Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
γουσταρεις τύπε;;;;
όχι τύπε
γουσταρεις τύπε;;;;
δεν ειχαν μπετονιερα τυπε και την προσελαβαν;καποτε τον ειχε βαλει η χοντρη να δουλευει τυπε :S
σε οικοδομες κυριως :S
εσυ χανεις τύπεόχι τύπε
ετσι ειχε πει στην αρχη αλλα μετα το αλλαξε και ειπε οτι απλα του τον ακουμπησε τυπεκαι κατι με ενα ταξιτζη ειχε παιχτει που γαμησε και την χοντρη και τον bbwlover
και τι του λες του ανθρωπα;ρε σεις εχει παει τελικα κανεις με τον κωστα για παρτουζα;τοσα χρονια ψαχνει αμαρτια ειναι.
μου χει στειλει και 5-6 π.μ.
του ειπα μια φορα να παει να γαμηθει και μου απαντησε οτι δεν κανει τετοια ειναι σοβαρος.και τι του λες του ανθρωπα;
του ειπα μια φορα να παει να γαμηθει και μου απαντησε οτι δεν κανει τετοια ειναι σοβαρος.
ο ταξιτζής μου την γαμισε την γυναίκα μου αλλά μου υποσχεθηκε ότι αγαπάει μόνον εμένα. Να ξέρετε κάτι εγώ την γυναίκα μου δεν την αφήνω να κάνει παρτουζες .
Aκουσες κιλα και εσκασες μυτη μεγαλε;αμα σας ελεγε οτι κανει παρτουζα θα τρεχατε σαν τρελλοι
Ρε τον πουστη!!!Και εμενα μου εστειλε!!Και νομιζα οτι ημουν ο τυχερος!!!!ρε σεις εχει παει τελικα κανεις με τον κωστα για παρτουζα;τοσα χρονια ψαχνει αμαρτια ειναι.
μου χει στειλει και 5-6 π.μ.
Ρικαρντο καρβαλιο;σήμερα έφαγε ένα καρβάλιο ψωμί και 2 πιάτα φασολάδα μαζί με μισό κιλό φετα . αμα την φέρω σε παρτουζα θα κλασει όλο τον κόσμο
αμα ειναι καλη ολα τα αλεθει ο μυλοςαμα είναι 44 είναι γριές η δεν σου κάνουν