γραψεις κανεις 3 λαθη. Εκανα ενα αστείο αρχικα επ αυτου και αρχισες τις μπαρουφες και τις κοτσανες. Σαλτα και γαμησου λοιπον... 

κοριτσαρα μου , να προσεχεις που κανεις πλακιτσα αν σπαζεσε ετσι ευκολα , βλεπεις εγω δε σπαζπομε γιατι ενας βλακας νομιζει οτι θα μου το παιζει εξυπνος , τον πιανω και τον κανω το πουτανακι μου να χω να σπαω πλακα και γω , μη νομιζεις οτι επειδη κρυβεσε πισω απο ενα πληκτρολογιο δε κανει μπαμ το κομπλεξ που κουβαλας , ηθελες να κανεις πλακα , παλυ καλα που εισαι πλακατζης απο το πληκτρολογιο να λες ... νομιζεις δλδ οτι δυσκολα φενετε το κομπλεξ σου η ακομη χειροτερα οτι δεν εισαι κομπλεξικος που σπαζετε ευκολα , ποιο ευκολα φενετε απο τα ορθογραφικα μου λαθη οτι εσυ κουβαλας κομπλεξ και οκ το καταλαβαινω ο καθενας οπως την αντιλαμβανετε τη πλακα ? τσιμπα ενα αρχιδι αν εισαι ακομη παρεξιγημενος λοιπον με τη πλακα που σπαω εγω με τη παρτυ σου οχι για τα ορθογραφικα σου αλλα για το χαρακτηρα σου το και υπομονη μεχρι να ξεχαστεις και να ξανανιωσεις εξυπνος και αντρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom