enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.797
- Πόντοι
- 3.656
Πρέπει να έχεις καλά μηχανήματα τύπε για να σου πάρει μόνο 10 λεπτά :S :S :S
μονο εγω εχω τοσο καλο κινητο τυπε :S :S :S
Πρέπει να έχεις καλά μηχανήματα τύπε για να σου πάρει μόνο 10 λεπτά :S :S :S
Σε 10 λεπτα τις περασε ολες μια χειρομαλαξη και πηγε στο επομενο σαιτ τυπε... :S :S :S
Μόνος ή μαζί με τους κλώνους του τύπε; :S :S :S
Μαζι με τους κλωνους τυπε...επεσε επικο bukkake στην οθονη. :S :S :S
Ναι βαρεσα μαλακια με αυτή γιατί λέω που θα βρω καλύτερη από αυτή για να βαρεσω μαλακια..
Ξανάεβαλα την εφαρμογή και έπεσα πάνω σε αυτά τα μωρά..λέτε να είναι οι φοιτήτριες που γάμησε ο νηματοθετης?
Καλημερα τυποι! ολα καλα? εγω δεν μπορω να συρω τα ποδια μου απο το πολυ
Ορίστε έχει και κάτι καλό.. πέρα για πέρα αληθινό προφίλ και με κάνα 50ρη την γαμας όλο το βράδυ..
Αυτά είναι τα φοιτητικά μουνιά που μας έπρηξε τα παπάρΓια ο άλλος;
Πεστα με δικα σου λογια,δε χρειαζεται σκρινσοτ,σου εχουμε εμπιστοσυνηθελω να ανεβασω σκρινσοτ απ τη στοιχομυθια μας, για να δειτε πως τσιμπησε κατευθειαν το "μελανουρι", αλλα δεν μου εμφανιζει τα πρωτα μνμ (μου εμφανιζει απο ενα σημειο ως τα τελευταια)...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΝΜ (εκει ειναι το ζουμι!)
οκ thenΠεστα με δικα σου λογια,δε χρειαζεται σκρινσοτ,σου εχουμε εμπιστοσυνη
λοιπόν, Αμπελαλε είσαι εγκάθετος του μπαντου....δεν εξηγείτε αλλιως η υπερβολη σου!!!
νταξη μπαντου δεν ειναι, αλλα εχει ορισμενες ενδιαφερουσες περιπτωσεις....
μετα απο ενδελεχη ενασχοληση εχω την εντυπωση οτι επεσα σε φλεβα χρυσου....
δυνατο καυλετο (ολκης) 22χρονο, εδωσε θετικα σημαδια
θελω να ανεβασω σκρινσοτ απ τη στοιχομυθια μας, για να δειτε πως τσιμπησε κατευθειαν το "μελανουρι", αλλα δεν μου εμφανιζει τα πρωτα μνμ (μου εμφανιζει απο ενα σημειο ως τα τελευταια)...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΝΜ (εκει ειναι το ζουμι!)
Καλα ξέρεις ποσους διαλόγους έχω απο λοιπές εφαρμογές απο μουνέτα απο καυλαντίζουν και καλά;
Εντωμεταξύ αν ειναι fake profile το αναλογίστηκες;
Κρατά μικρό καλάθι σε οσες μιλάνε πολύ.. μέ οσες έχω βγει για καφέ μετά απο 3-4 μνμ πήρα Viber και μετά απο 3-4 μνμ κι απο κει έπαιξε καφές κτλ
Και μετά απο 3-4 καφέδες έπεσε γαμήσι τύπε; :S :S :S